Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea
 Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...

Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone
 Rog confirmare/infirmare solutie ...

Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...
 Prima History

Hard disk HGST-viteza scriere

Frana stroboscop pe BMW

Ce SSD sa imi cumpar pentru acest...
 

TV TUNERE

- - - - -
  • Please log in to reply
538 replies to this topic

#1
Dj Favorit

Dj Favorit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 06.01.2006
Vreau sa iau si eu un tv-tunner pana  in 250 de lei, imi puteti da niste sfaturi :coolspeak:

#2
Alinux

Alinux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 873
  • Înscris: 21.05.2003
eu mi-am luat leadtek winfast tv 2000 XP expert cu 2300
in comparatie cu alte modele pe care le-am testat si care sunt si mai ieftine, asta e super.

#3
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,119
  • Înscris: 15.07.2005
Ia un Asus cinema dual / stie si digital terestru si analogic . e 2.200.000
http://www.pcgarage....p7131-dual.html

#4
AcerMate

AcerMate

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 14.05.2003
Am luat de o saptamana Asus P7131 (nu dual) si e OK. La 1.7 mil.

#5
Ferrari2005

Ferrari2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.01.2005

 djmaxx, on Jan 8 2006, 06:27, said:

Ia un Asus cinema dual / stie si digital terestru si analogic . e 2.200.000
http://www.pcgarage....p7131-dual.html

am o instalatie la maxtv cu abonament si as vrea sa mai inregistrez cate ceva si vroiam sa stiu daca tuneru de mai sus e bun pt asa ceva, desi e dvb-t/c si as avea nevoie de dvb-s ?

daca scot un cablu din receiver ( cel care merge la tv ) si il introduc in mufa digital-in o sa se vada ceva sau nu ?

#6
jooles

jooles

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 27.08.2005
(sunt simplu utilizator, nu cunoscător)
Mă gândesc și eu la unul de-ăsta, dar un amic îmi șoptește că TV-tunerul îți bușește până la urmă monitorul (al meu e un TFT LCD LG....). Corect? Greșit? Experiențe proprii?

#7
xrogo

xrogo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.12.2005

 jooles, on Jan 15 2006, 10:44, said:

(sunt simplu utilizator, nu cunoscător)
Mă gândesc și eu la unul de-ăsta, dar un amic îmi șoptește că TV-tunerul îți bușește până la urmă monitorul (al meu e un TFT LCD LG....). Corect? Greșit? Experiențe proprii?
Am TV tuner de un an jumatate si nu am probleme cu monitorul, al meu nu este TFT ci Crt de 17".

#8
cheloo2005

cheloo2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 15.07.2005
Cumpar TV Tunner Second Hand.
Pret maxim 500.000 lei ...vechi :)

#9
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

dar un amic îmi șoptește că TV-tunerul îți bușește până la urmă monitorul (al meu e un TFT LCD LG....). Corect? Greșit? Experiențe proprii?

Cum sa iti buseasca monitorul ? De unde a mai scos asememea tampenie prietenul tau ? Ce iti poate busii este  placa de baza si sursa daca vara cand este furtuna cu fulgere afara nu scoti mufa de la TV cablu din tuner. In rest eu nu am auzit de altfel de probleme ;).

#10
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Si eu am (avut) leadtek winfast tv 2000 XP.
Chestia e ca dupa ce am instalat Windows SP2 nu a mai merge. Am dezinstalat-o, si cand incerc sa o reinstalez continua sa ma intrebe daca vreau sa o dezinstalez - [cand de fapt este dezinstalata de 1 an si ceva] dupa care trebuie sa dau restart si tot asa ma invart in cerc, dezinstalare - restart ... Install nu mai vrea.
Nu mai stiu ce sa-i fac.

#11
mynameismada

mynameismada

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,673
  • Înscris: 05.09.2005
Cine are un sfat pentru un tuner pt laptop pe PCMCIA, cu care sa pot face si captura video la calitate decenta?

#12
Rosatvision

Rosatvision

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 21.06.2006
Exista vreun soft care sa-ti arate intensitatea semnalului ptr un tv tuner?...ca un fel de aparat de masura...?

#13
koldun

koldun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 01.06.2006

 mynameismada, on Jun 28 2006, 20:38, said:

Cine are un sfat pentru un tuner pt laptop pe PCMCIA, cu care sa pot face si captura video la calitate decenta?
Mada, iti recomand cu caldura tv tunerul AverMedia Hybrid+FM Cardbus. Cu un DivX6 poti face captura real time si sunet in mp3 (cu conditia sa ai un laptop cat de cat decent ca si configuratie)! Fiind hibrid ai si decodor analog si digital terestru - DVB/T, plus FM ,teletext si HDTV ready. Binenteles cu telecomanda! Pentru preturi, da si tu o cautare la www.price.ro si o sa-l gasesti la sub 100 E! Pentru informatii detaliate intra pe http://www.avermedia...dbus.asp?show=2 :coolspeak:  
Sa traim bine! :D

Attached Files



#14
madradu

madradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 26.07.2006
Ce ziceti de modelul acesta este bun:   AVerTV GO 007 Plus   :angry:

#15
mynameismada

mynameismada

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,673
  • Înscris: 05.09.2005
@koldun   Mersi mult, e exact ce vroiam.

#16
koldun

koldun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 01.06.2006

 mynameismada, on Jul 31 2006, 20:31, said:

@koldun   Mersi mult, e exact ce vroiam.
Sa fii sanatos! Eu am unul si sunt foarte multumit de el si mai ales de cum se vad programele emise digital. De aceea ti l-am si recomandat!
:coolspeak:

#17
madradu

madradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 26.07.2006
Adevarul este ca depinde mult de calitatea semnalului, la inregintrare. Ca norma de tara trebuie sa folosesti Polonia 1 nu Romania pentru cablu.

#18
koldun

koldun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 01.06.2006
Este corect! Si normal! Face niste capturi nemaipomenite de pe DVB-T. Si binenteles ca mai conteaza si pana unde vrei si/sau poti merge cu codarea.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate