Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Salariu prea mare - ordin de mini...

Servodirectie Massey Ferguson 35x...

Izolare pod casa
 Masina buget 5000 euro

Reparare lustra led

Essilor vs. Hoya

Acces blocat / Website T5
 Medieval (2022)

Secolul XXI suna (1964)

Software pentru calculat suprafet...

Program copiere date Samsung J5 l...
 Contestatie amenda anulata in ins...

Folosire filezilla

Alegere panouri fotovoltaice

Intrare gratuita la Antipa daca a...
 

Iesire catre consola dintr-un form in VB2010 sau VB6

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Mihai Popa

Mihai Popa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 12.02.2006
Salutare,

Ma puteti ajuta cu un exemplu: am nevoie sa realizez o aplicatie care sa preia date dintr-un form, mai precis dintr-un text1.text si sa scrie continutul intr-o consola si apoi sa execute ceea ce este in consola.

Multmesc pentru suport

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,131
  • Înscris: 24.02.2007
Adica vrei sa emulezi tu o consola?

#3
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006
Vezi Process.Start.

#4
Mihai Popa

Mihai Popa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 12.02.2006
Salut,
Vreau sa creez o aplicatie, care sa afiseze un form, in care sa am o fereastra de text, sau mai multe, in care sa scriu acumite comenzi si apoi sa apas un buton care sa deschida/creeze o consola, sa copieze comenzile si sa le execute.

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,131
  • Înscris: 24.02.2007
Creezi un fisier .bat si-l pornesti cu Process.Start().

#6
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006
Sau le poti executa pe rand cu Process.Start("cmd", "/C comanda").WaitForExit()
Depinde mult de ce vrei sa faci cu exactitate.

LE: cred ca poti si concatena comenzile diferite (cu '&&' intre ele) si executa ca una singura. Ex: "cmd", "/C comanda1 && comanda2 && comanda3"

Edited by tatarduka, 20 January 2015 - 16:34.


#7
Mihai Popa

Mihai Popa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 12.02.2006
Multumesc,
Voi incerca sa creez un fisier .bat si sa il rulez.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate