Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#7003
data

data

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,114
  • Înscris: 11.06.2004
eu cred (din motive personale pe care nu vreau sa le comentez) ca bivolaru (si cateva persoane din cercul lui) au puteri paranormale;

numai ca avand in vedere modul in care le-au folosit, comportamentul lor, nu pot sa nu ma intreb de la cine au primit aceste puteri;

spiritele ma analitice de pe forum (cu landscape in frunte  :) ) vor spune ca bat campii, si vor scoate hartia si creionul pentru a-mi demonstra ca exista un program AI care explica si asta;
dar va rog sa nu imi demonstrati ca tot ceea ce cred si simt se poate reduce la matematica binara; cum a spus Steinhard, "intre Iisus si adevar l-as alege pe Iisus"

#7004
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 marian2006, on Sep 8 2006, 23:17, said:

1. Mai întîi să-mi explic semnătura, pentru că nu am făcut-o pînă acum. Această strofă a lui William Blake, pe care am întîlnit-o în cartea excelentă a lui Constantin Noica Rugați-vă pentru fratele Alexandru   mi se pare că se potrivește mănușă cu MISA.

There is a Smile of Love

Așa pare MISA la prima vedere, ca o femeie atrăgătoare care zîmbește ademenitor și care oferă celui care o adoră stări sublime, euforice, care te fac să uiți de tine și să te îndrăgostești orbește de ea (aici se potrivește definiția dată de Ortega Y Gasset stării de îndrăgostit: imbecilitate tranzitorie).

And there is a Smile of Deceit

Dacă rămîi o perioadă cu această femeie vaporoasă numită MISA ai să descoperi că uneori zîmbește înșelător, punîndu-te să faci lucruri ciudate, dar pe care tu, orbit de dragoste, nu le observi.

And there is a Smile of Smiles
In which these two Smiles meet (William Blake)

nu e mișcare New Age?! Mai mult, MISA face jocul francmasoneriei.

Blake, ce minte frumoasa!
Ei, cand o putea si GB sa emita asa frumusete, cu neuronii sai personali, am sa-mi ridic palaria. Pana atunci, mai Va, mi-o tin pe cap!



E adevărat, dar în cazul nostru chiar șeful a fugit, ceea ce o mare diferență.
Oricum, eu dacă aș fi fost GB, aș fi fugit și eu, pentru că în pușcărie m-ar fi terminat probabil și nu mă refer numai la ruperea danturii. Consider și eu că în România nu există justiție corectă încă și că poliția și procuratura s-au purtat mizerabil cu cei de la curs. Dar comparația pe care au făcut-o Nicu și Claudiu în 2004 între primii creștini și cursanți și între Iisus și GB e exagerată rău de tot.


Sa le fie rusine la amandoi, pentru ca au inceput si acestia doi sa bata campii cu nesimtire. Aveam un oarece respect pentru ei. Am incheiat. dar ce, dupa ce Mesia se duce pe lumea cealata CINE oare mosteneste sutele de case, conturile?! Cei care i-au cantat in struna, si i-au scarpinat Egoul!
RUSINE, voua, intelectuali !



Dacă acest curs ar fi format din handicapați aș fi de acord cu tine cînd spui că GB caută motive să îi determine pe cursanți să lucreze, să facă tehnici, dar majoritatea oamenilor de la curs au facultate. Ăsta e motiv cu care să impulsionezi niște oameni cu un coeficient de inteligență cel puțin mediu?! Eu cred că GB chiar a crezut că vine asteroidul peste noi (ceea ce pune problema sănătății sale mintale). În cartea Șapte ani apocaliptici, atunci cînd Ion Țugui l-a întrebat pe GB dacă vine sigur asteroidul, GB s-a exprimat în stilul său caracteristic: În mod aproape foarte sigur! :w00t:


Cum am zis,  Grig are un singur, unic, neuron activ. Acela in pantaloni!


14. Grieg nu s-a laudat ca poate vindeca oameni, in general cei care au apelat la el au primit remedii naturiste (i-a indrumat catre medicii ayurvedisti).

Eu am auzit că a vindecat chiar și de cancer. Chiar Hor, cel mai aprig contestatar al lui GB, spunea că la curs s-au vindecat femei de cancer. Jos pălăria pentru asta!


NU am spus ca El a vindecat, ci doar ca s-au vindecat. Echipa/scoala  din Brasov, pentru care am un respect deosebit a muncit din greu, si au reusit. N-are GB merit!





16. deci tu, orice ar face grig bivolaru, vei considera soc al maestrului?

M-am întrebat uneori de ce șochează maeștrii. Răspunsul a fost că vor să îi trezească astfel pe discipoli. Pe mine m-a șocat de atît de multe ori că a reușit să mă trezească!!! :lol:

[size=3]Chestia cu "socul" este autentica, valabila ca tehnica, poate fi un cuvant in general.
Mi s-a intamplat mie, si ...instantly, datorita socului psihic, ramasesem "mut" , stupefiat, am obtinut starea  perfecta de minte fara ganduri. De aici, a fost o chesiune de joaca de copii, sa vad, sa fac, ce doream.
Mai jos ex.,, precum si altele, sunt nemernicii.



17. chiar si faptul ca indemna fete sa faca avort spontan, practicand sute de uddhiana bandha? deci indemna la uciderea unui suflet inca nenascut ...!

Asta nu am știut! Sunt șocat!

Va urma...


#7005
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Nici pe mine nu ma surprinde! Nu ma surprinde deloc faptul ca Cosci a "simtit" "nostalgie" dupa "prima Iubire" Misa, tocami ACUM cand voia el sa cerceteze fapte despre Natha/MISA si potlogariile facute de comandourile de talhari calificati ale lui Bivolaru, de rapitorii si sechestratorii de oameni si proprietati lui GB. Ei bine, iata de ce GB poate influenta, manipula, si altii NU. Ca el STIE ca toate aceste puteri exista si deci, le foloseste cand are nevoie, cand vrea. La fel si cei 3-4 oameni puternici Claudiu, Nicu, etc, ai lui.

Deci crezi că motivul pentru care cosci nu mai scrie e legat de meditațiile celor de la MISA împotriva celor contra? Eu nu m-am gîndit niciodată la asta.

Iar acea stare de pace pe care o simt misanii in preajma lui GB, de ce nu este ea simtita si de ne-misani? Poate pentru ca in cazul misanilor se materializeaza asteptarile din subconstientul lor, iar acea stare e o manifestare fizica?

E posibil să ai dreptate. E posibil ca starea aia copleșitoare de pace să fi fost indusă printr-un proces de hipnoză în masă. Nu am studiat în profunzime neuroștiința, deci e posibil să ai dreptate. Oricum consider că experiențele astea cu iz paranormal sunt foarte interesante.
Eu am avut o singură experiență care cred că ar putea fi catalogată drept OBE, după ce am ieșit de la un curs de yoga. Mergeam pe stradă și eram în același timp deasupra corpului, simțindu-mă foarte ușor și avînd și o stare diafană.
Și încă o povestioară de genul ăsta: o fată a povestit odată cum l-a visat ea pe GB (nimic deosebit pînă acum). L-a întrebat ceva în legătură cu nu știu ce problemă de-a ei iar GB i-a răspuns metaforic în vis, spunîndu-i ceva despre soarele la amurg, cred (iar nimic deosebit). Apoi fata s-a dus să se întîlnească cu GB și în clipa cînd i-a pus întrebarea legată de problema ei GB i-a spus: Păi nu ți-am răspuns deja? De ce vii la mine degeaba? Fata părea foarte impresionată și încet, încet a devenit extrem de devotată lui GB.

Sunt misani care au simtit o stare de dezgust la vederea Libidinosului.
Eu l-am vazut o singura data si am avut aceeasi stare, de dezgust.


Să știi că prima dată l-am văzut pe GB într-o poză pe care mi-a dat-o o fată care părea foarte îndrăgostită de el. Într-adevăr am fost tare neplăcut surprins pentru că mi s-a părut urît și libidinos, cum zici tu. De altfel, multă lume îl consideră astfel. Dumnezeu nu a fost foarte darnic cu el în privința asta. Dar în clipa cînd m-am întîlnit cu el pentru prima dată am fost efectiv fascinat. E greu într-adevăr pentru o femeie să-i reziste la avansuri, pentru că poate fi extrem de charismatic, deși urît.

Cand cineva i-a soptit ca o fata a barfit 'ca in timp ce face amor, GB BEA fluidele feminine CU PAHARUL, a fost data afra de la curs.

Hai că asta e tare de tot! Știu că GB încurajează băutul secrețiilor feminine. În prezentarea la Siva Samhita de la curs se fac tot felul de aluzii la fluidele sexuale și la cît de bine e să bei cît mai mult. Dar să le bea cu paharul…În ceea ce privește faptul că fata a fost dată afară de la curs pentru asta nu mă miră. Cei care sunt de mult la curs știu de cei doi tipi care făceau glume pe la spectacole, Emi și Pămînt. Știu că unul a fost dat afară de la curs. Am uitat motivul. Ceea ce m-a mirat e că și celălalt a fost dat afară în același timp fără motiv.
La curs se spune "ca sunteti primii din lume care primesc aceasta mantra, aceasta tehnica, aceasta posibilitate", ca grig are puteri miraculoase, ca Mantra lui Tara era AUM dar ca el a schimbat-o pe AUMA (io am ceva dubii aici) la nivel cuzal, ca G face previziuni, ca induce eliberarea prin miracol divin, ca e al doilea dupa Isus in clasamentul general si asa mai departe.

Și eu am auzit că GB ar fi modificat mantra în planul astral pentru că masonii ar fi făcut nu știu ce cu aia veche! E o idee tare năstrușnică!

Dar oameni buni, nu uitati ca vi se spune sa va deschideti mintile, caci numai asa se poate evolua, nu fiind dogmatic ci deschis si in acelasi timp ei cenzureaza, si va dau adevaruri partiale, adevaruri care le convin (Si ce e minciuna, daca nu adevar partial sau deformat??) si in plus vi se interzice sa cititi forumurile sau informatiile care sunt contra MISA. Nu este asta dictatura? Nu e asta dogmatism?

Nu cred că le interzice cineva să citească forum-urile contra MISA, dar e posibil ca instructorii să facă aluzii.

Daca se va continua pe aceeasi linie, veti devenii la fel de penibili ca Martorii lui Iehova : inchisi in propriu sistem, cu cursul de yoga ca biblie, si Turul de veghe va fi pentru voi Buletin informativ.

Păi nu e deja așa?

daca influenteaza 6/49?
Nu, altfel n-ar mai trimite femei la bordeluri.


Eu nu am auzit să le fi trimis la bordeluri, dar la striptease și la videochat da. Iar faptul că banii pe care îi cîștigau fetele erau trimiși în conturile instructorilor în numele sistemului karma yoga e strigător la cer, cum și strigător la cer e și faptul că instructorii nu recunosc asta.

Insa pot influenta pshihicul uman usor, imprima idei, citi gandurile - cunosc asta cu siguranta-
manipula vietati - am vazut o femeie, demonstratie de forta, nu-i zic numele aici.


Hor, ce demonstrație ai văzut cu femeia respectivă? Nu trebuie să-i dai numele, dar spune-ne și nouă că suntem curioși!

Am avut demonstratii clare! iti spun eu alta data. Insa doar ce am enumerat. Ii cunosc, landscape, ce ei nu pot face, stiu.

Ce demonstrații? Hor, cred că ești persoana din MISA de pe forum care cunoaște cel mai mult din interiorul organizației…

Oricum eu stiu acestea doua de mult si iti spun ca am lucrat cu Gurul ( asta pt.ca nu il consideram pe GB un guru, si NU al meu, oricum, si....am avut rezultate importante, DIFERITE cu totul, fata de lucrul cu ORICARE altele. IN timp...RECORD! Vorbesc in cunostinta de cauza. Mai vorbim. Pot zice cu certitudine, ca cine lucreaza NU cu Parabija, ci cu M. Gurului, NU are nevoie de nimic altceva.

Pe bune? E atît de tare mantra aia? Ce rezultate ai obținut? Eu am făcut mii de ore de meditații cu mantre. Am lucrat în special cu puterile cosmice Kali, Tripura Sundari, Cinnamasta, Dhumavati, cu prima mantra de la Phowa am lucrat doi ani încontinuu și am mai lucrat cu AUM. Dar nu pot să mă laud cu vreun rezultat spectaculos, ci doar cu felurite stări: de savoare, de fericire intensă, etc.

Eu te intrebam daca ai lucrat cu cele doua mantre Sh, si HKm, caci e usor de inteles din ce povestesti ca stii ce vorbesti.

Eu nu cunosc mantrele astea!

Si ptr. ca inca dela inceput, incapatanat, am lucrat cu tehnici avansate, pe care GB le da in anul 10, am avut rezultate dupa 1 an, incepand din anul 2. OBE-uri, vise lucide la vointa, la un moment dat, luni in sir, permanent - deci nu dupa o meditatie- doar era nevoie sa inchid ochii, si in fractiuni de sec. "calatoream" oriunde voiam la dorinta exprimata. Puteam atunci sa opresc un ceas ( acele) la vointa. Lucruri ciudate mi s-au intamplat uneori: fiind prin vreun loc in Bucuresti, piata, comert, lume multa, masini, vedeam instantaneu peisajul schimbandu-se. Acelasi loc, casele aceleasi, insa noi, ferestrele cu parasolare, noi noute, ( vechi, urate si prafuite in realitate), si ..nimeni pe strazi, doar eu, in mijlocul zilei- mergem sa imi cumpar de mancare.

Ai obținut într-adevăr ceva rezultate! Eu nu am obținut mai nimic (am avut niște stări înalte, dar atît), deși am frecventat cursurile încă din 1993. E adevărat că nu m-am concentrat pe obținerea de puteri paranormale.

Hor, eu nu am experimentat cu mantre din acelasi motiv pentru care nu ai experimentat tu tehnologia binaurala. Mantrele ca sa aiba efect trebuie "cantate" corect, si pe mine nu a avut cine sa ma invete. Oricum, mi s-a parut mai comod experimentul cu sunetele binaurale. 55 Hz am incercat, pentru mine a avut un efect destul de rapid si anume mi-a aprofundat starea de meditatie, puteam sa meditez destul de mult, mai mult decat de obicei atunci cand o faceam cu castile pe urechi.

Am avut o experiență interesantă acum cîteva luni cu Brainwave Generator. Am ales frecvența Oxygen into Cells. Deși era aer închis în cameră, în vreo 10 minute am avut senzația că aerul din cameră era foarte proaspăt, ca aerul de munte.

Se pare ca fiecarei forme materiale ii poate fi atasat un complex de vibratii specifice care o creeaza. De exemplu mantra OM, intonata corect, creeaza pe nisip forma mandalei Sri Yantra. Deci implicatiile sunt mult mai profunde asa cum spuneai si tu, decat simplul act de meditatie.

Nu întîmplător în Upanișade alfabetul sanscrit (de unde derivă mantrele) e considerat respirația lui Dumnezeu: http://en.wikipedia.org/wiki/Sanskrit

În ceea ce privește mantra AUM (sau OM) am avut (și am și acum cînd lucrez cu ea) o experiență foarte interesantă. După vreo 10 minute de la emiterea mantrei simt o savoare extraordinară în cerul gurii, în zona palatului, pe care o mențin după aceea ore în șir. Savoarea seamănă foarte bine cu cea pe care ți-o dă sărutul unei femei voluptuoase :inlove: . E interesant că atunci cînd lucrez cu alte mantre nu simt această aromă. De altfel, după cîte știu eu, celebra Soma Cakra își are zona de proiecție în aria palatală.

Pe mine a avut cine sa ma invete. Am fost de la inceput, alaturi/aproape de femei inteligente,instructoare, cunoscatoare si dispuse sa imi arate cu claritate, cum si cu ce anume sa lucrez. De regula barbatii sunt secretosi si isi dau importanta la MISA, voind sa apara in fata femeilor lor/si ale altora, zei.

Cu ce ai lucrat tu, Hor (dacă poți bineînțeles să ne spui) de ai obținut rezultatele astea?

L-am oprit, si l-am pornit cand am vrut. Diferenta de timp scurs, intre 5-20 minute. Nu mereu, insa deseori. De ce ? De oboseala? Datorita imperfectiunii mintii mele? Nu stiu , pt. ca nu m-am supus vreunei testari in laborator. Continui insa sa ma joc.

Faptul că ai putut opri acul ceasului arată că ai o anumită forță mentală. Eu am vrut să răstorn cu forța minții un creion pe care l-am pus vertical pe masă și, deși lucrasem pe Ajna pînă o simțeam ca pe un cui (nu exagerez!), nu am reușit!

acum cativa ani buni mi-a picat in mana o carte despre inchisorile comuniste; cum nu ma prea interesa subiectul, am frunzarit-o doar, de acea nu-mi amintesc nici titlul nici autorul.insa ce mi-a atras atentia este faptul ca in carte era descrisa o metoda de spalare a creierului aplicata de comunisti detinutilor politici: subiectul era asezat in centru, iar tortinarii pe margini ii disecau , analizau, criticau personalitatea, psihicul, convingerile punandu-i intrebari la care el raspundea. vi se pare cunoscut scenariul? pt cei neavizati era una din tehnicile aplicate la misa in cadrul grupurilor si grupuletelor spirituale, in care fiecare membru al grupului ajungea in centru prin tragere la sorti.urm

Eu nu am participat la astfel de joculețe. E adevărat că nu am participat la grupuri foarte des pentru că nu suportam fanatismul din cadrul lor. Țin minte că am participat la un grup și primul lucru pe care îl făceau cei din grup e să se adune în cerc, să se țină de mînă și să facă consacrarea acțiunilor acelui grup lui GB. Mie nu mi-a plăcut deloc lucrul ăsta…

dar chiar este o metoda de spalare a creierului: incet,incet i se inoculeaza subiectului, ideile grupului.

Și cei din centru ce trebuiau să facă exact?

Pentru ca l-am vazut in multe ipostaze descalificante.

În ce ipostaze descalificante l-ai văzut tu pe GB? Eu de exemplu l-am considerat pe GB ca fiind într-o situație descalificantă în episodul de la Vamă cînd era cu haina în cap, speriat ca vai de el, în timp ce vameșul cursant care îl ajutase avea o atitudine demnă. Nu mi-a plăcut nici explicația lui cum că nu voia să fie pus de presă într-o situație neplăcută…

Eu nu il suspectez, si nu presupun, ci sunt convins.
Pare? ESTE toate acestea!


Eu spun că pare, nu că este, pentru că mă gîndesc că totuși s-au vindecat oameni de cancer la curs! Asta mă face să mă gîndesc că nu o fi chiar așa cum zici tu. Oricum, se pare că tu cunoști mult mai  bine cum stă treaba în MISA, așa că e posibil să ai dreptate.

Nu exista sa fii bun, de "lumina alba", si sa talharesti femei, in banda organizata, sa le rapesti, ptr. a le controla, la piele, de banii si obiectele, pe care ele nu mai voiau sa le doneze ( multe cazuri, de femei, rapite la Aeroportul Otopeni la sosire, de catre 2-3 masini pline cu masculi yoghini/comando si sefa fetelor, care controla femeia si in vagin. Din ordinul lui GB.  

Incredibil! E uluitor ce spui tu! Păi ăsta este trafic de persoane în toată regula! Aproape că nu îmi vine să cred…Totuși și eu am auzit că le punea pe unele fete să fugă goale noaptea în jurul blocului său ca să-și ardă karma sau cine știe de ce…Mă întreb ce ar zice TAPAS dacă ar citi ce spui tu aici. Prin informațiile pe care le ai tu poți ajuta mult mai mulți cursanți să vadă adevărul, Hor! GB se pare că a fost subjugat de bani. Altfel nu îmi explic lucrurile astea. Ce treabă are karma yoga cu vînzarea trupului?!! Deh, eu sunt limitat, nu pricep lucrurile astea…Mulți chemați, puțini aleși (să facă karma yoga cu vibratorul)!

Un magician negru nu este NUMAI acela care ucide, facand vraji cu oase si trasand cercuri pe pamant, ca in Africa, ci este acela, care face orice fel de rau oamenilor. Unii o fac in numele altora, pentru beneficiul si in numele acelora ce comanda lucrarea, si ptr. asta, primesc bani, taxa, etc. GB o face doar pentru el. Lui nu ii pasa daca o femeie ajunge la 50 ani, si este saraca lipita pamantului, urata, nici un Vira nu o va lua, sexa, ajuta, DESI, femeia cand avea 25 ani, sa- dus in Japonia de 10-15 ori, a castigat pe luna 1500-2500 dolari,in 6 luni, a luat 12-15000 dolari, si a luat...100 dolari /luna/sase luni, 600.

Oare GB nu se gîndește că fetele alea trimise la produs sunt fete care nu pot să se bazeze toată viața pe farmecele trupești? Ce o să facă ele după ce îmbătrînesc, cînd nimeni nu le mai angajează? Din ce o să trăiască ele? O să locuiască la ashram? Cine o să le întrețină la ashram?

Calitatea de om spiritual, este data de CARACTER, si de PURITATEA CONSTIINTEI.
faci ceva grav, ai pe constiinta ( chiar dat tu esti prost precum GB si nu realizezi ca AI) si decazi din drepturi.


Sunt de acord. Să controlezi femeile la Aeroportul Otopeni mi se pare un gest atît de urît și lipsit de caracter încît nu pot să-mi explic asta decît dacă GB a decăzut tare de tot…Îmi amintesc acum că în anii 1990 am făcut cu toții niște meditații contra ziarului Ziua, cu scopul de a-l desființa din cauză că scria lucruri împotriva cursului. Lucrul ăsta m-a mirat tare de tot atunci pentru că era ceva care nu avea de a face cu spiritualitatea.

Va urma...

#7006
TAPAS

TAPAS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,816
  • Înscris: 22.04.2005
Vad ca incet incet si acest topic se banalizeaza in isteria colorata a afirmatiilor care mai de care mai bombastice.

Oricum, ideea masinilor pline cu comandouri yoghine  -_-  merita un premiu de originalitate. In rest .... ce sa zic ? Peste noapte sau pe masura ce timpul trece apar ex cursanti care mai de care mai documentat, mai tare in 6 de zerouri facuti cu manuta lui, mai inselat in vise sau in asteptari. iar GB se trasforma din excroc sau infractor in magician negru. va sugerez sa faceti o asociatie sau chiar o fundatie  :console:  si daca cantati cantecelul care trebuie poate primiti si clauza de utilitate publica.  :naughty:

dragii mei, va vulgarizati. vechea garda era mai selecta.

#7007
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

 Hor, on Sep 8 2006, 18:20, said:

Pe baza principiilor ce se subinteleg din informatiile despre yantrele hinduse, se pot face lucruri ce pot schimba total prezentul/viitorul omenirii, in multe domenii.
Despre proiectele "free energy" sunt cat se poate de documentat, despre diferite scheme de castig la loto si la bursa, sunt la fel de documentat, cat despre corespondenta intre energii si yantrele hinduse, recunosc ca nu am nici o idee. Dai detalii?

#7008
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006
[quote name='marian2006' date='Sep 9 2006, 01:39' post='1868473']
, Hor, ce demonstrație ai văzut cu femeia respectivă? Nu trebuie să-i dai numele, dar spune-ne și nouă că suntem curioși!

[size=3] Nu voi mai vorbi decat despre "generalitati, despre "nimicuri", pentru a nu arata ca sunt "documentat" prea tare.


Ce demonstrații? Hor, cred că ești persoana din MISA de pe forum care cunoaște cel mai mult din interiorul organizației…

[size=3]Sa nu ne "vulgarizam" Marian, nu mai intram in amanunte![/size]



[Pe bune? E atît de tare mantra aia? Ce rezultate ai obținut? Eu am făcut mii de ore de meditații cu mantre. Am lucrat în special cu puterile cosmice Kali, Tripura Sundari, Cinnamasta, Dhumavati, cu prima mantra de la Phowa am lucrat doi ani încontinuu și am mai lucrat cu AUM. Dar nu pot să mă laud cu vreun rezultat spectaculos, ci doar cu felurite stări: de savoare, de fericire intensă, etc.

Eu nu cunosc mantrele astea!


[size=3]Intreaba-l pe Tapas, SI el este documentat, la fel ca mine.[/size]
[size=3]A vorbit despre ele pe forum[/size].


Ai obținut într-adevăr ceva rezultate! Eu nu am obținut mai nimic (am avut niște stări înalte, dar atît), deși am frecventat cursurile încă din 1993. E adevărat că nu m-am concentrat pe obținerea de puteri paranormale.

[size=3]Nu trebuie sa te concentrezi pe nimic, puterile vin sau nu vin, fara sa vrei![/size]


Cu ce ai lucrat tu, Hor (dacă poți bineînțeles să ne spui) de ai obținut rezultatele astea?


[size=3]Nu pot sa iti spun, deja par prea "documentat" si nu da bine la profilul forumului FS. Voprbim despre puteri si "zerouri facute cu manuta" -gresit, in timp ce topicul este GB.[/size]



Faptul că ai putut opri acul ceasului arată că ai o anumită forță mentală. Eu am vrut să răstorn cu forța minții un creion pe care l-am pus vertical pe masă și, deși lucrasem pe Ajna pînă o simțeam ca pe un cui (nu exagerez!), nu am reușit!

[size=3]Da, am putere mentala, probabil de la mama. Cu riscul de a pare "vulgar.[/size]


Pentru ca l-am vazut in multe ipostaze descalificante.

În ce ipostaze descalificante l-ai văzut tu pe GB? Eu de exemplu l-am considerat pe GB ca fiind într-o situație descalificantă în episodul de la Vamă cînd era cu haina în cap, speriat ca vai de el, în timp ce vameșul cursant care îl ajutase avea o atitudine demnă. Nu mi-a plăcut nici explicația lui cum că nu voia să fie pus de presă într-o situație neplăcută…

[size=3]Concrete. Cand lua hotararile ce au condus la evenimentele din 2004, si la manipularea si inrobirea yoghinilor.    [/size]


Eu spun că pare, nu că este, pentru că mă gîndesc că totuși s-au vindecat oameni de cancer la curs! Asta mă face să mă gîndesc că nu o fi chiar așa cum zici tu. Oricum, se pare că tu cunoști mult mai  bine cum stă treaba în MISA, așa că e posibil să ai dreptate.


[size=3]EL NU a vindecat niciodata pe nimeni. El personal. GB nu are asemenea puteri.[/size]


[color="#CC0000"]Nu exista sa fii bun, de "lumina alba", si sa talharesti femei, in banda organizata, sa le rapesti, ptr. a le controla, la piele, de banii si obiectele, pe care ele nu mai voiau sa le doneze ( multe cazuri, de femei, rapite la Aeroportul Otopeni la sosire, de catre 2-3 masini pline cu masculi yoghini/comando si sefa fetelor, care controla femeia si in vagin. Din ordinul lui GB.  

Incredibil! E uluitor ce spui tu! Păi ăsta este trafic de persoane în toată regula! Aproape că nu îmi vine să cred…


[size=3]Da, este trafic de persoane, talharie in sensul real al cuvantului.[/size]



Sunt de acord. Să controlezi femeile la Aeroportul Otopeni mi se pare un gest atît de urît și lipsit de caracter încît nu pot să-mi explic asta decît dacă GB a decăzut tare de tot…


[size=3]Nu am spus ca erau controlate la/pe Aeroport - adaug; erau preluate de barbati, femeia sosita era bagata intr-o masina fiind escortata de-a stanga si de-a dreapta sa de barbati,, bagajele ei in alta masina, in care se afla sefa firmei de fete a MISA, si DUSA la una din casele, apt. MISA nelocuite, unde era controlata si fortata sa dea ceea ce nu mai voia sa dea, in contul karma yoga si a juramantului. [/size]




Îmi amintesc acum că în anii 1990 am făcut cu toții niște meditații contra ziarului Ziua, cu scopul de a-l desființa din cauză că scria lucruri împotriva cursului. Lucrul ăsta m-a mirat tare de tot atunci pentru că era ceva care nu avea de a face cu spiritualitatea.
[size=3]


Afirmatia ta de aici , ca si afirmatiile mele despre " GB magician negru" are relevanta doar pentru cei din MISA, yoghini care il cred pe Gb  un sfant Mesia, Cl. si Nicu il afirma si confirma a fi un Mesia ( vezi 2004)
si are/au drept scop, zdruncinarea acestei convingeri fabuliste, eronate, care li s-a inoculat.
Pentru a arata ca GB NU este un om bun,ingeresc, ci pe dos, este lipsit de scrupule.  

[size=3]Precizarile mele despre GB- magician negru- raspundea la unele din intrebari puse, una fiind ta chiar, in contextul in care la MISA se lucreaza cu ACESTE Concepte in prop. de 100%, concepte ezoterice, si NU se taie lemne, nu se studiaza gradinaritul.

A minimaliza si a considera "vulgarizare" latura ezoterica si tehnicile ezoterice prin care se manipuleaza
oamenii la MISA, a  bagateliza puterea mentala a lui GB si vointa sa de a o folosi pentru protectia proprie si profit,  inseamna a anula cel putin 50% din probele/explicatiile, care-l acuza pe GB ca fiind nu un leader spiritual ci un manipulant perfect calificat. Asta in ceea ce-i priveste pe cei din MISA.
In fond ce inseamna a face un act de  magie? A manipula specific.

Nu are insa relevant acest aspect ca fapta a lui GB, in fata Justitiei, Politiei, etc, si poate fi considerat chiar fantezist. De acord cu Tapas.

Adaug si am incheiat; Da, yoghini de la MISA, sunteti manipulati de GB si cei 2-3 ai lui, precum niste marionete. [/size]  Fie ca va place sau nu.
Si fiind de acord cu observatia lui Tapas, aceea ca GB pare a fi transformat din infractor penal , escroc in magician negru , minimalizadu-i-se "profilul" penal, dandu-i-se  o  "aura" pe care nu o merita ( chiar  asa neagra fiind), adaug acum ceea ce am afirmat de multe ori ; GB este un escroc![/size][size=3]Nu are insa relevanta ca fapta a lui GB, in fata Justitiei, Politiei, Tribunalului, si poate fi considerata chiar fantezista. Yoghinii insa au a meditata asupra. [/size]

#7009
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006
[quote name='landscape10' date='Sep 9 2006, 10:40' post='1868906']
Despre proiectele "free energy" sunt cat se poate de documentat, despre diferite scheme de castig la loto si la bursa, sunt la fel de documentat, cat despre corespondenta intre energii si yantrele hinduse, recunosc ca nu am nici o idee. Dai detalii?
quote]

Regret Landscape10, nu mai pot da nici un fel de detaliu. Poate cei din "vechea garda"?!
Any way... gandeste-te intr-un fel, tot la free energy. Informatia este prezenta.

Eu nu m-am referit in ce am scris, la loto, sau bursa (?!) Insa totusi, pentru ca ai adus vorba ...scheme?!

Free energy, da, valabil. Cat timp ai pregatire de specialitate, "scanteie" si  banii necesari poti realiza proiecte importante.

#7010
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006

 TAPAS, on Sep 9 2006, 01:12, said:

Vad ca incet incet si acest topic se banalizeaza in isteria colorata a afirmatiilor care mai de care mai bombastice.

Oricum, ideea masinilor pline cu comandouri yoghine  -_-  merita un premiu de originalitate. In rest .... ce sa zic ? Peste noapte sau pe masura ce timpul trece apar ex cursanti care mai de care mai documentat, mai tare in 6 de zerouri facuti cu manuta lui, mai inselat in vise sau in asteptari. iar GB se trasforma din excroc sau infractor in magician negru. va sugerez sa faceti o asociatie sau chiar o fundatie  :console:  si daca cantati cantecelul care trebuie poate primiti si clauza de utilitate publica.  :naughty:

dragii mei, va vulgarizati. vechea garda era mai selecta.


he he tapas, poti sa spui ce vrei tu, insa nu-i nimeni vulgar aici ci doar incisiv si spune lucrurilor pe nume.
am fost 5 ani la misa asa ca stiu despre ce vorbesc, nu-s povesti. am prietene care au trecut prin patul lui bivolaru.
femeile dadeau buzna la bucuresti, se simteau alese , speciale pt ca marele guru le considera demne de atentia sa.crede-ma nu am vazut si nu am auzit de nici una care sa se fi eliberat, sau sa fi avut trairi iluminatoare in urma "initierii tantrice" a lui bivolaru.
cat despre inselarea asteptarilor aici ai mare dreptate. nu-s putini aceia care au intrat in misa plini de aspiratie, cautand o alternativa unei vieti banale, crezand sincer intr-o evolutie spirituala.
eu am cautat libertatea, alternativa unei inchisori reprezentata de societate cu cliseele si prejudecatile ei; insa am descoperit ca sunt intr-o alta inchisoare in care nu puteam nici sa murmur ceva iùmpotriva sistemului; efectul de turma atinge cote maxime la misa, pt ca nu-i asa normalitatea este data de majoritate.
si la un moment dat incepi sa te intrebi daca tu esti anormal,incepe sa functioneze indoctrinarea cu limbajul ei de lemn: pai nu ai nivelul, este karma ta de ignoranta etc.

insa eu am avut norocul sa intalnesc oameni chiar si din interiorul cursului, care mi-au confirmat indoielile, mi-au aratat ca am dreptate sa-mi pun anumuite intrebari ; eu am scapat. dar altii?
am inca prieteni la misa care ma privesc cu un soi de mila cand ii intalnesc pe strada, si la fiecare fraza strecoara un: sper sa revii.
pt acei oameni care inca nu s-au trezit, care continua sa-si faca iluzii, crezand intre-un om care isi bate joc de ei si de bunele lor intentii, pt ei m-am hotarat sa postez in acest forum.
cum eu am fost ajutata sa vad, cum altii mi-au confirmat ceea ce eu doar indrazneam sa gandesc, asa si altii poate vor citi aceste randuri si macar vor incepe sa-si puna intrebari.

am spus si repet: GB a compromis yoga, a murdarit o traditie de mii de ani, amestecand-o cu cultul personalitatii, proxenetism, translatii, povesti cu ozn etc.

spunea cineva aici ca misa ar fi un experiment masonic.incep sa cred acest lucru, pt ca yoga in romania cel putin, va fi legata pt totdeauna de misasi afacerile lor murdare.

#7011
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 TAPAS, on Sep 9 2006, 02:12, said:

Vad ca incet incet si acest topic se banalizeaza in isteria colorata a afirmatiilor care mai de care mai bombastice.

Oricum, ideea masinilor pline cu comandouri yoghine  -_-  merita un premiu de originalitate. In rest .... ce sa zic ? Peste noapte sau pe masura ce timpul trece apar ex cursanti care mai de care mai documentat, mai tare in 6 de zerouri facuti cu manuta lui, mai inselat in vise sau in asteptari. iar GB se trasforma din excroc sau infractor in magician negru. va sugerez sa faceti o asociatie sau chiar o fundatie  :console:  si daca cantati cantecelul care trebuie poate primiti si clauza de utilitate publica.  :naughty:

dragii mei, va vulgarizati. vechea garda era mai selecta.

Bombastice, ai dreptate.

ideia cu masinile, comandouri, rapiri de femei  la Otopeni - merita premiu ?!

Este reala stimate Domn! Este mai reala decat orice alta fapta a lui GB, tocmai de aceea sunt atat de pornit impotriva lui GB, aceasta fapta a sa fiind coroborata cu proxenetismul. Eu nu am nici un dubiu asupra  

Da, sunt documentat, am fost in centrul evenimentelor, nu pe de laturi, nu vorbesc din auzite.

6 zerouri?...

Real! Este grav?!  Regret insa ca dand niste explicatii am vorbit prea mult, public.
Eventual, ma gandeam ca pot colabora in proiectele mele cu cineva ca Landscape. Cineva cu minte multa si pregatire practica si teoretica.
In fond, de ce te simti ...ofensat, agresat, nu inteleg?

Inselat in vise si asteptari.....?!

Tu, TAPAS, de ce expui faptele lui GB, MISA, aici, pe Gardianul, s.a., care este motivul tau subconstient, cel despre care nu vorbesti? Ce anume a facut din tine unul dintre opozantii -in fond no.1- lui GB?
Sa stii ca te-am vazut la fel de inversunat impotriva lui GB, ca si mine, si am observat ca ti-ai cheltuit cel putin 80% mai mult timp si energie decat mine spre a-l dezvalui pe Gb cel real.

Dragii mei , va vulgarizati.....
Imi displace tonul cu care te adresezi acelora care isi exprima parerile aici, pluralul pe care-l folosesti.
Ar trebui sa-ti ceri scuze.


Aceasta ca sa nu ramai sa scrii tu singur, cu...vechea , fosta garda, si sa "bateti apa in piua" expunand aceleasi idei, rastiute.
OK, dragul meu?!

#7012
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Hor, confunzi.
TAPAS nu este oponentul MISA nr. 1 ci Naga. TAPAS face parte dintre userii PRO-MISA moderati sau hai sa spunem neutrii.
Oricum, crede-ma ca ai ce discuta cu el, e o persoana foarte echilibrata. Sarcasmul lui cred ca se datoreaza afirmatiilor tale fara acoperire.
Nu comentez deloc cele 6 cifre, pentru ca este posibil, am si eu prieteni, unii dintre ei chiar pe acest forum care au ajuns la performanta de 6 cifre in urma unor idei novatoare. Insa drept sa iti spun, si eu sunt sceptic la faza cu ceasul. Cat despre restul, daca nu poti da detalii, nu trebuia sa mentionezi nimic, asta te face un utilizator cam putin credibil care face afirmatii neargumentate. Nu te supara pe mine,dar logica elementara trebuie sa imi dea dreptate. O afirmatie trebuie sa fie argumentata sau cel putin cu detalii vagi.
O afirmatie de genul: "eu sunt de fapt George Bush, ascuns sub pseudonimul Landscape10" nu este credibila.

Edited by landscape10, 09 September 2006 - 11:26.


#7013
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Spune-mi tu, te rog, Marian, CE intelegi prin Magician, prin Magician negru, prin Magician Alb.

Păi magia, care constă din astrologie, tehnici yoghine, alchimice, numerologie, ritualuri, cum ar fi Maithuna, etc. este albă  cînd are scop benefic iar neagră cînd are scop malefic. Sunt de acord cu tine că a practica magie neagră nu înseamnă numai să ucizi, etc., ci și să profiți de ceilalți prin diferite metode magice.

E adevărat însă că din punct de vedere creștin ortodox, de exemplu, orice fel de magie e neagră.

Am citit acum cîteva luni niște fragmente din Jurnalul de la Tescani al lui Andrei Pleșu. Prezint aici un extras care mi-a dat de gîndit pentru că se referă la rolul nu neapărat benefic al ezoterismului (iar MISA prezintă informații în primul rînd ezoterice, nu exoterice)

Gîndul suprem pe care-l putem gîndi e Dumnezeu. Dar e limpede că nu-l putem gîndi pînă la capăt. Există o disporporție uriașă între înzestrarea noastră curentă și anvengura acestui gînd. Miraculos e pînă și faptul că realizăm această disproporție. Așa stînd lucrurile, îmi pot imagina patru soluții posibile în relația noastră (mentală) cu Dumnezeu:

I. Întrucît Dumnezeu nu îmi e dat ca atare de experiență și scapă în egală măsură cuprinderii mele intelectuale, e inutil să-l iau în discuție. Fac, deci, abstracție de ipoteza existenței lui, ca de o ipoteză cu care nu pot lucra. Refuz să manipulez imponderabil și să construiesc pe inefabil. Corect este să mă ocup strict de ceea ce cade sub incidența puterilor mele reale. Soluția aceasta nu e, propriu-zis, atee. Ea nu exclude existența lui Dumnezeu. Se mulțumește doar să nu o includă, invocînd “onestitatea”, “bunul-simț”, “simțul măsurii”, pe scurt, un soi de umilitate raționalistă, care nu aspiră la performanțe imposibile. E soluția intelectualului “luminat”, a filozofului “realist”, care “își cunoaște limitele” și nu înțelege să și le depășească.

II. Întrucît Dumnezeu se refuză facultăților mele cognitive, consimt să mă raportez la el numai și numai pe calea credinței. La ce bun să atac mental o temă care transcende mentalul? Mă resemnez în postura credinciosului care răspunde tuturor întrebărilor printr-un citat din textele revelate. Nu analizez, nu interpretez; în definitiv, nu gîndesc. Căci risc să greșesc ori de cîte ori abordez cu puterile mele mărginite un domeniu prin definiție nemărginit. E soluția pietismului curent, care și-a inventat maxima: “Crede și nu cerceta!”. Înțeleasă în acest context, credința e pură pasivitate, abdicare de la inteligență, livrare de sine dinaintea unui adevăr resimțit ca prestigios tocmai întrucît e nedemonstrabil.

III. Inaccesibilitatea lui Dumnezeu e o prejudecată leneșă, dacă nu o declarație de prostie. Dumnezeu e, într-adevăr gîndul cel mai greu de gîndit, dar El nu e de negîndit. Dacă sînt alcătuit “după chipul și asemănarea Lui”, atunci trebuie să dispun de capacitatea de a-L cunoaște. Dacă pot să-L concep, trebuie să-L și înțeleg. Intelectul e un dar dumnezeiesc care, bine antrenat, poate lumina orice mister, chiar și misterul suprem. De fapt, nu există mister, ci doar secret, teritoriu camuflat, încă nedezvăluit, dacă nu chiar ascuns în mod intenționat, pentru a nu sminti mințile șubrede. Conținutul credinței poate însă deveni conținut al unei “științe”, fie la sfîrșitul unui intens efort individual, fie, măcar, la sfîrșitul unui efort treptat, colectiv, care se acumulează în “tradiție”. Aceasta este, într-o variantă schematică, firește, soluția tuturor ezoterismelor, de la cele de rang inferior (teosofia modernă) la cele subtile (tip Guenon). Ele etalează, cu nuanțe felurite, un tenace optimism gnoseologic, o nesfîrșită, luciferică încredere în capacitățile aparatului nostru de cunoaștere și, nu în ultimul rînd, un impetuos (chiar dacă disimulat) orgoliu. Paradoxul ezoterismului constă, îndeobște, în faptul că, vorbind mereu despre “adevăruri ascunse” (distincte de cele “exoterice”), el culminează într-un amplu efort de divulgare, de aducere a “ascunsului” în “vileag”.

IV. Creatorul e, într-adevăr, o mărime fără comună măsură cu creatura. Nu pot spera să acoper integral sfera Ființei supreme. Dar e tot atît de evident că nu știu a priori cît de departe pot merge în încercarea mea de a mă apropia de Ea. Desigur, numai Dumnezeu se poate cunoaște pe Sine. Dar dacă am, in intimo meo, o sămînță de divinitate, Dumnezeu se poate reflecta în ea, cunoscîndu-Se astfel pe Sine în propria Sa oglindire. Dumnezeu nu ni se comunică pentru a rămîne inabordabil. El e, prin definiție, o instanță solicitantă, provocatoare, absorbantă. Iar inteligența nu e o facultate mai puțin nobilă decît afectul, sau smerenia, sau decît oricare alte facultăți omenești. Tensiunea activă spre Dumnezeu ține de statutul ontologic al creaturii. Mi se cere, deci, să nu uit că am de a face cu un dat infinit (și, ca atare, de neposedat), dar să mă situez față de el în postura efortului plin de speranță: să-mi valorifc maximal capacitățile, pentru a mă apropia de Dumnezeu cît mai mult cu putință. Pe scurt, e vorba a lua imposibilul ca țintă, știind că e imposibil: a gîndi la limita puterilor tale de gîndire, a încerca să pricepi la limita puterilor tale de pricepere. A fi într-o harnică ofensivă, fără iluzii, dar plin de încredere. Efortul și îndrăzneala sînt comportamentul cel mai adecvat dinaintea lui Dumnezeu. Ambele, dublate de conștiința perpetuă a transcendenței Sale. Efort și îndrăzneală, fără conștiința transcendenței divine – duc la suficiență gnoseologică, sau la juvenile exaltări prometeice. Conștiința transcendenței divine, fără exigența efortului și a îndrăznelii – duce la agnosticism sumbru, la pietism obscurantist. În fond, problema se pune la fel în plan ascetic și etic: Dumnezeu îmi cere mereu o performanță care mă depășește (vezi predica de pe munte). Orice credincios știe că nu va fi niciodată – în planul virtuții – la nivelul cerut. Dar nimeni nu se gîndește să abdice de la efortul ascetic, sub cuvînt că, oricum, el e de neîmplinit. Aspir ofensiv la desăvîrșire, știind bine că n-o voi dobîndi. La fel, trebuie să aspir ofensiv la cunoaștere, știind bine că n-o pot deține. Vom fi măsurați cu măsura aspirației noastre și nu cu aceea a realizării ei. Dacă n-ar fi așa, nimeni dintre noi nu s-ar mîntui. Și, de altfel, nu constă credința tocmai în miza pe imposibil și pe încredințarea că nu faci nimic neasistat? Că, prin urmare, dat fiind ajutorul neîntrerupt care ți se acordă, poți avea o șansă pînă și în cele mai utopice întreprinderi?
Dintre cele patru soluții, cea mai tristă e prima. Ea e un mod de a opta pentru accesoriu, de teamă că pentru esențiale n-ai instrumentar. Nenumărate pierderi de energie intelectuală se datorează difuziunii, în ultimele veacuri, a unei mentalități de abandon cognitiv, de prudență vulgară care își ia, pe deasupra, aerele inteligenței eficiente. Teama de risc, sau de ridicol, adormirea simțului metafizic, sleirea intelectului și mediocritatea vieții sînt, toate, fenomene colaterale ale acestei mentalități.
Soluția a doua e, în chip explicabil, soluția preferată de Biserică, de teama soluției a treia. Ea pare potrivită cu masa credincioșilor care trebuie ferită mai curînd de excesul orgoliului, decît de acela al umilității. Nu e mai puțin adevărat că soluția a doua e responsabilă, mai ales în zona ortodoxă, de o anumită delăsare intelectuală, de stereotipia răspunsurilor, de blocarea angajării cognitive în favoarea “trăirilor vagi”, incapabile să se exprime și să iradieze.
Soluția a treia e primejdia latentă a spiritului apusean, pe linia scolastică, de la Anselm de Canterbury la Teilhard de Chardin (Nu întîmplător Guenon citează abundent din scolastici).
Cea mai adecvată îmi apare soluția a patra, cu condiția să se găsească, astăzi, destui intelectuali credincioși și îndrăzneți care să-și asume pariul ei.


#7014
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 marian2006, on Sep 9 2006, 01:39, said:

[color=#3333FF]Eu nu am auzit să le fi trimis la bordeluri, dar la striptease și la videochat da. Iar faptul că banii pe care îi cîștigau fetele erau trimiși în conturile instructorilor în numele sistemului karma yoga e strigător la cer, cum și strigător la cer e și faptul că instructorii nu recunosc asta.


Pe bune? E atît de tare mantra aia? Ce rezultate ai obținut? Eu am făcut mii de ore de meditații cu mantre. Am lucrat în special cu puterile cosmice Kali, Tripura Sundari, Cinnamasta, Dhumavati, cu prima mantra de la Phowa am lucrat doi ani încontinuu și am mai lucrat cu AUM. Dar nu pot să mă laud cu vreun rezultat spectaculos, ci doar cu felurite stări: de savoare, de fericire intensă, etc.

Eu nu cunosc mantrele astea!


Marian imi cer scuze pentru postarea anterioara, tuturor, pentru greselile fscute, eram nervos cand scriam si nu am corectat. Sper sa intelegeti ceva, nu mai am energie sa repet.

Adaug, ptr. frazele de  mai sus.

Tu stiai despre streaptease si nu bordeluri..... in aceste aceste localuri, femeia se prezinta goala in fata clientilor, care o aleg, si o cheama apoi pentru negocieri. Se intalnesc afara, apoi, sau, chiar in acel moment, in local, unde exista camere, separeuri,  doar ptr. doua persoane, destinate "dansului privat", ce se desfasoara dupa usi inchise, dupa cortine. De regula, acolo se consuma un act sexual normal, ori un act sexual oral, platit de catre client, localului, si privat, dansatoarei. Aceasta este esenta businessului de streaptease. In plus in acele localuri, se lucreaza si ca Escort, insemnand, ca la exprimarea dorintei clientului
si plata taxei catre local, acesta alege o femeie si merge cu ea la hotel.
In plus, stiu ca in japonia au mers femei de la MIsa care au lucrat in saloane de masaj, necalificate fiind. Saloane,  in care businessul este SEX, oral, ori normaL. la asta ma refeream cand vorbeam despre bordeluri. In Japonia, nu exista bordeluri precum in europa de vest, ci acest fel de stabilimente.


Vezi-le pe forum, cred , la pag. 136, sunt postate de Tapas.  Mantra Guru-lui este gresit scrisa, daca imi amintesc eu bine, cauta insa pe Sivashakti.com.
Atenitie insa, ca si Landscape a spus ca multi de aici nu au simtit nimic, lucrand cu ele, deci nu iti fa iluzii mari.

Atat. Scuze pentru talmes-balmesul din postul anterior.

#7015
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 landscape10, on Sep 9 2006, 12:22, said:

Hor, confunzi.
TAPAS nu este oponentul MISA nr. 1 ci Naga. TAPAS face parte dintre userii PRO-MISA moderati sau hai sa spunem neutrii.
Oricum, crede-ma ca ai ce discuta cu el, e o persoana foarte echilibrata. Sarcasmul lui cred ca se datoreaza afirmatiilor tale fara acoperire.
Nu comentez deloc cele 6 cifre, pentru ca este posibil, am si eu prieteni, unii dintre ei chiar pe acest forum care au ajuns la performanta de 6 cifre in urma unor idei novatoare. Insa drept sa iti spun, si eu sunt sceptic la faza cu ceasul. Cat despre restul, daca nu poti da detalii, nu trebuia sa mentionezi nimic, asta te face un utilizator cam putin credibil care face afirmatii neargumentate. Nu te supara pe mine,dar logica elementara trebuie sa imi dea dreptate. O afirmatie trebuie sa fie argumentata sau cel putin cu detalii vagi.
O afirmatie de genul: "eu sunt de fapt George Bush, ascuns sub pseudonimul Landscape10" nu este credibila.

Imi cer scuze pentru confuzie.

Te inteleg ca esti sceptic la faza cu ceasul, este o faza dura, ce regret este ca am amintit-o.

Si da, nu trebuie sa mentionezi nimic, cand nu esti dispus sa dai detalii.
Iar eu nu sunt dispus sa dau detalii, public, nu pot.

Neargumentate, inteleg, sunt de acord.

Da, am avut insa impresia ca trebuie sa raspund invitatiei tale -  mi-ai cerut tu putin- de a da niste detalii.
Am dat ce am dat !  Mai mult insemna sa se stie de catre cititorii calificati MISA, cine sunt eu.
Regret ca am facut-o public.
In momentul insa in care voi fi absolut convins de prietenia si capabilitatea cuiva, si de neapartenta la MISA, ori de loialitate fata de GB, acea ideie  ii va fi cunoscuta, si vom colabora. este prea pretioasa si nu vreau ca Gb sa beneficieze nici o centima. Nu merita.
Te apreciez, ma uit si eu in jur, ce sa fac?!    
Multumesc ca m-ai corectat. Sunt tare obosit.



Ai dreptate tu, nu am eu, vorbesti cu bun simt.



 marian2006, on Sep 9 2006, 01:39, said:

[color=#3333FF]
.
[Eu nu cunosc mantrele astea!

Vezi, sunt deja extrem de obosit, nu am dormit de 2 nopti, am postat gresit! Ma duc sa dorm, sa imi vina mintea la cap.

Edited by Hor, 09 September 2006 - 12:27.


#7016
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006
[quote name='marian2006' date='Sep 9 2006, 01:39' post='1868473']
[color=#3333FF]Eu nu cunosc mantrele astea!


[color=#3333FF]


Marian imi cer scuze, pentru raspuns,
am gresit, confuzie de nume,

NAGA a postat mantrele, pe la pag. 135-36,
sunt :
SAUH, HSKPHREM. A doua este m. Guru-lui.
Da puteri personale, fara prea multa vorba. Gratia Guru-lui!
Mai vorbim si despre tehnici, da, nu am sa uit.
Alta data, sunt obosit, ma duc sa dorm.

#7017
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Ceea ce am scris mai sus îmi aduce aminte de anumite păreri pe care le-am auzit la curs legate de Editura Humanitas, care pentru mulți cursanți e o editură masonică. GB cică ar fi spus că numele de Humanitas ar veni de fapt de la Humus!!!  :o (care înseamnă pămînt), ceea ce ar arăta că cei de la Editura Humanitas sunt în slujba lui Satana, nu a lui Dumnezeu!

Quote

Nu am spus ca erau controlate la/pe Aeroport - adaug; erau preluate de barbati, femeia sosita era bagata intr-o masina fiind escortata de-a stanga si de-a dreapta sa de barbati,, bagajele ei in alta masina, in care se afla sefa firmei de fete a MISA, si DUSA la una din casele, apt. MISA nelocuite, unde era controlata si fortata sa dea ceea ce nu mai voia sa dea, in contul karma yoga si a juramantului.


Da, e stupefiant ce spui tu aici. Trafic de persoane și înjosirea ființei umane.

Quote

femeile dadeau buzna la bucuresti, se simteau alese , speciale pt ca marele guru le considera demne de atentia sa.crede-ma nu am vazut si nu am auzit de nici una care sa se fi eliberat, sau sa fi avut trairi iluminatoare in urma "initierii tantrice" a lui bivolaru.

Silvia, eu am auzit că unele fete au avut tot felul de stări făcînd amor cu GB. Dar în același timp multe din iubitele lui au devenit extrem de orgolioase.

Quote

femeile dadeau buzna la bucuresti, se simteau alese, speciale pt ca marele guru le considera demne de atentia sa.

Prostia omenească e mare..

Quote

efectul de turma atinge cote maxime la misa, pt ca nu-i asa normalitatea este data de majoritate.

E greu ca atunci cînd faci parte dintr-un grup să nu te conformezi ideilor grupului. De aceea susțineam eu că cei care susțin că la MISA ești liber să faci ce vrei spun parțial adevărul...Nu ai cum să gîndești liber dacă ești influențat de grup. E adevărat că acest lucru se petrece și în societate, dar topic-ul ăsta se referă la MISA. Faptul că nu poți scăpa de efectul de turmă decît foarte greu îmi aduce aminte de piesa Les Rhinoceros a lui Eugene Ionesco, care se bazează pe faptul că atunci cînd faci parte dintr-un grup e greu să nu te conformezi ideilor lui.

Quote

Tu stiai despre streaptease si nu bordeluri..... in aceste aceste localuri, femeia se prezinta goala in fata clientilor, care o aleg, si o cheama apoi pentru negocieri. Se intalnesc afara, apoi, sau, chiar in acel moment, in local, unde exista camere, separeuri, doar ptr. doua persoane, destinate "dansului privat", ce se desfasoara dupa usi inchise, dupa cortine. De regula, acolo se consuma un act sexual normal, ori un act sexual oral, platit de catre client, localului, si privat, dansatoarei. Aceasta este esenta businessului de streaptease. In plus in acele localuri, se lucreaza si ca Escort, insemnand, ca la exprimarea dorintei clientului
si plata taxei catre local, acesta alege o femeie si merge cu ea la hotel.
In plus, stiu ca in japonia au mers femei de la MIsa care au lucrat in saloane de masaj, necalificate fiind. Saloane, in care businessul este SEX, oral, ori normaL. la asta ma refeream cand vorbeam despre bordeluri. In Japonia, nu exista bordeluri precum in europa de vest, ci acest fel de stabilimente.


Păi ăsta e proxenetism în toată regula iar GB este peștele. Sunt dezgustat.

Quote

Alta data, sunt obosit, ma duc sa dorm.

Somn ușor!

#7018
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006

 marian2006, on Sep 9 2006, 12:55, said:

Da, e stupefiant ce spui tu aici. Trafic de persoane și înjosirea ființei umane.
Silvia, eu am auzit că unele fete au avut tot felul de stări făcînd amor cu GB. Dar în același timp multe din iubitele lui au devenit extrem de orgolioase.
Prostia omenească e mare..

Eu sunt de acord ca exista initiatori, e adevarat 100% .Si multi au nevoie de initiere, iara acord 100%.Dar nu sunt de acord cu initierea pe bada rulanta si as fi de acord cu asta daca le-ar lua pe cele pregatite pentru asta, pe cele care au vazut ce e viatza, care stiu ca asta vor, care fac o lunga pregatire pentru acest lucru(deci nu virgine si minore si nu numai bucatele numai una si una, cred ca mai sunt si urite  sau batrine care sunt pregatite).

Eu ma ocup de reparatii si stiu ca daca incep 10 reparatii in acelasi timp nu voi termina nici una.Nu ma refer ca deschid aparatul inchid aparatul(apropo de partidele de sex a lui G cu fatutele). Asa ca iau un aparat, il deschid , il repar, dupa care vietile noastre se despart, el functionind fara ajutorul meu(cam asta cred eu ca e initierea). Ei bine nu pot sa cred cu intelectul meu neiluminat ca el poate sa inceapa 7 gagici intr-o seara si sa le duca pina la capat.

Ok , esti initiator; ok, initiezi. Poi omule (vb cu tine G daca citesti) ia mai omule o singura femeie, initiaz-o pina la capat, trezeste-i al 3-lea ochi, fa-o pina i se trezeste discernamintul, pina i se trezeste kundalini pe shushumna nadi pina in Brahmarandra, fa o fiinta desavisita, apoi si numai apoi ia o alta femeie.Daca zici ca initiezi un pic aici, un pic acolo ca poate prinde un pic de radacina te inseli.
Daca esti valabil, deschide pe forumul de la misa un topic cu reclamatii, la care cei care au dubii sa te intrebe , si astfel sa revii cu picioarele pe pamint, caci nu prea esti. Un sistem fara feedback duce la dictatura.

Si in ultimul rind, am citit de purificarea cu 1000 de virgine. De ce 1000 si nu  zece mii sau un milion? Asa ca sa fie purificarea adevarata si calumea! Totusi 'si aici revenim cu picioarele pe pamint' daca tot te consideri impur, fa si tu acolo o shankpracshalana, un post negru, , si nu uita de curele de oshava. Macar asa nu o sa se simta nimeni folosit ;), sau poate tu vrei sa le purifici pe ele, caz in care imi cer scuze...

Edited by dildo, 09 September 2006 - 15:22.


#7019
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

 Hor, on Sep 9 2006, 13:22, said:

Te inteleg ca esti sceptic la faza cu ceasul, este o faza dura, ce regret este ca am amintit-o.
Un om de stiinta corect trebuie sa ia in calcul orice ipoteza, oricat de mica ar fi probabilitatea ei de realizare. Daca nu sunt dovezi sa o confirme, dar nici sa o infirme, acea ipoteza nu trebuie respinsa pana la aparitia dovezilor care o infirma clar.

PS: Am spus ca am facut 2 ani yoga, dar am spus eu ca am practicat Yoga la MISA si cu GB? Nu am avut nici o treaba cu MISA, in paginile trecute ale forumului am spus cu cine am facut Yoga. Cu un personaj foarte "indragit" la MISA si anume Mario Sorin Vasilescu. Nu am mai continuat pentru ca se batea mult apa in piua, multa vrajeala pe care eu nu aveam de gand sa o accept, ca om rational. M-am axat pe Hatha Yoga, de fapt nu am considerat niciodata ca am practicat yoga adevarata. Ce am practicat intr-adevar serios sunt artele martiale si meditatia  zen.

Edited by landscape10, 09 September 2006 - 15:41.


#7020
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Din caietul de vacanță, Costinești, 2006

Ea este cu adevărat singura tabără spirituală internațională de vacanță. Sugerăm ca ea să fie privită și din punctul de vedere al profețiilor indianului Sundar Singh, cu privire la România. Ea este astfel un prim „semn” că, pînă la urmă, toate profețiile sale referitoare la rolul pe pe care îl va avea această țară în trezirea unei noi spiritualități planetare, autentice, se vor realiza. Realizarea acestor profeții depinde însă, în mare măsură, de fiecare dintre noi.

Aspecte esențiale care îi conferă o mare unicitate acestei școli de yoga

Pentru a evidenția această unicitate vom puncta succint, în cele ce urmează, unele taine străvechi și noi, pe care această școală le revelează...

1. Taina celor 10 Mari Puteri Cosmice
2. Taina legii oculte a rezonanței
3. Taina principiului holografic ocult (totul e în parte și partea e în tot)
4. Taina asana-elor
5. Taina amorului cu continență
6. Taina transfigurării (sacrul în profan)
7. Taina artei binecuvîntării și a autobinecuvîntării
8. Taina consacrării fructelor acțiunilor noastre fie lui Dumnezeu Tatăl, fie uneia dintre cele 10 Mari Puteri Cosmice, fie lui Siva (care ne permite să trăim starea de eliberat în viață)
9. Taina spiralei yang (instalarea stării de OM COSMIC desăvîrșit)
10. Taina Inducției stării de eliberare prin Miracol Divin (beneficiem de o extraordinară revărsare a Grației Divine)
11. Taina mantrelor
12. Taina suspendării menstruației
13. Taina stării de Sakti (puterea feminină a naturii)
14. Taina stării teribile de Vira
15. Taina inducției gradate a anumitor stări benefice, ample, de transă (care trezesc posibilitatea de a comunica cu unele tărîmuri paradisiace din lumea de dincolo, din Universul Astral)
16. Taina oglindirii enigmatice și a corespondenței inefabile care există între microcosmosul fiecărei ființe umane și macrocosmos (partea în tot și totul în parte)
17. Taina descoperirii prin experiență practică, directă, a tuturor adevărurilor spirituale (un gram de practică yoghină corect realizată valorează cît tone de teorie)
18. Taina fundamentală a aceluia care a atins deja starea de Maestru Spiritual (Ceea ce este un Maestru Spiritual vor fi, mai devreme sau mai tîrziu, toți aceia care vin, plini de entuziasm, după el, pe calea spirituală pe care el, prin exemplul său, o face accesibilă acelora care o urmează)
19. Taina așa-zisului „EFECT DE PARATRĂZNET al Voinței ATOTPUTERNICE, DETERMINATOARE, a lui DUMNEZEU TATĂL”. În acest fel ființa simte manifestarea Voinței Omnipotente, Misterioase a lui Dumnezeu Tatăl.
20. Taina fundamentală a ENERGIEI INFINITE A IUBIRII, care provine de la DUMNEZEU, fără încetare și îmbrățișează în veșnicie totul, în întregul MACROCOSMOS (singura măsură care e admisă în iubire e să iubești fără măsură).
21. Taina rugăciunii neîntrerupte, ce se realizează fără încetare, timp de 24 de ore și care ne permite să comunicăm, printr-un enigmatic și inefabil dialog lăuntric, cu Dumnezeu Tatăl.
22. Taina sincronicității (anumite situații extraordinare cu care se confruntă ceilalți oameni sau noi înșine sunt de fapt expresia omniprezenței și a omnipotenței misterioase a lui Dumnezeu Tatăl).
23. Taina legămîntului fundamental pe care Dumnezeu Tatăl l-a făcut cu toate ființele de pe această planetă (acest legămînt a fost revelat de Iisus: Cere plin de umilință și iubire Tatălui Ceresc-Dumnezeu și El îți va da. Caută plin de fervoare, curiozitate și dăruire și vei găsi. Bate plin de speranță la porțile cunoașterii secretelor divine și, rînd pe rînd, ele ți se vor deschide).
24. Taina fundamentală a stării de rezonanță ocultă, care este revelată de Iisus: Acela care are (trezită cu adevărat starea tainică de rezonanță ocultă) i se va mai da. Aceluia care nu are (trezită deloc starea de rezonanță ocultă cu sferele nesfîrșite de forță ce există în macrocosmos) i se va lua chiar și ceea ce are.

Shambala –tărîmul divin care ne inspiră

Conform textelor străvechi, Shambala este centrul sau polul spiritual al planetei noastre, un tărîm subtil care poate fi asemănat cu un Soare spiritual în jurul căruia gravitează întreaga înțelepciune planetară (...) proiecția Shambala-ei pe Pămînt poate fi considerată chiar o manifestare directă a ei, ca o extindere a Shambala-ei în planul fizic (...) Există profeții celebre (precum cele ale lui Sundar Singh și Serafim de Sarov) care afirmă că România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre și diferite surse inițiatice atestă faptul că deja în această perioadă zona de proiecție a Shambala-ei în planul fizic este România. Deoarece este evident că în perioada imediat anterioară a istoriei planetare locul privilegiat, zona de maximă înflorire a spiritualității planetare s-a aflat în Tibet, tot în Tibet s-a aflat și proiecția Shambala-ei.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate