Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Explicatii stiintifice?

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#19
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,579
  • Înscris: 16.08.2010

 f300, on 24 ianuarie 2015 - 19:50, said:


Hopa, hopa, hopa, hopa. Rachiu de izma? Facem noi asa ceva? Care, cum, cit, unde, ce? Vreau sa stiu totul!

Buzele imi sunt pecetluite!

De fapt, eu am vrut sa subliniez partea cu 'nu se bea apa dupa lucru gras', merge si altceva. Si explicatia stiintifica e ca apa nu se amesteca cu grasimea, pe cand alcoolul o dizolva. Si nici nu se mai depune. Serios!Posted Image

#20
Clarra

Clarra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 506
  • Înscris: 29.12.2014

 FreeThinker, on 24 ianuarie 2015 - 19:59, said:


Buzele imi sunt pecetluite!

De fapt, eu am vrut sa subliniez partea cu 'nu se bea apa dupa lucru gras', merge si altceva. Si explicatia stiintifica e ca apa nu se amesteca cu grasimea, pe cand alcoolul o dizolva. Si nici nu se mai depune. Serios!Posted Image

Din pacate alcoolul si fierea nu-s prieteni buni :(

#21
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,579
  • Înscris: 16.08.2010

 Clarra, on 24 ianuarie 2015 - 20:02, said:

Din pacate alcoolul si fierea nu-s prieteni buni Posted Image

N-am zis nimic de cantitati industriale. Un pahar de vin sau un 'degetar' de palinca nu e chiar exagerare.

#22
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

 FreeThinker, on 24 ianuarie 2015 - 19:59, said:

Si explicatia stiintifica e ca apa nu se amesteca cu grasimea, pe cand alcoolul o dizolva. Si nici nu se mai depune. Serios!Posted Image
E motivul pentru care chefurile monstruoase făcute de ruși includeau nu doar cantități enorme de votcă, ci și mari cantități de caviar.
Îmi amintesc că într-o zonă a țării unul dintre sfaturile care se dau mirelui înainte de nuntă este să bea un păhărel mic de ulei de măsline, ca să facă față la toate toasturile din următoarele ore.

Apa are și ea rolul ei, fiindcă beția aduce cu ea deshidratare, iar mahmureala are aceleași simptome ca și deshidratarea severă.

#23
Clarra

Clarra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 506
  • Înscris: 29.12.2014

 FreeThinker, on 24 ianuarie 2015 - 20:07, said:


N-am zis nimic de cantitati industriale. Un pahar de vin sau un 'degetar' de palinca nu e chiar exagerare.

Nici nu mi-am imaginat ca te referi la cantitati industriale :) "Fiara" mea se incrunta la alcool, daca e in perioadele in care e crizata :(

#24
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007
O altă explicație ar fi efectele presopuncturii.

Or fi niște puncte anume, dar când freci încheietura mâinii, cumva le nimerești și pe alea.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate