![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cât de frig sau cald este la voi?
Last Updated: Sep 22 2023 07:30, Started by
ammazon
, Jan 08 2015 08:31
·
252

Posted 29 March 2023 - 17:57

Azi -10 grade resimtita si ninsoare/zapada mai multa decat in 2-3 luni de iarna - ma refer la iarna trecuta.
|
Posted 29 March 2023 - 23:32

Si la Tm au fost -2 de dimineata.. asta in conditiile in care ciresii , caisii si multe alte soiuri de pomi erau infloriti. Dezastru, ca deobicei. Nu se invata minte pomii astia cu tepele?
Ba si berzele si-au furat-o: am vazut inca de acum o spatamana ca in unele sate in cuiburi erau venite berzele. "Fraierele" au venit din Africa unde era cald si bine, ca sa le inghete curu pe aici cand crapa de Aprilie. |
Posted 30 March 2023 - 00:45

Si in Bucuresti e -1°C acuma, dimineata astemptam -2/-3, vortexul polar e destabilizat. De maine se mai incalzeste iar in aprilie o noua limba majora de precipitatii + ceva raciri dar nu asa grave.
Edited by andreic, 30 March 2023 - 00:46. |
Posted 30 March 2023 - 07:51

0 grade la Bucuresti si se pare ca asta nu are nici o importanta pentru unii
[ https://i.postimg.cc/nrDkQ6Gk/20230330-082921.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ce dracu face ala la vara? Parcarea din bucuresti este dupa idei tampite: 1 ora costa 1 euro, 2 ore costa 2,56 euro. Practic daca cresti perioada , costul creste exponential. Nici vorba de un tarif sau abonament pe toata ziua. Poate ca as fi dispus sa platesc pe o zi intreaga, dar nu ai cu cine, prioritatea o fi montatul de boltari din marmura sau granit pe trotuare. Doamne pe ce se duc banii publici. |
Posted 30 March 2023 - 08:10

Ai dat de vreo parcare privata ca pentru cele albastre (de la pmb) pretul e corelat cu durata si sunt si diverse abonamente.
Edited by andreic, 30 March 2023 - 08:20. |
Posted 30 March 2023 - 08:42

Fix la aia albasta pmb am parcat. Lumea zice ca nu prea verifica nimeni situatia.
Si in orice caz, aplicatia locala pentru parcat este absolut stupida. Eu am una care functioneaza in mai multe orase din Ro si Hu, dar Bucurestiul nu este afiliat. Aplicatia are niste campuri unde completezi datele masinii si locatia parcarii, de restul se ocupa ea. Asta din bucuresti noo, te f*te la icre cu e-mail, cont, parole, date personale, confirmari. Au si cod qr pe panou, de parca scanandu-l rezolvi ceva super rapid intr-o fractiune de secunda. Raoid este un sms cu confirmare. Dar astia nici aia nu sunt capabili, ca dupa ce trimiti sms iti vine inapoi altul cu codul pacii pe cre trebuie sa-l trimiti inapoi. De aia aveti borduri de marmura cu boltari de granit, iar in Timisoara la mine pe strada trotuar am doar daca mi-am construit singur. La parintii mei la fel, ca trotuarul "oficial" este din 1960, si de atunci nimeni nu l-a mai reparat. Edited by tfmercedez, 30 March 2023 - 08:47. |
Posted 30 March 2023 - 10:11

Minima de -4,9 C azi dimineata, nasol cu speciile timpurii.
Azi in capitala a fost vreme din toate sezoanele... dimimneata 0°C si acoperit, pe la 10 decent oleaca de soare, pe la 14:00 - fulguiala cu 7°C... acoperit... acum partial senin. Maine dimineata devreme asteptam -2°C iar la pranz 12 °C ![]() |
Posted 30 March 2023 - 11:25

Posted 30 March 2023 - 15:56

Posted 30 March 2023 - 16:52

|
Posted 30 March 2023 - 18:14

Ai dat de vreo parcare privata ca pentru cele albastre (de la pmb) pretul e corelat cu durata si sunt si diverse abonamente. On topic, este atat de ciudat sa fie ora "de vara" cu vreme de iarna. Prin ferestre e atat de frumos afara, inverzesc copacii, si sunt 12 grade. |
Posted 31 March 2023 - 19:51

0° la mine, se simte vânt de primăvară, încep să răsară mașinile de sub zapadă…
Attached Files |
Posted 01 April 2023 - 22:02

-5°, am ieșit la o plimbare cu catelul..
Attached Files |
Posted 02 April 2023 - 08:22

Am citit 'plimbare cu calul' si nu il vedeam in poza =))
Prea multa margarita aseara. On topic: nu mai inteleg vremea din capitala si imprejumiri. Acum ninge, peste jumate de ora e soare si caldut, peste jumate de ora ploua si racoare. Acum e innorat si ploaie marunta in nordul capitalei si 10 grade. Din previziunile meteo e posibil ca joi sa fulguiasca. Luni 16 grade maxima si marti 7. La curier am si geaca de iarna si geaca subtire, si ghete si adidasii de primavara-vara... |
Posted 02 April 2023 - 10:31

Frumos și însorit de Florii, -3°, umblă copiii cu sorcovitul.
Attached Files |
|
Posted 02 April 2023 - 14:16

La mine vreo 10 grade, ploua de joi aproape continuu.
Cu influenta Mainului parca avem clima oceanica de vreo 3 saptamani, a plouat si de cate 20 de ori pe zi, parca as fi in Anglia. Nu stiu altii cum sunt, dar cand vad pozele de la Karhu parca m-as teleporta acolo in nordul Finlandei, nu mi-e teama deloc de temperaturile scazute. Noi avem asa o prejudecata cu vremea, dar de ceva vreme am aplicat si eu sintagma aia germana cu "nu exista vreme rea, doar haine nepotrivite". Daca ai haine si incaltaminte ca lumea nu te mai intereseaza cum e vremea afara asa de mult. |
Posted 02 April 2023 - 18:03

Azi a fost frumos, dar putea fi mai cald.. doar 14 grade. Prognoza pe saptamana viitoare arata iar scaderi de temperaturi, chiar 0 grade noaptea. Speram ca din aprilie o rarim cu incalzirea.
|
Posted 03 April 2023 - 01:13

LunaCrystal, on 30 martie 2023 - 15:56, said:
Dar bine ca încă ma pot mișca pe afara fără sa îmi fie (prea tare) cald. Și nu e nevoie încă nici de aer conditionat. Iata o noapte ca asta in care as putea sa nu bag deloc incalzire nici la somn, nu scade sub 19, cand se duce la 17 trebuie sa bag, macar 2 ore. In toamna m-am dus fara incalzire pana la 15 noiembrie, acum vrea sa ma duc la 15 aprilie, cu cateva ore pe noapte. Oricum ziua nu a mai mers din 24 februarie. Aprilie, mai si apoi trec de pe gaz pe electric la aer conditionat, care dureaza si ala pana la un 20 si ceva septembrie, octombrie, noiembrie, pac iarasi gaz, uite asa, tara cu clima energofaga care nu admite restrictii nici la una nici la alta, acum ne gandim in anii 80 ce calitate proasta a vietii cu frig iarna si cald vara in casa, dar nu era mancare in primul rand. Karhu, on 02 aprilie 2023 - 10:31, said:
Frumos și însorit de Florii, -3°, umblă copiii cu sorcovitul. giuliani, on 02 aprilie 2023 - 14:16, said:
La mine vreo 10 grade, ploua de joi aproape continuu. Cu influenta Mainului parca avem clima oceanica de vreo 3 saptamani, a plouat si de cate 20 de ori pe zi, parca as fi in Anglia. Nu stiu altii cum sunt, dar cand vad pozele de la Karhu parca m-as teleporta acolo in nordul Finlandei, nu mi-e teama deloc de temperaturile scazute. Noi avem asa o prejudecata cu vremea, dar de ceva vreme am aplicat si eu sintagma aia germana cu "nu exista vreme rea, doar haine nepotrivite". Daca ai haine si incaltaminte ca lumea nu te mai intereseaza cum e vremea afara asa de mult. ****** Astept cu interes ploaia si vantul puternic de maine noapte. Pacat ca nu a vrut viscol asta iarna dar acum baga ciclon. Estofex trage 2 arii de risc foarte scazut de descarcari electrice pe Romania si Slatina nu putea fi decat intre ele, adica 0 fulgere, inca nu am vazut fulger pe 2023, pe cand in decembrie a fulgerat, mai abitir la taranoaia decat in oraseanu, iar in ianuarie am auzit tunete la Caciulata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users