Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Cricovului Residence

- - - - -
  • Please log in to reply
834 replies to this topic

#19
VasAndrei

VasAndrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2015
sal...am stat in chirie pe valea cricovului anul trecut...zona nu e atat de inaccesibila, facand naveta zilnic...pt cei care vin de la "metrou la scara blocului" o sa li se para putin incomod la inceput....am prins constuctia de la zero...si mi s-au parut destul de seriosi...d.p.d.v al unui necunoscator si facand comparatie cu complexul care s-a facut langa...nu cunosc aspect tehnice, nu sunt in domeniu...am fost si eu la o vizionare zelele trecute....pt ce caut eu si pt faptul ca m-am obisnuit cu zona, e ok....legat de parcare din ce am intrebat dupa finalizare locurile ramase disponibile voi fi date spre inchiriere...(eu ne avand masina si nefiind interesat sa dau 5000 pe un loc de parcare)....taxa de mentenanta o v-a stabili asociatia blocului...supravegherea este doar video...daca se va vrea paza se discuta si se plateste....in schimb ce nu am inteles si poate ma ajuta cineva...ca sa iti rezervi un apartament...trebuie facut ante contract pe 5% neaparat??? eu vrand sa achizitionez prin prima casa...din cate stiu eu...sunt complexe care fac rezervar pe 500 euro, cei drept fara antecontract....ca pana in vara sunt multe luni si se pot intampla multe.,..e cam aiurea sa ti 3000 euro blocati...a facut si eu niste poze, poate ajuta pe cineva

Attached Files



#20
Gabyus75

Gabyus75

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.01.2015
Buna, as avea si eu o intrebare a facut cineva un antecontract cu avans in aceste blocuri, cunoasteti dezvoltatorul? sunt seriosi? puteti sa imi dati mai multe detali? Multumesc frumos.

#21
silveos

silveos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 02.05.2005
Salutare.
Din cate am inteles, ante-contractul se poate face pe minim 5%.
Pentru cel mai ieftin 3 camere, asta inseamna peste 3000 de Euro; bani blocati cel putin pana la vara-toamna.
Se specifica in ante-contract ca in cazul in care nu obtii fondurile de la banca, acesti bani ti se returneaza. Dar nu apar alte penalitati care se impun constructorului; presupun ca daca iti iei un avocat, poti sa le agreezi tu cu dezvoltatorul.

Din pacate nu cunosc reputatia dezvoltatorului; sau portofoliul. Asa ca mi se pare destul de riscant pentru moment...

#22
silveos

silveos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 02.05.2005
A mai fost cineva la vizionare? Ati semnat vre-un ante-contract? Ceva opinii?

#23
VasAndrei

VasAndrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2015
@silveos...daca nu se inainteaza actele din cauza bancii se returneaza banii...daca te blochezi din vina ta se pierd....e o chestie cam subiectiva....am vb cu un avocat..chestiile de genu...te respinge banca....iti da o suma mai mica/se evalueaza pe o suma mai mica...te respinge fondul de garantare....sunt din vina ta...nu a bancii...de unde se deduce ca banii se cam pierd...aici e problema...am fost astazi la o a 2-a vzionare...si am cunoscut pe unul din dezvoltatori...(sunt 2 din cate am inteles)...primul bloc o sa fie gata pana la finalul lui mai..asa era vorba...am inteles ca totusi vor sa il termine in aparilie la cererea cumparatorilor....fiind deja 16 familii care se muta in aprilie...din cate am inteles de la el...nr de locuri parcare fix cat nr de apartamente...tot de la el....un tip ok, destul de flexibil...in mare, se misca destul de repede...am fost la prima vizionare acum 2 saptamani....si pana astazi au mai ridicat 2 etaje la cel de al 2-lea bloc...deci tind sa cred ca vor termina la trermen...in mod normal ar fi dat in folosinta la 30 august cand se termina tot, dar pe masura ce vand si cer proprietarii se dau mai repede in folosinta...din pacate nu am intrebat daca cele 16 familii care se muta in aprilie vor avea curent/apa/gaze...

