Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 

Kaon H.D. 1410 Hibrid - noul decodor de la Digi (R.C.S.).

- - - - -
  • Please log in to reply
351 replies to this topic

#343
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,180
  • Înscris: 18.04.2008
Ca și la CI, e ceasul dereglat. A mers bine o vreme, iar acum e cu o oră-n urmă. :(

#344
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,180
  • Înscris: 18.04.2008
Mie la ProTV HD nu îmi merge sunetul digital. Am încercat și pe Auto, cât și pe Digital, dar nu vrea
Pe Nat Geo HD merge, de exemplu, cât și pe CAM

#345
SuperVlad

SuperVlad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 13.06.2009
Buna ziua!

Stie cineva la ce foloseste interfata LAN la acesr decodor?
Pot accesa canalele TV prin retea?
Cum pot face asta?
Eu l-am conecta la retea dar cam atat, din TV nu am reusit sa gasesc cum

Multumesc

#346
queens_

queens_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,515
  • Înscris: 14.02.2018
Ala e pentru internet. Nu are nimic de a face tu televiziunea.

#347
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,180
  • Înscris: 18.04.2008

View PostSuperVlad, on 04 septembrie 2018 - 07:47, said:

Buna ziua!

Stie cineva la ce foloseste interfata LAN la acesr decodor?
Pot accesa canalele TV prin retea?
Cum pot face asta?
Eu l-am conecta la retea dar cam atat, din TV nu am reusit sa gasesc cum

Multumesc

Are un meniu unde poți vedea vremea, știrile, cursul valutar etc.

#348
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,180
  • Înscris: 18.04.2008
Până la urmă, RDS nu a actualizat nici până acum AC3-ul pentru ProTV. HDMI-ul din TV, iar din TV toslink până la Z906 și vede doar semnal 2.0. Pe altele merge, numai pe ProTV nu.
Cu sesizare făcută, am primit răspuns ca de la setări să las pe DIGITAL. Posted Image

Edited by KyKyKyKy, 14 October 2018 - 23:07.


#349
simplul

simplul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 24.01.2007
Am devenit abonat digi de câteva zile, am primt acest decodor și m-am trezit ca nu pot folosi, pentru inregistrare, hdd-ul meu extern fără alimentare proprie. Voi ce fel de memorie folosiți pentru el. Eu vreau ceva peste 128GB și fără alimentare separată. Mersi!

#350
andreyi

andreyi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 18.04.2007
Va salut. As dori sa iau un decodor din asta Kaon de la RDS(de fapt sa-l schimb pe cel vechi) si sa-l conectez la un monitor de 22" care are intrare DVI si VGA. Presupun ca-l pot conecta printr-un cablu HDMI - DVI, nu? Insa cum redau si sunet, monitorul avand boxe si intrare de sunet jack?

#351
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,774
  • Înscris: 25.11.2009
Am acest decodor si se blocheaza zilnic, mi s-a spus ca din cauza supraincalzirii, la voi nu se blocheaza ?

#352
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,721
  • Înscris: 07.02.2011

View PostKyKyKyKy, on 12 februarie 2018 - 14:28, said:

Mie la ProTV HD nu îmi merge sunetul digital. Am încercat și pe Auto, cât și pe Digital, dar nu vrea
Pe Nat Geo HD merge, de exemplu, cât și pe CAM
Am observat ca sunetul digital e disponibil cand setezi limba engleza.
Daca vrei sa ramana pe engleza si dupa ce schimbi canalul, in setari pune engleza ca limba preferata.

View PostKyKyKyKy, on 14 octombrie 2018 - 23:07, said:

Până la urmă, RDS nu a actualizat nici până acum AC3-ul pentru ProTV.
HDMI-ul din TV, iar din TV toslink până la Z906 și vede doar semnal 2.0.
Pe altele merge, numai pe ProTV nu. Cu sesizare făcută, am primit răspuns ca de la setări să las pe DIGITAL.
Iesirea pe toslink, cred ca depinde de televizor (am vazut la un samsung in manual ca scoate dolby 5.1 doar pentru continut de pe canale tv, iar din alte surse 2.0).
In cazul conectarii unui soundbar Sony cu cablu toslink la tv, in Setari sunet - Iesire SPDIF -
PCM - am sunet in subwoofer
Dolby Digital - fara sunet in subwoofer.
...
Cautam info despre NA 1410HD, si am citit despre problemele cu sunetul.
Chiar daca e cam tarziu raspunsul si poate ai rezolvat deja sau nu mai e cazul,
sper ca cele de mai sus sa fie de folos si altora.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate