Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...

Reflux

Centrale termice compacte
 Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX

Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#55
cosmindnl

cosmindnl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.08.2007

View PostAntenistu', on Sep 21 2006, 15:20, said:

va pot da sfaturi pt tunere , depinde cum il folositi si cat de performant la acapatare vreti sa fie cat radio cat si tv
daca vretzi ceva detalii astept sa imi scrieti ! :photo:


Salutare,am un tuner avermedia s 503,si totul e ok cu exceptia faptului ca imi face captura fara sunet care ar putea fi problema......
Astept un raspuns cu nerabdare

#56
cosmindnl

cosmindnl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.08.2007
Salutare am un tuner TV Avermedia S503 si am o problema cu captura,cand fac captura cu el o face dar fara sunet ce e de facut in cazul acesta?
Astept cu nerabdare o sugestie.

#57
Mastak

Mastak

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 14.08.2007
Salutare,

Imi puteti spune ceva decodor pt. mult-prea-comunul Leadtek 2000 XP?

Merci.

#58
dica_10_steaua

dica_10_steaua

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 27.12.2006
Salut.Am si eu o intrebare:pot conecta un cablu euroscart la tv tuner?(am tv de la boom, si inainte cand aveam cablu mergea dar acum nu stiu daca mai pot conecta cablul euroscat la tvtuner.)

#59
JohnnyBlaze88

JohnnyBlaze88

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 21.05.2007
A cam trecut ceva timp de cand nu s-a mai postat aici,dar as avea si eu ceva intrebari legate de un Tv Tuner,mai exact TV Tuner LEADTEK WinFast TV2000 XP GLOBAL PREMIUM.Am vazut resursele necesare insa un prieten m-a reincurajat ...
PC-ul meu :
Amd Athlon XP 2000 +
1.66 ghz, 256 ddr + gforce ti 200 de 128.
Voi ce ziceti,am sanse ca acesta sa mearga in conditii optime ? Astept un raspuns aici pe forum sau pe [email protected] anticipate ;)

#60
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006
Salut la toata lumea. Ma intereseaza sa achizitionez un tuner TV extern stand-alone, care nu are nevoie de pc. Avand in vedere ca am citit posturi despre modele neprietenoase la care programele sunt greu de asezat si memorat in ordinea dorita (la un TV obisnuit asta nu este deloc o problema), ce model imi recomandati care sa fie prietenos din acest punct de vedere al gestionarii programelor?
Daca exista, caut un tuner tv hibrid (receptie analogica si digitala), desi inca nu mi-am tras TV digital in apartament.
Exista vre-un model cu priza de 220 V pe aparat la care sa se conecteze monitorul astfel incat la inchiderea tunerului din telecomanda nici monitorul sa nu mai fie alimentat?

#61
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006

View Posttradux, on Aug 31 2007, 22:29, said:

Salut la toata lumea. Ma intereseaza sa achizitionez un tuner TV extern stand-alone, care nu are nevoie de pc. Avand in vedere ca am citit posturi despre modele neprietenoase la care programele sunt greu de asezat si memorat in ordinea dorita (la un TV obisnuit asta nu este deloc o problema), ce model imi recomandati care sa fie prietenos din acest punct de vedere al gestionarii programelor?
Daca exista, caut un tuner tv hibrid (receptie analogica si digitala), desi inca nu mi-am tras TV digital in apartament.
Exista vre-un model cu priza de 220 V pe aparat la care sa se conecteze monitorul astfel incat la inchiderea tunerului din telecomanda nici monitorul sa nu mai fie alimentat?
Ce zici de asta ?

#62
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006

View Postploiesteanu, on Sep 6 2007, 12:33, said:

Ce zici de asta ?

Multumesc Ploiesteanu!
Cateva intrebari totusi ca sa ma lamuresc mai bine:
1. De ce DVI? Presupun ca limitarea la finetea detaliilor redate vine de la semnalul TV, deci intrarea pe dvi in monitor tot nu aduce mai multa rezolutie.
2. Pare sa receptioneze numai canalele analogice, adica nu este hibrid.
3. Rezolutia pare sa fie unica, fixata la 1920x1200, cum il folosesti la monitoare care nu merg asa de sus?
4. Majoritatea tunerelor stand alone nu au mufa VGA D-sub-15 pini ci 9-pin miniDIN, care nu se potriveste direct cu mufa VGA de la calculator pentru utilizarea alternativa; numai acest Avermedia face exceptie din cauza standardului DVI-I.
5. Nu pare sa suporte ambele formate de imagine (16:9 si 4:3) ca sa nu ai limitari la alegerea monitorului
6. Nu rezulta daca scoate sunet stereo sau nu, nu scrie despre compatibilitate cu vreun standard stereo (NICAM, etc)
7. Are in schimb PIP, specific tunerelor mai "spalate".

Ce parere are lumea despre WinFast TV Pro II de la Leadtek? Ceva demn de mentionat in bine sau in rau?

Edited by tradux, 06 September 2007 - 22:13.


#63
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006

View Posttradux, on Sep 6 2007, 23:10, said:

Multumesc Ploiesteanu!
Cateva intrebari totusi ca sa ma lamuresc mai bine:
1. De ce DVI? Presupun ca limitarea la finetea detaliilor redate vine de la semnalul TV, deci intrarea pe dvi in monitor tot nu aduce mai multa rezolutie.
2. Pare sa receptioneze numai canalele analogice, adica nu este hibrid.
3. Rezolutia pare sa fie unica, fixata la 1920x1200, cum il folosesti la monitoare care nu merg asa de sus?
4. Majoritatea tunerelor stand alone nu au mufa VGA D-sub-15 pini ci 9-pin miniDIN, care nu se potriveste direct cu mufa VGA de la calculator pentru utilizarea alternativa; numai acest Avermedia face exceptie din cauza standardului DVI-I.
5. Nu pare sa suporte ambele formate de imagine (16:9 si 4:3) ca sa nu ai limitari la alegerea monitorului
6. Nu rezulta daca scoate sunet stereo sau nu, nu scrie despre compatibilitate cu vreun standard stereo (NICAM, etc)
7. Are in schimb PIP, specific tunerelor mai "spalate".

Ce parere are lumea despre WinFast TV Pro II de la Leadtek? Ceva demn de mentionat in bine sau in rau?

Astazi am trecut pe la Depozitul de calcuri, pe site am vazut Leadtek WinFast TV Pro II si KWorld 1680 LCD TV-BOX, pe stoc ramasese numai Leadtek-ul. Nu umblase nimeni practic cu aparatul si nici nu aveau semnal TV sa-i faca o proba, deci nu m-au putut lamuri in vreun fel. Ceva opinii pe acest forum despre Leadtek WinFast TV Pro II ?

#64
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006

View Posttradux, on Sep 7 2007, 21:34, said:

Astazi am trecut pe la Depozitul de calcuri, pe site am vazut Leadtek WinFast TV Pro II si KWorld 1680 LCD TV-BOX, pe stoc ramasese numai Leadtek-ul. Nu umblase nimeni practic cu aparatul si nici nu aveau semnal TV sa-i faca o proba, deci nu m-au putut lamuri in vreun fel. Ceva opinii pe acest forum despre Leadtek WinFast TV Pro II ?

Dupa cum am spus si mai sus doresc sa cumpar relativ repede un tuner TV stand-alone si oscilez intre KWorld TV1680R si Leadtek WinFast TV Pro II, dar nu exclud nici modele mai scumpe daca raspund mai bine cerintelor mele. Partea grea este ca nu am vazut la lucru un astfel de aparat pe semnal TV, respectiv pe semnalul dat de PC, deci nu am nici o idee despre calitatea imaginii si facilitatile disponibile. Nici magazinele la care am intrebat nu testeaza pentru ca nu au semnal TV. Trebuie sa ma bazez deci pe referinte, de aceea am nevoie de parerile celor de pe acest forum.
Fata de psoturile trecute am mai vizitat cateva magazine virtuale unde am gasit comentarii utile, laudative sau nu ale unor cumparatori, sper de aici din forum sa ma ajutati cu nelamuririle ramase deschise:
•          Compatibilitate cu monitor LCD de 19" (max.1200x1024 pixeli) care primeste semnal de la laptop setat pe 1024x768 pixeli (atat duce placa video) fara sa schimb setarile - am inteles ca din meniu alegi definitia imaginii ca sa se imperecheze din start cu monitorul, dar nu vreau sa schimb setarile intre laptop si monitor; ceva comentarii, va rog?
•          Compatibilitate cu VGA de la laptop, ca sa il folosesc in principal pentru lucrul cu laptopul pe un monitor extern, dar vreau sa vad si emisiuni TV pe acelasi monitor (in specificatia de la KWorld TV1680R scrie ca nu este compatibil cu laptopuri - de ce, in ce privinta?)
•          Calitatea imaginii de la PC trecuta prin TV tuner sa nu fie alterata (la Leadtek WinFast TV Pro II stand alone exista un comentariu de la un cumparator care mentioneaza calitatea mai slaba a imaginii de la pc trecuta prin tv tuner)
•          Numar canale receptionat: KWorld TV1680R specifica 125 canale, Leadtek WinFast TV Pro II stand alone specifica 181 canale; care este diferenta, ce lipseste la modelul KWorld?
•          Compatibilitate receptie canale digitale (nu stiu care sunt acelea) – cometarii va rog
•          Numarul de programme posibil de memorat separat nu este specificat: ajunge la 100, depaseste 100?
•          Memorare si rearanjare simpla a programelor in ordinea dorita, inclusiv posibilitatea de a reacorda sau muta separat programe individuale (comentariul unui cumparator pe site- ul eMag pentru Leadtek WinFast TV Pro II stand alone: "nu poti scana un singur canal, asa cum faci la un tv normal, daca dai scanare, iti strica toate cele 50 de canale pe care le ai deja puse in ordinea preferata de tine")
•          Comutare simpla intre formatele de imagine 4:3 si 16:9 cand treci la canale emise cu astfel de formate
•          Semnal VGA de la PC conectabil prin conector D-sub 9 pini preferat fata de 9-pin mini-DIN (Leadtek WinFast TV Pro II stand alone) - diferente in calitatea imaginii de la PC?
•          Redare sunet stereo de la canale TV codate stereo/dual (de ex. NICAM), respectiv de la laptop - nu mi-e clar ce suporta cele 2 modele in aceasta privinta; totusi nu gasesc ca este un punct important care sa jsutifice un model mai scump numai pentru NICAM stereo.
Multumesc anticipat pentru orice comentarii constructive.

Edited by tradux, 08 September 2007 - 15:13.


#65
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006

View Posttradux, on Sep 8 2007, 16:11, said:

Dupa cum am spus si mai sus doresc sa cumpar relativ repede un tuner TV stand-alone si oscilez intre KWorld TV1680R si Leadtek WinFast TV Pro II, dar nu exclud nici modele mai scumpe daca raspund mai bine cerintelor mele. Partea grea este ca nu am vazut la lucru un astfel de aparat pe semnal TV, respectiv pe semnalul dat de PC, deci nu am nici o idee despre calitatea imaginii si facilitatile disponibile. Nici magazinele la care am intrebat nu testeaza pentru ca nu au semnal TV. Trebuie sa ma bazez deci pe referinte, de aceea am nevoie de parerile celor de pe acest forum.
Fata de psoturile trecute am mai vizitat cateva magazine virtuale unde am gasit comentarii utile, laudative sau nu ale unor cumparatori, sper de aici din forum sa ma ajutati cu nelamuririle ramase deschise:
•          Compatibilitate cu monitor LCD de 19" (max.1200x1024 pixeli) care primeste semnal de la laptop setat pe 1024x768 pixeli (atat duce placa video) fara sa schimb setarile - am inteles ca din meniu alegi definitia imaginii ca sa se imperecheze din start cu monitorul, dar nu vreau sa schimb setarile intre laptop si monitor; ceva comentarii, va rog?
•          Compatibilitate cu VGA de la laptop, ca sa il folosesc in principal pentru lucrul cu laptopul pe un monitor extern, dar vreau sa vad si emisiuni TV pe acelasi monitor (in specificatia de la KWorld TV1680R scrie ca nu este compatibil cu laptopuri - de ce, in ce privinta?)
•          Calitatea imaginii de la PC trecuta prin TV tuner sa nu fie alterata (la Leadtek WinFast TV Pro II stand alone exista un comentariu de la un cumparator care mentioneaza calitatea mai slaba a imaginii de la pc trecuta prin tv tuner)
•          Numar canale receptionat: KWorld TV1680R specifica 125 canale, Leadtek WinFast TV Pro II stand alone specifica 181 canale; care este diferenta, ce lipseste la modelul KWorld?
•          Compatibilitate receptie canale digitale (nu stiu care sunt acelea) – cometarii va rog
•          Numarul de programme posibil de memorat separat nu este specificat: ajunge la 100, depaseste 100?
•          Memorare si rearanjare simpla a programelor in ordinea dorita, inclusiv posibilitatea de a reacorda sau muta separat programe individuale (comentariul unui cumparator pe site- ul eMag pentru Leadtek WinFast TV Pro II stand alone: "nu poti scana un singur canal, asa cum faci la un tv normal, daca dai scanare, iti strica toate cele 50 de canale pe care le ai deja puse in ordinea preferata de tine")
•          Comutare simpla intre formatele de imagine 4:3 si 16:9 cand treci la canale emise cu astfel de formate
•          Semnal VGA de la PC conectabil prin conector D-sub 9 pini preferat fata de 9-pin mini-DIN (Leadtek WinFast TV Pro II stand alone) - diferente in calitatea imaginii de la PC?
•          Redare sunet stereo de la canale TV codate stereo/dual (de ex. NICAM), respectiv de la laptop - nu mi-e clar ce suporta cele 2 modele in aceasta privinta; totusi nu gasesc ca este un punct important care sa jsutifice un model mai scump numai pentru NICAM stereo.
Multumesc anticipat pentru orice comentarii constructive.

Nimeni, nici un comentariu?

#66
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006
Salut Ploiesteanu!
Multumesc pentru recomandarea de pe forum, te-am asteptat cu alte comentarii, dar probabil ca nu ai mai intrat pe topic.
Mi-am cumparat de la eMag un Leadtek Pro II stand alone si nu am fost multumit de el, dupa programarea canalelor TV nu am reusit sa mai redau pe monitor imaginea de la PC. Atat cat am reusit sa vad pana l-am programat, imaginea de la PC era cu definitia ceva mai scazuta, nu catastrofal, dar nici nu l-am folosit mai mult asa ca sa imi dau seama mai bine. l-am returnat ieri dupa 24 h. Am cerut banii inapoi.
Acum ma uit dupa altceva, aveau acolo in vitrina si Avermedia 7 pe care l-ai recomandat (insa nu DVI) dar au refuzat sa il conecteze la un monitor sa vad menu-ul. Se pare ca nu intra in politica firmei sa faca proba functionala in magazin la aparate mai mici.
In situatia in care ai deja un tuner TV stand-alone acasa, avermedia sau oricare altul, mi-ai fi de mare ajutor daca am putea comunica pe tema functiilor oferite de aparat si a menu-ului. Poti sa imi dai un numar de telefon sau un ID de messenger la care sa te sun, convorbirea directa este cea mai simpla si de ajutor. Am trimis si un PM. Multumesc anticipat.

#67
mark75

mark75

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 08.09.2007
Am un adapter pentru TV Turner Extern St Lab M-161 defect! si nu gasesc nimik sa il pot inlocui sau cumpara de undeva! Exista vreo speranta ca cineva sa vanda asa ceva? La maganinele care vad acest model, nu vrea nimeni! Pe unde as putea sa mai caut de vanzare asa ceva?

#68
tradux

tradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 29.01.2006

View Postmark75, on Sep 25 2007, 19:26, said:

Am un adapter pentru TV Turner Extern St Lab M-161 defect! si nu gasesc nimik sa il pot inlocui sau cumpara de undeva! Exista vreo speranta ca cineva sa vanda asa ceva? La maganinele care vad acest model, nu vrea nimeni! Pe unde as putea sa mai caut de vanzare asa ceva?

Ce fel de adaptor, cel de priza? Daca da, vezi tensiunea, curentul, mufa, polaritatea si cauti ceva asemanator.
BTW: cum se comporta St Lab M-161 ca tuner, este bun, are soft prietenos, poti sa gestionezi usor programele?

#69
daLeo

daLeo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 09.08.2007
Salut!

Vreau sa imi cumpar tv tuner-ul acesta: KWorld PVR-TV PE210.
Ce parere aveti? Merita sau sa imi iau altul(WinFast TV2000 XP Expert etc)?

#70
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
In primul rand, ATENTIE: unul e pe slot PCI-Express, altul pe PCI, asigura-te ca ai slot PCI Express 1x pe placa ta de baza pentru tunerul KWorld.

#71
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
http://www.pinnacles...rid Pro PCI.htm
Acesta stiti cum este?

#72
Neohori

Neohori

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,977
  • Înscris: 19.08.2007

View Posttradux, on Sep 13 2007, 22:29, said:

Nimeni, nici un comentariu?
Am personal acest tuner.Calitatea imaginii este peste asteptari , in conditiile in care este semnal bun la furnizorul de cablu si mufarile de la cablu coaxial sunt corect executate . Are compatibilitate perfecta cu monitoarele de 17" , 19". Compatibilitati cu laptopuri nu pot sa-ti spun pt ca nu am , doar pe monitoare TFT si CRT. Am un monitor tft cu 2 intrari :dvi si dsub 15 , asa ca am impacat si capra si varza. E si normal ca in momentul in care se trece un semnal audio sau video prin mai multe aparate sa se piarda din calitate , doar la sculele profesionale se intimpla altfel , dar la astea numai un cablu de legatura costa cit 5-6 tv tunere dinastea. Aparatul poate memora 181 de posturi , dar are si un neajuns in sensul ca are doar scanare automata a posturilor si norma de sunet pt anumite posturi trebuie setata manual dupa terminarea scanarii , dealtfel e o chestie simpla pe care o gasesti la adresa producatorului . Din acest motiv , ca sunetul nu intra automat , multi l-au refuzat nestiind ca exista posibilitatea de-al introduce manual. Are peste 5 sisteme de sunet care se pot seta manual cum doresti , la programele in 2 limbi , la sunetul nicam care are 2 categorii sau intra automat.
Ca lipsuri , ca si dinastea are , nu are teletext , nu suporta captura . Are telecomanda full control , senzorul infrarosu excelent atit la distanta cit si la variatii de unghiuri , se pozitioneaza atit pe verticala cit si pe orizontala . In concluzie daca se doreste doar tv de o calitate f buna (comparabil cu tv-urile de 100hz) se poate achizitiona fara nici o problema. Cel mai complex este Aver Media Box 9 dar este mult mai slab la calitatea imaginii fata de w.f. pro II , l-am avut si l-am returnat din motiv ca mie i-mi trebuie doar un tv bun si atit .

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate