Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 

Medicamente pentru potenta - Efecte secundare

- - - - -
  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#19
alinulu

alinulu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2014
Ideea e ca mi-am facut o serie de analize. Inima pare ok la EKG si ecograf doar ca a ramas cu tahicardie (batai rapide ale inimii in stare de repaus, fara motiv). Nu mi-a dat tratament de tahicardie, desi in mod normal tahicardia trebuie tratata ( inima munceste mult aiurea) pentru ca a spus ca pot afecta potenta de tot.

Mi-a spus sa nu mai iau medicamente de potenta pentru ca pot face infarct sau atac cerebral. Tulburarile de ritm cardiac ar trebui sa se remedieze daca nu mai iau pastile, dar asta doar teoretic, practic nu se stie. Cu alte cuvinte, pot ramane cu tulburari cine stie cat timp.

Da, la niste analize am descoperit ca am colesterolul destul de mare. Mai ales la varsta mea...nici nu imi venea sa cred.

Nu am deficit de testosteron, mi-am facut si analizele alea.

Edited by alinulu, 20 January 2015 - 12:21.


#20
mediatec

mediatec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 30.10.2006

View Postalinulu, on 20 ianuarie 2015 - 12:20, said:

Da, la niste analize am descoperit ca am colesterolul destul de mare. Mai ales la varsta mea...nici nu imi venea sa cred.

Daca nu vrei sa acumulezi arsenic in organism, te feresti de arsenic...
Daca nu vrei sa ai mercur in tine si afli, sa zicem, ca un anumit peste are mercur ca e pescuit de pe unde e poluare, vei evita acel peste, nu?...

Pai nu ar fi logic, daca ai colesterolul mare, sa eviti alimentele care contin colesterol ?!...  Posted Image

#21
alinulu

alinulu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2014
Astea sunt alimentele interzise pentru colesterol marit:
1. Carnea şi produsele din carne (mezeluri) care prezintă zone albe de slănină: ceafă, cotlet, pulpă, costiţă, salam, cârnaţi, pastă de carne şi tocături, organele (ficat, creier).
2. Ouăle în cantităţi exagerate.
3. Laptele şi produsele lactate: unt, smântână, brânzeturi. Conţinutul în grăsime al brânzeturilor poate varia de la 15% grăsime în brânza de vaci, 30% în telemea şi până la 80% în brânza franţuzească, caşcaval şi brânza topită.
4. Produsele de cofetărie şi patiserie, fie ele dulci sau sărate, au un conţinut de grăsime de 30-80%.
5. Snacks-urile şi orice alimente semipreparate, frumos ambalate şi uşor de ronţăit: napolitane, biscuiţi, covrigei, chips-uri, popcorn, seminţe şi alune prăjite şi sărate.
6. Orice mâncare gătită, prăjită.
7. Pizza
8. Sosurile şi maioneza
9. Pastele cu sosuri din carne, smântână
10. Toate produsele tip fast-food!

O intrebare: tu cu ce te alimentezi?
Si cum poti avea erectie super ok fara sa consumi carne?

Inca ceva: Am vazut ca vasele de sange din penis au ramas foarte dilatate. E posibil ca toate vasele de sange din corp sa fi ramas dilatate? Cat timp trebuie sa treaca sa revina la normal? Nu mai revin la normal?

Edited by alinulu, 20 January 2015 - 12:54.


#22
mediatec

mediatec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 30.10.2006
1. Oricer produs de origine animala (carne-lapte-oua) are colesterol.
2. Ai facebook? Ia intra pe Vegan Time (un restaurant de-aici din Arad) si uita-te la poze un pic, frate. Astfel ai sa vezi ce mananc eu de peste 5 ani de zile.
3. Cine ti-a spus ca erectie ai doar daca mananci carne?! Erectia este rezultatul umplerii unor cavitati spongioase din penis cu sange; pai daca mananci carne, fix alimentarea cu sange este strangulata de depunerile de colesterol, deci ti se scoala ori dupa ce momentul a trecut, ori deloc, ori erectia nu e suficient de stabila si deplina. Deci e fix invers - consumul de carne (lapte/oua) omoara erectia.

Si, in fine, vasele de sange din penis nu conteaza, ci cavitatile spongioase (tip burete, oarecum...), care tu nu le vezi efectiv ci in timpul erectiei seamana cu niste muschi, dar NU SUNT MUSCHI. Ci ce am spus, cavitati umplute cu sange sub presiune.

Una peste alta, arunca o privire pe pozele acelea cu ce se serveste acolo, retine ca nimic din ce vei vedea nu are carne-oua-branza-lapte-faina alba-zahar si totusi are gust si aspect impecabile, in plus iti aduce si aport de proteina buna si in cantitati indestulatoare. Este vorba de proteina vegetala, singura pe care sistemul nostru digestiv o poate prelucra fara reziduri.

Acum stii ce faci? Esti ca si un semineu cu gaz, la care s-a lasat un fel de tub subtire pe post de horn pt ca la gaz ajunge, in care te apuci sa faci foc cu lemne ca taranu, dupa care te miri de ce s-a infundat si nu mai trage...... Si mai si intrebi "cu ce dracu arde asta daca nu-i dai lemne??".

Asa si cu mancarea, frate: repet, uita-te la pozele alea si eu iti spun ca au si gust mortal, si sarmalele, si shaorma lor, si tot ce vezi acolo, prajiturile sun Dumnezeu!.... Dar totul fara colesterol, cazeina, zahar sau produse ultraprelucrate (ulei, faina alba etc)

Nu stiu exact ce sa mai adaug, decat ca ar trebui inainte sa continuam discutia sa citesti cartea din postarea mea initial, daca nu vrei in pdf este la carturesti. Dupa care hai sa povestim.

Daca totusi ti-e lene sa citesti, fa-ti timp 2 nore pentru filmul facut dupa carte la vreo 6 ani de la aparitie, ia de aici de la mine de pe dropbox: https://dl.dropboxus...OVER KNIFES.rar (e sub 1GB, dezarhiveaza ca e acolo si filmul si traducerea). Enjoy!

Edited by mediatec, 20 January 2015 - 14:31.


#23
alinulu

alinulu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2014

View Postlex404, on 11 ianuarie 2015 - 20:55, said:

Momentan, atata timp cat nu ai afectiuni circulatorii sau cardiace ( si ca orice medicament din clasa: hepatice + renale ) e ok...in teorie.
In practica nu e taman asa. In timp exista riscul de a induce o afectiune cardiaca si/ sau circulatorie, hepatice, renale. De efectele secundare nu discutam, banuiesc ca le-ai citit si singur si probabil s-au manifestat cel putin o data ( sunt destul de frecvtente, 1 din 10 pacienti ).
Am facut un EKG. Mi-a iesit tahicardie sinusala. 105 bpm. Poate ca eram si putin emotionat. 105 bpm am masurat si ieri dar am fost foarte racit si am avut febra f.mare.
La ecografie cardiaca mi-a iesit ca inima e in regula.
Astazi am fix 3 saptamani de cand am luat ultima pastila Spedra.
Mai exista vreun risc? Pot sa fac infarct sau alte boli sau afectiuni de inima sau de circulatie? Tahicardia asta poate sa provoace infarct sau boli/afectiuni cardio-vasculare?

Poate sa bata inima puternic pentru ca s-a modificat fluxul de sange pompat de inima in organism ?
Fluxul de sange nu mai revine la normal?
Am observat ca vasele de sange de la maini si de la picioare sunt ceva marite. Asta inseamna ca inima pompeaza sange mai mult in tot corpul?
Tensiunea e buna - mi-a spus medicul.
Cum pot vedea daca fluxul de sange pompat de inima in organism e cel optim si la ce analiza pot vedea daca grosimea vaselor de sange e normala?

View Postlex404, on 11 ianuarie 2015 - 22:50, said:

Teoria e lunga, dar in principiu: relaxeaza muschii de la nivelul penisului care  permit circulatia normala sangelui ( respectiv umplerea corpilor cu sange ) . In acelasi mod stimuleaza circulatia ( anormala organismului ) in tot corpul.

Cum pot vedea daca circulatia sangelui a revenit la normal in corp?
Penisul a ramas marit, foarte vascularizat si vasele de sange sunt mai mari decat de obicei.

Edited by alinulu, 31 January 2015 - 01:06.


#24
alinulu

alinulu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2014
Aviz celor care cred ca le stiu pe toate dar habar nu au....

Dupa ce m-am speriat bine ca poti sa ramai cu flux anormal de sange in corp, vasodilatatie, probleme cardio-vasculare etc etc etc (conform spuselor unor "destepti" de pe aici, care nici macar nu stiu catre ce analize sa te indrume:

1. Am facut toate analizele posibile si imposibile.
   - Inima e perfect sanatoasa. Tahicardia era din cauza ca m-am speriat;
   - Fluxul de sange e perfect normal;
   - Vasele de sange sunt dilatate normal;
   - Sistemul cardio-vascular e ok. Starea de sanatate e excelenta.

Cu alte cuvinte, nu am nici pe draq.

2. Apropo, analiza prin care vezi fluxul de sange in organism si vasodilatatia se numeste Doppler vascular (destul de greu pentru "desteptii" de aici- se stie de cine vb).

