![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
submit form html5
Last Updated: Jan 26 2015 23:09, Started by
evilhomer
, Jan 26 2015 21:27
·
0

Posted 26 January 2015 - 21:27

Salutare,
Am o problema cu un buton de send message. Am un site personal, dar nu imi merge butonul de send message. Codul este urmatorul: <form method="post" action="mailto:[email protected]"> <div class="row 50%"> <div class="6u"><input type="text" name="name" placeholder="Name" /></div> <div class="6u"><input type="text" name="email" placeholder="Email" /></div> </div> <div class="row 50%"> <div class="12u"> <textarea name="message" placeholder="Message"></textarea> </div> </div> <div class="row"> <div class="12u"> <input type="submit" value="Send Message" /> </div> </div> </form> Mentionez ca nu lucrez in programare, sunt proiectant autocad sau office administrator. Am creat acest site cu ajutorul unui template si cateva cunostinte din copilarie. Multumesc Offtopic: A lucrat cineva cu soft-ul Unity ? se poate face ceva in el fara cunostinte de programare? Edited by evilhomer, 26 January 2015 - 21:30. |
Posted 26 January 2015 - 21:32

Nu merge așa. Uite, explică aici mai multe: http://www.html-form...email-form.html
Îți trebuie PHP. Edited by 0x0c, 26 January 2015 - 21:33. |
Posted 26 January 2015 - 22:02

@evilhomer, intr-adevar, iti trebuie si ceva limbaj de programare, nu numai HTML.
Uite aici cateva tutoriale simple despre PHP care te vor ajuta sa faci asta: http://www.ingrup.ro...iale-invata-php In special cel despre formulare si parametrii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users