![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Decodor Hyundai HSS 1120NA
Last Updated: Jan 13 2015 12:51, Started by
catalin131
, Jan 12 2015 18:43
·
0

Posted 12 January 2015 - 18:43

Buna seara!
De foarte curand am achizitionat un receptor de la Digi, Hyundai (sau Humax, nu stiu sigur, nu scrie pe el) HSS 1120NA. Acum ceva mai mult timp, cautand sa aflu informatii cu privire la decodarea unui receiver Kaon, am aflat ca acest model de receptor de la Digi ar fi usor de decodat, asa ca indraznesc acum sa va intreb cum il pot decoda. Cunoscand informatii vagi in acest domeniu, asta neinsemnand ca nu pot pricepe, as dori sa imi explicati pas cu pas etapele de decodare a decodorului. |
Posted 12 January 2015 - 18:52

Buna seara! De foarte curand am achizitionat un receptor de la Digi, Hyundai (sau Humax, nu stiu sigur, nu scrie pe el) HSS 1120NA. Acum ceva mai mult timp, cautand sa aflu informatii cu privire la decodarea unui receiver Kaon, am aflat ca acest model de receptor de la Digi ar fi usor de decodat, asa ca indraznesc acum sa va intreb cum il pot decoda. Cunoscand informatii vagi in acest domeniu, asta neinsemnand ca nu pot pricepe, as dori sa imi explicati pas cu pas etapele de decodare a decodorului. O să presupun că prin decodare tu înțelegi a îl face să recepționeze posturi FTA. E chiar simplu: 1. Îl desfaci. 2. Cureți plasticul turnat pe pinii procesorului. Aici să te văd... 3. Te conectezi prin JTAG la PC. Dezlipeşti nişte pini ai procesorului, îi conectezi la adaptorul JTAG, urmezi pasul 4, apoi îi lipeşti la loc unde au fost. 4. Îi bagi un firmware de alt receiver cu STi5518. Uite aici scheme şi modele http://satfan.16mb.c...ers/75-satshems 5. Să nu te aştepți să mai meargă pe Digi. Baftă. Eu nu am putut să trec de 2. Edited by 0x0c, 12 January 2015 - 19:00. |
Posted 12 January 2015 - 18:58

Ma refeream la decodare in sensul de a putea receptiona canale, care in mod normal se platesc, gratuit.
Iar daca ii scriu un alt firmware, de ce sa nu mai mearga pe Digi? Atunci pe ce sa mearga? |
Posted 12 January 2015 - 19:09

Ma refeream la decodare in sensul de a putea receptiona canale, care in mod normal se platesc, gratuit. Iar daca ii scriu un alt firmware, de ce sa nu mai mearga pe Digi? Atunci pe ce sa mearga? Sa meargă să recepționezi canale free. Sunt multe bune pe satelitul Astra 19.2, pe la arabi pe BADR, şi ar mai fi... Dacă l-ai achiziționat ți-ai luat țeapă. Puteai să te abonezi şi primeai receiverul gratuit... Edited by 0x0c, 12 January 2015 - 19:04. |
Posted 12 January 2015 - 19:10

Posted 12 January 2015 - 19:10

Dar cu ce decodor ar fi posibil?
Edited by catalin131, 12 January 2015 - 19:10. |
Posted 12 January 2015 - 20:11

Posted 12 January 2015 - 20:29

Ma gandeam ca o sa se gaseasca si altcineva sa dea cu parerea pe aici,
|
|
Posted 12 January 2015 - 20:51

Caut de cateva ore pe tot internetul, dar nu gasesc nimic. Si tin minte ca acum un an sau doi, cand cautam cum se decodeaza receiverele Kaon, gaseam numai pentru cele de Digi. Iar acum nu mai gasesc nimic pentru receptoarele Digi...
|
Posted 13 January 2015 - 12:49

Am hbo platit doar ca nu imi merg si pe celllate tv-uri..am inteles ca trebuie sa cumpar un decodor aveti idee cat costa si de unde il pot cumpara ?
Despre reteaua digi e vb. |
Posted 13 January 2015 - 12:51

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users