Asa ca pe viitor cine sperie sa o faca daca are habar, daca nu mai bine sa taca.

Nu incurajez pe nimeni sa consume excesiv sau abuziv astfel de medicamente, mai ales ca fiecare e unic  in felul sau, fiecare cu sanatatea, inima lui etc.

Dar eu am consumat frecvent si in timp si uite ca nu am nici pe draq, decat ca am tras o spaima ca am citit pe aici ca daca consumi in  timp si frecvent poti avea probleme. si am inceput sa imi fac tot felul de ganduri.
Daca respecti dozele e in regula.

Punct.

Closed.

Edited by alinulu, 03 February 2015 - 20:16.


#25
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,111
  • Înscris: 29.06.2005
Ba ai tu ceva, da` la procesor.
Bagi in tine aiurea pastile si dupa aia te sperii si nu te mai saturi de doctori...

Colegii ti-au spus corect - atentie la alimentatie. Miscare (nu numai din aia pentru care iei tu pastile).
Lasa chimicalele si treci pe naturale, daca tii neaparat sa ti-o scoli artificial. Iti mai dau ceva, care are efecte benefice si pentru circulatie -  Branca Ursului.

#26
Adrexx

Adrexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,220
  • Înscris: 22.12.2015
@ Alinulu,

Dar  medicul care  interpreteaza  rezultatele  a fost  acelasi  mereu ?

Poate  ar fi bine sa ceri si alta  parere....de pilda  s-ar putea  sa fie  o problema de :

-  natura  psihogena ( adica  creierul sa nu lucreze  eficient  in directia  corecta )
-  endocrinologie  - adica  valori  neconforme cu intervalul corect  de referinta, pentru  testosteron, prolactina si inca  trei  substante  secretate de glandele respective
  - urologie ( micuta  prostata )

Eu am incercat  si ;
Spedra ( cam 50 % eficient )
Maraton forte ( cam  80 % eficient, dar  iau doua  comprimate )
Levitra  de 10  mg ( cam  80 % eficient )
Cialis  de  20 mg -  cam  60 % eficient

Am in istoric  si actual tratament  cu substante  care  afecteaza  potenta, libidoul si ejaculare....sint mai complicat  eu ca si caz.....
Da, cind am luat  Cialis, Spedra  si Levitra  am simtit dureri de cap, ameteli si putina  agitatie.....
Dar au fost  simptome  trecatoare, din fericire....

Ti-as  sugera  o vizita  la  un urolog  -androlog / sexolog  sau la  un endocrinolog / androlog ( medici cu supraspecializare ).

Cel  putin la  mine  creierul vrea dar  organul nu vrea / nu poate , ce sa faca si el.....

Sanatate si tarie  morala !

#27
viatalux

viatalux

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.10.2016
Am incercat ERECTA, Liderin, Vigour, Maraton, 4up, Branca Ursului, Ginseng Rosu Siberian, Sexpower, Gingko Biloba, VigRx, etc... am o vasta experienta in testarea si cautarea unei solutii pentru disfunctia erectila de care sufar. Va pot spune ca dintre toate singura si cea mai buna pastila de erectie pe care o recomand din tot sufletul este tot ERECTA. De fiecare data cand incercam sa gasesc ceva mai bun decat Erecta, faceam comanda pe net, respecatm instructiunile dar degeaba, ori ma durea capul ingrozitor de la ele (cele mai puternice efecte adverse le aveam de la 4UP si VigRx) ori pur si simplu nu aveau nici un efect  sau era foarte slab (Branca Ursului si Ginseng). Cu ERECTA mi-am facut treaba de fiecare data fara efecte adverse si am ramas la ea. O iau de 4 ani si sotia (care nu stie) este foarte multumita (sa vezi amanta si mai si Posted Image )

#28
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,111
  • Înscris: 29.06.2005
Poate ar fi bine sa testezi si niste pastile care sa-ti scoale....creierul.

Macar cat sa realizezi ca unii gandesc si fara pastile, ba chiar reusesc sa si f*ta fara pastile. La primu` tau post pe SP ne spui cat de minunate sunt cacaturile alea....

#29
Dumitru2047

Dumitru2047

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.07.2013
Pastile pentru erectie – http://hespаc.com/potenro.htm Recomand cu convingere acest produs!

#30
FloG777

FloG777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.03.2019
Citesc pe aici si ma crucesc... Atata zbatere... Exista solutii naturale foarte bune, de fapt au existat de cand lumea si Pamantul. Fara riscuri, fara efecte secundare, fara batai de cap. :)

#31
FloG777

FloG777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.03.2019
Subiect vechi, dar mereu nou, in acelasi timp... Sa va zic si experienta mea: acum cativa ani, am luat tinctura de branca ursului vreo 3 luni, pentru ca eram cam slabit, la recomandarea doctoritei mele. Pe langa revenirea tonusului, am observat ca prestam cu un "elan" nou, ca in prima tinerete, chiar prietena mea de atunci ma ruga sa nu mai iau tinctura de-aia! :))) Acum tot zic ca o sa fac iar o cura cu branca ursului, dar inca nu am apucat. https://www.biopoten...to-raphael.html
Si am mai luat de 2 ori niste pastile de-astea, primite cadou de la nasu' https://www.biopoten...to-raphael.html care cica sunt 100% sigure, apropo de ce se plangea colegul care a deschis topicul asta. Nu stiu ce sa zic, ca nu-s asa experimentat la pastile de genul asta, dar eu am simtit ceva efecte, treaba devine mai viguroasa, ca sa zic asa, per ansamblu a fost o experienta interesanta, cred ca voi "termina" flaconul.
Parerea mea personala, si bazat pe ce am vorbit si cu ceva prieteni medici, medicamente gen Viagra si altele din zona asta sunt chiar periculoase si nerecomandate, si trebuie musai vorbit cu un medic cinstit care sa poata recomanda ceva suplimente naturale pentru rezolvarea anumitor probleme daca ele chiar exista, mai ales ca suplimentele astea chiar sunt bune, adica ajuta clar. Probabil exceptie fac cazurile mai grave, dar si asa, trebuie discutat cu un medic cinstit, care nu-ti da reteta imediat doar pentru ca isi ia comision.

#32
Talkabout

Talkabout

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,688
  • Înscris: 20.09.2006
Cand luai branca ursului cat tinea erectia? Luai asa cum zice acolo, 20 picaturi intr-un pahar cu apa? E chiar asa buna precum se zice?

#33
FloG777

FloG777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.03.2019
Da, luam de 3 ori pe zi, intr-un pahar cu apa plin la jumate. In cazul meu, nu pot aprecia cat tinea erectia din cauza curei cu branca ursului, pentru ca oricum tinea cat vroiam eu. Nu am luat pentru erectie, sau potenta, ci ca tonic general. Asta "cu sexul" era un efect secundar. :)
Avantajul pe care l-am resimtit eu referitor la tinctura asta, dpdv sexual, este ca aveam o erectie mai ferma, apetit mai mare, si o anumita efervescenta interioara, altfel decat in mod obisnuit, adica ceva de genul ala din tinerete, cand parea ca nu te mai saturi. Ce sa zic, tinctura asta mi se pare cea mai sigura chestie pentru cura de lunga durata, daca nu ai probleme de genul alergiilor la ingrediente. Nu stiu ce se zice despre ea, dar se pare ca sunt si medici care o recomanda, iar efectele sunt complexe, deci numai de bine.

#34
vandemm

vandemm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 05.05.2009
dIETA fara Cazeina si fara alimentatie origine animala mi se pare utipica totusi.. il cred pe colegul dar marea niastra parte nu ar face asa ceva

Din toate suplimentele as incepe cu Tribulus si Branca URsului, eventula Natural Sterol

Dieta cu zaharuri scazute, alimente BIO inclsuiv peste si grasimi omega bune

#35
Nirol_2005

Nirol_2005

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 15.02.2017

View Postvandemm, on 10 mai 2019 - 20:17, said:


Din toate suplimentele as incepe cu Tribulus si Branca URsului, eventula Natural Sterol

despre Sex Power ce puteti spune ??

#36
Nirol_2005

Nirol_2005

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 15.02.2017

View Postalinulu, on 11 ianuarie 2015 - 19:28, said:


Am mai luat Sex Power - naturist. E foarte bun, dar imi batea inima sa bubuie si nu am luat mai mult de o pastila.


ma gandeam sa-l folosesc si eu...se gasesc la catena , n-am probleme cu inima ! sa inteleg ca tu n-ai fost multumit ??
tian-li pentru mine este cam slab ! :(

oare sa fie adevarat ??

"Special conceput pentru barbatii puternici, Sex Power este un supliment natural, cu o compozitie bazata doar pe plante medicinale. O singura capsula de Sex Power iti aduce mai multe pasiune in viata ta: in doar 10-20 de minute de la administrare, vei simti beneficiile acestui supliment natural – erectie puternica si de durata! Suplimentul Sex Power previne ejacularea precoce si sprijina recuperarea rapida dupa fiecare act sexual, fiind aliatul ideal pentru o noapte intreaga plina de pasiune alaturi de partenera ta."

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate