Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde
 Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea
 Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran
 M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !
 

Retete de Peste

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#37
buntzi

buntzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,322
  • Înscris: 09.09.2006
Eu am făcut niște sardine (12 fileuri) marinate la rece în zeamă de lămâie și ulei de măsline (cu adaos de ceapă și morcov ras, piper și foi de dafin).
Nu au ieșit rele, oasele rămase s-au decalcifiat bine, da' ceva tot le lipsește și nu le-am mâncat cu plăcere. Nu cred să mai repet experiența prea curând...

#38
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,437
  • Înscris: 04.05.2006
Poate putin zahăr in marinada...si oțet in loc de lămâie.
Se schimba mult gustul...

#39
SylexMM

SylexMM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,986
  • Înscris: 15.04.2010

 buntzi, on 21 decembrie 2015 - 05:37, said:

Eu am făcut niște sardine (12 fileuri) marinate la rece în zeamă de lămâie și ulei de măsline (cu adaos de ceapă și morcov ras, piper și foi de dafin).
Nu au ieșit rele, oasele rămase s-au decalcifiat bine, da' ceva tot le lipsește și nu le-am mâncat cu plăcere. Nu cred să mai repet experiența prea curând...
N-ai pus sare de loc?

#40
buntzi

buntzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,322
  • Înscris: 09.09.2006
Am pus sare, dar clar insuficientă (acum am văzut că am uitat s-o pomenesc în descriere). Gustul s-a îmbunătățit cu sarea adăugată în farfurie, dar tot lipsea ceva.
Nu m-am gândit la oțet, că aveam și de-ăla. Mereu am considerat oțetul ca un fel de lămâie sintetică (și deci versiunea naturelă e de preferat), dar acum îmi dau seama că e greșit, e diferență clară de aromă/gust. O să țin minte pentru data viitoare.

Am luat un fileu de somon, destinat unui fript pe tigaia foarte încinsă, fără grasime adăugată. O să raportez la momentul oportun, pe moment mă pregătesc de sarmalizare (care nu e obiectul topicului).

Edited by buntzi, 23 December 2015 - 08:29.


#41
Moaca

Moaca

    Mâță leșinată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,235
  • Înscris: 31.07.2007
Nu ştiu dacă am apucat să relatez aici o reţetă care implică file de somon afumat, ceapă verde sau praz şi ardei capia călite în ulei de măsline, vin alb, câteva roşii cherry, zeamă de lamâie şi seminţe de anason, plus sare şi piper, pe post de sos pentru paste. Nu eram fan anason, dar m-a inspirat o vacanţă în Lesbos(unde se pune anason cam în orice, nu doar în ouzo), şi am constatat că merge foarte bine cu peşte.

Edited by Moaca, 23 December 2015 - 14:44.


#42
CorinaP1

CorinaP1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,965
  • Înscris: 28.02.2013
Mmmm, ouzo am citit si rapid a aparut si o amintire: noapte tarziu, impartind, cu proprietarul grec si oamenii lui, niste macrou uscat la soare si pus pe gratar  insotit vesel de un tsipuro anasonizat puternic. :)

On topic - salata finlandeza de Craciun -  pastrav afumat rupt in bucati mai mici si mai mari, cartofi fierti, mere, sfecla rosie astea cubulete, o ceapa rosie mica tocata marunt, castraveciori acri feliati subtire. Amestecate si lasate sa stea cateva ore la frigider. Tre' sa ajunga in farfurie insotita de un sos de smantana subtiata cu zeama de lamaie si aranjata cu sare, piper si un pic de coaja de lamaie. E buna rau si e si colorata fabulos.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate