Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 Ajutor Android Redmi10

Poti sa conduci o masina cu putin...

Ce inseamna "izdavoi" ?

Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3
 Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...

Motivare hotarare
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#37
matrixismyname

matrixismyname

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 27.08.2006

View PostZygoth, on Apr 26 2007, 10:09, said:

Din cate am inteles nu esti un utilizator prea pretentios, asa ca iti recomand un tuner tv intern pana in 100 de lei.
Totusi o sa ai mari probleme din cauza placii video (memorie prea putina, iti recomand o placa cu 128 Mb) si poate reusesti sa upgradezi si RAM-ul pana la 512 Mb.

Poate in scopul asta o sa folosesti diferenta de 200 RON.  :D

iddea e ca am doar 150 dar vine "ziua mea" si o sa vina bani sper  :D  placile sunt prea scumpe iar rami o sa imi iau sigur . Dar un tunner pt configuratia existenta ai putea sa-mi sugerezi  ? ( poate sa coste si 150 ca am vazut ceva pe net leadteak sau nu mai stiu ... ceva 2000 xp .. )

Deci ?

P.S. : Si eu am un caine si s-a obisnuit cu berea asa ca nu e bine pt pisica ta :D  :lol:

Edited by matrixismyname, 26 April 2007 - 19:40.


#38
xonuxus

xonuxus

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 45
  • Înscris: 05.03.2006
Am un tuner vechi cam de 4 ani, Much tv, si pana acum nu am avut mari probleme... chestia e ca in ultimul timp o parte din canale au inceput sa se vada tot mai prost, cu zgomot si dungi... azi au fost ceva probleme cu Electrica si intreruperi de tensiune si cred ca asta a afectat tunerul... (nu am impamantare la calculator si am observat ca atunci cand ating unitatea ma curentez si la retea apare cable unplugged pentru cateva secunde... )acum imi merg foarte bine o parte din canale pe cand restul(marea lor majoritate) se vad foarte, foarte slab. Tunerul e slab, a fost si ieftin... vroiam sa vad intreb daca e posibil sa aiba probleme sau mai pot face ceva(eventual cu un amplificator de semnal -  cei de la RCS mi-au tot zis ca nu e de la ei, ca semnalul e in limite normale...) Daca nu ma gandesc la unul nou, un Leadtek... Va multumesc anticipat...

Edited by xonuxus, 27 April 2007 - 01:38.


#39
vitr

vitr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2005

View Postkoldun, on Aug 9 2006, 15:57, said:

Daca poti vedea programele mentionate de tine pe TV (oricare ar fi modul de decodare ale acestora), le vei putea vedea si pe tunerul de la PC. Sa ai grije la standardul de tara ca nu toate tunerele lucreaza ok cu Romania. Daca ceva nu mere, incearca cu Italia sau Grecia!
Salut ! Mi-am cumparat un tv tuner WinFast2000XP Global si pe canalele pe care le receptionez se aude un pacanit pana apas pe tasta A.Folosesc WinPVR de pe discul original.Cu WinPVR2 merge , dar imi place mai mult interfata de la WinPVR , pls. help.Am incercat si pe alte tari dar tot asa.Any suggestions ?Tnx.

#40
cristossus

cristossus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.06.2007
Am WINFAST PVR si de catva timp am ramas fara sunet (imaginea e perfecta, dar sunetul a disparut brusc. Ce ar putea fi? )   E-mail: [email protected]

Edited by cristossus, 03 June 2007 - 12:35.


#41
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Un nou model de tuner DVB-S2 HDTV, de data aceasta cu conectare USB: Pinnacle

#42
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Acest site are alte doua modele de tunere HD.

Edited by Zygoth, 28 June 2007 - 12:32.


#43
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007
Hauppauge - WinTV-HVR-4000

Price: ÂŁ136.03 = 202 Euro + transport --> 220 Euro aproximativ = 7.000.000 ROL

aouleo ce pret are...

http://www.amazon.co...V...615&sr=1-28

edit: acum am vazut ca scrie mai jos pe site-ul lor ca il trimit numai in anglia dar sigur se poate gasi la vreun magazin de afara care sa-l trimita in romania, fara mare diferenta de pret !

Edited by Jaguar Paw, 28 June 2007 - 12:53.


#44
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Un alt model de tuner DVB-S2, acesta venind si cu un cititor de cartele.
Din pacate cititorul de cartele se amplaseaza intr-un loc mai greu accesibil, in spatele unitatii.
http://www.twinhan.c...llite_s2_CI.asp


Si un alt tuner DVB-S2: Technotrend

Concurenta se inteteste.

Edited by Zygoth, 28 June 2007 - 15:34.


#45
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006

View PostJaguar Paw, on Jun 28 2007, 13:50, said:

Hauppauge - WinTV-HVR-4000

Price: ÂŁ136.03 = 202 Euro + transport --> 220 Euro aproximativ = 7.000.000 ROL

aouleo ce pret are...

http://www.amazon.co...V...615&sr=1-28

edit: acum am vazut ca scrie mai jos pe site-ul lor ca il trimit numai in anglia dar sigur se poate gasi la vreun magazin de afara care sa-l trimita in romania, fara mare diferenta de pret !

http://www.torent.ro..._fm_stereo.html?

Singurul magazin online din Romania (inca) unde am gasit Win TV HVR 4000.

#46
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Inca un tuner HDTV, de data asta de la Satelco.

Edited by Zygoth, 03 July 2007 - 09:36.


#47
adiroman

adiroman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 543
  • Înscris: 21.01.2006
am un Tuner TV Leadtek TV2000 XP Expert..merge sa pun tv digital?
daca asta nu merge ce alt tv tuner imi recomandati?
:huh:

Edited by adiroman, 30 July 2007 - 11:33.


#48
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Modelul tau de tuner nu poate receptiona semnal digital.

Pentru a receptiona semnal digital cauta un tuner tv compatibil DVB-T, (digital sau hibrid).

Iata un model destul de accesibil: http://www.emag.ro/t...-210--pDVB-T210

#49
adiroman

adiroman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 543
  • Înscris: 21.01.2006
merci pt raspuns
cred ca o sa cumpar un Tuner TV Leadtek DTV2000

#50
Hagrid

Hagrid

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.02.2007

View PostJaguar Paw, on Jun 28 2007, 13:50, said:

Hauppauge - WinTV-HVR-4000

Price: ÂŁ136.03 = 202 Euro + transport --> 220 Euro aproximativ = 7.000.000 ROL

aouleo ce pret are...

http://www.amazon.co...V...615&sr=1-28

edit: acum am vazut ca scrie mai jos pe site-ul lor ca il trimit numai in anglia dar sigur se poate gasi la vreun magazin de afara care sa-l trimita in romania, fara mare diferenta de pret !


Ieri mi-a venit cardul HVR4000. L-am comandat de pe pagina www.torent.ro Nu am apucat sa il scot din cutie inca...  :rolleyes:

#51
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006

View PostHagrid, on Aug 1 2007, 15:09, said:

Ieri mi-a venit cardul HVR4000. L-am comandat de pe pagina www.torent.ro Nu am apucat sa il scot din cutie inca...  :rolleyes:

Haha!  :w00t:
Glumesti?

Tot ieri mi-a venit si mie!  :naughty:

Iti dai seama ca nu am mai avut rabdare si l-am instalat imediat. Sunt cam nemultumit de modul cum lucreaza PowerCinema cu driverele lui (asta la prima vedere), urmeaza sa-l mai testez si cu alte softuri, dar tunerul pare foarte bun!  :coolspeak:
Urmeaza sa-i iau si o antena DVB-T. Am fost odata la Cora si am vazut una la 50 de lei. Dupa doua saptamani, aceeasi antena era la 75 de lei.

Credeam ca sunt singurul din Romania care-l detine...  :rolleyes:

Edited by Zygoth, 01 August 2007 - 14:36.


#52
Twinsen

Twinsen

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 291
  • Înscris: 30.10.2003

View PostZygoth, on Aug 1 2007, 15:34, said:

Haha!  :w00t:
Glumesti?

Tot ieri mi-a venit si mie!  :naughty:

Iti dai seama ca nu am mai avut rabdare si l-am instalat imediat. Sunt cam nemultumit de modul cum lucreaza PowerCinema cu driverele lui (asta la prima vedere), urmeaza sa-l mai testez si cu alte softuri, dar tunerul pare foarte bun!  :coolspeak:
Urmeaza sa-i iau si o antena DVB-T. Am fost odata la Cora si am vazut una la 50 de lei. Dupa doua saptamani, aceeasi antena era la 75 de lei.

Credeam ca sunt singurul din Romania care-l detine...  :rolleyes:

Te asteptam cu noutati...

#53
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Buuun!

L-am instalat foarte usor pe Windows Vista, atat driveri cat si softul inclus pe CD (PowerCinema).
Primul lucru observat: calea audio este facuta la nivel de PCI, si nu prin conectare exterioara Tuner Out-Line In.
PowerCinema mananca destul de multe resurse (se initializeaza destul de lent), iar cu TimeShiftingul activat sacada imaginea la greu (pe analogic), si asta pe un procesor Intel Celeron 3066 Mhz, 2GB RAM, si (partea nasoala, inca...) Windows Vista.
Dupa dezactivarea TimeShiftingului se misca mult mai acceptabil, inca mai sacadeaza imaginea putin, dar doar daca ai alte aplicatii pretentioase care lucreaza pe fundal. Asta probabil ca softul nu lucreaza cum trebuie cu DirectX, Overlay, etc...
Marea dezamagire la PowerCinema a fost filtrul de deinterlace, sau mai bine zis... lipsa acestuia. Softul nu are nicio setare in acest sens iar daca te uiti de aproape la monitor se observa un anumit grad de pixelare al imaginii. De la departare (depinde de rezolutie) fenomenul nu mai este vizibil, dar totusi, este o problema...
Am apreciat ca WinTV HVR 4000 ofera o calitate considerabil mai buna a semnalului decat alte tunere testate si am remarcat cel mai mult nivelul interferentelor, care este foarte scazut!  :coolspeak:
Mai departe, l-am incercat cu Media Center (am achizitionat acest tuner si datorita recomandarilor Microsoft in legatura cu compatibilitatea cu Media Center  :rolleyes:).
Spre deosebire de tunerul precedent (K-World V-Stream Conexant TV878), asta este detectat de Media Center, dar, parcurgand Wizard-ul, surpriza, la scanare nu gasea nimic. Am intrat pe situl oficial Hauppauge si am downloadat ultimele versiuni de drivere si unelte care fusesera updatate in Iulie, considerabil mai noi decat versiunile care au venit pe CD, din Ianuarie.
Am instalat noile drivere, doua restarturi, iar scanare in Media Center, si... succes, toate canalele de pe analogic (RCS) au fost gasite de Windows Media Center! Acum, cu Media Center, alta viata! Se vede, soft lucrat mai bine! Cu timeshiftingul activat imaginea nu sacadeaza niciun pic!  :coolspeak:
Telecomanda functioneaza ireprosabil, atat in PowerCinema, cat si in Media Center, fara nicio setare suplimentara!
Punctele forte ale Media Center: consum mai redus de resurse hardware si existenta unui "filtru" care inbunatateste imaginea (pe langa deinterlace, care aici functioneaza), curatand-o de "impuritati", ii face o oarecare "digitalizare", deoarece uneori, vag, se pot observa pe imagine mici artefacte asemanatoare transimisiei digitale.
Partile slabe ale Media Center: posibilitati reduse de management al canalelor TV (se redenumesc greu, se aranjeaza in lista chiar si mai greu) si, poate cel mai mare inconvenient descoperit de mine pana acum, faptul ca de fiecare data cand treci de la analogic la digital terestru (si probabil si satelit), se face o rescanare (care e cam lenta) si o rearanjare a listei de canale! Asta este lucrul cel mai enervant! Singura solutie viabila in acest caz este ca pentru fiecare standard TV sa se foloseasca alt soft (desi produce neplaceri).

Am incercat si alte softuri, dar sub Windows Vista e o mare durere de cap! Singurele care pana acum par cat de cat sa se inteleaga cu tunerul si cu Vista sunt ChrisTV si Honestech TVR 2.0. Dar... fara sunet! Honestech TVR 2.0 pare sa dea cele mai bune rezultate dpdv al calitatii imaginii pe analogic, dar nu l-am putut rula decat in compatibilitate cu Win 98  :D, si desi prima data a detectat placa de sunet, la urmatoarele incercari primeam un mesaj cum ca nu gaseste driverul de sunet.

D-Scaler nu l-am instalat datorita interfetei complet neprietenoase si (mai ales) a mesajului de avertizare de la startul setupului, nu de alta dar placa asta e un pic mai scumpa, si ma cam doare inima sa fac experimente pe ea si sa-i bulesc EEPROM-ul!  :D

Am testat mai multe softuri, dar nu sunt multumit de ele/nu functioneaza sub Vista...
Sub XP insa nu ar trebui sa intampinati problemele pe care le-am intalnit eu.

ATENTIE!:
Pentru toti utilizatorii de Windows Vista si care cauta tot felul de softuri pentru tunerele lor: Nu instalati Beyond TV 4.6! Desi ei spun ca este compatibil cu Vista, setupul incearca sa va instaleze .NET Framework 1.1 (desi Vista vine cu .NET Framework deja integrat, si chiar la o versiune mai noua) si va crapa Vista. Nu mai puteam folosi niciun meniu, nici explorerul, i-am dat restart si nu am primit in schimb decat un ecran complet negru cu cursorul deasupra lui. Nici in Safe Mode n-am putut rezolva problema, am bagat discul de instalare si i-am dat un System Restore cu o zi in urma si sistemul si-a revenit la normal, doar asa am putut rezolva...

Radioul (analogic) si Teletextul functioneaza ireprosabil (antena radio oferita la pachet este la fel de slaba ca a altor modele aflate pe piata).

In curand, sper, sa testez tunerul si pe DVB-T si va spun cum se comporta.
Pana una alta sunt foarte multumit de el si de calitatea oferita in comparatie cu alte produse!

Un lucru ar mai fi lipsit totusi, fiind un fel de "all-in-one", nu stie DVB-C si DAB...  :rolleyes:

#54
cosmindnl

cosmindnl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.08.2007

View PostAntenistu', on Sep 21 2006, 15:20, said:

va pot da sfaturi pt tunere , depinde cum il folositi si cat de performant la acapatare vreti sa fie cat radio cat si tv
daca vretzi ceva detalii astept sa imi scrieti ! :photo:


Salutare,am un tuner avermedia s 503,si totul e ok cu exceptia faptului ca imi face captura fara sunet care ar putea fi problema......
Astept un raspuns cu nerabdare

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate