Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Eroare CodeBlocks

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
file:///C:/Users/Alexel/Documents/Nervi.png
Imi apare eroarea asta de fiecare data cand rulez programul ( merge ) si il inchid. La urmatoarea rulare zbang chestia asta. Nu am antivirus sau orice l-ar putea bloca dinafara, am trecut codeblocks-ul la exceptii si in firewall. Iar din task manager nu vad sa fi ramas ceva deschis. Se rezolva doar daca il inchid si repornesc cpp-u. E vreo setare sau ceva asemanator pe care sa o fac? De inchis il inchid cu mouse-ul de la X sau apas orice tasta -> acelasi rezultat. Sunt nevoit a reporni din nou programul pentru a rula din nou. Dupa reinstalare am aceeasi problema.
O solutie va rog ( cat mai explicit, nu lucrez de mult timp cu acest program ).

Attached Files



#2
Dobybest

Dobybest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 28.08.2007
Incearca sa deschizi CodeBlocks "As Administrator" si apoi sa rulezi programul scris .

#3
Thorin_scut_de_stejar

Thorin_scut_de_stejar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 23.01.2015
sau salveaza proiectul pe alta partitie, alt folder

#4
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
Rulat cu administrator -> aceeasi eroare
Proiect creat pe alta partitie -> aceeasi eroare

Alte idei?

#5
Redount2k9

Redount2k9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 13.07.2010
Reinstaleaza-l.

#6
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,293
  • Înscris: 24.02.2007
Treci la Visual Studio

#7
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
Dupa o dezinstalare -> restart -> curatat orice ramasite de program -> curatare registri -> reinstalare codeblocks  -> autodetect compiler, se pare ca nu mai am eroarea asta. Sa speram ca nici nu o voi mai regasi. Apropo, am sters si orice alt .cpp creat pana acum ca nu cumva sa il pornesc din greseala si  sa apara din nou acea eroare. E posibil sa fi facut vreo setare aiurea. Multumesc de ajutor ! Puteti inchide topicul.

Edited by Alexutzu2506, 02 February 2015 - 10:23.


#8
Redount2k9

Redount2k9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 13.07.2010
Nu trebuia sa stergi toate cpp-urile, nu alea erau de vina.
Iti spun pentru viitor, cand poate vei lucra la proiecte mai mari.

#9
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,384
  • Înscris: 24.05.2010

View Postdani.user, on 02 februarie 2015 - 10:12, said:

Treci la Visual Studio

esti constient ca el face pentru scoala si i se impune un compilator

#10
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008
mda, incazul in care ti se cere sa contorizezi cate numere pare sau impare sunt, cred ca e irelevant compilatorul.

#11
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012

View PostRedount2k9, on 02 februarie 2015 - 10:56, said:

Nu trebuia sa stergi toate cpp-urile, nu alea erau de vina.
Iti spun pentru viitor, cand poate vei lucra la proiecte mai mari.

Nu aveam lucruri prea importante printre ele, doar programe simple, deci nu e o pierdere prea mare. Mai mult ma interesa compilatorul decat acele cpp-uri.  Posted Image

View Postyonut_a, on 02 februarie 2015 - 11:04, said:

mda, incazul in care ti se cere sa contorizezi cate numere pare sau impare sunt, cred ca e irelevant compilatorul.

Topicul l-am pus la sectiunea "Incepator". Deci, iti dai seama la ce nivel sunt momentan. Posted Image

#12
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,293
  • Înscris: 24.02.2007
Defapt ai postat pe aria dedicata prezentarii programelor catre publicul larg, aria pentru discutii intre programatori fiind putin mai jos.
Cand vezi ce usor gasesti greseli/faci debug folosind VS fata de CodeBlocks, uiti ca exista CodeBlocks (sub Windows).
Si nu, pentru treburi scolaresti nu vei simti diferenta dintre compilatoare (gcc/VC++).

#13
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008
nu era pentru tine raspunsul ci pentru MooF2010 care presupunea ca iti este impus un compilator

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate