![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
ajutor vb6 bd
Last Updated: Jan 12 2006 22:13, Started by
jonae
, Jan 09 2006 01:04
·
0

Posted 09 January 2006 - 01:04

am o baza de date in care se gasesc urmatoarele articole:
denumire cantitate pret paine 1 100 paine 1 100 paine 1 150 rezultatul afisarii as dori sa arate asa: denumire cantitate pret paine 2 100 paine 1 150 adica daca un produs are acelasi pret si aceeasi denumire sa imi adune cantitatea si sa imi afiseze pretul pe bucata iar daca pretul difera dar denumirea produsului este acelasi sa il arate separat. ms mult. sper sa intelegeti ce vreau sa spun... |
Posted 09 January 2006 - 07:08

am o baza de date in care se gasesc urmatoarele articole: denumire cantitate pret paine 1 100 paine 1 100 paine 1 150 rezultatul afisarii as dori sa arate asa: denumire cantitate pret paine 2 100 paine 1 150 adica daca un produs are acelasi pret si aceeasi denumire sa imi adune cantitatea si sa imi afiseze pretul pe bucata iar daca pretul difera dar denumirea produsului este acelasi sa il arate separat. ms mult. sper sa intelegeti ce vreau sa spun... Abordezi gresit subiectul! ![]() ORICE articol trebuie sa aiba o cheie unica. Deci: Presupun ca paine 100 nu e acelasi articol cu paine 150 deci fiecare ca primii o cheie unica de identificare! Nu identifici articolel cum vrei tu sa faci si anume dupa descriere si pret. Pretul se poate schimba de la o zi la alta. Atunci cum faci???? ![]() |
Posted 12 January 2006 - 22:13

Nu neaparat!
Presupunem ca valorile respective apartin unui tabel denumit tbl1, cu campurile Produs, Cantitate, Pret. Atunci se poate crea o interogare SQL care sa duca la acel rezultat, ceva de genul SELECT Produs, Sum(Cantitate) AS CantitateTotala, Pret FROM tbl1 GROUP BY Produs, Pret |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users