Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#505
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Fara decodorul de la Digi cu cartela nu poți recepționa următoarele canale:
1.Viasat Nature
2.Viasat History
3. BBC Earth
4.History SD (fara asta se poate căci este la liber in HD)
Pentru Super One HBO-uri și Cinemax-uri trebuie sa plătești in plus iar Film Now in unele zone trebuie sa plătești pentru el Ă®n altele nu.

Edited by George78910, 20 July 2018 - 13:54.


#506
gealatu

gealatu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 30.09.2005
Da, dar am deja acel card CI+ bagat in TV si al doilea device de la RDS trebuie s aplatesc chirie. Ma gandeam ca ies mai ieftin daca il cumpar de tot de pe piata.Exista ceva similar ca cel de la RDS?

#507
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Toate din comert ce suporta standardul DVB-C: https://www.emag.ro/...rch-Action=view

#508
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
Am luat eu modelul asta : PlazaTV PT-700 T2 IPTV.
Am FTTH de la RDS si prinde 142 programe pe DVB-C (HD incluse). Si 11 posturi radio.
Vad pe iesirea compozit (SD) ca pe iesirea HDMI nu merge cu monitorul meu Acer AL2216W. Zice "no signal". Acelasi cablu HDMI bagat in comp merge perfect.

Iesirea HDMI a tunerului merge perfect totusi pe un TV cu intrare HDMI (care are doar DVB-T).

La 133 lei cat am dat pe el (transport inclus) pare ok. Pacat ca nu merge pe HDMI cu monitorul :(
Ma gandesc sa iau un adaptor de la HDMI->VGA dar nu sunt sigur ca va merge si deja devine cam scumpa toata treaba.

#509
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
Am luat adaptorul asta si merge perfect (adaptorul).
Monitorul insa nu e chiar cel mai fericit cu rezolutiile disponibile (small scaling problems).

#510
Dragos_20

Dragos_20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 12.10.2018
Am si eu o intrebare.Daca am la laptop cu intrare HDMI , la fel si la receiver , cum pot face sa-mi functioneze receiverul la laptop , ca doar introducand mufele HDMI nu se intampla nimic ? Posted Image

#511
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003

View PostDragos_20, on 16 decembrie 2018 - 11:36, said:

Daca am la laptop cu intrare HDMI
Acolo ai iesire nu intrare. Da semnal afara, nu acepta sa intre.

View PostDragos_20, on 16 decembrie 2018 - 11:36, said:

la fel si la receiver , cum pot face sa-mi functioneze receiverul la laptop
Tot iesire are si receiverul ala. Sau spune ce e mai exact. Asa ca iesire cu iesire nu merge, e homo, trebuie iesire cu intrare.

#512
Dragos_20

Dragos_20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 12.10.2018
Pai si cum fac ca sa mi mearga receiverul pe laptop ?

#513
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Daca tu vrei sa dai semnal din receiver in ecranul laptopului atunci ai nevoie de o placa de captura video, pe usb, pusa in laptop sa capteze ce ofera receiverul.

Edited by neagu_laurentiu, 16 December 2018 - 11:45.


#514
Dragos_20

Dragos_20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 12.10.2018
Adica asa ceva
[ https://s12emagst.akamaized.net/products/8688/8687543/images/res_a36bcf709373519bea4d0a30b2ed764e_450x450_l2lg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Am inteles , multumesc pentru sfat ;)

Edited by Dragos_20, 16 December 2018 - 11:49.


#515
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Oarecum. Aia capteaza semnal analogic prin mufa neagra ori galbena. Daca receiverul tau ofera semnal pe asa ceva, da. Insa ziceai ca are HDMI ori ai nevoie ca in manunchiul ala de mufe sa fie si una HDMI.

#516
Dragos_20

Dragos_20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 12.10.2018
Receiverul meu nu doar HDMI are , are si SCART si intrarile acelea de mai sus
Asta e modelul :
[ https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-cablu/imagini/tv-box-hd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://media1.lajumate.ro/media/i/new_details/0/644/6444040_receiver-tv-box-hd-hc7202_6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#517
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Atunci merge cu placa de captura postata via composite video (mufa galbena) si cele doua audio (alb si rosu). Doar posturile SD (cele HD nu).

Edited by neagu_laurentiu, 16 December 2018 - 13:21.


#518
wather

wather

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 09.05.2018
Salut , detin si eu un tv tuner - AstroMeta USB Dongle DVB-T/T2/C+FM+DAB -  si cu aplicatia lui functioneaza ok
Insa detin si un tv tuner de satelit si am instalat aplicatia ProgDVB , aplicatia imi vede ambele tv tunere
Pe satelit nu a fost prb cu receptionarea/memorarea prg tv , insa pt receptia/memorarea prg dvb-c cu acest tv tuner am prb , fiindca nu am nimic ce sa selectez la - Multiplecs - Region - vezi foto alaturat
Stie careva dintre voi ce fisiere trebuiesc copiate din aplicatia tv tunerului acesta - astrometa - si apoi in progdvb sau cum pot rezolva aceasta situatie pt a numai fi nevoit sa folosesc/deschid doua aplicatii in functie de ce doresc sa vad

Attached Files



#519
marmota_vasi

marmota_vasi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 487
  • Înscris: 13.02.2008
@wather : la poza atasata : faptul ca astrometa dvb-c e cu rosu, cred ca indica ca e o eroare ( tunerul de satelit dvbs si astrometa dvb-t sunt negre , deci vazute de progdvb )
Nu am folosit pogdvb, dar folosisem dvbviewer, si in cazul astrometa, desi e capabil de dvb-t si dvb-c , poti folosi doar succesiv, nu amandoua optiuni ( dvb-t SI dvb-c ) in acelasi timp.
Din cate imi amintesc, trebuia sa updatez driverele de dvb-t ( respectiv dvb-c , daca vrei sa folosesti pt cablu ) din windows hardware device manager

ps: la dvb-viewer, erau pre-setate liste cu frecvente pt cablu pt diferite tari, printre care si digi rds, dar probabil nu avea chiar toate frecventele din toata tara ( probabil asta ar trebui sa fie in multiplexele alea de la progdvb )

Edited by marmota_vasi, 11 January 2019 - 17:42.


#520
wather

wather

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 09.05.2018
Marmota , mersi de rapsuns in primul rand
Legat de tv tunerul astrometa stiu si am instalat driverele/aplicatia lor pt dvb-c si chiar functioneaza/se deschide
Am setat Germany in aplicatia lor si la scanrea mi-a gasit toate prg tv de pe dvb-c , inclusiv Digi 4K
In prezent folosesc doua aplicatii dedicate :
- aplicatia tv tunerului astrometa pt dvb-c
- prgdvb pt tv tunerul medion cts-1924 cu saa7231 si din pacate acest tv tuner nu poate reception si dvb-c-ul , altfel.......
Deocamdata le las asa si o sa vad cum o sa fac rost/platesc o licenta pt dvbviewer pe viitor

#521
marriusf81

marriusf81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 11.07.2007
Salutare!
Am nevoie de putin ajutor, stiu ca probabil nu am postat unde trebuie dar vreau sa pornesc de undeva. tocmai am auzit de un receptor tv satelit si nu stiu cu se mananca.
Aparatul este acesta https://www.amazon.e...e/dp/B01IH72BUE si vreau sa aflu cum functioneaza.
Am inteles ca receptorul se conecteaza la o antena satelit care are Lnb si daca este pozitionata corect ar trebui sa decodeze programele tv.
Este adevarat? Este posibil?
Multumesc mult!

#522
bonou2

bonou2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 953
  • Înscris: 19.03.2006
da  este adevarat  100%

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate