Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate
 Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...
 Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Cât de frig sau cald este la voi?

* * * - - 25 votes
  • Please log in to reply
33119 replies to this topic

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

• Grup: Senior Members
Schimbarea climatică.
Pentru mine este clar că este un aspect real, pentru că văd niște transformări climatice incredibile.

Cînd trăiești 20 de ani este una, cînd trăiești 40 de ani este alta, cînd ai trăit mai mult, vezi diferențele mult mai clar.

Karhu

Karhu

Heretic member

• Grup: Super Moderators
12° au fost la mine, cer acoperit, miros de toamnă 🍂
Am fost cu juniorul la poligon să mai pușcăm până nu încep ploile și frigul…

Attached Files

tfmercedez

tfmercedez

BUFU

Cat costa o tura de munitie?

baribalu

baribalu

Senior Member

Uite aici preturile, de la ei si de la noi:
https://forum.softpe...8#entry30203051

Neaceasca85

Neaceasca85

Trecutul este totul, viitorul nu mai rezerva nimic.

Si azi noapte si acum, ploi, vant, trasnete, fulgere, la greu in Gorj, respectiv Bumbesti Jiu, nu mai pot de nervi, aici doar vant uscat de est, specialitatea lui 2023 (inainte vantul asta aducea lucruri misto, in 2023 a fost sarac precum vantul de vest) si fulgera intr-una inspre vest, nu mai pot de nervi, ciuda, ranchiuna si tot ce pot avea pe vremea lui peste prajit.

Repet, astept razbunarile cand vor veni. Imi imaginez viscole si furtuni in care sa-i dea cu sete in tot ce inseamna estul si sudul Olteniei (ca restul au cam avut mereu), Muntenia, Dobrogea, Moldova, restul zonelor au tot avut vara asta, beleaua e pe sudul de Romania si nordul de Bulgaria, aici sunt multe de recuperat.

Vremea imi este datoare vanduta dragi colegi. Posted Image

Eu speram ca schimbarile climatice (cu cauze naturale) vor aduce mai multe si mai interesante fenomene in zona mea, cand colo este fix invers, ele dispar de aici.

Acum avem un nemernic de anticiclon la N de Romania ce e mai nemilos decat ala nord african din iulie, in datele de 14, 20 si 22 iulie a lasat loc sa vina un pic de oraje si la Slatina (imi urasc orasul din cauza vremii), asta ucrainian nici de-al dracu, impinge spre vest totul, Gorj si Dolj, atat, aici o iau in mana, mi-o da in freza. Posted Image

30,9 C maxima de azi.

Edited by Neaceasca85, 24 September 2023 - 20:56.

arfidx2

arfidx2

Member

• Grup: Members
Cald la București. 28 de grade in casa chiar și la ora 23h00.
De mâine înțeleg că se racorește treptat, dar fără ploi Desigur!

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators

View Postarfidx2, on 24 septembrie 2023 - 22:03, said:

Cald la București. 28 de grade in casa chiar și la ora 23h00.
Cam mult, 25 in sectorul 1 in casa.

Attached File  temp.jpg   4.04K   3 downloads

23°C la Filaret, orele 23:00

Edited by andreic, 24 September 2023 - 22:21.

koss14

koss14

New Member

• Grup: Candidate Members
Furtună devastatoare la Craiova astă seară. Eu unul am făcut vreo 2 rugăciuni să treacă.. când am crezut că a trecut la 15-20 de minute.. a venit repriza 2 și mai nasoală. Cea mai nasoală furtună de pe anul ăsta, a avut de toate și fulgere cât cuprinde și puțină grindină iar în repriza a 2-a a plouat cu vânt probabil de 60-70 Km/h la rafale și a turnat vreo 15-20 de minute cu găleata din cer. Pe mine unul m-a inundat, canalizarea exclus să facă față. De abia la 2 ore de la furtună începe apa să se retragă.

Neaceasca85

Neaceasca85

Ce furtuna faina a luat si Craiova. Mai e ceva de zis? Nu, nu mai zic ca de fapt nu mai pot cu vremea asta, cat de aproape e ratarea ultimelor furtuni din 2023. Urmeaza o lunga, lunga perioada de asteptare. Foarte lunga. Iernile au ajuns in asa hal in Romania incat iti doresti o alta locatie pe Glob in care sa stai pe perioada iernii. Amicul meu din Bumbesti Jiu zice de Darwin Australia. Vise, dar cam asa e treaba. Fenomenele meteo sunt ca un drog si acum urmeaza sevrajul.

Trebuie sa recunosc insa ca prognoza ANM a fost cea mai corecta, Estofex imi era mai favorabila dar s-a adeverit cea a ANM.

23 C la ora 01.

Barboso

Barboso

Satir bătrân, "United Gashka" member

• Grup: Moderators
De ce nu-ti cauti tu oole, sa iesi de sub fusta mamichii si sa te duci unde te simti bine ?!
Craiova e la o flegma distanta de Slatina, a fost si zi libera... puteai savura furtuna de azi, in loc sa te dai cu fundu' de pamant pe forum.
Da-i mai sigur in buncar...  

