![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Colet Istanbul - Sibiu --- HELP!
Last Updated: Feb 16 2015 16:39, Started by
LupulDacic
, Feb 11 2015 12:24
·
0

Posted 11 February 2015 - 12:24

Salutare natiune!
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii utile? Vreau sa trimit un colet din Istanbul pana in Sibiu, coletul cantareste aprox. 20 kg. 1. Ce companie/companii efectueaza transport colete pe ruta Istanbul - Sibiu? 2. Daca au un birou stabil in Istanbul (eu stau doar o zi in Istanbul), daca nu au curse in aceea zi, pot lasa coletul la birou la ei si apoi sa fie expediat de ei? 3. Un numar de contact/site/email de la compania respectiva? Va multumesc! Bafta si numai bine!!! ![]() |
Posted 11 February 2015 - 12:33

Salutare natiune! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii utile? Vreau sa trimit un colet din Istanbul pana in Sibiu, coletul cantareste aprox. 20 kg. 1. Ce companie/companii efectueaza transport colete pe ruta Istanbul - Sibiu? 2. Daca au un birou stabil in Istanbul (eu stau doar o zi in Istanbul), daca nu au curse in aceea zi, pot lasa coletul la birou la ei si apoi sa fie expediat de ei? 3. Un numar de contact/site/email de la compania respectiva? Va multumesc! Bafta si numai bine!!! ![]() Sfatul meu este sa vorbesti cu una din firmele care fac curse de autocar regulat pe relatia Istanbul - Sibiu. Eu asa ma procedat.Pentru Iasi am folosit firma Murat. |
Posted 11 February 2015 - 12:45

Salutare eumorocanosul!
Am verificat firma Murat, din pacate nu au sediu in Sibiu. Multumesc oricum! |
Posted 11 February 2015 - 13:22

Incearca firma Perla Tour.
Edited by niposs, 11 February 2015 - 13:23. |
Posted 16 February 2015 - 16:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users