Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 

Pebble Steel

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#19
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Am gasit solutia aici: http://forums.getpeb...rvice-always-on
Am dezactivat "Smartwatch Proximity" din setarile aplicatiei.

#20
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,132
  • Înscris: 05.12.2002
Cum nu exista topic separat pt. Moto 360 o sa ma plang aici :)

Luni dimineata nu stiu cum am nimerit pe site-ul de la eMag si mare, pe prima pagina, era Moto 360 cica "la reducere de la 1500 la 1100 de lei". Recunosc ca am muscat galusca (pretul lui, am vazut dupa ce l-am luat, e cam de 1000-1100 lei in mod normal).
Search repede pe google - firmware nou, bateria tine mai mult (stiam ca asta e marea lui problema) - m-am dus si l-am luat.

Prima impresie - e cam mare.

Am ajuns cu el la birou, am dezinstalat tot ce tine de pebble si le-am instalat pe ale astuia - android wear, motorola nu-stiu-cum, google search, ...

De display pornit tot timpul ca sa vezi ceasul - nici nu se pune problema, nu exista optiunea asta.
Exista un 'ambient mode' care te lasa sa-l tii pornit un pic mai mult, dar intr-un mod 'low-power'. Afara nu vezi nimic (e greu de vazut chiar si cu luminozitatea la maxim).
Ar trebui sa reactioneze prompt cand te uiti la el - daca e in ambent mode, e acceptabil, altfel de multe ori trebuie sa-l scuturi sau sa-l atingi ca sa vezi cat e ceasul - cea mai importanta functie nu si-o indeplineste.

OK, hai cu notificarile.
Ele veneau oarecum, dar de vibrat - pauza. A durat ceva timp pana cand m-am prins ca trebuie sa ai setata o melodie la notificare (!!) ca sa vibreze ceasul.
Eu in afara de SMS-uri si telefoane nu vreau sa aud nici-un bazait sau vibratie (de cele mai multe ori las telefonul pe birou si face ca toate alea), toate notificarile sunt pe silent - dar vreau sa imi vibreze ceasul.
Au inceput sa vina notificarile, dar sunt cvasi-inutile:
Daca primesc 2 mesaje pe whatsapp nu vad decat ultimul mesaj (nici nu-mi arata ca sunt mai multe)
Daca primesc mai mult de 1 mail, nu vad decat subject-ul.
Nu toate notificarile ajungeau pe ceas (unele mail-uri ajungeau, altele nu)
Ca si la Pebble, textul mail-ului este luat din notificari - nici o sansa sa vezi tot mail-ul, poate doar daca instalezi o aplicatie separata care sa faca si ea, la randul ei, polling la serverul de mail. Nu merci, si asa mail-ul la mine este un mare consumator de baterie la cate primesc.

Telefoane? Da, vezi cine te suna, vezi poza (cool feature), poti raspunde/inchide/trimite sms predefinit, dar cam atat.
Nu vezi cu cine vorbesti, de cat timp, etc (si nici nu am gasit vreo aplicatie care sa faca asta).
Daca ai mai multe numere de telefon la o persoana - ghinion, vezi doar numele.

Vibratiile sunt foarte slabe, daca mergi pe strada ai sanse sa nu-l simti. Exista aplicatii care pot customiza vibratiile, dar sunt f. incomod de folosit. Intensitatea se poate mari doar daca se rooteaza.

Bateria:
Cu 'ambient mode' - nu tine 12 ore. Fara - destul de OK.
In schimb bluetooth share + alte magarii papa bateria telefonului rau de tot - de la o medie de 2-3% pe ora ajunsesem la 4.5% pe ora.

Chestiile ce tin de fintess oricum nu ma interesau, dar s-a intamplat sa merg vreo 7-8km cu el la mana. Imi arata ca am facut vreo 2.5km.

Drept urmare, cu parere de rau, l-am returnat azi.
A fost un ceas pe care l-am asteptat cu sufletul la gura de cu mult timp inainte sa apara, l-am ignorat de cand a aparut cand am auzit cat de putin tine bateria si ca nu poti vedea tot timpul ora.
Am zis sa-i dau o sansa si n-a avut noroc. Bine ca exista eMag cu 30 de zile drept de retur - nici nu m-am gandit ca o sa-l dau inapoi cand l-am cumparat.
M-am gandit la root, custom rom (btw, ce-a ajuns lumea, sa-ti rootezi ceasul) dar nu avea rost, erau mult prea multe deficiente.

In concluzie, Pebble ramane cel mai util smartwatch. Android wear poate ajunge o platforma misto, dar deocamdata nu este si nu exista nici hardware decent pentru ea.
Singurele plusuri la Moto 360 erau forma (arata mai mult a ceas) si faptul ca vezi poza celui care te suna (da, mi s-a parut dragut). In rest, numai minusuri.

#21
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 08.05.2008
salut

si eu tocmai am cumparat un pebble utilizat cu 325 de roni si am sa returnez moto 360 la emag (am platit pe el 1000 RON)
la moto baterie slaba (o zi) ceea ce e misto e ca are incarcare wireless si acasa tin incarcatorul original iar la servici un pad de incarcare de la nokia(inainte am avut un nokia 920).
este edevarat va vibratiile siunt slabe , daca se deconecteaza ceasul de telefon nu vibreaza(totusi am reusit asta prin aplicatia watchmaker premium) .
spunea cineva ca este pacat ca de la pebble nu se poate vorbi. eu vreau sa ii spun ca asta e cea mai mare prostie(sa se conecteze ceasul ca si handsfree si sa poti vorbi la el)  deoarece apelul intra si iese par default prin casca bluetooth(adica difuzorul si microfonul ceasului) si trebuie sa selectezi manual iesirea zgomotului prin difuzorul telefonului . o porcarie imensa -am avut experienta cu un ceas mykoroz.   defapt daca observati la pebble si la moto360 telefonul nu se conecteaza cu ceasul ci se inperecheaza (semnul la bluetooth nu are cele doua mici sagetute stanga dreapta ) dar la mykoroz telefonul se conecteaza la ceas pe care il vede ca si casca bluetooth .

bafta

#22
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postcstrifu, on 26 mai 2015 - 19:49, said:

daca se deconecteaza ceasul de telefon nu vibreaza(totusi am reusit asta prin aplicatia watchmaker premium) .

La unele watchfaces si aplicatii vibreaza cand se deconecteaza ceasul de la telefon.
Depinde cum au fost programate (daca au sau nu aceasta functie).

Legat de baterie:
Am facut experienta de a tine pe ceas doar un watchface simplu care afiseaza ora si minutele (atat). Acasa nu l-am tinut la mana ca sa nu se ilumineze ecranul la fiecare miscare si l-am lasat aproape de telefon.
Ei bine, m-a tinut bateria de la ultima incarcare nici mai mult si nici mai putin de 10 zile. Am comutat intre fetele de ceas doar de cateva ori in acest interval.
Detin modelul original de pebble (primul model).

#23
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 08.05.2008
domnul meu  ma scuzati eu ma refeream la moto 360 privind vibratul si bateria .

#24
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Scuze! Nu am citit cu suficienta atentie.

View Postcstrifu, on 26 mai 2015 - 19:49, said:

spunea cineva ca este pacat ca de la pebble nu se poate vorbi. eu vreau sa ii spun ca asta e cea mai mare prostie(sa se conecteze ceasul ca si handsfree si sa poti vorbi la el)  deoarece apelul intra si iese par default prin casca bluetooth(adica difuzorul si microfonul ceasului) si trebuie sa selectezi manual iesirea zgomotului prin difuzorul telefonului . o porcarie imensa -am avut experienta cu un ceas mykoroz.

Eram gata sa cumpar cumpar si eu un MyKronoz. Ma referisem la modelul care ma interesa aici: http://forum.softped...-windows-phone/
Pana la urma optasem pentru PGD Digital S28 aka ZGPAX S28 (o chinezarie). L-am returnat, deorece primisem unul resigilat in locul unuia nou. Dar imi placuse, deorece functiona ca o casca BlueTooth atarnata de incheietura mainii. Vedeam cine ma apeleaza, puteam sa raspund la un apel sau sa-l resping fara a-mi ridica mainile de pe volan.
La pebble ma deranjeaza ca ma obliga sa am telefonul la indemana si sa comut manual pe speaker daca vreau sa raspund la un apel in timp ce sunt la volan. Acest lucru imi distrage atentia pentru cateva clipe, obligandu-ma sa utilizez o casca bluetooth sau o boxa bluetooth in vederea reducerii riscurilor. Cum nu suport sa tin in ureche o casca bluetooh sunt obligat sa am mereu boxa in masina si sa ma asigur ca este incarcata.
Probabil ca voi achizitiona Pebble Tieme Steel cand va deveni disponibil, tocmai pentru ca va fi dotat cu microfon si speaker.

Edited by _-_, 26 May 2015 - 23:06.


#25
touche

touche

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 771
  • Înscris: 14.02.2006

View Post_-_, on 26 mai 2015 - 23:04, said:

, obligandu-ma sa utilizez o casca bluetooth sau o boxa bluetooth in vederea reducerii riscurilor. Cum nu suport sa tin in ureche o casca bluetooh sunt obligat sa am mereu boxa in masina si sa ma asigur ca este incarcata.

Personal microfonu si speaker nu mi se par a fi o mare realizare la un ceas, pentru ca utilitatea lor e f f redusa ( 90% o sa vorbesti la ceas numai in masina).

Daca ai de ales intre un ceas magic la volan (cu microfon si speaker) si

a. Suport de telefon pt masina +  cablu audio 3.5 mm jack, plug - plug (daca masina are jack) sau
b. Carkit hands-free, Bluetooth ( ex: Parrot CK3000 )

Oricare din cele 2 variante e mult mult mai buna decat ceasul magic. Garantat 100%. Si cred ca si mai ieftin.

#26
babanicoleta

babanicoleta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 14.10.2009
Stie cineva de unde cumpar,din România,o bratara metalica pentru pebble black.

#27
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Un nou model de Pebble: Time Round.
Are acelasi pret ca Time Steel, dar pierde mult la capitolul autonomie: 2 zile vs 10 zile.

#28
MusatCosmin

MusatCosmin

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.06.2015
Ce parere aveti despre acest smartwatch?

http://www.gadget.ro...crystal-review/

#29
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
A aparut Pebble Time Steel in oferta Quick Mobile: https://www.quickmob...auta/pebble--18

Attached File  Pebble.png   473.33K   42 downloads

#30
iordash91

iordash91

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 25.02.2010
sa inteleg ca pebble ar merge ok cu iphone,ma intereseaza pebble steel

#31
touche

touche

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 771
  • Înscris: 14.02.2006
pebble steal merge cu toata lumea Posted Image -fie ca e android sau IOS  (si pebble time steal ar trebui sa mearga la fel)... nu stiu pe alea cu windows daca merge.
numa cu pisica nu merge, ca a mea mi-a mancat cablul de incarcare (si am ramas fara un pin de la el) si acu' tre sa cumpar unu nou ....

Edited by touche, 09 November 2015 - 18:34.


#32
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Pe Windows Phone nu functioneaza foarte bine (deocamdata exista doar aplicatii 3rd party nu foarte reusite, iar Microsoft nu a finalizat inca aplicatia oficiala care va oferi suport pentru Pebble pe Windows Phone 8.1/ 10 Mobile).
Eu il utilizez impreuna cu iPhone 5S si functioneaza perfect.

#33
iordash91

iordash91

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 25.02.2010

View Post_-_, on 09 noiembrie 2015 - 18:34, said:

Pe Windows Phone nu functioneaza foarte bine (deocamdata exista doar aplicatii 3rd party nu foarte reusite, iar Microsoft nu a finalizat inca aplicatia oficiala care va oferi suport pentru Pebble pe Windows Phone 8.1/ 10 Mobile).
Eu il utilizez impreuna cu iPhone 5S si functioneaza perfect.
Cu un iphone 5s vreau sa-l utilizez si eu:D

#34
axxa84

axxa84

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,551
  • Înscris: 13.01.2006
oare curele de piele pentru peeble time steel unde găsim? M-am plictisit de a mea și vreau una neagră. Am încercat tot felul de curele dar aia originală e dată naibii de subțire și comodă!

#35
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Pe iPhone 5S cu iOS 9.3 si 9.3.1 Pebble-ul reduce enorm autonomia telefonului si chiar autonomia smartwatch-ului este mai redusa.

Comparati noile valori
http://forum.softped...4#entry19013825
cu cele obtinute anterior pe iOS 9.2.x (care si atunci mi se pareau prea mari, desi erau cam la jumatate fata de cele actuale):
http://forum.softped...6#entry17953729

Iata si situatia de acum cateva minute:

Attached File  IMG_0033.PNG   134.91K   30 downloads  Attached File  IMG_0034.PNG   116.7K   29 downloads

Iar partea mai ciudata este ca ceasul nici nu mai afiseaza intotdeauna notificarile.

As fi vrut sa utilizez Pebble-ul impreuna cu telefonul Windows care a devenit telefonul meu implicit, dar nesimtitii de la pebble nici pana acum nu au oferit o aplicatie compatibila WP/ W10M si se pare ca nici nu ii intereseaza: https://forums.getpe...ere-is-interest
De asemenea, Microsoft au lasat-o moarta cu dezvoltarea aplicatiei pentru Pebble: https://www.microsof...ns/9wzdncrcv6bf
Iar aplicatiile 3rd party nu functioneaza cu noul firmware de la pebble.

In concluzie, pe iPhone nu merita utilizat (prefer sa ma uit la telefon cand am nevoie, decat sa reduca autonomia telefonului la jumatate), iar impreuna cu telefonul WIndows nu poate fi utilizat. Pe Android nu imi trebuie, deoarece nu intentionez sa mai folosesc Android prea curand (cel mai probabil deloc).

Nu demult ma batea gandul sa cumpar noul Pebble Time Steel, dar in prezent ma bucur ca nu am facut acest pas, deoarece nu ma gandeam ca iPhone-ul va ajunge telefonul meu secundar.
Nu au decat sa suporte mai departe cei de la Pebble cu prioritate platforma Android, daca de acolo le vin cei mai multi bani si le este mai comod sa dezvolte aplicatia pentru Android. Imi imaginez ca utilizatorii de iOS opteaza in prezent mai curand pentru Apple Watch, deci celor de la Pebble le-a ramas in principal Androidul care sa le aduca bani, asa ca nu se mai obosesc prea tare sa rezolve problemele software in raport cu iOS. Multi utilizatori de iOS 9.3 recurg la tot felul de artificii ca sa restabileasca functionarea cat de cat normala a comunicarii dintre ceas si telefon si incearca sa se impace cu epuizarea mai rapida a bateriei. Iar utilizatorii de Windows Phone/ Mobile 10 care asteapta o aplicatie ce sa functioneze macar acceptabil probabil ca si-au pierdut deja rabdarea, deoarece nu prea vad sa mai ceara cineva suport pentru Pebble. Observ ca cererea pentru Microsoft Band 2 este destul de mare pe alte meleaguri (la noi nu ai de unde sa cumperi nici macar primul Microsoft Band).

#36
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Postez si situatia de azi: 57%, 1,2 hrs background fara sa apas macar o data vreun buton de la ceas setat pe un watchface care ar trebui sa consume minim: 91 Dub v2.0.

Attached Files



Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate