Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 

Teapa operator calculator

- - - - -
  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#37
CristianN00

CristianN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 30.12.2013
Pana la urma am reusit sa aflu in mare despre ce e vorba de la unul care se ocupa cu asa ceva(nu stiu daca spune sau nu adevarul).
Deci dupa ce parcurgi cele 12 lectii una in fiecare zi, trebuie sa cumperi o carte. E un roman scris de un scriitor roman pe care ei il promoveaza si vor sa ajunga bestseller. Seful/directorul lor este scriitorul romanului. Dupa ce cumperi romanul iti foera posibilitatea sa te alaturi lor si sa faci ca ei. Postezi pe unde poti cat mai multe anunturi si gasesti oameni carora sa le vinzi catea. La fiecare carte vanduta primesti un comision. Din asta se face bani, dar din punctul meu de vedere nu primesti mai mult de 10 ron pe carte(daca cartea e aprox 50 ron), deci ai de vandut o gramada de carti pana castigi 300 $ pe luna cat ii spun ei sa te atraga.
Romanul cica e "Atingerea"

#38
Prezentul7

Prezentul7

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 19.02.2015
Da. Eu am inceput cele 12 lectii, sa vad cum sunt si intr-adevar multe chesti psihologice, de motivatie, sa te faca sa visezi, dar totul pare asa de ireal, de poveste... - acesta e scopul-  sa te atraga mai bine chiar ei scriu k '' Lumea iti taie visurile si te incurajeaza sa le ingropi" - Asta pe langa niste pdf.uri cu scris de 20 pe pagina si vreo 50 de pagini informatii, k daca stai sa le aduni le scrii in 3 pagini cu scris normal de 12.

Am inceput sa ma mai documentez, pentru k prin 2011-2012 mi-am luat o teapa cu renumita INFOPAGINA, si sunt extrem de vigilenta, k atunci m-au costat banii mei :oportunitate de afacere extra mega super WOW!Posted Image

E adevarat ca trebuie sa cumperi o carte si apoi sa o vinzi mai departe, iar tu primesti 0,35 de lei la fiecare carte cumparata de tine si de reteua ta, deci tot un MLM Posted Image , unde trebuie sa atragi oameni sa iti dea bani, prin inscriere sau cumparare de ceva.Posted Image  si ma cam enervara....... k ei promit altceva in descrierile lor fantazistice

Se pare k e teapa ca alte tepe de pe net, sa te mai usureze de ceva bani - daca ai prea multi.

Insa din tot raul, trebuie invatat ceva. In acele 12 lectii ei dau "secretele afaceristilor" : valorificarea, investitie in active etc si daca esti destept si te straduiesti poti folosi informatiile lor si sa iti faci TU ceva independent de toti. Faptul k e gratuit si sunt sistematizate cursurile poti sa te transformi chiar intr-un fel de rival al al lor - in ce domeniu cunosti, vrei, fara conditionare. Poti fi tu seful tau, daca ai ceva potential, in ce vrei si poti tu sau te face fericit!
Mult succes si alegeri inteligente!

#39
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
Pune aici ce pdf-uri ai primit. Mie nu au vrut sa imi trimita ceva.
Doar am primit primul mail. Cred ca e raspuns automat. ;( Neseriosi.

#40
Prezentul7

Prezentul7

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 19.02.2015
As pune pdf.urile daca as gasi cum pot sa le incarc sau imi poti lasa adresa de mail si ti le trimit pe mail

#41
andreicomatasu

andreicomatasu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2015
Despre țeapă. Ce este țeapa și cine ia țeapă.


Țeapă înseamnă păcăleală.


Cine sunt țeparii? Cei care vor să păcălească pe cineva.


Cine ia țeapă? Ai putea să spui că numai naivii, cei care suferă de credulitate excesivă iau țeapă.


Oare chiar așa să fie?


Hai să vedem cine, de fapt, ia țeapă.


Vei descoperi ceva foarte interesant.


Imaginează-ți o domnișoară așa de visătoare și de naivă, încât e convinsă că, într-o bună zi, îl va întâlni pe bărbatul perfect, pe prințul din poveste dispus să-i cadă la picioare și să o copleșească pentru tot restul vieții cu bunătate și iubire nemărginită.


Evident, băieții buni care o tot curtează pe domnișoară NU au astfel de calități.


Ei sunt băieți buni, dar nici chiar ca prințul din poveste.


