Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Probleme mufa incarcare HP Pavilion

Sfaturi achiziție pentru inc...

Inocuitor dioda redresoare smd ha...
 Problema cu tuia, se usuca

2 invertoare la acelasi banc de b...

Stocare ieftina si consistenta pe...

Cu masina spre Portugalia
 Acoperis mansarda - am nevoie de ...

Bmw seria 3 zgomot in sarcina

Samsung S21 FE - nou cu poze in el

Smart Meter pt Easun?
 Problema infiltratie apa

Elon Musk prezinta robotul Optimu...

La multi ani @laurstef!

Plita gaz Arctic ARNGN64127SB
 

Problema CSS dupa aplicare method post.

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
cthor

cthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 31.01.2015
Am asa:


Quote

<form class='form-signin'>
<h2 class='form-signin-heading'>Please sign in</h2>
  

   <input type='text' class='form-control' name='username' id='input'  placeholder='Username' required>
<input type='text' class='form-control' name='email' id='input'  placeholder='Email' required>
<input type='text' class='form-control' name='link' id='input'  placeholder='Link' required>
<input type='password' class='form-control' name='password1' id='input'  placeholder='Password' required>
<input type='password' class='form-control' name='password2' id='input'  placeholder='Confirm Password' required>
10-2+3<input type='text' class='form-control' name='calcul' id='input'  placeholder='Calcul' required>
  
<button class='btn btn-lg btn-primary btn-block' type='submit' name='inregistreaza' id='buton'>Register</button>

</form>

Iar mai jos un cod php( care nu conteaza, d-aia nu l-am pus).
Problema e ca scriptul de inregistrare nu merge pana nu ii pun in fata codului de mai sus <form method='post'>

Dupa ce pun acest <form method='post'>   , practic o parte din CSS se distruge de la pagina aceasta de inregistrare.Se maresc spatiile(inputurile) , se mareste butoonul de register, dar si alte aspecte.
CSS e definit mai sus , nu cred ca are rost sa-l pun nici pe ala.


Care ar fi problema?

Edited by cthor, 01 February 2015 - 17:13.


#2
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Pune codul CSS.

#3
cthor

cthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 31.01.2015
Codul css e asta http://getbootstrap....gnin/signin.css
Insa toate cssurile din pagina sunt:

Quote


<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.boots...strap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.boots...theme.min.css">
<script src="https://ajax.googlea...n.js"></script>
<script src="https://maxcdn.boots...n.js"></script>
<link href="http://getbootstrap..../offcanvas.css" rel="stylesheet">

  <!-- Custom styles for this register box -->
<link href="http://getbootstrap....nin/signin.css" rel="stylesheet">

Edited by cthor, 01 February 2015 - 17:25.


#4
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Scoate clasa de la form. Lasa numa form si ai rezolvat.

#5
cthor

cthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 31.01.2015
Am incercat, la fel face.....  cred ca te refereai la <form class='form-signin'>, nu?

Dupa logica mea daca scot clasa la form ..nu se mai aplica css  ca nu mai e definita, nu?

Mersi de raspuns, alte idei mai ai>?

Edited by cthor, 01 February 2015 - 17:35.


#6
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Fii atent cum sta treaba.

1. Acel form ii folosit ca sa colecteze informatile din inputuri
2. Ca sa stilizezi acel register folosesti CSS + div, nu CSS + form.

Ori ca pui form, ori ca nu el tot lafel trebuie sa arate.

Edited by Ruben56, 01 February 2015 - 17:39.


#7
cthor

cthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 31.01.2015
Pai arata la fel, am vazut, dar nu arata cum arata si fara form method ala.

Nu cred ca e prost facut ca e de la bootstrap direct.

In fine, daca e fac eu iste reguli din nou  la css, dar imi placea cum arata cu css-ul asta.
Daca nu pun form method ala nu vrea deloc sa mearga inregistrarea.

Mai am o intrebare.
Pentru codul ala cu form method  , mai trebuie inchis tagul </form>? ca vad ca si daca pun si daca nu pun , nu afecteaza cu nimic.

Edited by cthor, 01 February 2015 - 17:42.


#8
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
In HTML orice se deschide si se inchide cu o exceptie: <!DOCTYPE HTML>
Daca nu inchizi un tag, codul e invalid > contine erori.

In legatura cu form, citeste ce am zis mai sus si ai sa iti dai seama de ce nu merge codul fara form.

Tie ti-ar trebui cam asa ceva:

<form action='pagina ta' method='POST'>
<div class='form-signin'>
<h2 class='form-signin-heading'>Please sign in</h2>
 
   <input type='text' class='form-control' name='username' id='input'  placeholder='Username' required>
<input type='text' class='form-control' name='email' id='input'  placeholder='Email' required>
<input type='text' class='form-control' name='link' id='input'  placeholder='Link' required>
<input type='password' class='form-control' name='password1' id='input'  placeholder='Password' required>
<input type='password' class='form-control' name='password2' id='input'  placeholder='Confirm Password' required>
10-2+3<input type='text' class='form-control' name='calcul' id='input'  placeholder='Calcul' required>
 
<button class='btn btn-lg btn-primary btn-block' type='submit' name='inregistreaza' id='buton'>Register</button>
</div>
</form>

Bineinteles, eu nu stiu cum iti va arata tie.

#9
cthor

cthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 31.01.2015
Tot asa arata, nu am decat sa fac cum ai zis tu, sa pun un div dua care sa mai fac din css sa arata aprox ca inainte.

Aprop, nu am form action, doar method.

#10
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Action e by default dar e eroare daca nu il pui. Daca vrei un cod valid, pune si action.

#11
capy2008

capy2008

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 13.06.2009
Method si get fac comunicarea prin http. http://www.w3schools...form_method.asp

Totusi eu nu inteleg ce nu iti iese.

Am incercat ce ai zis tu si arata la fel, poate pui ce ai facut tu in 2 arhive cu diferenta ca sa inteleg despre ce vb tu.

<html>
<head>
  <meta charset="utf-8">
  <title>Form</title>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
</head>
<form class='form-signin' method='post'>
<h2 class='form-signin-heading'>Please sign in</h2>
<input type='text' class='form-control' name='username' id='input'  placeholder='Username' required>
<input type='text' class='form-control' name='email' id='input'  placeholder='Email' required>
<input type='text' class='form-control' name='link' id='input'  placeholder='Link' required>
<input type='password' class='form-control' name='password1' id='input'  placeholder='Password' required>
<input type='password' class='form-control' name='password2' id='input'  placeholder='Confirm Password' required>
10-2+3<input type='text' class='form-control' name='calcul' id='input'  placeholder='Calcul' required>

<button class='btn btn-lg btn-primary btn-block' type='submit' name='inregistreaza' id='buton'>Register</button>
</form>
</html>

Edited by capy2008, 04 February 2015 - 13:07.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate