Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Yamaha ax 470

Independenta financiara, pensiona...

Upgrade / inlocuire PC

Cablu cu inel magnetic
 Setari temperatura centrala termica

Anomalie electrica/Interferenta

ZVON: Mihai Bendeac a semnat cu P...

Prea multi bani bagați in ma...
 Usa garaj Nice Spin se deschide p...

Recomandare TV 2500-3000 lei

Sala de sport pentru baschet?

HP Pavilion 14-ec1008nq Ryzen 5 5...
 Mai am nevoie de antivirus?

Viata de noapte Asia

Cum pot vedea inregistrarile facu...

Distribuția si vanzarea presei pe...
 

Proiect Asp.NET

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
anz

anz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 547
  • Înscris: 16.02.2013
Salut.
Trebuie sa fac un proiect in ASP.NET in care pe interfata am 2 tabele in care pun datele din 2 tabele din baza de date.(am atasat thumbnail)
Randurile tabelei le construiesc dinamic in metoda PageLoad() iar pe prima coloana este un RadioButtonList ca sa pot selecta unul din randurile tabelei pentru e face unele calcule cu datele de pe acel rand.
Problema este ca atunci cand am selectat cate un rand din cele 2 tabele si apas pe butonul Sumit din pagina doresc sa imi afiseze in TextBox-ul de langa buton care randuri (numarul fiecaruia) am selectat din tabele dar de fiecare data imi apare ca am selectat randul 1.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce isi pierde obiectul RadioButtonList valoarea cand trimitem postback-ul la server? De ce nu isi pastreaza valorile corecte selectate din el si de fiecare data parca ar fi initializat inainte sa se apeleze metoda ascultator a butonului?
Si mai mult nu inteleg de ce numai la RadioButtonList se reseteaza si nu si la TextBox sau la buton?
Poate cineva sa ma lumineze si pe mine cu treaba asta?
Merci mult celui care stie.

Attached Files



#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,497
  • Înscris: 24.02.2006
cu informatiile pe care le-ai pus, ne putem da cu parerea doar despre culorile folosite in header-ul tabelelor.
pune codul din PageLoad, cel in care generezi controalele.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate