![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Kaon H.D. 1410 Hibrid - noul decodor de la Digi (R.C.S.).
Last Updated: May 23 2020 16:18, Started by
maistoru
, Jan 12 2015 19:12
·
0

Posted 26 October 2017 - 00:03

Ca și la CI, e ceasul dereglat. A mers bine o vreme, iar acum e cu o oră-n urmă.
![]() |
Posted 12 February 2018 - 14:28

Mie la ProTV HD nu îmi merge sunetul digital. Am încercat și pe Auto, cât și pe Digital, dar nu vrea
Pe Nat Geo HD merge, de exemplu, cât și pe CAM |
Posted 04 September 2018 - 07:47

Buna ziua!
Stie cineva la ce foloseste interfata LAN la acesr decodor? Pot accesa canalele TV prin retea? Cum pot face asta? Eu l-am conecta la retea dar cam atat, din TV nu am reusit sa gasesc cum Multumesc |
Posted 04 September 2018 - 17:10

Ala e pentru internet. Nu are nimic de a face tu televiziunea.
|
Posted 14 October 2018 - 22:38

SuperVlad, on 04 septembrie 2018 - 07:47, said:
Buna ziua! Stie cineva la ce foloseste interfata LAN la acesr decodor? Pot accesa canalele TV prin retea? Cum pot face asta? Eu l-am conecta la retea dar cam atat, din TV nu am reusit sa gasesc cum Multumesc Are un meniu unde poți vedea vremea, știrile, cursul valutar etc. |
Posted 14 October 2018 - 23:07

Până la urmă, RDS nu a actualizat nici până acum AC3-ul pentru ProTV. HDMI-ul din TV, iar din TV toslink până la Z906 și vede doar semnal 2.0. Pe altele merge, numai pe ProTV nu.
Cu sesizare făcută, am primit răspuns ca de la setări să las pe DIGITAL. ![]() Edited by KyKyKyKy, 14 October 2018 - 23:07. |
Posted 23 October 2018 - 09:10

Am devenit abonat digi de câteva zile, am primt acest decodor și m-am trezit ca nu pot folosi, pentru inregistrare, hdd-ul meu extern fără alimentare proprie. Voi ce fel de memorie folosiți pentru el. Eu vreau ceva peste 128GB și fără alimentare separată. Mersi!
|
Posted 07 December 2018 - 08:32

Va salut. As dori sa iau un decodor din asta Kaon de la RDS(de fapt sa-l schimb pe cel vechi) si sa-l conectez la un monitor de 22" care are intrare DVI si VGA. Presupun ca-l pot conecta printr-un cablu HDMI - DVI, nu? Insa cum redau si sunet, monitorul avand boxe si intrare de sunet jack?
|
Posted 27 December 2018 - 13:49

Am acest decodor si se blocheaza zilnic, mi s-a spus ca din cauza supraincalzirii, la voi nu se blocheaza ?
|
Posted 23 May 2020 - 16:18

KyKyKyKy, on 12 februarie 2018 - 14:28, said:
Mie la ProTV HD nu îmi merge sunetul digital. Am încercat și pe Auto, cât și pe Digital, dar nu vrea Pe Nat Geo HD merge, de exemplu, cât și pe CAM Daca vrei sa ramana pe engleza si dupa ce schimbi canalul, in setari pune engleza ca limba preferata. KyKyKyKy, on 14 octombrie 2018 - 23:07, said:
Până la urmă, RDS nu a actualizat nici până acum AC3-ul pentru ProTV. HDMI-ul din TV, iar din TV toslink până la Z906 și vede doar semnal 2.0. Pe altele merge, numai pe ProTV nu. Cu sesizare făcută, am primit răspuns ca de la setări să las pe DIGITAL. In cazul conectarii unui soundbar Sony cu cablu toslink la tv, in Setari sunet - Iesire SPDIF - PCM - am sunet in subwoofer Dolby Digital - fara sunet in subwoofer. ... Cautam info despre NA 1410HD, si am citit despre problemele cu sunetul. Chiar daca e cam tarziu raspunsul si poate ai rezolvat deja sau nu mai e cazul, sper ca cele de mai sus sa fie de folos si altora. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users