P.S.  Puteti raporta, promit ca las pe altcineva sa se ocupe.

aris86

aris86

Traieste constient!

View Postkoss14, on 24 septembrie 2023 - 22:55, said:

Furtună devastatoare la Craiova astă seară. Eu unul am făcut vreo 2 rugăciuni să treacă.. când am crezut că a trecut la 15-20 de minute.. a venit repriza 2 și mai nasoală. Cea mai nasoală furtună de pe anul ăsta, a avut de toate și fulgere cât cuprinde și puțină grindină iar în repriza a 2-a a plouat cu vânt probabil de 60-70 Km/h la rafale și a turnat vreo 15-20 de minute cu găleata din cer. Pe mine unul m-a inundat, canalizarea exclus să facă față. De abia la 2 ore de la furtună începe apa să se retragă.

Da, la ploi puternice, canalizarea și asfaltul nu fac casă bună. Ai înregistrat ceva pagube la casă?
O furtună de asta ii trebuia lui Ceașcă, apă de 1 m și ceva grindină și vânt de 100 km/h să-i zboare acoperișul și apoi s-ar fi potolit, nu și-ar mai dori evenimente distrugătoare.

Neaceasca85

Neaceasca85

View PostBarboso, on 25 septembrie 2023 - 02:19, said:

De ce nu-ti cauti tu oole, sa iesi de sub fusta mamichii si sa te duci unde te simti bine ?!
Craiova e la o flegma distanta de Slatina, a fost si zi libera... puteai savura furtuna de azi, in loc sa te dai cu fundu' de pamant pe forum.
Da-i mai sigur in buncar...  

P.S.  Puteti raporta, promit ca las pe altcineva sa se ocupe.
Crede-ma ca as prefera sa prind furtuna secolului singur acasa, sa nu ma streseze nimeni cu "ai inchis geamurile?" si alte balarii pe care oricum le fac. Nu are nicio legatura nicio fusta a nimanui. Singur acasa pot aprinde si mai multe lampi in timpul furtunii, sa fie frumos. Posted Image

Nu-si imagina nimeni ca ia Craiova ceva, la cum se prezenta configuratia barica, am sperat intr-o minune la mine, ea a fost la Craiova, din pacate, in chasing iti poti lua si teapa, mai ales cu soselele din Romania, in cazul de fata mergi pe Dex 12 si se face dop la Pielesti. Si motorina e scumpa, am si drum de facut la tara azi. Plus ca nu am Casco ca sa risc daune la masina, din cauza masinii nu vreau grindina mare.

View Postaris86, on 25 septembrie 2023 - 06:37, said:

Da, la ploi puternice, canalizarea și asfaltul nu fac casă bună. Ai înregistrat ceva pagube la casă?
O furtună de asta ii trebuia lui Ceașcă, apă de 1 m și ceva grindină și vânt de 100 km/h să-i zboare acoperișul și apoi s-ar fi potolit, nu și-ar mai dori evenimente distrugătoare.
Ba mi-as dori, e un drog, cum sunt pacanelele la altii. Eu la furtuna nu pierd cum isi pierd ei toti banii la aparate.

Nu se inunda si nu se distruge nimic la mine, am avut si 58 mm dintr-o singura ploaie si e OK. Am avut vanturi de 92 la ora. Acoperisul nu zboara daca e bine facut, zboara alea de la blocuri care nu sunt prinse cu nimic.

View Postkoss14, on 24 septembrie 2023 - 22:55, said:

Curent ai avut? Tocmai ce ma obsedeaza nu ai scris. Stiu ca ai pe linie aeriana. Posted Image

Statia ANM  Craiova, fiind in afara orasului, la aeroport, a luat numai 2 litri (2 mm). Posted Image

Edited by Neaceasca85, 25 September 2023 - 09:59.

giuliani

giuliani

Senior Member

De dimineata 6 grade si ceata. Acum sunt vreo 15°C, a iesit soarele. Maxima pe la 21 de grade si soare.

Neaceasca85

Neaceasca85

Super, a venit toamna la tine, aici va veni mai greu, mai lent.

Pentru ca fix Atlanticul ce iti da racoare acolo inca impinge aerul african spre Romania.

Modelul CFS prognozeaza un decembrie nasol, cald, cu zonalitate, pentru cunoscatori.

silcar

silcar

Senior Member

Foarte bine. La ce preturi sunt la gaze, sa fie cald.

al-padrino

al-padrino

TCB

Zile si seri frumoase de toamna. Asa, sa tot fie !

aris86

aris86

Traieste constient!

silcar, pe 25 septembrie 2023 - 17:23, a scris:

Foarte bine. La ce preturi sunt la gaze, sa fie cald.

Să nu fie nevoie să consumăm prea mult.

rixthina

rixthina

superb membru

Si in situatiile fara zonalitate, pe noi ne-a luat partea calda. Cel putin teoretic CFS da gres la plus mii de ore, desi recunoastem ca are sanse bune sa iasa asa. Dar, vom vedea si ne vom bucura de ceea ce ne va oferi vremea. Momentan a iesit al doilea episod umed in Grecia.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate