![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Modul / plugin / regula de calculare a pretului
Last Updated: Feb 06 2015 10:53, Started by
razor1911
, Jan 08 2015 17:21
·
0

Posted 08 January 2015 - 17:21

Bun, se da un site creat pe platforma Drupal.
In ultima vreme cursul dolarului a crescut ca naiba, nu mai pot tine pasul cu actualizarea pretului. Pana acum calculam si modificam pretul pentru fiecare produs in parte. Ce ma intereseaza? Un modul ce ma poate ajuta astfel: Am pretul produsului exprimat in dolari, sa-i spunem "a" Am cursul 1$ = x lei, "b" Si am nevoie de o valoare prestabilita, probabil o sa fie sub forma unui procent format din TVA 24%, garantie, transport. "c" Pretul final e format din a*b*c, si am nevoie de un camp in care sa bag zilnic cursul nou valutar (b-ul). Multam! |
Posted 09 January 2015 - 00:41

Nu-i chiar asa, nu pot lua cursul BNR fiindca e mai mic fata de cursul + comisioanele ING. Voi aplica in functie de ultimul curs platit.
|
Posted 06 February 2015 - 10:53

Bine, nu ai scris daca site-ul are instalat si configurat un modul pentru e-commerce. De exemplu Ubercart sau Drupal Commerce. De ce e nevoie sa modifici pentru fiecare produs in parte pretul, daca acel lucru se poate face automat pentru toate produsele din optiunile modulului Drupal Commerce?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users