Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...
 

Nu se generalizează în iudaism și între iudei, și chiar de rău, la adresa altora?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
24 replies to this topic

#1
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
De multe ori am auzit, inclusiv pe acest forum, de la iudei despre așa zisa judecare în masă a iudeilor, despre așa numitul antisemitism, prin care s-ar face "demonizarea", "diabolizarea" iudeilor în masă și nejustificat, după care au urmat persecuțiile și crimele în masă.

Dar să vedem dacă o atitudine de a judeca în masă, și chiar de rău, la adresa altora nu există și în iudaism și în rândul iudeilor, iar pentru a vedea asta putem chiar să luăm în calcul și texte biblice, unde se fac tot felul de generalizări la adresa altora, iar creștinii sunt tentați să accepte asta pentru că ar fi acolo integral "cuvântul lui Dumnezeu".

Iată spre exemplu un articol apărut nu cu mult timp în urmă, "Când vor fi judecate națiunile", apărut pe un site iudaic, în care autorul face tot felul de generalizări culpabilizatoare în masă la adresa "Romei", identificată chiar cu TOT "Occidentul", și la adresa "Persiei", identificată cu "Iranul", care, chipurile, vor fi toate judecate, în masă, ca grupuri, ca mase, ba mai mult aproape unicul criteriu de judecată fiind "cum s-au comportat națiunile cu iudeii" (the jews, pentru unii, iar jew vine de la Iudeea și seminția lui Iuda!). Textul articolului dă trimiteri la Talmud, ceea ce arată că e un articol inspirat din religie. "Occidentul", "Persia", "Roma", "națiunile" toți vor fi judecați la modul general, toate aceste culturi sau civilizații vor fi judecate în special în funcție de cât de mult au făcut bine sau au slujit iudeilor. Cel puțin așa i se pare autorului că vor sta lucrurile ... (Vom mai vedea noi cum vor sta lucrurile mai exact, în paranteză fie vorba ...!) Este un text, printre altele, care exprimă și întreține o mentalitate de judgementalism la adresa altora, și care subînțelege și "girează" o justificare pentru "pedepsele" pe care Dumnezeu "trebuie" să le aducă și le va aduce negreșit, în masă adică la un mod general totalizator, asupra altora, asupra unor întregi culturi și civilizații. Ar mai fi timp de pocăință, însă dacă "națiunile" vor mai agresa pe "Israel", atunci Dumnezeul lui Israel nu va mai rămâne "răbdător".

Un alt caz, despre care s-a făcut ceva vâlvă, este un articol despre un rabin care numește islamizarea Europei Creștine drept un lucru bun; se vede aici o judecată asupra ÎNTREGII CREȘTINĂTĂȚI EUROPENE, chipurile, întreaga Europă Creștină fiind vinovată pentru ce ea, tot generalizator la modul absolut, a făcut iudeilor de-a lungul veacurilor. Islamizarea este un lucru pentru care iudeii ar trebui să se bucure, ca de o pedeapsă de la Dumnezeu "binemeritată" de ÎNTREAGA EUROPĂ CREȘTINĂ, adăugând și că creștinismul este considerat idololatrie din punct de vedere halahic. "Nu vor mai rămâne rămășițe, nici supraviețuitori din spurcăciunea Creștinătății, care a scurs mult sânge pentru care nu va putea da răscumpărare", iată deci un exemplu de diabolizare și anatemizare în masă a unui întreg conglomerat uman.

[ http://www.davidduke.com/images/Jew-rabbi-baruch-Efrati-Izlamization3finalforweb.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Să înțelegem că diabolizările și osândirile făcute între iudei și în iudaism la adresa altora, cum se vede, ar fi
morale și justificate? , generalizări care însă nu sunt orice fel de generalizări, ci de judecare și osândire a unor
întregi conglomerate umane asupra cărora se "profețește", iată, judecata în masă a lui Dumnezeu și chiar
osândirea în masă.

Nu se întreține oare prin astfel de atitudini o mentalitate de judgementalism și oare nu pot fi ele folosite
pentru a justifica, cel puțin pasivitatea, a unora, cu privire la "judecarea" și distrugerea unor mase de oameni
și a unor întregi culturi sau civilizații etichetați și respectiv etichetate generalist prin "Roma", "Occidentul",
"spurcata Creștinătate Europeană", "Persia" etc?

#2
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011
generalizarile facute de 2 ticniti?

#3
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View PostThinkAbout, on 06 ianuarie 2015 - 12:04, said:

generalizarile facute de 2 ticniti?
Dar şi  ideea despărţirii lumii în " oi " şi "capre"    denotă  generalizare . In fond este vorba de  atitudine în turmă  , pasivitate , ignoranţă la deciziile  împăraţilor lumii . Cei care au ales să ducă războaie doar că aşa le cere cezarul este de condamnat .

#4
Edgaroropsitul

Edgaroropsitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,844
  • Înscris: 11.02.2013
Cוum a zis acelo evreu ? " Cauta si vei gasi "  care este ceva foarte inteligent ca pana ce au fost zise aceste cuvinte ,cand cineva nu a cautat nici nu a gasit. Pe aceias tema se poate   propune o multime de fraze care se pot pretinde ca au fost luate din NT  ca de exemplu,  scarpinate cand ceva te mananca   dar hai sa ne intoarcem la subiect. De obicei eu dau ca exemplu ca daca cauti pe net o rata cu trei picioare o sa-ti sara si rate cucinci picioare. Asa ca daca cauti pe net evrei trazniti ,NO PROBLEM ca trazniti sunt in toate popoarele.

Deoarece eu nu sunt traznit  si nu gasit pe net i-mi permit sa te anunt ca evreii nu sunt  "anti"  la nimeni din evrei si nu se amesteca in  religile altora ca Judaismul nu este interesat sa faca reclama la Judaism deoarece evreii nu doresc ca sa converteasca pe nimeni. Fiecare sa creada in oala sa si de ea sa se ocupe nu de alte oale.
Stiu si de mult am inteles ca unii crestini,din lipsaq acuta de cultura /instruire socotesc Judaismul dupa  Crestinism, Ideia ca cineva nu este interesat ca sa te convinga  sa te convertesti  provoaca la ei nu numai neincredere ci si starneste o ura la cei care nu-l vor la religia lor. Un fel de jignire din sursa ignorantei. Uite ca din gresala si fara sa vreau am descris inca o cauza a antisemitismului daca nu cea principala.

Evreii din fire nu urasc pe nimeni care nu le-a facut rau sau planuiesc asa.  De necrezut dar evreii israelieni de exemplu nu urasc arabii ci numai pe cei care le-a facut rau si evreii nu sunt crestini care ar fii trebuit cand au primit o palma sa intoarca si al doilea obraz si nu intorc,evreii cand primesc o palma intorc al doilea obraz dar a celui care a dat palma si deoarece evreii nu sunt avari cum pretind unii crestini  la palma replicata adauga si inca cateva  BONUS.  

Evreii sunt avari dau bani pe camata si au nerusinarea sa ceara banii inapoi, evreii traiesc in comunitatea lor si nu se amesteca cu altii, evreii sunt hoti si excroci  ,omoara civili si copii arabi,evreii au fost o pacoste pentru romani si  Romania. Atuncia dece dracul in loc sa se swcrie la forumul ista inepti9i si prostii despre evrei, nu ies crestinii sa danseze de bucurie ca au scapat de evrei din Romania ?

#5
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009

View PostThinkAbout, on 06 ianuarie 2015 - 12:04, said:

generalizarile facute de 2 ticniti?
Au si evreii extremistii lor, am observat si-n discutiile pe net ca apar regulat indivizi cu asemenea puncte de vedere.
Nu stiu cati or fi procentual, dar exista, ii vezi.
Asa cum ai ortodocsi care zic ca numai ei se mantuie, sau shiiti, sau chiar adventisti de ziua a 15,5-a care la fel zic.

Edited by searcher-star, 22 January 2015 - 17:31.


#6
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View PostThinkAbout, on 06 ianuarie 2015 - 12:04, said:

generalizarile facute de 2 ticniti?

View Postsearcher-star, on 22 ianuarie 2015 - 17:17, said:

Au si evreii extremistii lor, am observat si-n discutiile pe net ca apar regulat indivizi cu asemenea puncte de vedere.
Nu stiu cati or fi procentual, dar exista, ii vezi.
Pe ce vă bazați când spuneți că ar fi "țicniți" și "extremiști"? Realitatea este că oamenii respectivi, ca și alții, provin din medii universitare, religioase, cu școală, oameni respectați în societate și cu funcții bune, rabini, universitari etc. Simple afirmații, în rest însă nu văd cum ați putea să demonstrați că ideile lor nu se bazează în mod fundamental pe iudaism, și că de fapt diferența între ei și alții este că ăia de mai sus pomeniți sunt doar dintre cei care au curaj să afirme public ceea ce alții afirmă mai mult în ascuns sau rețin doar pentru spațiul privat sau mic-comunitar, în esență însă nefiind prea diferiți de "extremiști".

#7
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009
Io spun doar ca e plina lumea de oameni bine educati in religia lor si care-si viseaza sa vina catastrofe, sa moara toate caprele si toti vecinii, sa ramana doar ei pe lume.
Vad pe aicea pe forum ortodocsi care tin mai tare cu musulmanii decat cu vesticii.
Educatia nu e o garantie de gandire corecta.
Traim intr-o lume confuza ca naiba.
Majoritatea oamenilor, inclusiv a celor educati, nu mai stiu de capul lor si isi doresc tot felul de tampenii.
Altfel da, exista un curent anti-vestic si in gandirea evreiasca. Nu stiu cat e de reprezentat, dar exista.

Edited by searcher-star, 26 January 2015 - 11:16.


#8
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

View PostIochanan, on 06 ianuarie 2015 - 11:58, said:

Nu se întreţine oare prin astfel de atitudini o mentalitate de judgementalism şi oare nu pot fi ele folosite
pentru a justifica, cel puţin pasivitatea, a unora, cu privire la "judecarea" şi distrugerea unor mase de oameni
şi a unor întregi culturi sau civilizaţii etichetaţi şi respectiv etichetate generalist prin "Roma", "Occidentul",
"spurcata Creştinătate Europeană", "Persia" etc?
Stimabile, si evreii si bisericosii au o hemeneutica gramatical-literal-istorica, ceea ce nu permite intelegerea completa a Scripturii. Cuvantul lui Dumnezeu este Duh, deci trebuie sa aiba inteles DUHOVNICESC.

In VT sunt prezentate natiuni ca reprezentare dpdv duhovnicesc: Israel=oamenii lui Dumnezeu, celelate reprezinta necredinciosii. REPREZINTA, nu sunt.

Deci, cine spune ca o notiune fizica are inteles duhovnicesc TOT o notiune fizica, nu are pe Dumnezeu. Deci Persia nu are cum sa reprezinte Europa, Irak, SUA sau orice altceva FIZIC.
In rest, necredinciosi care is dau cu parerea despre un inteles inchis pt ei. D-aia se si cearta, ca nu au cum sa inteleaga ce inseamna de fapt.

#9
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009

View Postzexelica, on 26 ianuarie 2015 - 12:13, said:

Stimabile, si evreii si bisericosii au o hemeneutica gramatical-literal-istorica, ceea ce nu permite intelegerea completa a Scripturii. Cuvantul lui Dumnezeu este Duh, deci trebuie sa aiba inteles DUHOVNICESC.

In VT sunt prezentate natiuni ca reprezentare dpdv duhovnicesc: Israel=oamenii lui Dumnezeu, celelate reprezinta necredinciosii. REPREZINTA, nu sunt.

Deci, cine spune ca o notiune fizica are inteles duhovnicesc TOT o notiune fizica, nu are pe Dumnezeu. Deci Persia nu are cum sa reprezinte Europa, Irak, SUA sau orice altceva FIZIC.
In rest, necredinciosi care is dau cu parerea despre un inteles inchis pt ei. D-aia se si cearta, ca nu au cum sa inteleaga ce inseamna de fapt.
Nu e fals ce zici dar totusi, nimic nu e suspendat in eter, fara legaturi fizice. Suntem totusi o lume materiala.
Entitatile biblice sunt si fizice si spirituale.
Fiecare popor a primit spiritul unui inger, la Babel.
Nu toti membrii unui popor au acelasi spirit, dar in general il au.
A, si popoarele de azi nu mai sunt cele de ieri, s-au amestecat mult.
Istoria e foarte complicata.
Si nu doar ca s-au amestecat popoarele, dar in plus anumite stirpe au disparut in ultimele milenii, altele s-au inmultit foarte tare, altele au migrat incet si pasnic fara sa se inregistreze asta in cronici.
Dpdv genealogic Europa s-a modificat enorm in ultimele milenii.
Ironia sortii e ca multi cu sange ebraic prezenti prin diverse popoare s-au convertit ulterior la crestinism, si crestinii s-au inmultit mai tare ca non-crestinii.

Ura impotriva lui Edom e biblica:

Obadiah 1:
8 On that day, says the Lord,
   I will destroy the wise out of Edom,
   and understanding out of Mount Esau.
9 Your warriors shall be shattered, O Teman,
   so that everyone from Mount Esau will be cut off.
10 For the slaughter and violence done to your brother Jacob,
   shame shall cover you,
   and you shall be cut off for ever. ...
12 But you should not have gloated  over your brother
   on the day of his misfortune;
you should not have rejoiced over the people of Judah
   on the day of their ruin;
you should not have boasted
   on the day of distress. ...
18 The house of Jacob shall be a fire,
   the house of Joseph a flame,
   and the house of Esau stubble;
they shall burn them and consume them,
   and there shall be no survivor of the house of Esau;
for the Lord has spoken.
We see clearly from the above that when the Prophet recalls Edom (Esau) having oppressed Israel he mentions Judah.
When speaking of revenge to be taken against Edom the Prophet speaks of the House of Joseph i.e. Ten Tribes,
e.g. "the house of Joseph a flame" (Obadiah 1:18).
By House of Joseph the intention is either to all of the Ten Tribes or specifically to descendants of Joseph.
Admittedly it does not say expressly in the Book of Obadiah that Edom will have oppressed Judah but it does say so in Ezekiel.
Ezekiel 25:
12 Thus says the Lord God: Because Edom acted vengefully against the house of Judah and has grievously offended in taking vengeance upon them,
13 therefore thus says the Lord God, I will stretch out my hand against Edom, and cut off from it humans and animals, and I will make it desolate; from Teman even to Dedan they shall fall by the sword.

Cuvintele subliniate sunt cheia.
Rabinii au blocat pe faptul ca fondatorii Romei erau Edomiti (Domitia, ginta lui Nero), si ca le-au daramat templul. Si ca armata romana era recrutata mai ales din clanuri edomite: eduenii din Galia, idumeii din Iordania (aia au si ars Templul contrar ordinelor lui Titus), anatolienii, multi sirieni, macedonenii (odomantii).
Au blocat de asemenea pe antisemitismul European, macar ca in ciuda lui evreii au preferat mereu Europa.
Pe chestia asta unii din ei au tras concluzia ca Crestinatatea e Edom.
Dar Biblia nu asta zice.
Ultima fraza e clara.
Teman e Anatolia. Otomanii.
Dedan e nordul Indiei.
Distrugere de la Teman la Dedan.

Iar Mount Esau... e cu totul alta mancare de peste. Cu orez.

E muntele Seir.
Seres.
Serica. China. Pacificul era numit de romani "oceanul Seric".
Ca lucrurile sa fie clare, urmasul cel mai mare si mai rau al lui Edom, Amalek, e prezis ca va deveni cel mai mare popor din lume.
Si ca la final va veni o mare armata de 200 milioane dinspre... Rasarit.
Deci nu prea ai cum confunda.

Edited by searcher-star, 26 January 2015 - 13:37.


#10
Edgaroropsitul

Edgaroropsitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,844
  • Înscris: 11.02.2013
Aceasta discutie se face pe baze subrede  lipite cu pap.

Gresala crestinilorca judeca evreii ca si cum ar fii crestini care vor sa converteasca pe totii la Judaism.  Prostie din ignoranta. Judaismul nu este o religie misionara si nu are nici un interes sa se amestece la religia altora. Punct.  Evreii nu vor sa ia nimica ce nu este a lor de la altii.  Tocmai ei care au venit cu Cele 10 Porunci ?

De cate ori citesc despre Sfantul Duh  crestin,asta ma face sa rad deoarece   acest personaj a fost inventat de catre cei care au tradus Toraua  evreilor din ebraica in alte limbi dar ei nu au  tradus cum trebuie.

La Geneza,cand Dumnezeu a facut apa si pamantul, in ebraica se intelege ca dumnezeu sa uitat multumit la ce a facut si pe tot sa asternat ca iscalitura lui Dumnezeu pe colosala opera. Nu Duh si nu Sfant.  Cum sa faca Dumnezeu inca un aproape dumnezeu pe cand in prima porunca El ameninta sa nu-ti faci alti dumnezei ca Eu sunt un Dumnezeu gelos s a m d . Apropo, nimica despre vre-un Fiu din aceleasi cauze.
Logic,Dumnezeu care a facut toata lumea singur si prima pereche de oameni din lut,dece ar fii avut nevoie de ajutoare?  Il durea spatele?

#11
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View Postsearcher-star, on 26 ianuarie 2015 - 11:15, said:

Io spun doar ca e plina lumea de oameni bine educati in religia lor si care-si viseaza sa vina catastrofe, sa moara toate caprele si toti vecinii, sa ramana doar ei pe lume.
Ideea (falsă) sugerată de "ThinkAbout" este că astfel de inşi cu poziţii precum cele pe care le-am expus în prima postare, astfel de inşi deci ar fi nişte "ţicniţi" marginali, care, chipurile, nu ar fi reprezentativi pentru mentalitatea iudaică. Şi că ideile pe care ei le expun, idei care dacă ar fi vociferate prin România ar fi considerate extrem de periculoase şi condamnabile chiar de către iudei, aceste idei (idei care instigă la ură şi ură de massă) deci ar fi tot aşa nişte chestiuni marginale, care, chipurile, nu ar fi reprezentative pentru mentalitatea iudaică şi nu ar avea influenţă asupra gândirii şi faptelor unora dintre iudei, în special dintre elitele iudaiste şi cele iudaice.

Edited by Iochanan, 27 January 2015 - 19:59.


#12
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011
iti las tie privilegiu sa-i consideri genii
pentru mine sunt 2 ticniti care cred ca islamizarea europei e o chestie buna
eu cred ca nu este buna
matale oricum nu crezi nimic, ci ai niste frustrari, polite de platit noroc ca ai mai multe conturi intre care faci naveta

#13
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View PostThinkAbout, on 27 ianuarie 2015 - 20:08, said:

eu cred ca nu este buna
Neinteresant, aici vorbim despre elite iudaice și iudaiste, despre mentalitate iudaică și iudaistă.

#14
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011
aici vorbesti despre frustrarile tale si cam atat

ticnitul cu care ti-ai inceput topicul nu este socotit elita decat de alti ticniti, caci si idiotii au clubul lor de fani

#15
Edgaroropsitul

Edgaroropsitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,844
  • Înscris: 11.02.2013

View PostIochanan, on 27 ianuarie 2015 - 19:57, said:

Ideea (falsă) sugerată de "ThinkAbout" este că astfel de inşi cu poziţii precum cele pe care le-am expus în prima postare, astfel de inşi deci ar fi nişte "ţicniţi" marginali, care, chipurile, nu ar fi reprezentativi pentru mentalitatea iudaică. Şi că ideile pe care ei le expun, idei care dacă ar fi vociferate prin România ar fi considerate extrem de periculoase şi condamnabile chiar de către iudei, aceste idei (idei care instigă la ură şi ură de massă) deci ar fi tot aşa nişte chestiuni marginale, care, chipurile, nu ar fi reprezentative pentru mentalitatea iudaică şi nu ar avea influenţă asupra gândirii şi faptelor unora dintre iudei, în special dintre elitele iudaiste şi cele iudaice.

Ma refer numai la titlul de "elitele iudaiste si cele iudaice "   Scris de tine  ("   unora dintre iudei, în special dintre elitele iudaiste şi cele iudaice "  ).
1. Nu este diferenta intre iudaice si  cele  iudeie.   " Iudei" ,nu exista asa un titlu iar iudaice a tale se scrie Judaice si nu cum ai scris.
2. Nu exista la evrei  " elite " . Toti evreii sunt "elite"  la fel.
3. Incontinu  intalnesc mediocritatea unor crestini care  judeca Judaismul cum ar fii judecat Crestinismul. Fac asta din ignoranta faptelor dar calauziti de  complexele  de inferioritate a lor.

#16
Edgaroropsitul

Edgaroropsitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,844
  • Înscris: 11.02.2013

View PostIochanan, on 27 ianuarie 2015 - 20:27, said:

Neinteresant, aici vorbim despre elite iudaice şi iudaiste, despre mentalitate iudaică şi iudaistă.


Inca o aroganta din sursa de ignoranta  a dumitale.  Mentalitatea evreilor este mentalitatea evreilor  Elite sunt poate la crestini nu la evrei.
MENTALITATEA EVREILOR CERE DE LA EVREI SA INVETE SA FIU INSTRUITI SI CA OAMENI SA FIU CEI MAI BUNI SI INAINTATI.  Fapt nediscutabil ca prin mentalitatea lor evreii au ajuns unde au ajuns ,sute de ani inaintea majoritatea crestinilor. Evreii sunt unul din putinele popoare din lume in care   nu exista analfabeti.Asta este elita poporului evreu.

View PostThinkAbout, on 27 ianuarie 2015 - 21:00, said:

aici vorbesti despre frustrarile tale si cam atat

ticnitul cu care ti-ai inceput topicul nu este socotit elita decat de alti ticniti, caci si idiotii au clubul lor de fani

Pai topicul el la deschis cu ajutorul ignorantei.sale. Un pahar de faina, doua oua, trei linguri de tuica,zahar ,sare si un articol traznit a altui traznit care se reprezinta numai pe el.
Acuma la cuptorul de la Aushwitz  ca era fabricat de nazisti in Germania ..

#17
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Ăsta este unul dintre lucrurile pentru care înțeleg că se bucură acel iudău rabin de care ziceam în prima postare.
Și evident că el nu este singurul, mai sunt mulți alți iudei care se bucură de așa ceva cu o "bucurie" satanică.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bxgju1NHBEw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#18
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011
din ce se vede se bucura musulanii, dar evreii sunt de vina rules

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate