Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

7artisans 4mm F/2.8 fisheye circu...

DVD-uri INTENSO

Perlele internetului in Germania
 Invision Community, Editați ...

Despre cei ce ti se adreseaza agr...

Dispar mesaje din Messenger Faceb...

Acer Veriton N4640G barebone - ra...
 Flacara mica cand bransez in prel...

Problema plita electrica

Problema pornire

Inlocuire "pornire cu cheie&#...
 Peleti amestecati cu boabe porumb...

Reparatie acoperis din sindrila b...

Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu
 

Să vezi și să nu crezi la captură TV

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Ender_Wiggin

Ender_Wiggin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 26.10.2002
Cum îi stă bine omului am și eu o manie. A mea e Dexter's Labratory. Făceam captură la rezoluție 720 x 576, cu ceva paraziți pe semnal, dar după aia recodam la 512 x 384 ( :P nu trebuie mai mult pt desene animate) și dispăreau purecuții.

Până într-o zi când, în timpul captruii, ma joc o lecuță cu Gigabyte EasyTune. Placa mea, un Gigabyte 7-VAX merge cu busul default la 102MHz. Buuun. Îl salt eu cu vre-o 3-4MHz și rămân mască. DISPAR PARAZIÞII.

De-abia după aia îmi pică fisa că este și logic. Calculatorul, generator de paraziți, trebuie să îi genereze în funcție de frecvețele cu care lucrează. Întâmplător mai sus de 104 MHz interferențele cu Cartoon Network dispăreau.

D-aia, de acu' încolo după ce selectez canalul, SIGUR o să văd ce pot "fundăța" și din FSB

#2
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Ai incercat sa faci o analogie intre frecventa canalului pe care prinzi Cartoon si frecventa la care setezi bus-ul ?
Or fi multiplu si atunci avem ceva...

#3
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Eu le bruiez vecinilor canalele (tot CN) cu clockul de la GeForce pus pe 300-310 Mhz, pot sa le deau purici sau sa le scot sunetu':) si desigur total whiteout...

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
imbracati-va placile in folie de staniol izolata si o sa scapati de o mare parte din bruiaj pe partea de tunning TV

#5
adiharan

adiharan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,567
  • Înscris: 24.03.2002
dai mai multe detalii?

#6
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Numai tunerul sau cat cuprinde ?

#7
arty

arty

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,563
  • Înscris: 09.12.2001
faci 2 straturi de hartie shi intre ele folie de aluminiu. pui shi un fir la folie care'l legi de carcasa. ai grija ca folia conductoare de aluminiu sa fi bine izolata in hartie, shi asha, inconjuri tunerul, cat se paote de bine. Potzi sa foloseshti shi banda adeziva daca vrei. sa nu fie foarte strans... dar nici foaret lejer.

#8
Ender_Wiggin

Ender_Wiggin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 26.10.2002
Arty mamă, am facut exact chestia si mi-a bagat bruiaje si mai rau.

#9
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Teoretic, e buna solutia, dar in practica mai sint si alte variabile care trebuie luate in calcul.
De exemplu, puterea semnalului. Chiar daca la tv e un semnal suficient, la tunere e posibil sa nu fie suficient.

#10
Guest_FM_*

Guest_FM_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
Eu zic sa va luati tunere  de calitate si implicit mai bine ecranate sau incercati o solutie externa. Burvi are dreptate referitor la puterea semnalului.In general tunerele de la televizoare au nevoie de semnal mai putin decat cele de pe placile tuner din pc. Placile  astea tuner Tv de la pc-uri majoritatea care sunt pe piata sunt niste...beshini. :) Eu unul mai degraba as prefera sa dau un ban da' sa meraga fara bruiaje si alte interfente,nu sa tin in calculator o bucata de plastic imprimata cu circuite si invelita in hartie si alte tampenii.Ar arata ca o placinta cu foi in calculator. :D

#11
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
sensibilitatea lor este redusa, evident, altfel nu ar putea functona intr-un slot PCI. teoretic,un amplificator de semnal le ajuta enorm, dar nu am testat efectiv inca.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate