![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Olympiada
Last Updated: Feb 10 2023 15:56, Started by
radurobertin
, Feb 07 2015 20:43
·
1

Posted 23 July 2022 - 10:07

... Apoi ne-am dus la cascadele Varvara. Cea din amonte este superbă, ușor de ajuns la ea (cca. 300 de metri din parcare pe o potecă ce are balustrade de lemn aproape pe toată lungimea) și e despărțită în două (sunt practic 2 șuvoaie, ceea ce îi dă cascadei un farmec aparte) ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
... După reîntoarcerea la mașină m-am dus singur la cascada din aval, ceilalți 3 zicînd "pas" ... ![]() ![]()
... Din păcate, poteca și balustradele ar trebui să coboare prin stânga cascadei până la baza ei, dar nu am observat decât locul de început, apoi nu se mai vedea decât desiș, nici urmă de continuarea potecii ... ![]() ![]() ... în prezent, uitîndu-mă mai atent la poze, îmi dau seama că poteca există și e vizibilă, doar concluzia mea a fost greșită. E normal să treacă puțin prin desiș ca să poți coborî și să ai vizibilitate asupra cascadei din aval ...
... Așa încât am mers pe lângă râu, printre bolovanii imenși până la buza cascadei, de unde am făcut de sus câteva poze, întinzînd măna căt am putut, în așa fel să nu scap cumva telefonul ... ![]() ![]()
... măcar am fost mulțumit că am făcut tot ce mi-am dorit ... ... la întoarcere am făcut chiar și vreo 2 poze panoramice cu stațiunea Olympiada de pe drumul asfaltat spre satul Varvara: ![]() ![]() Sănătate și toate cele bune ! |
Posted 10 February 2023 - 15:56

Am rezervat pentru perioada 19-27 iunie la Vila Michailidis , în spatele plajei Babylon, partea nordică ( 70 mp , 2 dormitoare, bucătărie, living- suntem 3 adulţi şi un copil) .
Sper să fie ok apa , mai ales că avem şi băieţelul care va avea 3 ani şi 7 luni. Ovidiu a descris foarte util plajele din zonă. Mă gândesc să mergem şi în sud pe la Ierissos, Nea Roda, Komitsa, Xiropotamo , dar poate şi în nord , chiar până la Ammolofoi, Vrasida, deşi e distanţa mai mare. În Sithonia am fost în 2018, atunci am luat şi excursia spre Athos şi Drenia. Tot atunci am vizitat şi Arnea ( ne am cazat în zona muntelui Cholomon). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users