Domnișoara va fi foarte dezamăgită de toți băieții buni pe care îi va cunoaște și, ca urmare a acestei dezamăgiri, îi va respinge pe rând.


Bineînțeles, printre băieții buni se va duce vestea că e mai bine să o evite pe această domnișoară foarte pretențioasă, dacă nu vor să sufere o cruntă decepție.


Și, desigur, băieții buni se vor feri din toate puterile de domnișoara sofisticată și prea visătoare.


Domnișoara, după un timp, constată că toți băieții buni o ocolesc.


Disperată că va rămâne fată bătrână, domnișoara mai renunță la pretențiile ei exagerate, dar prea târziu, căci băieții buni tot nu mai vor să aibă de-a face cu ea.


Din acest moment, domnișoara cedează rapid avansurilor celeilalte categorii..., adică avansurilor băieților răi...


Desigur, domnișoara nu-și dă seama imediat că are de-a face cu băieții răi. După ce se dezmeticește, ar vrea să scape de băieții răi și să ajungă să o îndrăgească măcar un singur băiat bun.


Numai că asta nu se mai poate. Niciun băiat bun nu mai vrea să aibă de-a face cu această domnișoară.


Logic, domnișoara, fiind ținută la distanță de către băieții buni, va da mereu și mereu numai peste băieții răi... Ori se va mărita cu un băiat rău, ori va rămâne pentru toată viața fată bătrână...


Cam așa e și cu cei speriați mereu de țepe și de țepari.


Speriații de țepe trăiesc tot timpul cu impresia că cineva vrea să le vină de hac.



Speriații de țepe stau mereu la pândă, să vadă dacă nu cumva cineva atentează la buzunarul lor.



Oricât ai încerca să le explici că le vrei binele, ei vor face eforturi imense să-ți demonstreze contrariul.



Dorința ta de a-i ajuta va fi percepută de către ei ca un atac direct la persoana lor.



Bineînțeles, când vezi că un speriat de țepe se comportă de parcă ai vrea să-l lichidezi, iei hotărârea că e mai bine să-l lași în pace.



Speriații de țepe NU cred că mai pot exista și oameni care vor să-i ajute.



Iată cam ce gândește un speriat de țepe atunci când îi propui ceva cu scopul de a-l ajuta (gândurile speriatului de țepe sunt notate în paranteze):



- Vreau să-ți arăt o oportunitate care te va ajuta să câștigi bani. (”Desigur, tu câștigi bani pentru că-i tragi în piept pe fraieri. Sigur eu NU sunt așa de naiv încât să pun botu' la vrăjeala ta”).



- Colaborez cu o firmă care oferă tuturor șansa de a obține independența financiară. (”Firma aia sigur i-a spălat creierul acestui tip. Trebuie să fiu foarte atent și să-mi păzesc buzunarele. Pare adevărat ce spune omu' ăsta, dar totul poate fi o capcană ascunsă, ca să-i cad eu în plasă”).



- Vreau să te ajut să obții și tu un mare succes. (”Da, s-o crezi tu că mă ajută cineva pe gratis! Vrei doar să-mi storci banii, în timp ce eu nu mă aleg cu nimic”).



Și conversația poate continua la infinit. Oricât de mult te-ai strădui să-l convingi pe speriatul de țepe că vrei să-l ajuți, nivelul rezistenței lui NU scade nici măcar un pic.



Speriatul de țepe e convins că toți vor să-l atace, așa că trece el primul la atac, indiferent dacă cineva vrea să-l ajute sau să-l țepuiască. Speriatul de țepe folosește o singură armă: atacul.



Așadar, ce crezi că vor face oamenii bine intenționați atunci când vor veni în contact cu un om speriat de țepe? Bineînțeles, îl vor evita de fiecare dată, așa cum băieții buni o evită pe domnișoara cu pretenții exagerate.



Oamenii bine intenționați chiar nu vor să aibă de-a face cu probleme venite din partea unui veșnic panicat și gata de atac, îngrozit că ceilalți vor cu orice chip să-l țepuiască.



Oamenii bine intenționați vor să aibă de-a face numai cu persoane cooperante, calme și care vor să fie ajutate.



Bineînțeles, ce crezi că se va întâmpla cu cei speriați de țepe? E logic. Pentru că speriații de țepe îi țin la distanță pe oamenii bine intenționați, intră în scenă... țeparii, așa cum băieții răi încep să roiască în jurul domnișoarei pretențioase, după ce aceasta i-a îndepărtat pe băieții buni.



Dacă oamenii bine intenționați NU mai pot stabili contacte cu speriații de țepe, vor sosi țeparii adevărați și le vor veni de hac speriaților de țepe.



Și uite așa speriații de țepe vor ajunge să atragă numai țepari, care îi vor țepui fără milă.



De fapt, țeparii sunt singurele persoane atrase de speriații de țepe, așa cum băieții răi sunt singurele persoane atrase de domnișoara care a reușit să-i îndepărteze pe băieții buni.



Concluzie: cu cât speriații de țepe se feresc mai mult de țepe, cu atât vor da mai sigur peste țepari.

#42
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
La mine e invers: vreau sa castig bani, am trimis mailuri la aia ce se lauda ca ma pot ajuta. Am primit un singur raspuns automat.
De ce se feresc de mine? Nu au incredere ca le primesc banii? Le pun si IBAN-ul aici, numai sa imi vireze banii in cont. Cat mai multi.
Nimeni insa nu vrea. ;(
Clar. Tepari neseriosi.

#43
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Cel de mai sus pare a fi text din cartile de "Cum sa faci bani online - uite te invat eu gratis! Nu vreau nimic de la tine!" (nu am vazut act de caritate prin care sa rezulte metode de facut bani pana acum...o fi ceva nou?!)

#44
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
Sigur e un copy paste dintr-un pdf ca are prea multe spatii intre paragrafe. Si prea nou userul. (ca sa ma ajute). ;)
Dar ca sa imi mai umplu si eu timpul...

#45
andreicomatasu

andreicomatasu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2015
Vedeți că ați înțeles ceva greșit. Nimeni nu vă oferă pe degeaba bani, fără să faceți nimic. Și nimeni nu vă virează bani în cont, doar așa, să vă ajute. Banii dați pe degeaba NU se cheamă ajutor. Dacă ați cerut cuiva să vă dea bani pe degeaba, normal că nu v-a mai răspuns... Și cum spunea și acolo, speriații de țepe nu-și scad cu nimic nivelul de rezistență...

#46
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Zi mai bine cu ce teapa ai venit pe aici.
Sau esti autorul acelor romane?

#47
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
Nop. Eu nu i-am cerut degeaba.
Initiatorul era nedumerit. Si m-am oferit sa trimit eu mailul in locul lui. Am primit un singur raspuns automat. Nici vorba de 12 lectii.
Voiam sa ii "castig" cinstit de la aia de pe net.
Insa s-a dovedit ca sunt tepari neseriosi. Nu s-au tinut de cuvant sa imi trimita  ele 12 lectii.

#48
andreicomatasu

andreicomatasu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2015

 don_dannielo, on 20 februarie 2015 - 22:33, said:

Zi mai bine cu ce teapa ai venit pe aici.
Sau esti autorul acelor romane?

Nop. Eu am venit pe aici să le spun speriaților de țepe de ce vor da mereu peste țepari. Ies acum. Revin mai târziu, când voi fi mai vechi.

#49
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
Revino macar cand vei avea atatea ore de la inregistrare cati ani am eu pe acest forum. ;)

#50
Prezentul7

Prezentul7

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 19.02.2015
Buna!
Am reusit sa incarc pe un transfer online, ceea ce am primit din cele 12 lectii, pentru cei interesati: http://filesharing.m...b8d2b9c18de3c98

Decizii inteligente!

#51
internetmax

internetmax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,138
  • Înscris: 10.02.2015
Aștept lecțiile următoare. Sunt curios ce mai pot scrie până la final.

Formatarea în pagină e groaznică, dar bănuiesc că a fost făcută „inteligent” pentru un „efect” maxim asupra cititorului.

#52
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Sunt virusi in pdf-urile alea?

Edited by don_dannielo, 24 February 2015 - 21:24.


#53
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,275
  • Înscris: 01.12.2001
Nu e niciun virus, insa eu nu le-am putut citi.
Am facut doar un scroll de 5 secunde pe fiecare. Aia ziceau ca le trebuie 30 minute de citire la fiecare. Or fi retarzi.
Am sa le transform in txt sa le pot citi normal.
Sunt cu un font imens de peste 200 cred.
Daca le pune cineva pe toate, le convertesc in 2 minute cu Abbyy.

#54
Prezentul7

Prezentul7

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 19.02.2015
@internetmax daca te intereseaza si lectiile urmatoare, de ce nu incepi tu programul? Cine zice ca eu am continuat? Pentru unele persoane e de ajuns cat sa isi faca o ideie.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate