Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#7021
Harap Alb

Harap Alb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 31.03.2006

 Hor, on Sep 8 2006, 09:00, said:

Ai dreptate. Dar vezi ca uneori, deseori, the big fish se ineaca exact cu the little fish, mai face si indigestie.
Ref. la topic. Tu crezi ca evenimentele din martie au fost datorita PSD, Masoneriei?! Cautati pestele mic, care a golit 'balta" de rechini. Atentie la pestisorul de aur!

Pai eu stiam ca Pestisorul de Aur implineste doar trei dorinte,iar cea de care vorbesti tu cred ca este deja a patra.Avand in vedere situatia,fata de dorinta a patra se recomanda cu intelepciune nonatasamentul. :)

#7022
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006

Quote

Ea este cu adevărat singura tabără spirituală internațională de vacanță. Sugerăm ca ea să fie privită și din punctul de vedere al profețiilor indianului Sundar Singh, cu privire la România. Ea este astfel un prim „semn” că, pînă la urmă, toate profețiile sale referitoare la rolul pe pe care îl va avea această țară în trezirea unei noi spiritualități planetare, autentice, se vor realiza. Realizarea acestor profeții depinde însă, în mare măsură, de fiecare dintre noi.

GB consideră că tabăra de la Costinești este un prim semn că România e poporul ales! Eu nu mi-am dat seama  :nonobad:.

Însă continuă spunînd că aceste profeții se vor împlini doar dacă cei de la curs se ridică la nivelul așteptărilor. Deci GB nu exclude posibilitatea ca profețiile lui Sundar Singh să nu se împlinească. Asta e tare. E foarte probabil ca în 2012, cînd bineînțeles că nu va avea loc nimic, GB să spună că nu s-au ridicat cursanții la nivelul așteptărilor...

Modul de a prezenta tehnicile care s-au prezentat la curs drept mari taine e un mod tipic unei secte de a-și prezenta doctrina. Aproape orice sectă se laudă că e cea mai tare, că lucrurile pe care le prezintă sunt revelații ș.a.m.d. Mă gîndesc dacă GB a avut în cap faptul că biserica ortodoxă are și ea la bază 7 taine atunci cînd a scris materialul ăsta. E foarte posibil.

Quote

2. Taina legii oculte a rezonanței

Nu am priceput niciodată de ce i se dă rezonanței o atît de mare importanță și e considerată patent MISA. Rezonanța e evidentă, nu trebuie ca GB să se laude cu ea.

Quote

4. Taina asana-elor

Tot Occidentul e plin de cărți despre asana-e. În schimb la MISA ele sunt prezentate ca o taină  :)

Quote

14. Taina stării teribile de Vira

Asta m-a amuzat teribil. Marea taină a super bărbaților de la curs! Chiar că ăsta e un semn că profețiile lui S.S. se împlinesc! Just joking!

Quote

18. Taina fundamentală a aceluia care a atins deja starea de Maestru Spiritual (Ceea ce este un Maestru Spiritual vor fi, mai devreme sau mai tîrziu, toți aceia care vin, plini de entuziasm, după el, pe calea spirituală pe care el, prin exemplul său, o face accesibilă acelora care o urmează)

De aici rezultă că GB se consideră maestru spiritual, nu doar profesor de yoga, cum spune el.

Quote

Conform textelor străvechi, Shambala este centrul sau polul spiritual al planetei noastre, un tărîm subtil care poate fi asemănat cu un Soare spiritual în jurul căruia gravitează întreaga înțelepciune planetară (...) proiecția Shambala-ei pe Pămînt poate fi considerată chiar o manifestare directă a ei, ca o extindere a Shambala-ei în planul fizic (...) Există profeții celebre (precum cele ale lui Sundar Singh și Serafim de Sarov) care afirmă că România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre și diferite surse inițiatice atestă faptul că deja în această perioadă zona de proiecție a Shambala-ei în planul fizic este România. Deoarece este evident că în perioada imediat anterioară a istoriei planetare locul privilegiat, zona de maximă înflorire a spiritualității planetare s-a aflat în Tibet, tot în Tibet s-a aflat și proiecția Shambala-ei.

Din textul ăsta rezultă nici mai mult nici mai puțin că SHAMBALA=ROMÂNIA!

#7023
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006

 dildo, on Sep 9 2006, 16:14, said:

Dar nu sunt de acord cu initierea pe bada rulanta si as fi de acord cu asta daca le-ar lua pe cele pregatite pentru asta, pe cele care au vazut ce e viatza, care stiu ca asta vor, care fac o lunga pregatire pentru acest lucru(deci nu virgine si minore si nu numai bucatele numai una si una, cred ca mai sunt si urite  sau batrine care sunt pregatite).

Dildo, sunt de acord cu tine. Nu poți iniția ființe umane în taine care cică te fac să te apropii mult mai mult de eliberarea spirituală dacă acele ființe sunt niște copii de 16-17 ani sau chiar de 18-19 ani. E absurd. Ce treabă are făcutul de pipi în gură la o puștoaică cu spiritualitatea tantrică? Niciuna, evident.

Quote

Ok , esti initiator; ok, initiezi. Poi omule (vb cu tine G daca citesti) ia mai omule o singura femeie, initiaz-o pina la capat, trezeste-i al 3-lea ochi, fa-o pina i se trezeste discernamintul, pina i se trezeste kundalini pe shushumna nadi pina in Brahmarandra, fa o fiinta desavisita, apoi si numai apoi ia o alta femeie.


Iar sunt de acord. Dar la MISA nu se face tantra, ci neo-tantra. Și diferența e ca de la cer la pămînt.

Quote

Un sistem fara feedback duce la dictatura.

Asta mi-a plăcut! :coolspeak:

Hor, din ce ai scris tu rezultă că într-adevăr GB a făcut lucruri dezonorante pentru o ființă umană, profitînd de poziția pe care o are și exploatînd sexual, financiar atîția oameni. O bilă neagră pentru el!

Totuși, nu pot să nu îmi amintesc că uneori stătea pe un scaun și cîte 16 ore și răspundea la întrebările cursanților, care stăteau la coadă și așteptau să le vină rîndul ca să-l întrebe felurite lucruri. Și făcea asta dezinteresat. Mai mult, eu știu că el a dat foarte multe rețete naturiste la sute, poate chiar la mii de cursanți. Mi-e greu să cred că GB nu știa ce le prescrie persoanelor bolnave. Deci trebuie să-i dau și o bilă albă!

Nu îmi place modul ăsta maniheist de a vedea lucrurile în privința MISA și în privința lui GB. Poziția mea e că a făcut și multe lucruri bune, dar a făcut și multe măgării.

Ne vedem săptămîna viitoare! Vă doresc tuturor (și celor pro și celor contra) o săptămînă frumoasă!

#7024
TAPAS

TAPAS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,816
  • Înscris: 22.04.2005

 Hor, on Sep 9 2006, 13:22, said:

[...]
Vezi, sunt deja extrem de obosit, nu am dormit de 2 nopti, am postat gresit! Ma duc sa dorm, sa imi vina mintea la cap.


Hor .... ce caii mei vorbesti aici ? daca esti obosit du-te la culcare nu mai pierde timp dand explicatii si descriind ce vei face. Actioneaza ! Dormi !  :naughty:

cat despre faza cu 6 zerouri - tata, mult succes sa faci sume de 18 zerouri. da nu povesti pe forum despre asta.  nimic nu ne impiedica sa credem de ex ca alea 6 zerouri sunt in lei vechi. parerea mea.

#7025
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006

Quote

Marian imi cer scuze, pentru raspuns,
am gresit, confuzie de nume,

NAGA a postat mantrele, pe la pag. 135-36,
sunt :
SAUH, HSKPHREM. A doua este m. Guru-lui.
Da puteri personale, fara prea multa vorba. Gratia Guru-lui!
Mai vorbim si despre tehnici, da, nu am sa uit.
Alta data, sunt obosit, ma duc sa dorm.


M-am uitat la respectivele pagini si nu am gasit mantrele si nici explicatii la ele. Si cum eu sunt cucititul, asa mai pe la inceput u mai inteleg. Cineva sa faca lumina
Ce este SAUH, ce e HUAS , ce e HSKPHREM(asta cum se pronunta??), in cadrul carui sistem sunt folosite?

@Tapas
Aveai posturi mai bune pe la inceputuri, acum vad ca nu prea ai de ce sa te legi si dai cu bita in balta.(dupa umila mea parere)

Quote

Peste noapte sau pe masura ce timpul trece apar ex cursanti care mai de care mai documentat, mai tare in 6 de zerouri facuti cu manuta lui, mai inselat in vise sau in asteptari. iar GB se trasforma din excroc sau infractor in magician negru. va sugerez sa faceti o asociatie sau chiar o fundatie console.gif si daca cantati cantecelul care trebuie poate primiti si clauza de utilitate publica. naughty.gif

Din pacate ei apar fiindca au rani care inca nu s-au inchis. Si faptul ca ex cursantii vin aici cu documentatii , e si vina MISA(Sa nu uitam ca "Pestele de la cap se-mpute"). Iar despre ceea ce stie lumea, cred ca stii si tu si numai tu stii ce lupta se da in sufletul tau. Partea proasta e ca multi nici nu au curajul sa se lase, tot din cauza inertiei,ei merg la curs si il apara din atasament, la fel ca un cuplu in care s-a consumat iubirea dar ramin impreuna pentru sex sau bani...Stii ca se spune, ca pentru a putea evolua, trebuie sa sti de unde pleci(adica cine esti cu adevarat). Oamenii astia care s-au lasat si au curajul sa spuna ceva (ca sunt si care s-aulasat si tac milc), eu cred ca au inceput sa se cunoasca, si au inceput sa dea jos din cuirasele egoului, una dintre acestea fiind cuirasa de yoghin, de initiat. Sa nu uitam ca, asa cum Crestinismul nu e singura cale, nici MISA nu e singura, si ca evolutia nu inseamna yoga, grup, tantra, urina, rugaciune,meditatie,biserica , sala de curs samd  ci difera de la om la om. Asa ca faptul de a se lasa de curs nu le va impiedica evolutia spirituala, ci poate le va diversifica cimpul de actiune, ei nemai fiin limitati la un grup(cursul) ca inainte.

Edited by dildo, 10 September 2006 - 01:39.


#7026
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006
Am gasit ceva  

Quote

Hskphrem, says the BD, is the bija mantra of Ananda Bhairava in the form of one's own guru.
http://www.religious...alam/mantra.htm

Ce dragut ca aici se da si forma scrisa a bijelor, la curs de ce nu se dadea, ca banuiesc ca daca se rostea gresit, macar folosind mental imaginea bijei poate se ajungea la o utilizare corecta...???

Edited by dildo, 10 September 2006 - 01:55.


#7027
UnixMarius

UnixMarius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 02.03.2006

 marian2006, on Sep 9 2006, 18:41, said:

Shambala –tărîmul divin care ne inspiră

Conform textelor străvechi, Shambala este centrul sau polul spiritual al planetei noastre, un tărîm subtil care poate fi asemănat cu un Soare spiritual în jurul căruia gravitează întreaga înțelepciune planetară (...) proiecția Shambala-ei pe Pămînt poate fi considerată chiar o manifestare directă a ei, ca o extindere a Shambala-ei în planul fizic (...) Există profeții celebre (precum cele ale lui Sundar Singh și Serafim de Sarov) care afirmă că România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre și diferite surse inițiatice atestă faptul că deja în această perioadă zona de proiecție a Shambala-ei în planul fizic este România. Deoarece este evident că în perioada imediat anterioară a istoriei planetare locul privilegiat, zona de maximă înflorire a spiritualității planetare s-a aflat în Tibet, tot în Tibet s-a aflat și proiecția Shambala-ei.


Aaaaaaaa, e clar de ce Aurel ii uraste pe evrei . MISA & pipi Guru , poate doreste sa declare poporul roman ales si tara sfanta, Romania .  :lol:  

Cat timp exista statul Israel , au concurenta.  :D  .

NU AM VAZUT SI CITIT TAMPENI DE O ASEMENEA MANIERA , SI TOATE ADUNATE IN ASA PUTINE CUVINTE.

Edited by UnixMarius, 10 September 2006 - 03:14.


#7028
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 dildo, on Sep 10 2006, 02:53, said:

Am gasit ceva  
http://www.religious...alam/mantra.htm

Ce dragut ca aici se da si forma scrisa a bijelor, la curs de ce nu se dadea, ca banuiesc ca daca se rostea gresit, macar folosind mental imaginea bijei poate se ajungea la o utilizare corecta...???

Se pronunta Hskfrem.
Cealalta, se pronunta Sauh, cum se scrie.

Cine este destul de avansat ca sa mediteze, este bine, daca nu, sa nu se chinuie fara rost.
Fa Japa, fara nici o grija, si eventual daca gasesti si Yantra e si mai bine. Fa japa, cel putin 1000 ( aprox.30 min.) /zi. Continua timp de 30 zile. Cat vrei apoi.
Japa o faci- cu voce tare, cu voce-soptita, soptind in gand fara sa misti buzele.
Fiecare din acestea au un anumit efect precis. Combina-le, nu-i nici problema.

Nicolae Catrina a fost singurul care a avut vointa  odata , sa vorbesca despre importanta Japa, la cursul de Shivaism, si sa certe sever pe toti cei pe care-i vedea clar, ca nu au lucrat dupa indicatii.


P; Facand Japa, vei vedea unele rezultate clare, dupa apr.10 zile.
  
P; Lucreaza Pranayama inainte, ceva Oli Mudras, Shirshasana, nu fa asane minore. Nu - ti servesc.
In general, pentru ca o meditatie sau japa cu o mantra sa fie reusita, trebuie sa sa AI ENERGIE. Efervescenta.
E nevoie ca energia sa fie cel putin tot la fel de mare ca dupa ce ai facut dragoste. Astfel recunosti cand poti lucra cu o mantra.
Energia necesara nu o faci cu asane clasice, ci cu respiratie.
CINE nu a facut t. de respiratie si Oli mudras, inainte, nu a avut nici rezultate in lucrul cu mantra.
Acest aspect NU s-a spus niciodata la curs, ori nu s-a accentuat indeajuns .  Sunt conectate.
De aceea, stiu ca sunt multi in ani mari, an 7-12, care nu au avut in meditatii decat stari de fericire, suave, etc. De regula zic acestia, justificanddu-se si  pacalindu-se pe sine;
" Scumpi a spus ca ptr. evolutie Nu este necesar sa ai acces vizual la alte dimensiuni, sa ai puteri mentale Siddhis-uri" ?!? Spun ei care neavand niciodata acces, nu stiu despre ce anume vorbesc, si-l cred pe cuvant pe maestru. Cred ca o el o spunea ptr. ca n-avea incotro, ce sa-i zici cuiva care nu poate, ori, astepta poate, acumularea!
Caci este un SEMN clar, bun, daca ai acces vizual la dimensiunea mantrei respective, semn ca Ajna a inceput sa functioneze. Daca nu ai acces, inseamna ca Ajna NU este activata. Inca. Ajna activata insemna nu senzatii, stari, ci puteri mentale concrete.


Lucrul cu Guru bija mantra, Numele Divin Supracosmic, activeaza Kundalini  ( suspendand deci activitatea mintii constiente) da fericire  imensa si experiente vizionare, starea de transa samadhica - Bine- dar  da si un puternic sens de detasare ( atentie, daca ai teluri de atins in lume, societate, serviciu, familie)- Rau, in sensul ca fiind cine vezi/stii ca esti, restul ti se pare inutil, minor, fara motivatie.  
Pentru unii da, pentru altii nu, insa.  

Deci pentru cine lucreaza ;  mantra da siddhisuri, concret, uneste cu Sinele Suprem, da stari de Samadhi, trezeste Kundalini. Da detasare ( mai mult decat poti crede ca este posibil).
Fiecare sa gandeasca  singur, daca ii este necesara, la timpul respectiv.

#7029
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 landscape10, on Sep 9 2006, 16:40, said:

Un om de stiinta corect trebuie sa ia in calcul orice ipoteza, oricat de mica ar fi probabilitatea ei de realizare. Daca nu sunt dovezi sa o confirme, dar nici sa o infirme, acea ipoteza nu trebuie respinsa pana la aparitia dovezilor care o infirma clar.

PS: Am spus ca am facut 2 ani yoga, dar am spus eu ca am practicat Yoga la MISA si cu GB? Nu am avut nici o treaba cu MISA, in paginile trecute ale forumului am spus cu cine am facut Yoga. Cu un personaj foarte "indragit" la MISA si anume Mario Sorin Vasilescu. Nu am mai continuat pentru ca se batea mult apa in piua, multa vrajeala pe care eu nu aveam de gand sa o accept, ca om rational. M-am axat pe Hatha Yoga, de fapt nu am considerat niciodata ca am practicat yoga adevarata. Ce am practicat intr-adevar serios sunt artele martiale si meditatia  zen.

Nu am stiut ca nu ai fost la MISA, nu am citit tot .
Uitasem de scoala de Yoga a  lui Mario, ca si de acolo deci poate veni cineva aici, sa vorbeasca contra lui GB. Da, GB isi bate joc de competenta lui Mario.
Ai practicat artele martiale. Inseamna ca ai forta mentala. Faptul ca esti om de stiinta, fizician, informatician atesta asta. Mintea superioara e activa.

Locuiesti din Bucuresti?

#7030
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 marian2006, on Sep 9 2006, 01:39, said:

Eu nu cunosc mantrele astea!

Cu ce ai lucrat tu, Hor (dacă poți bineînțeles să ne spui) de ai obținut rezultatele astea?

[color=#3333FF]

Marian vezi ca am postat ceva la 7031, lui Dildo.
Daca tu zici ca ai prima mantra de la POWA, inseamna ca deja esti in anul 10? Cel putin.
Inseamna ca ai informatie super suficienta.
Daca vrei mai mult, mai specific, spune-mi.
ex. Ce anume tehnici de pranayama, etc.

#7031
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

 Hor, on Sep 10 2006, 05:45, said:

Nu am stiut ca nu ai fost la MISA, nu am citit tot .
Uitasem de scoala de Yoga a  lui Mario, ca si de acolo deci poate veni cineva aici, sa vorbeasca contra lui GB. Da, GB isi bate joc de competenta lui Mario.
Nu vorbesc contra lui GB din cauza asta, putin imi pasa de disputele lui cu Mario. Cred ca din punct de vedere al practicii yoga Mario nu se ridica nici pe departe la nivelul lui GB, insa nu are aspiratii mesianice, nu se crede un eliberat in viata, nu trimite femei la produs, nu traduce eronat damar tantra, pe scurt, si-a vazut de cursul lui. La curs ma duceam si plecam acasa, nu se punea accent pe cultul personalitatii. Consider ca Mario este un om obisnuit, fara nici un fel de capacitati iesite din comun, de nici o culoare. Cand a inceput si el sa emita tot felul de pretentii si sa exagereze unele lucruri am plecat imediat de la curs.
Am renuntat la curs acum vreo 7 ani.
Starile de fericire intensa de care spune Marian se datoreaza secretiei de serotonina, reducerea nivelului de cortizol si monoamine. Meditatiile de genul celor expuse mai sus au ca efect stimularea unor glande si secretia sau inhibarea anumitor hormoni, am citit niste studii foarte bine documentate in acest sens, deci nimic paranormal sau "subtil".

PS:Da, locuiesc in Bucuresti.

Edited by landscape10, 10 September 2006 - 07:34.


#7032
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006

 Hor, on Sep 10 2006, 04:31, said:

Se pronunta Hskfrem.
Cealalta, se pronunta Sauh, cum se scrie.

Cine este destul de avansat ca sa mediteze, este bine, daca nu, sa nu se chinuie fara rost.
Fa Japa, fara nici o grija, si eventual daca gasesti si Yantra e si mai bine. Fa japa, cel putin 1000 ( aprox.30 min.) /zi. Continua timp de 30 zile. Cat vrei apoi.
Japa o faci- cu voce tare, cu voce-soptita, soptind in gand fara sa misti buzele.

Fiecare din acestea au un anumit efect precis. Combina-le, nu-i nici problema.

Nicolae Catrina a fost singurul care a avut vointa  odata , sa vorbesca despre importanta Japa, la cursul de Shivaism, si sa certe sever pe toti cei pe care-i vedea clar, ca nu au lucrat dupa indicatii.
P; Facand Japa, vei vedea unele rezultate clare, dupa apr.10 zile.
P; Lucreaza Pranayama inainte, ceva Oli Mudras, Shirshasana, nu fa asane minore. Nu - ti servesc.
In general, pentru ca o meditatie sau japa cu o mantra sa fie reusita, trebuie sa sa AI ENERGIE. Efervescenta.
E nevoie ca energia sa fie cel putin tot la fel de mare ca dupa ce ai facut dragoste. Astfel recunosti cand poti lucra cu o mantra.
Energia necesara nu o faci cu asane clasice, ci cu respiratie.

CINE nu a facut t. de respiratie si Oli mudras, inainte, nu a avut nici rezultate in lucrul cu mantra.
Acest aspect NU s-a spus niciodata la curs, ori nu s-a accentuat indeajuns .  Sunt conectate.
De aceea, stiu ca sunt multi in ani mari, an 7-12, care nu au avut in meditatii decat stari de fericire, suave, etc. De regula zic acestia, justificanddu-se si  pacalindu-se pe sine;
" Scumpi a spus ca ptr. evolutie Nu este necesar sa ai acces vizual la alte dimensiuni, sa ai puteri mentale Siddhis-uri" ?!? Spun ei care neavand niciodata acces, nu stiu despre ce anume vorbesc, si-l cred pe cuvant pe maestru. Cred ca o el o spunea ptr. ca n-avea incotro, ce sa-i zici cuiva care nu poate, ori, astepta poate, acumularea!
Caci este un SEMN clar, bun, daca ai acces vizual la dimensiunea mantrei respective, semn ca Ajna a inceput sa functioneze. Daca nu ai acces, inseamna ca Ajna NU este activata. Inca. Ajna activata insemna nu senzatii, stari, ci puteri mentale concrete.
Lucrul cu Guru bija mantra, Numele Divin Supracosmic, activeaza Kundalini  ( suspendand deci activitatea mintii constiente) da fericire  imensa si experiente vizionare, starea de transa samadhica - Bine- dar  da si un puternic sens de detasare ( atentie, daca ai teluri de atins in lume, societate, serviciu, familie)- Rau, in sensul ca fiind cine vezi/stii ca esti, restul ti se pare inutil, minor, fara motivatie.  
Pentru unii da, pentru altii nu, insa.  

Deci pentru cine lucreaza ;  mantra da siddhisuri, concret, uneste cu Sinele Suprem, da stari de Samadhi, trezeste Kundalini. Da detasare ( mai mult decat poti crede ca este posibil).
Fiecare sa gandeasca  singur, daca ii este necesara, la timpul respectiv.


Mersi, mi-ai adus niste lamuri, f importante, f logice, chestii  pe care ma asteptam sa le fi primit chiar de la instructori la acea vreme. Pacat ca se dau milioane de tehnici si mantre si chestiile de baza (cum ar fi aceste explicatii) nu sunt reluate periodic, pe masura ce oamenii avanseaza ca nivel de cunoastere si intelegere(nu stiu ce se intimpla dupa anul 7).

Ok , ai detaliat f fain despre Hskfrem, totusi apropo de yantra ,daca o vezi pe net sau daca o ai in forma electroinica, as aprecia daca mi-ai trimite-o.

Detaliaza un pic te rog si despre Sauh.Si intrebare: Nicu zicea la shivaism ca se va da mantra lui parashakti la sfirsitul cursului de Shivaim . S-a terminat sau nu cursul sau si acolo se tinde catre un curs infinit (gen sa intre banii)??

O alta intrebare, deoarece vad ca ai experientza practica: Nu este de recomandat ca , inainte de a incepe laya cu o mantra, sa se faca japa o vreme, pentru a te putea obijnui , si a putea pronunta mantra corect??

Edited by dildo, 10 September 2006 - 09:35.


#7033
TAPAS

TAPAS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,816
  • Înscris: 22.04.2005

 dildo, on Sep 10 2006, 02:34, said:

@Tapas
Aveai posturi mai bune pe la inceputuri, acum vad ca nu prea ai de ce sa te legi si dai cu bita in balta.(dupa umila mea parere)

sa stii ca nu vreau sa ma leg neaparat de ceva sau cineva. din acesta cauza nici nu mai dau pe topicul asta. ce am avut de zis am cam zis.

iar in probleme de opinii sau interpretari "doctrinare" nu consider ca o opinie diferita de a mea este gresita sau inferioara.


 dildo, on Sep 10 2006, 02:34, said:

Din pacate ei apar fiindca au rani care inca nu s-au inchis. Si faptul ca ex cursantii vin aici cu documentatii , e si vina MISA(Sa nu uitam ca "Pestele de la cap se-mpute"). Iar despre ceea ce stie lumea, cred ca stii si tu si numai tu stii ce lupta se da in sufletul tau. Partea proasta e ca multi nici nu au curajul sa se lase, tot din cauza inertiei,ei merg la curs si il apara din atasament, la fel ca un cuplu in care s-a consumat iubirea dar ramin impreuna pentru sex sau bani...Stii ca se spune, ca pentru a putea evolua, trebuie sa sti de unde pleci(adica cine esti cu adevarat). Oamenii astia care s-au lasat si au curajul sa spuna ceva (ca sunt si care s-aulasat si tac milc), eu cred ca au inceput sa se cunoasca, si au inceput sa dea jos din cuirasele egoului, una dintre acestea fiind cuirasa de yoghin, de initiat. Sa nu uitam ca, asa cum Crestinismul nu e singura cale, nici MISA nu e singura, si ca evolutia nu inseamna yoga, grup, tantra, urina, rugaciune,meditatie,biserica , sala de curs samd  ci difera de la om la om. Asa ca faptul de a se lasa de curs nu le va impiedica evolutia spirituala, ci poate le va diversifica cimpul de actiune, ei nemai fiin limitati la un grup(cursul) ca inainte.

nici eu nu cred altceva.


 dildo, on Sep 10 2006, 10:34, said:

Detaliaza un pic te rog si despre Sauh.Si intrebare: Nicu zicea la shivaism ca se va da mantra lui parashakti la sfirsitul cursului de Shivaim . S-a terminat sau nu cursul sau si acolo se tinde catre un curs infinit (gen sa intre banii)??

intrebarea este cine anume o sa tina mai cursul asta  :naughty: numa daca nu se baga Nicu pe yahoo messenger sau skype. sau trimite casete inregistrate in stil al jazeera.

#7034
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006
@Tapas
Esti ok, "Jos palaria". un cursant OBIECTIV. Sunt sigur ca in ceea ce te priveste nu inghiti tot ce ti se da. Pentru tine sa ramii la curs e un avantaj? Succes....

#7035
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

 marian2006, on Sep 9 2006, 19:07, said:

Nu am priceput niciodată de ce i se dă rezonanței o atît de mare importanță și e considerată patent MISA. Rezonanța e evidentă, nu trebuie ca GB să se laude cu ea.

Si marul  pica din pom tot timpul, dar a fost nevoie de Newton sa descopere legea gravitatiei.

#7036
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006

 data, on Sep 8 2006, 22:36, said:

eu cred (din motive personale pe care nu vreau sa le comentez) ca bivolaru (si cateva persoane din cercul lui) au puteri paranormale;

numai ca avand in vedere modul in care le-au folosit, comportamentul lor, nu pot sa nu ma intreb de la cine au primit aceste puteri;

spiritele ma analitice de pe forum (cu landscape in frunte  :) ) vor spune ca bat campii, si vor scoate hartia si creionul pentru a-mi demonstra ca exista un program AI care explica si asta;
dar va rog sa nu imi demonstrati ca tot ceea ce cred si simt se poate reduce la matematica binara; cum a spus Steinhard, "intre Iisus si adevar l-as alege pe Iisus"


tot din motive personale spun si eu ca are puteri paranormale.insa acest lucru ma lasa rece, pt ca existenta unor astfel de puteri nu certifica in mod automat si spiritualitate; inseamna doar ca acea fiinta a atins un grad de perfectionare personala.

pt mine spiritualitatea insemna mult mai mult, si cu totul altceva. batalia intre bine si rau este permanenta, indiferent pe ce treapta de evolutie ne-am afla; oricine poate fi corupt la un moment dat fara a-si da macar seama.
probabil GB a avut intentii "bune" initial, insa puterea, banii, si sexul l-au corupt; si cum spunea cineva aici: "pestele de la cap se impute", acest lucru se vede in ceea ce a devenit misa: un sistem eronat.

#7037
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

 marian2006, on Sep 8 2006, 23:17, said:

Eu am auzit că a vindecat chiar și de cancer. Chiar Hor, cel mai aprig contestatar al lui GB, spunea că la curs s-au vindecat femei de cancer. Jos pălăria pentru asta!

La curs s-au vindecat cursanti luand remedii naturiste, si nu prin pasele magnetice ale lui Grieg.

#7038
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

 marian2006, on Sep 8 2006, 23:17, said:

Răspunde-mi, te rog, dacă vrei, de ce Nicu, Claudiu, Camelia Chișcă și alții aveau atîtea case pe numele lor! Nu ți se pare straniu?

Sunt multe case care sunt pe numele lor si acestia nici nu le-au vazut vreodata, nici nu le-au calcat pragul (adica nici nu le folosesc) in acele case se tin cursurile de yoga. Deci sunt folosite de altii (cursanti), daca autoritatile nu i-au mai lasat sa tina cursurile in salile sportive ale scolilor acestia s-au descurcat cum au putut achizitionand case particulare.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate