Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tractor Case 4210 fum in radiator

Cazul de la Sp Pantelimon

Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita "all inclu...
 recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO

Importanta numarului de RPM la ma...

Baterii auto recuperare bani
 Vopsele de interior respirabile

Deconectare controller consola PS4

Punte dentara ocluzie deschisa

Izolație coș de fum
 Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?

TV Samsung nu recepționeaza ...

Reconventionala la apel?
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#19
amar20

amar20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 463
  • Înscris: 12.09.2005
o intrebare la voi care sinteti (banuiesc)mai in tema ca mine.daca im trag cablul tv la calculator am posibilitatea de a viziona si programele codate(hbo,cinemax si altele).cei de la cablu   folosesc pentru programele codate disturbatoare de imagine(daca am inteles eu bine).si iti trebuie un STB pt vizionare.

multumiri anticipate.am uitat sa spun.tunerul meu e un WINFAST DE LA LEADTEK

#20
koldun

koldun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 521
  • Înscris: 01.06.2006
Daca poti vedea programele mentionate de tine pe TV (oricare ar fi modul de decodare ale acestora), le vei putea vedea si pe tunerul de la PC. Sa ai grije la standardul de tara ca nu toate tunerele lucreaza ok cu Romania. Daca ceva nu mere, incearca cu Italia sau Grecia!

#21
Antenistu'

Antenistu'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 17.09.2006
va pot da sfaturi pt tunere , depinde cum il folositi si cat de performant la acapatare vreti sa fie cat radio cat si tv
daca vretzi ceva detalii astept sa imi scrieti ! :photo:

#22
ZanyRO

ZanyRO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 25.09.2006
SALUTARE!!.
     Am un leadtek winfast tv 2000 XP expert. am avut aceeasi problema cu sunetul. in loc de sunetul normal ce ar trebui sa se auda se aude un bazait puternic!!. am schimabt pe alta tara si merge bine....dar numai daca il tin   minimizat. daca il miximizez se vede prost si in FRAME-URI.....stie cineva ce sa i fac??...

#23
rolo

rolo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 970
  • Înscris: 24.02.2006
Salutare,

am cateva nelamuriri:

Daca imi cumpar un tv tunner si il pun la calculator exista ceva sanse sa vad ceva cu el daca nu il conectez la mufa de la cablu?

Cu alte cuvinte pot sa renunt la cablu in favoarea tunnerului tv?

#24
bebe_lil_angel

bebe_lil_angel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.10.2006
am si eu o roblema cu tv tunerul .as dori sa imi spuneti si mie daca exista program cu care sa inregistrez emisiuni sau vidiocliuri de pe tv tuner dar inregistrarile sa nu ocupe mult spatiu si in ce format sa le inregistrez.va rog ajutati-ma daca puteti.multumesc anticipat

#25
mariusexpres

mariusexpres

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 08.04.2006

View Postrolo, on Sep 26 2006, 22:16, said:

Salutare,

am cateva nelamuriri:

Daca imi cumpar un tv tunner si il pun la calculator exista ceva sanse sa vad ceva cu el daca nu il conectez la mufa de la cablu?

Cu alte cuvinte pot sa renunt la cablu in favoarea tunnerului tv?

nu poti renunta la cablu ca altfel ai prinde cu o antena normala ce prinde si un televizor!

#26
Dragos_Braila

Dragos_Braila

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.08.2006

View Postbebe_lil_angel, on Oct 2 2006, 21:10, said:

am si eu o roblema cu tv tunerul .as dori sa imi spuneti si mie daca exista program cu care sa inregistrez emisiuni sau vidiocliuri de pe tv tuner dar inregistrarile sa nu ocupe mult spatiu si in ce format sa le inregistrez.va rog ajutati-ma daca puteti.multumesc anticipat


ChrisTV , care il gasesti pe softpedia

#27
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Bun gasit!

As dori sa achizitionez un tuner tv hibrid (receptie analogica si digitala).

Intrebarea pe care o am eu:
Putinele tunere tv ce receptioneza si semnal digital existente in oferta magazinelor online sunt bune si pentru DVB-C sau numai pentru DVB-T?
Si daca acestea sunt bune doar pentru DVB-T (asa cum intuiesc eu), ce model de tuner imi puteti recomanda care sa receptioneze Radio: FM, DAB; Tv: PAL, DVB-T, DVB-C... si eventual, daca exista vreunul, si DVB-S, dar banuiesc ca pentru DVB-S va trebui sa achizitionez o placa separata.  ;)

Exista deja pe piata vreo asemenea masinarie "infernala" cara sa fie compatibila cu toate aceste standarde?
Sau macar DVB-T + DVB-C...

Multumesc

#28
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Nimeni ?

#29
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Uite ca mi-am raspuns singur: http://www.hauppauge...ta_hvr3000.html   :D

#30
woe

woe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 16.11.2005
Da de cumparat ai gasit pe undeva modelul?
Eu as vrea unul si cu rezolutie mai mare, pt. un 22'' wide. M-am uitat la un Asus My Cinema-P7131 Dual si nu am gasit date despre rezolutia maxima pe care o scoate. Plus ca nu sunt lamurit; daca vreau sa vad si altceva decat tv digital (ca sunt numai cateva posturi in romania), ma bag pe sub birou toata ziua sa ii schimb sarma cu cea de la cablu? Merg bagate mai multe sarme?

#31
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Am gasit tatal tunerelor pentru PC!:

http://www.digitalno...s/QuattroS.html

4 Tunere in 1! Analog-Digital (DVB-T, DVB-S), Disecq 1.2, Dual, PCI-Express! Din pacate nu se prea poate gasi prin Romanica, se gaseste doar pe la magazine online din Australia si Noua Zeelanda...  :death:

Edited by Zygoth, 07 March 2007 - 09:18.


#32
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006

View Postwoe, on Mar 6 2007, 23:44, said:

Da de cumparat ai gasit pe undeva modelul?

http://www.shopit.ro...e-tv/hauppauge/
http://www.pcgarage....nere/hauppauge/
http://www.shopix.ro...3000_19587.html?
http://www.openit.ro/tv_tuner-p40.html

Dar, ce parere aveti de modelul asta, care nu se gaseste inca in Romanica?  :naughty:
http://www.hauppauge...ta_hvr4000.html

#33
DigitalMaster

DigitalMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 18.02.2007
tv-tunnerul merge si fara cablu ..adik doar cu acces la internet?

#34
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006

View PostDigitalMaster, on Apr 8 2007, 13:54, said:

tv-tunnerul merge si fara cablu ..adik doar cu acces la internet?

Nu. Pentru posturile tv transmise online (streaming) nu ai nevoie de tv tuner, ci doar de "teava" mai mare de la ISP-ul tau.

#35
matrixismyname

matrixismyname

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 27.08.2006
Buna... as dori si eu cateva sfaturi ( am banii si vreau sa imi iau un tv tunner ...[300 ron maxim ] )

Ce trebuie pt acest tunner ? Si mai exact ce imi sugerati ?
Unul intern ? sau extern ?
Am intrebat la magazin si mi-a zis ca cu cel  extern nu pot sa am calcul aprins ci doar in loc de tv folosesc monitorul ! as dori ceva daca exista sa pot sa am si calculatorul aprins eventual sa am "tvtunnerul [programul] in bara".

Din cate am citit si din cate mi-au zis prieteni trebuie sa am calcul foarte bun... eu am asa:

1700+ mhz
384 ram
40.0 gb ( nu radeti )
Ge Force 4 64mb
...
si antena tv prin Rds/Rcs ( antena...duh cablu cum e si modemul... dar am si antena daca trebuie )

Astept sfaturi/sugestii pe Y!M : Matrixismyname ( pe forum nu prea am timp sa intru ca imi face fite calculatorul cand intru in Ie... )

Va multumesc.

#36
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Din cate am inteles nu esti un utilizator prea pretentios, asa ca iti recomand un tuner tv intern pana in 100 de lei.
Totusi o sa ai mari probleme din cauza placii video (memorie prea putina, iti recomand o placa cu 128 Mb) si poate reusesti sa upgradezi si RAM-ul pana la 512 Mb.

Poate in scopul asta o sa folosesti diferenta de 200 RON.  :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate