Stabilitatea Mac OS - un mit
Last Updated: Dec 10 2015 08:55, Started by
moldoveanca2000
, Feb 15 2015 14:53
·
0

Posted 09 December 2015 - 17:41

Majoritatea nu prea inteleg ca pentru a vedea un film un american, german sau francez utilizeaza serviciile online de inchiriere a filmelor si pentru asta nu e nevoie de VLC sau alte minuni. Iar cei care cumpara BR-Disk sau DVD-uri utiliseaza playere conectate la TV nu vreun program anume pe Windows sau Mac. Noi suntem alta lume: piratam, descarcam, cautam subtitrare si redam. Eu cand is pa-pa din Ro abia daca am simtit nevoia sa piratez ceva. Serviciile de streaming sunt arhisuficiente. Pentru asta utilizez un Chromebook.
Edited by LeopardSurd, 09 December 2015 - 17:42. |
Posted 09 December 2015 - 17:51

OSX fata de Windows ii ca Audi fata de troshkoleta. Zic asta avind Windows
![]() |
Posted 09 December 2015 - 18:13

In trecere p-aici, nu am OSX.
Majoritatea nu prea inteleg ca pentru a vedea un film un american, german sau francez utilizeaza serviciile online de inchiriere a filmelor si pentru asta nu e nevoie de VLC sau alte minuni. Iar cei care cumpara BR-Disk sau DVD-uri utiliseaza playere conectate la TV nu vreun program anume pe Windows sau Mac. Noi suntem alta lume: piratam, descarcam, cautam subtitrare si redam. Eu cand is pa-pa din Ro abia daca am simtit nevoia sa piratez ceva. Serviciile de streaming sunt arhisuficiente. Pentru asta utilizez un Chromebook. |
Posted 09 December 2015 - 19:53

In trecere p-aici, nu am OSX. Scuzati offtopicul, cat costa streamingul asta? Pana dau google. |
Posted 10 December 2015 - 08:55

OSX fata de Windows ii ca Audi fata de troshkoleta. Zic asta avind Windows ![]() ![]() Oricum Windows 10 e din alt film, sunt extrem de multumit de el (in toate variantele: Windos Pro 10 achizitionat cu Surface Pro 4, upgrade de la 8.1, upgrade de la 7) - functioneaza impecabil si este de departe cel mai bun Windows creat vreodata. OS X are si el avantajele sale, uneori. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users