![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
2008 Toyota Avensis
Last Updated: Nov 01 2008 02:54, Started by
romaximusro
, Jan 09 2006 15:11
·
0

Posted 09 January 2006 - 15:11

Circula zvonuri ca actualul Avensis in 2008 va primi un inlocuitor. Dupa cum se stie actualul avensis a renuntat la designul "oarecare" promovat de predecesorii sai (carina de exemplu) si a recurs la un design cu puternice influente "british". Prin revistele japoneze circula deja cgi-urile de mai jos:
![]() ![]() ![]() |
Posted 10 January 2006 - 11:02

o evolutie interesanta a unui model care si asa nu a depasit cu mult nivelul de "sunt un anonim vino sa imi descoperi calitatile interiorare"
|
Posted 14 February 2006 - 20:48

s-ar putea ca imaginile de mai jos sa fie spyshoturi cu viitorul Avensis, desi masina cam seamana cu lexus-ul es..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 16 February 2006 - 22:17

io cred ca e prea devreme sa ne pronuntam la designu unui model, ca masina noua, cand actualul Avensis inca nu a primit un facelift! la Toyota de obicei asa e, dupa 2-3 ani dau un facelift (vezi Rav4 in 2004) si peste inca 2-3 ani dau model nou (vezi rav4 2006), sau yaris, sau Corolla.
deci daca in 2006 vom avea facelift la avensis atunci in 2008 ne putem astepta la model nou! |
Posted 17 February 2006 - 13:30

Posted 17 February 2006 - 13:46

Da pentru ca modelele coreene nu ma atrag si nici nu ma impresioneaza sub nici o forma,pentru mine vor ramane niste masini ieftine si cu pretentii prea mari momentan,asta e parerea mea!Cat despre remarca mea "de ce o semana Toyota cu Lexus" era ironica,pentru ca ma asteptam sa fie asemanari,la fel ca in cazul masinilor enuntate si de tine!
![]() |
Posted 17 February 2006 - 14:43

In primul rand Toyota e marca japoneza, nu coreeana (poate am inteles eu gresit discutia voastra) si Toyota produce unele din cele mai fiabile masini din lume.
In al doilea rand in ceea ce priveste marcile coreene, adica Hyundai si Kia (Daewoo nu mai conteaza fiind in tocanita GM), e vorba de niste marci in plina ascensiune si dezvoltare. Hyundai se afla in primele 5 cele mai fiabile masini (in topurile companiilor de asigurari europene), iar Kia, dupa ce a fost preluata de Hyundai, a intrat intr-o ascensiune impresionanta devenind in 2005 producatorul cu cea mai mare crestere a vanzarilor (38%). Nu cred s-au cumparat degeaba aceste masini. Nici pe mine nu ma impresioneaza coreenii, dar incep sa se prinda ca mai e nevoie si de calitate, siguranta si multe altele pe langa preturile mici. Despre Avensis sunt de acord cu geojoking ca va mai dura ceva pana la o generatie noua, pana atunci un facelift cred ca va mai rotunji putin masina si ii va da cateva linii de la noul Yaris. |
|
Posted 17 February 2006 - 16:02

Vorbeam de marci asiatice "ne-japoneze",deci i-am inclus si pe coreeni!In plus asta e opinia mea,pur si simplu nu-mi plac!
![]() |
Posted 17 February 2006 - 17:51

Posted 08 August 2007 - 11:30

ce se mai aude de viitorul avensis?
are cineva niste poze reale, nu cgi? Edited by yo_2fast4u, 08 August 2007 - 11:31. |
|
Posted 16 August 2008 - 00:30

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users