![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sfat achizitie multifunctionala color volum 10.000copii/lunar
Last Updated: Feb 04 2015 19:30, Started by
maryuss007
, Feb 04 2015 17:50
·
0

Posted 04 February 2015 - 17:50

Buna ziua! Ce multifunctionala color recomandati pentru un volum de 10.000 de copii,print/ lunar, consumabilele si intretinerea accesibile ca pret? Pana acum am avut de-a face cu o minolta c450 care si-a facut treaba (zic eu) destul de bine , dar i-a venit vremea pensionarii. Va multumesc!
|
Posted 04 February 2015 - 18:22

Daca printezi asa de mult mai bine cauti o oferta de MPS. Chiar si de la Konica. Vei iesi mai ieftin la cost per pagina.
|
Posted 04 February 2015 - 19:30

laser color .
am hp laserjet pro mfp 476dw . bestial de buna . numarul de copii descris de tine nu e deloc mic . daca chiar printezi atat , ai nevoie de ceva "nervos" . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users