![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Site de anunturi gratuite
Last Updated: Mar 16 2015 01:23, Started by
radulyioanmarian
, Jan 21 2015 19:27
·
0

Posted 21 January 2015 - 19:27

Salutari tuturor,
M-am gandit sa imi deschid pe viitor un site de anunturi gratuite (ex: okazii / olx / mercador etc.) si am zis sa va intreb pe voi, cei care stiti, unde as putea gasi o platforma de genul si care sunt costurile eventual creeari uneia. Exista posibilitatea de a creea acest website in wordpress cu posibilitatea ca utilizatori sa poate sa urce anunturi? Astept cat mai multe raspunsuri si detalii, de unde as putea incepe si ce platforma as putea folosi ca baza. Multumesc! |
Posted 21 January 2015 - 19:33

OsClass se numeste platforma pe care ruleaza tocmai.ro si olx.ro
![]() ![]() Gasesti mai multe indrumari aici https://www.google.r...osclass romania Edited by ionitagionut7, 21 January 2015 - 19:35. |
Posted 22 January 2015 - 14:42

OsClass se numeste platforma pe care ruleaza tocmai.ro si olx.ro ![]() ![]() Gasesti mai multe indrumari aici https://www.google.r...osclass romania |
Posted 22 January 2015 - 16:57

Da platforma de baza e gratuita , dar se poate aduce foarte multe modificari asupra ei sau teme cate normal ......costa !!? Nu imi mai aduc aminte unde am vazut o tema pt osclass care semana izbitor de mult cu site ul olx.ro si costa undeva la 300 euro .......
Daca imi aduc aminte o sa iti dau linkul .... |
Posted 23 January 2015 - 14:36

Multe site-uri au inceput de la platforme gratuite, insa dea lungul timpului li se aduc foarte multe imbunatari si multe modificari pe care nu ai sa le gasesti nicaieri altundeva.
Daca vrei sa te apuci de proiectul asta (si nu stii sa programezi) nici sa nu te apuci fara un webmaster serios. |
Posted 28 January 2015 - 10:01

Sunt jdemii de site-uri cu anunturi ... degeba te apuci sa-l faci daca nu investesti in marketing . Si aici la refer la minim 10k eur , daca chiar vrei sa ai putin trafic pe site.
|
Posted 16 March 2015 - 01:23

M-am jucat putin cu acest Osclass de vreo 2 luni si ceva. Concluzii generale
- Sta foarte prost la minimul de SEO problema rezolvata de un plugin care costa 22 de euro. - Exista foarte multe plugin-uri care schimba acest script radical iar marea majoritate sunt gratuite si functioneaza fara prea mari batai de cap insa strica stilul paginilor (CSS) si acolo necesita unele modificari. - Plugin-ul de personal message - gratuit (similar cu chatu-ul in olx si tocmai atunci cand trimiti si primesti mesaje) este nefunctional insa am reusit in 3 zile sa-l fac sa mearga - Daca ai un pic de habar de cod HTML si stil (CSS) ti-ai putea face un site responsive si ultra similar cu tocmai + olx (ca acum s-au unit) ca si functionalitati cu 100 - 120 euro incluzand si gazduirea, domeniul si o tema responsive pentru site. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users