![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Broadband router-problema ciudata/aberanta
Last Updated: Jan 09 2006 00:26, Started by
general
, Jan 08 2006 00:29
·
0

Posted 08 January 2006 - 00:29

Mi-am luat un broadband router Dl-624+ si am o problema extrem de ciudata. L-am configurat, e totul fain frumos dar cand sa navighez nu-mi merge la primul click pe un link (merge doar la al doilea/al treilea) imi da o eroare cu "This page can not be display". Daca bag cablul de net direct in computer merge minunat totul. L-am setat in toate felurile, dhcpd on/off, dynamic ip, static ip, wireless on/off, firewall on/off etc etc si se comporta exact la fel. Am schimbat si cablurile, la fel.
Ceva sfaturi? Multumesc! |
Posted 08 January 2006 - 13:11

sfat: punel pe DHCP roteru' si daca nu vrea nicicum il resetezi (tii apasat cam 5 secunde, pana se sting si se aprind toate ledurile)....iar daca nici asa nu vrea, garatia ii a lui (ma gandesc ca ai)
|
Posted 08 January 2006 - 13:28

Suna si la ISP si vezi care e treaba ca e posibil sa ai mac-ul de la placa de retea blocat pe interfata de modem si nu poate sa il ia pe cel nou de la router. Asa se intampla cel putin in Astral la Rds stiu ca merge fara probleme. Ciao.
![]() |
Posted 09 January 2006 - 00:26

Sau vezi daca router-ul ruleaza cu ultimul firmware. Cu alte cuvinte firmware update
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users