@silveos...si eu sunt destul de pornit sa incep cu actele si sa rezerv un apartament...dar am fost indrumat de cei de la banca sa stau in banca mea pana se face receptia...asta insemnand aprilie/mai dupa spusele lor...mi sa spus ca...blocul apare ca un a tot unitar, care si divide pe apartamente numai la receptie, deci numai atunci iti pot da un cadastru....deci daca as face ante-contract acum fac pe ceva fictiv/ nu pe un apartament cu cote....in plus, ante contractul expira in 90 de zile si v-a trebui sa il reinnoiesc care inseamna niste bani in plus...asa ca mai bn stau in banca mea pana cand il termina pe asta...si vad atunci cum merg lucrurile si ce demersuri trebuie sa fac...asta din ce mi-au spus cei de la banca...pe masura ce mai aflu chestii o sa le postez aici...poate mai ajuta pe cineva

#24
madalin_s

madalin_s

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 27.02.2009
As avea si eu o intrebare pentru cei care au discutat cu dezvoltatorul sau cu cineva de pe acolo: ce alte variante de finantare mai exista (rate la dezv., rent to buy).
Multumesc anticipat.

#25
danyepz

danyepz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 22.03.2008
Am cumpărat anul trecut pe strada Valea Cricovului și am văzut cum s-a construit blocul.
Acum 2 seri turnau planșeul la un nou etaj la -2 grade...ca sa respecte termenele probabil,o sa vedeți în primele poze postate zăpadă pe placaje,au lucrat  toată iarna la bloc.
Primul bloc a fost placat cu polistiren și dat tinci-ul înainte de decorativa în noiembrie, a venit ploaia o săptămână jumate tot blocul era ud și asa ud cum era au dat decorativa ca venea zăpada în 2 zile,deci posibile problema ca a făcut greu priza.
La fel tot iarna s-a lucrat la interioare in apartamente deci posibile probleme pe viitor căci pereții aia o sa tina apa și de la exterior și de la interior pana prin aprilie ca de atunci o sa se usuce cu adevarat.
Dacă este asa cum a scris cineva mai sus cam subțire rău 6 euro pt gresie și parchet (blama cineva zona de sud dar acolo 70 % din imobile au buget egal sau peste) unde mai pui ca nu ai faianța și obiectele sanitare incluse.
Parcarea cam scumpa totuși (tot subteran am luat dar la 3000 euro și în rate la 500 metri de acest bloc).
Umplutura blocului nu s-a făcut cu cărămidă ci cu bca.
Plusuri:
Structura de rezistenta gândită bine,îndrăznesc sa spun ca la structura blocul este peste 80 % din ansamblurile ce se construiesc acum.unde mai pui ca are subsol cu parcare(fundație adanca) și înălțime medie.
Zona este linistita și curata,în afara de blocul de lângă sunt numai vile.
Multiple opțiuni pt transportul în comun.
Aparține de București spre deosebire de zona de sud unde tot aparține de Popești Leordeni.
În afara de Valea Oltului traficul este mediu spre ok.
Sectorul 6 și îndeosebi Drumul Taberei este cea mai dezvoltata zona din punct de vedere al retail-ului deci 2 mall-uri,sunt 3 lidl în zona,3 Kaufland,Auchan,Billa etc
Cel mai modern parc din România se va da în folosință anul acesta(fostul moghioros)


#26
ramses21

ramses21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 27.09.2012
Voi semna saptamana viitoare un antecontract pentru un apartament in acest bloc. Dezvoltatorul este un arab pe nume Mahomed. Are in portofoliu blocuri pe prelungirea ghencea (multe) cat si vis-a-vis de mall plaza (doua blocuri). Acum are proiectul de aici cat si cel de la politehnica. Ce va pot spune din cate am vazut la aceste blocuri este faptul ca sunt facute cum trebuie.Din ce am vorbit cu persoane care locuiesc in aceste blocuri sunt multumiti de calitatea lucrarilor.
  Nu sunt inginer de meserie dar asa cum spunea si danyepz si din ce am vazut si eu structura de rezistenta mi se pare un punct forte al acestui bloc.
  Sincer nu imi place deloc cum arata blocul si faptul ca o sa ocupe practic tot terenul. Am vrut sa-mi cumpar cu 3 camere aici dar am renuntat deoarece nu imi place faptul ca livingul si o camera dau in curtea interioara a blocului.
  Am optat pentru doua camere orientate catre sud-vest.

#27
AlexEfy

AlexEfy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 07.04.2015
Am semnat saptamana trecuta antecontractul,am ales apartamentul cu 2 camere cel de 52.000 euro,si pentru un loc de parcare pe care l-am negociat la 4000euro. Vedere pentru toate camerele pe sud. Ca prime impresii dezvoltatorii au parut ok,agenta doamna Carmen foarte comunicativa. Avansul de rezervare este de 5%. Actele imobilului vor fi gata conform spuselor lor la sf de mai,inceput de iunie,deci atunci voi incepe demersurile pt creditul prima casa. Este destul de riscant sa rezervi un apartament care nu are gata actele,insa am avut grija sa trec in antecontract clauze suplimentare,in cazul in care actele nu sunt ok,sau daca ma refuza banca din orice motiv,dezvoltatorul se obliga sa imi inapoieze banii de avans. Pot spune ca dezvoltatorii sunt deschisi,puteti modifica antecontractul cu un avocat ca sa fiti siguri.Ca termen de finalizare al blocului este trecut in contract 31 august.  In antecontract este specificat clar,ca pretul nu include obiecte sanitare la baie si nici faianta la bucatarie.
Per total sunt multumit de alegerea facuta,blocul pare destul de bine construit,ca si avantaj vad faptul ca nu exista taxa impusa de intretinere de catre dezvoltator,probabil se va infiinta asociatie de proprietari.  Daca mai e cineva care a contractat un apartament in acest bloc, asteptam opinii si din partea lui.

#28
zalist

zalist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 03.04.2006
BCA sau caramida? 4k eur loc parcare subteran sau suprateran?

#29
VasAndrei

VasAndrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2015
Neatza, am dat si eu o parte din antecontrat (1500 euro) reprezentand un contract de rezervare...si urmand sa achit diferenta de pana la 5% pana la sf lunii mai (antecontractul)...
@AlexEfy daca esti dragut, poate ne spui si noua ce anume ai adaugat la antecontract ca si clauza...tot prin prima casa o sa iau si eu si pot aparea multe surprize pe drum asa ca nu ar strica sa protezej banii intr-o anumita masura....ca si loc de parcare, eu am spus din start ca la valoarea aia nu ma intereseaza, dar daca spui ca merge negogiat, o sa incerc si eu...
o zi buna

#30
AlexEfy

AlexEfy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 07.04.2015
Loc de parcare subteran,supraterane nu exista locuri.
@VasAndrei, Am trecut ca si clauza sa imi inapoieze avansul,din orice motiv invocat de banca sau fond(in cazul respingerii dosarului). Daca nu sunt indiscret,pt ce apartament ai optat?

#31
VasAndrei

VasAndrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2015
in spatele complexului ar vrea sa faca cateva locuri de parcare supraterana cu intrare de la semafor - pe langa spalatorie...asta mi s-a spus mie (automat vor fi mai ieftine) dar nu e o chestie sigura, au spus ca ar vrea..
@AlexEfy...de 2 camere, 77 mp construiti, acum e 54.000 daca nu ma insel...a fost cea mai buna varianta la 2 camere din punctul meu de vedere, raport pret/mp, desi ma tot uitam la cel de 3 camere la 66000, dar diferenta era prea mare.

#32
ramses21

ramses21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 27.09.2012
Am platit si eu avansul de 5% pt un apartament de 2 camere. Din ce vad ca se discuta aici rezulta ca in toate antecontractele de pana acum dezvoltatorul iti da banii inapoi si in cazul in care el are probleme (logic dealtfel) si in cazul in care banca nu iti aproba creditul.
Pe arab chiar nu il intereseaza sa castige 3.000 de euro de la un client care i se refuza creditul din x motive. E un lucru de apreciat.
Din ce am inteles actele vor fi gata la 30 august cel mai repede. Practic e nevoie sa termine si corpul A dupa care se poate face receptia lucrarii si implicit ei pot sa ne dea actele.
Va fi destul de interesant pentru ca daca vor intarzia peste acest termen (ceea ce e destul de plauzibil) s-ar putea ca ajungand spre sfarsitul anului sa se termine si fondurile pt prima casa......
La mine in antecontract scrie ca actele vor fi gata pana la 30 septembrie....

#33
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
Si-au schimbat cumva site-ul? Ca vad ca www.cricovului.ro nu mai este activ?

#34
ramses21

ramses21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 27.09.2012
Am observat si eu. Ei ziceau ca dupa paste vor sa mareasca preturile. Poate asta o fii motivul? nu stiu

#35
AlexEfy

AlexEfy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 07.04.2015
Salutare viitor vecin :)

La mine in antecontract era completat tot 30 septembrie,insa am intrebat de ce asa de tarziu,verbal a spus sfaristul lui mai,si am completat ca termen de predare a actelor data de 30 iunie. Data de 30 august este data la care este finalizat complet corpul C,amenajarile din jurul blocului,calea de acces,si parcarea subterana.  Corpul A(primul bloc de la strada) nu va fi gata decat prin octombrie-noiembrie.

Eu sper sa nu fie vorbe in vant,insa am insistat asupra acestui fapt cu predarea actelor,si au spus ca sf de mai,inceput de iunie vor fi gata. Ma gandesc ca receptia se face separat,fiind corpuri separate,singurul lucru comun este parcarea,care este pe suprafata celor 3 corpuri de cladire. Din punctul meu de vedere,ca sa poata sa iti dea actele,trebuie turnata parcare subterana din fata(care este si fundatia corpului A),si nu trebuie asteptat sa termine corpul A.

Legat de locurile de parcare supraterane,eu am inteles ca vor fi facute cateva locuri in fata,pe lateral,pentru vizitatori,nicidecum pentru vanzare.  Daca mai stiti si alte amanunte despre acest complex ,am rugamintea sa le expuneti aici :)

#36
VasAndrei

VasAndrei

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.01.2015
corpul C e ridicat, acum fac interioarele, corpul B l-am prins in timp ce il ridicau, un nivel la 2 spatamani asta a fost ritmul lor...acum de 2 saptamani sapa funadatia pt corpul A...stau in chirie la valea ialomitei si de 2 ori pe saptamana dau o fuga cu masina cand ies de la munca pana acolo sa vad cum se misca...din ce am vazut pana acum mai mult ca sigur la finalul lui aprilie fundatia ptr corpul A o sa fie gata...pt cei care au ales corpul C...adica cel din spate care e la stadiu de finisaj mi s-a spus ca la finalul lunii mai vor fi gata actele...dar ca ne putem muta numai dupa ce ridica corpul A...care din ritmul lor, maxim iulie zic eu, o sa fie in picioare...asta daca nu apare ceva...pt cei ce vor in corpul din mijloc (Posted Image sau cel de la strada (A), o sa mai dureze putin...nu stiu o luna maxim 2 intre ele.

PS. am atasat prezentare pe etaj a complexului, poate ajuta pe cineva

Attached Files



Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate