Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WhatsApp pe cartela din routerul ...

Sursa 5V - DC OK?

Usi culisante - intrebare mai mul...

Piocianic in apa?!
 Izolatie exterioara apartament

Bucuria copiilor cand se joaca :D

Casa sau apartament?

Card social up Romania nu func...
 Consum de apa marit dupa schimbar...

Buna ziua, nelamurire. Baterie te...

Licenta Kaspersky

Probleme Touch screen Samsung s21...
 Izolare fonica duplex

Comparare, evidentiere inregistra...

O primavara frumoasa, de martisor

Hils Titanium
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#487
marmota_vasi

marmota_vasi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 13.02.2008
am luat si eu un tuner dvb-c astrometa ( 28e de la chinezi ) si am reusit sa-l instalez pe pc cu cablu digital rds (cu ajutorul detaliilor de pe acest forum si ceva clipuri youtube )

Eu l-am luat mai mult pt remote viewing ( vizualizarea canalelor cand nu sunt acasa, dar am access la internet- oricare furnizor de net, nu numai rds)
Initial nu vedea nici un canal dvb-c , desi avea semnal - instalasem driverul de dvb-t , nu cel de dvb-c [ dezistalat terestru, instalat driver pt dvb-c, problema rezolvata]
Folosesc dvbviewer, si dupa scanare intra toate canalele, cu ajutorul unui addon vad si canalele criptate ( si cu dvbviewer si cu vlc )

Vizualizare cursiva din locatia remote am numai cu rtsp channel list, cu http sau transcoded se intrerupe sau opreste dupa 30-40 sec [ net rds 100 la locatia cu tunerul, upload de 10-12Mbps]

Ca sa pot vedea din afara retelei, a trebuit sa fac port forwarding la cateva porturi in router si in firewallul de la pc-ul cu tunerul.

Desi dvbviewer a fost gandit / creat ca un soft cu utilizare interna, ( in LAN ) , fara a avea posibilitati de blocare a utilizarii frauduloase, intrebarea mea e: cum fac ca sa pot opri la nivel de router/windows firewall utilizatorii nedoriti? ( de ex. cineva intercepteaza traficul meu extern si vede detaliile conectarii: adresa ip, port, lista canale - nimic nu-l opreste sa nu se conecteze la dvbserver ) ?

O solutie ar fi sa pun vpn server pe acelasi pc cu tunerul dvb-c ; dar nu vreau sa pun presiune pe processor sau banda de net ; si nici  sa instalez vpn clients pe restul aparatelor cu care vreau sa ma conectez..

Edited by marmota_vasi, 01 February 2016 - 19:34.


#488
sebykos

sebykos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.02.2013

View Postcureavasilicamyx, on 17 august 2015 - 20:24, said:

Pt telecomanda care vine cu tunerul, inchide si scoate din startup programul care a venit cu tunerul.

Instaleaza WinLIRC, configureaza WinLIRC pt butoane telecomanda -> taste pc.

Configureaza program dorit cu tastele pc care corespund cu butoanele telecomanda.

Ex progdvb Settings -> Options ->Controls -> Bind keys. (nu merge direct bind pt remote, de aceea ai nevoie de WinLIRC)

Bafta

Am in casa doua splitere
Nextra com FV2 - primul la care este legat un tv si
Nextra com FV4 - al doilea la care este legat 4 tv
Cu tunerul pe DVB-c nu merge decat daca il leg direct de la firul providerului; stau la curte.
Cum pot sa fac sa mearga tunerul dupa splitere?


Salut,

Am si eu aceeasi problema, am instalat Winlirc, dar nu imi dau seama ce plug-in si config ar trebui folosit pentru a detecta dispozitivul infrarosu de la Astrometa.
Acesta apare in device manager cu un nume destul de generic, "HID Infrared Remote Receiver" deci ma gandesc ca nu ar trebui sa necesite ceva dedicat pentru el in Winlirc, doar ca nu sunt eu prea familiarizat cu winlirc-ul.


De asemenea am incercat pe ghicite cu cateva plugin-uri si am vazut ca cere si un config file. Ce e acest config file? Contine mapari intre butoanele de pe telecomanda si taste de la tastatura? Cum as putea sa generez eu unul?


Alte detalii:
Senzorul Infrarosu apare ca un device Realtek, RTL2832U_IRHID.

#489
httpsuser

httpsuser

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 13
  • Înscris: 13.10.2012
Salut, intrebare: voi puteti inregistra cu subtitrare Digi Animal World HD cu Dvbviewer sau cu orice alt program?
Mie imi apare subtitrarea doar cand vizualizez canalul din program, daca il inregistrez nu-mi mai apare subtitrarea.
Sugestii?

#490
wolfynwo

wolfynwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,661
  • Înscris: 31.10.2013
Da merg. Vezi poza.
Attached File  Untitled.jpg   379.37K   134 downloads

#491
vRusu

vRusu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 822
  • Înscris: 25.06.2008
Multumesc, anyway, recomand in schimb SichboPVR - interfata mult mai prietenoasa si usurinta mai mare in configurare si inregistrare. A, si e gratis.

#492
sorinaccio

sorinaccio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 06.03.2007
salutare,
Am un laptop mai vechi cu win 7 pe el si as vrea sa-l folosesc si ca tv, deci imi trebuie un tuner extern.Eu as dori un tuner care sa stie DVB-C, DVB-T si T2 si tv analogic.Mentionez ca dispun de cablu tv akta si as vrea sa am si programele analogice si cele digitale(necodate si sunt destule) iar T2 as vrea pentru programele sarbesti.
Gasesc oare un tuner pentru laptop sa aiba ce vreau eu?Astept sugestii Posted Image

#493
wolfynwo

wolfynwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,661
  • Înscris: 31.10.2013
Ai PM ca SP nu ma lasa sa fac reclama...

#494
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,509
  • Înscris: 21.08.2008
Am trecut in final si pe desktop de la W7 la W10 asa ca ma vad nevoit sa inlocuiesc vechiul tv tuner analog cu unul digital, am cablu de la UPC. Dracia asta https://www.evomag.r...source=price-ro este ok? Nu e vorba de pret ci doar de performantele tunerului.

#495
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,401
  • Înscris: 21.10.2010
Salut, care-ar fi cea mai ieftina solutie de a prinde semnal de la cablu akta(digital si analogic) pe un monitor ce are hdmi si vga ca intrari ? vreau sa fie standalone, sa n-am nevoie de pc.

#496
marcelyno

marcelyno

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 463
  • Înscris: 29.08.2015
Așa ceva voiam și eu însă după lungi căutări am renunțat la idee din cauza că monitorul meu are decât vga, tu având hdmi poți opta pentru un receiver dvb-c cu HD. O bună alegere ar fi unul Amiko eco tc200.

#497
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,904
  • Înscris: 06.04.2005
De mai bine de un an folosesc un tuner TV DVB-C chinezesc de la Astrometa dar nu mai pot cu el are o probleme cu driverul in Windows 10, in fine vreau sa renunt la el.

Stiti sa imi recomandati un tuner TV DVB-C compatibil RDS cu drivere bune care sa mearga perfect in Windows 10? Chiar daca e mai scump dar sa fie bun.

Ce parere aveti de cele de la Hauppauge?

#498
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,969
  • Înscris: 28.08.2008
Nu are nicio problema driverul de la Astrometa pe windows 10. Folosesc eu si merge perfect. Incearca cu un driver mai nou.

#499
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,904
  • Înscris: 06.04.2005
Il am pe cel mai nou de pe site, nu stiu ce are dar la prima pornire are o problema si nu merge trebuie sa dau restart sau Scan Devices din dvbviewer in fine o sa mai incerc.

#500
Otineu

Otineu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,289
  • Înscris: 08.02.2015
Am cumpărat și eu modelul ăsta, am instalat driverul și aplicația de pe CD, se aude sunetul (perfect), dar imagine ioc. Și pe Win 10, și pe Win 7. Care să fie cauza?

Edited by Otineu, 26 July 2017 - 19:17.


#501
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,818
  • Înscris: 04.09.2006
Nu ai instalate codecuri sau nu ai selectat din programul cu care vizualizezi programele dvb-c un codec video.

#502
Otineu

Otineu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,289
  • Înscris: 08.02.2015
După două zile de teste, încercări, reinstalări șamd am aflat din întâmplare care este cauza. Acest tuner nu merge dacă folosești video integrat de la Intel!!! Cu orice placă video dedicată merge mai mult sau mai puțin bine, dar nu merge cu video integrat.

#503
gealatu

gealatu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 30.09.2005
Mi-am cumparat un Videoproiector Benq W1050 si as dori sa pot vedea si Posturile TV de la DIGI ( in special cele HD) Videoproiectorul are rezolutie Full HD si Port HDMI. Imi puteti recomanda va rog un TV Tuner extern? Cablu de la RDS e tras pana langa Projector, dar nu stiu ce TV Tuner sa iau
Multumesc

Edited by gealatu, 20 July 2018 - 13:24.


#504
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003
Pai iti furnizeaza RCS. Sau oricare altul DVB-C de pe piata cu iesire HDMI cu mentiunea ca un numar mic de canale (8 sau pe aici) sunt codate (spre deosebire de tunerul Digi care vine cu cartela corespunzatoare decodarii).

Edited by neagu_laurentiu, 20 July 2018 - 13:36.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate