Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Ce abonamente aveți?

Cat ar costa acest poster, se poa...
 

Eroare CodeBlocks

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
file:///C:/Users/Alexel/Documents/Nervi.png
Imi apare eroarea asta de fiecare data cand rulez programul ( merge ) si il inchid. La urmatoarea rulare zbang chestia asta. Nu am antivirus sau orice l-ar putea bloca dinafara, am trecut codeblocks-ul la exceptii si in firewall. Iar din task manager nu vad sa fi ramas ceva deschis. Se rezolva doar daca il inchid si repornesc cpp-u. E vreo setare sau ceva asemanator pe care sa o fac? De inchis il inchid cu mouse-ul de la X sau apas orice tasta -> acelasi rezultat. Sunt nevoit a reporni din nou programul pentru a rula din nou. Dupa reinstalare am aceeasi problema.
O solutie va rog ( cat mai explicit, nu lucrez de mult timp cu acest program ).

Attached Files



#2
Dobybest

Dobybest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 28.08.2007
Incearca sa deschizi CodeBlocks "As Administrator" si apoi sa rulezi programul scris .

#3
Thorin_scut_de_stejar

Thorin_scut_de_stejar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 23.01.2015
sau salveaza proiectul pe alta partitie, alt folder

#4
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
Rulat cu administrator -> aceeasi eroare
Proiect creat pe alta partitie -> aceeasi eroare

Alte idei?

#5
Redount2k9

Redount2k9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 13.07.2010
Reinstaleaza-l.

#6
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,268
  • Înscris: 24.02.2007
Treci la Visual Studio

#7
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012
Dupa o dezinstalare -> restart -> curatat orice ramasite de program -> curatare registri -> reinstalare codeblocks  -> autodetect compiler, se pare ca nu mai am eroarea asta. Sa speram ca nici nu o voi mai regasi. Apropo, am sters si orice alt .cpp creat pana acum ca nu cumva sa il pornesc din greseala si  sa apara din nou acea eroare. E posibil sa fi facut vreo setare aiurea. Multumesc de ajutor ! Puteti inchide topicul.

Edited by Alexutzu2506, 02 February 2015 - 10:23.


#8
Redount2k9

Redount2k9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 13.07.2010
Nu trebuia sa stergi toate cpp-urile, nu alea erau de vina.
Iti spun pentru viitor, cand poate vei lucra la proiecte mai mari.

#9
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 24.05.2010

View Postdani.user, on 02 februarie 2015 - 10:12, said:

Treci la Visual Studio

esti constient ca el face pentru scoala si i se impune un compilator

#10
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008
mda, incazul in care ti se cere sa contorizezi cate numere pare sau impare sunt, cred ca e irelevant compilatorul.

#11
Alexutzu2506

Alexutzu2506

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.10.2012

View PostRedount2k9, on 02 februarie 2015 - 10:56, said:

Nu trebuia sa stergi toate cpp-urile, nu alea erau de vina.
Iti spun pentru viitor, cand poate vei lucra la proiecte mai mari.

Nu aveam lucruri prea importante printre ele, doar programe simple, deci nu e o pierdere prea mare. Mai mult ma interesa compilatorul decat acele cpp-uri.  Posted Image

View Postyonut_a, on 02 februarie 2015 - 11:04, said:

mda, incazul in care ti se cere sa contorizezi cate numere pare sau impare sunt, cred ca e irelevant compilatorul.

Topicul l-am pus la sectiunea "Incepator". Deci, iti dai seama la ce nivel sunt momentan. Posted Image

#12
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,268
  • Înscris: 24.02.2007
Defapt ai postat pe aria dedicata prezentarii programelor catre publicul larg, aria pentru discutii intre programatori fiind putin mai jos.
Cand vezi ce usor gasesti greseli/faci debug folosind VS fata de CodeBlocks, uiti ca exista CodeBlocks (sub Windows).
Si nu, pentru treburi scolaresti nu vei simti diferenta dintre compilatoare (gcc/VC++).

#13
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008
nu era pentru tine raspunsul ci pentru MooF2010 care presupunea ca iti este impus un compilator

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate