Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum desfac un racitor de apa

Nu am oferte rca

La multi ani @2Unlimited!

Apometre pe scara fara niciun sig...
 Eu cu cine votez?

integrale duble

Numar contact magazin Lidl, V. Ol...

Sfat construire perete pe limita ...
 Rezultat incubare pui de gaina

Balconul neacoperit considerat ac...

Set duș recomandari

Produse creatina si zer lapte
 Munca cu plata la zi in Bucure...

Renovat total casa din 2000

Blackberry - marirea si decaderea...

Inductor 100uH 1A
 

Kaon H.D. 1410 Hibrid - noul decodor de la Digi (R.C.S.).

- - - - -
  • Please log in to reply
351 replies to this topic

#19
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,187
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmhanor, on 13 ianuarie 2015 - 11:30, said:

Nu va functiona daca il conectezi in Mikrotik. Are nevoie de server DHCP pe subreteaua locala, care sa-i aloce IP. Adica trebuie conectat intr-un router obisnuit, ca orice alt PC.
In concluzie merge cu orice router obisnuit, Mikrotik as putea sa-l folosesc in casa doar pe post de switch pentru alte lucruri.

Oricum routerul Miktrotik sta aruncat pe sifonier de aproape 1 an de zile. E useless pentru mine in momentul de fata.

#20
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,011
  • Înscris: 12.01.2004
Nici ca switch nu cred ca este bun, decat daca gasesti pe cineva sa ti-l reconfigureze. El este configurat sa transporte niste VLAN-uri, intr-un anumit mod.

#21
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Bun si care e functionalitatea portului ethernet daca functia ts merge doar pe un canal prin inregistrare pe mediul de stocare extern?

#22
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,011
  • Înscris: 12.01.2004
La asa ceva foloseste conectivitatea Ethernet:

View Postmaistoru, on 12 ianuarie 2015 - 19:40, said:

-   Stiri actualizate de mai multe ori pe zi
-   Vremea actuala precum si prognoza
-   Cursul valutar precum si evolutia fata de ziua precedent
-   Clasamente/rezultate/etape fotbal, formula1, moto GP, Tenis.

Edited by mhanor, 13 January 2015 - 13:11.


#23
misshu

misshu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 16.01.2007

View Postcatalinman, on 13 ianuarie 2015 - 10:52, said:

Este set-top-box de cablu (DVB-C) cu portul Ethernet activat pe el.
Asta inseamna ca este identic cu Kaon-ul care il am deja (1400 parca), doar ca pot vedea vremea, cursul valutar, etc. daca il mufez la internet... Deci mai nimic deosebit!

@catalinman
In zona Militari din Bucuresti pot avea IPTV?
Daca da, se merita fata de cablu digital?

#24
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Este pe stoc deja?
Se poate folosi si pe infrastructura eoc21 ? Acolo este precizat doar ftth.

#25
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 10.07.2009
Hmm... Deci, asta este o pilda pentru cratorii de sondaje pe acest forum care viseaza la canalul x sau y introdus la rcs. Aveti de asteptat 2,3,4 ani pana la indeplinire....
Exemple: Acum 3,4 ani se cerea frenetic activarea portului ethernet la raposatul decodor humax. Minune, rcs sa conformat, in 2015.
Tot atunci se cereau si carduri c.i. au venit tot dupa 2,3 ani...
Sa nu uitam de hd pe dth...o aventura. Concluzia, avem de asteptat pentru o grila decenta la rcs.

Ps. Topicul cred ca trebuie mutat in aria corespunzatoare, colegul @maistoru era obosit cand la creat.Posted Image

#26
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,187
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmisshu, on 13 ianuarie 2015 - 16:11, said:

Asta inseamna ca este identic cu Kaon-ul care il am deja (1400 parca), doar ca pot vedea vremea, cursul valutar, etc. daca il mufez la internet... Deci mai nimic deosebit!

@catalinman
In zona Militari din Bucuresti pot avea IPTV?
Daca da, se merita fata de cablu digital?
E disponibil in Militari, da nu te poti abona la IPTV. IPTV-ul nu este lansat comercial, este un serviciu in beta testing.

#27
misshu

misshu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 16.01.2007

View Postcatalinman, on 13 ianuarie 2015 - 22:45, said:

E disponibil in Militari, da nu te poti abona la IPTV. IPTV-ul nu este lansat comercial, este un serviciu in beta testing.
Este in aceasta faza de ceva timp... Se va lansa comercial?

#28
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008
se va gasi apa pe marte?

#29
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,187
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmisshu, on 13 ianuarie 2015 - 22:47, said:

Este in aceasta faza de ceva timp... Se va lansa comercial?
Nu detin informatii in acest sens, asa ca nu ma pot pronunta.

#30
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,573
  • Înscris: 26.02.2010
Poate ne raspunzi singur si la aceasta intrebare. De ce raspunzi printr-o alta intrebare care nu are nicio logica cu rcs-rds.

#31
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,346
  • Înscris: 02.06.2005
Ceva de genul asta face si un televizor mai destept la care pui un hard extern.

#32
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,054
  • Înscris: 31.05.2010

View Postmaistoru, on 14 ianuarie 2015 - 07:19, said:

se va gasi apa pe marte?

S-a gasit deja... ~2%...Posted Image

#33
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008
frumos, elegant...

Attached Files



#34
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
L-ai comandat sau lai ridicat pe loc?

Edited by VladutzU2013, 15 January 2015 - 15:27.


#35
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,187
  • Înscris: 16.12.2006
Nici una, nici alta. Posted Image

#36
Cristake2002

Cristake2002

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 22.11.2009
Softul este acelasi ca pe modelul 1600?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate