Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#6949
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

Fat Frumos, imi dai voie sa-ti pun cateva intrebari legate de ce am scrie eu pana acum referitor la MISA & Grig Bivolaru:

1. Asculta fisierul asta audio in care defineste Grig la Voineasa preacurvia in 1993. Cum crezi ca se impaca aceste afirmatii cu indemnurile lui Grig adresate mai multor fete de a realiza "karma yoga" - videochat erotic - in care-si arata sexul, sanul etc? sau Cu faptul ca el selecta la pipera fetele care plecau in japonia - sa zicem sa danseze, sa faca streeptease?

Eu nu cred ca sunt indemnuri, mai degraba permisiuni.
E ca si cum ar spune ca nu e bun zaharul, totusi multi il mai folosesc.
Plecau fete in japonia sa danseze nu sa se prostitueze, din cate stiu eu primiele fete care au plecat aveau tapas de abstinenta

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:


2. Citeste aici modul in care am fost aburiti la curs cu Damar Tantra si marea mantra OAM. Ce parere ai? Nu-i asa ca de aici e clar ca se bazau pe faptul ca la cursul asta nu o sa vina oameni care inteleg sanskrita macar un pic? Nu-i asa ca ne-au dus de nas, ca toata povestea asta cu laya yoga si mantre poate sa se dovedeasca o simpla autosugestie - desi credem din ce am invatat ca nu e asa?

daca autosugestia da roade , de ce nu
E ca si cum doi oameni care fumeaza merg la un terapeut sa se lase. Si unul la un momend dat spune asta e hipnoza, si nu mai continua terapia. Celalalt in schimb se vindeca


View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

3. Ce parere ai de patania asta a mea cu Grig? A fost testul meu sau omul habar nu avea de ce vorbea si se dovedeste astfel in acest caz particular un semidoct? Este atunci maestrul un atotcunoscator, un infailibil ? corelat si cu intrebarea 1 - crezi ca este Gregorian Bivolaru macar un om ce dovedeste moralitate si bun simt fata de cei ce cred in el, discipolii proprii?

Svastica e un sibol folosit si in tibet si de catre Hitler
Nu poate fi un simbol folosit in mai multe locuri?


View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

4. Ce parere ai despre David Icke - cel ce sustine ca sunt reali reptilienii, atat de promovat la curs? citeste asta - citate din The biggest Secret ... de ce crezi ca aceste pasaje [b]NU APAR IN TRADUCEREA IN LIMBA ROMANA REALIZATA DE EDITURA DAKSHA[/b] - editura a MISA?
E normal sa adaptezi in modul in care iti convine traducerea unei carti, sa cenzurezi elemente ce ar compromite mesajul terifiant? Asta nu e O DOVADA CLARA A MANIPULARII LA CARE E SUPUS CITITORUL CURSANT?

Eu cred ca e o separare a graului de neghina.

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

5. Sa te mai intrebi ce crezi de faptul ca prima data spirala de hiatus a fost facuta la un alt moment NU CEL CORECT? Ce a exemplificat Grig atunci?

la asta nu am ce comenta, dar e buna si autosugestia si in acesta caz


View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

6. Sau de faptul ca se propaga la curs Profetii ale lui Sundar Singh pe care omul nu le-a facut vreodata?

Nu am cercetat suficient, dar am auzit din mai multe surse profetii referitoare la Romania

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

7. Ce parere ai despre toate cele petrecute in legatura cu boala si moartea Monicai Cesa? citeste aici si mai departe si spune-mi cum ti se pare ca UN MAESTRU "ELIBERAT" arunca cu noroi intr-o discipola de-a sa (care poate a gresit, poate nu) care tocmai a murit, afirmand ca e o cutra spirituala, si ca nu are rost sa ne mai gandim la toate astea, ca a primit ce a meritat fiind o barfitoare? Cand afirma asta GRIG BIVOLARU NU BARFESTE IN MOD PERVERS ca un OM FARA SUFLET ce se dovedeste astfel a fi?

Maestrul de multe ori socheaza discipolul, cu scopul sa il trezeasca

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

Ce-ti spune INIMA despre toate astea?
NU mintea -ea gandeste in sabloane ce ne-au fost induse cu abilitate in atatia ani (karma, eliberare, misiune spirutuala planetara, centrul pamantului, 2012, shambala, etc)

Ce simti in suflet cand citesti toate astea?
E ok?

mie imi convine cursul asa cum e, nu simt nevoia ,,sa fac din tantar armasar"

View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

Se pot fetele prostitua in continuare?
Pot fi discipoli plini de aspiratie in continuare fraieriti sa produca bani pentru maestrul drag si gasca lui?

Nu cred ca se promoveaza prostitutia.
Sexualitatea transfigurata, da


View Postcosci, on Sep 6 2006, 12:47, said:

CIRCUL ASTA MAI POATE CONTINUA?

MISA isi mai poate continua drumul sau.

#6950
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,675
  • Înscris: 05.03.2004

View PostFat frumos, on Sep 6 2006, 13:11, said:

Plecau fete in japonia sa danseze nu sa se prostitueze, din cate stiu eu primiele fete care au plecat aveau tapas de abstinenta.
:roflmaofast:  :roflmaofast:  :roflmaofast:
Oh my God!

#6951
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postpunkt, on Sep 6 2006, 23:55, said:

stau si citesc pagina cu pagina si ma scufund intr'o mare de necunoscute...ce spun fostii MISAni despre tehnici, tantre, karme si altele, ma lasa receobserv ca nu e vb doar de tineri...sunt si oameni maturi....cum de se accepta atitea idiotenii?

a construit un lagar al exterminarii de ratiune...i'mi vine sa vomit
ma doare capu'....nu mai scriu aici....numai nebuni
eu unul mi-am adus aminte in topicul asta de acei misani pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. oameni in aparenta normali dar goi pe dedesubt, ca un vas frumos si gol. si plini de ura fata de cei care se opuneau miscarii lor. si am acelasi sentiment de repulsie ca si punkt dar si de mila pentru ei. sunt niste catelusi in lesa pe care si-au pus-o singuri la gat.
sa nu fiu inteles gresit. cand eram mai tanar am facut ceva yoga dar nu cu astia. de aceea, cand am spus nu stiu cat ajuta yoga am spus ceva ce mai stiam si eu, ma rog o spuza de cunostiinte.
sa fie clar: nici in yoga, nici in budism nici in alta religie nu iti ridici guru/senseiu/ayatolahul la rang de semizeu ( minuni, el are intotdeauna dreptate, atotvazator, clarvazator). asta este idolatrie si este interzisa de toate religiile.
consider ca Dumnezeu a stiut ce face cand a facut omul si cand i s-au impus anumite limite. de dragul unor chakre nu vreau sa trec de ele si sa fac spirale, sex in grup , sa ma dedic "voluntar" unei cauze in totalitate sau sa spumeg la gura impotriva unor dusmani mai mult sau mai putin imaginari.

dar ceva ii leaga pe misani si pe alti membri ai altor secte. frica de a lua singuri decizii. de aici, rezulta problema lor: prefera sa li se spuna ce sa faca si sa accepte orbeste. indiferent daca este bine sau nu. indiferent de consecinte. sunt ca niste oi ai caror constiinta ( cainele de paza al stanei) a murit si acum umbla bezmetic cautandu-se un punct de reper.

eu nu mai scriu aici, dar observ cu amaraciune un lucru : nici un misan nu a raspuns la intrebarea ce se va intampla cand guru va muri? iar tacerea nu poate fi prevestitoare decat de lucruri tragice, sunt sanse mari sa urmeze modelele altor secte. sinucigase.

#6952
cosci

cosci

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 386
  • Înscris: 20.06.2006

View PostFat frumos, on Sep 6 2006, 13:11, said:

Eu nu cred ca sunt indemnuri, mai degraba permisiuni.
E ca si cum ar spune ca nu e bun zaharul, totusi multi il mai folosesc.
... hai sa fiu mai clar:
zice grig acolo ""... prin unele tehnici de yoga niciodata nu se contrazice aceasta porunca!
pentru ca yoga niciodata nu va indemna si nu va va indemna sa preacurviti.
pentru ca curvia este in primul rand ceea ce numim prostitutie.
in momentul cand o fiinta omeneasca inzestrata cu toate darurile divine admite sa-si vanda trupul pentru profit material aceasta se numeste preacurvie sau prostitutie. ...
in niciun caz yoga si toate invataturile traditionale ale orientului nu va vor spune si nu veti gasi nicaieri, ca va indica sa va prostituati, ca va indica sa va oferiti trupul sau farmecele fizice sau psihice ca sa obtineti beneficii, gen "da-mi 14 mii ca eu iti dau sexu' , da-mi 2 mii ca-ti arat sanul"... de acest gen de practica se vorbeste prin cuvantul a preacurvi!..."
pasajul asta inrosit de mai sus nu contrazice actiunile maestrului ce dadea tapas la fete sa se "scarpine" pe siteuri?

Era doar maestrul care  isi soca discipolele ... si ele au crezut in loc sa fie lucide si sa-i zica "du-te bai tataie!"
zici tu?

Edited by cosci, 06 September 2006 - 13:42.


#6953
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

View Postpunkt, on Sep 6 2006, 13:55, said:

absurditatile MISA ma revolta din simplul motiv ca "nu inteleg de ce atita lume ajunge in sinul lor?"...e intrebarea ce'a mai frustranta...ma revolta lipsa unui raspuns concret si clar....

observ ca nu e vb doar de tineri...sunt si oameni maturi....cum de se accepta atitea idiotenii?

.

Ok, incerc sa iti raspund.
Oamenii nu mai sunt multumiti de raspunsurile pe care le da biserica crestina. Si cauta raspunsuri in alta parte. MISA a aparut imediat dupa revolutie si a acoperit o foame a oamenilor de cunoastere scapati din comunism (in care se promova materialismul dialectic). Dadea niste raspunsuri mai pertinente mintii oamenilor de la sfarsitul sec.XX.

Acestor oameni nu le convine teoria conform careia dupa moarte nu exista nimic. Nici faptul ca dupa moarte unii merg in iad si altii merg in Rai. Si accepta mai usor doctrine ca reincarnare, karma. Mai ales ca au aparut o serie de lucrari in care se prezinta cazuri in care unii isi amintesc vietiile anterioare.
asa ca hop - yoga.

#6954
cosci

cosci

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 386
  • Înscris: 20.06.2006

Quote

Plecau fete in japonia sa danseze nu sa se prostitueze, din cate stiu eu primiele fete care au plecat aveau tapas de abstinenta
primele care au plecat ... aveau tapas ... dar celelalte?

Quote

daca autosugestia da roade , de ce nu
E ca si cum doi oameni care fumeaza merg la un terapeut sa se lase. Si unul la un momend dat spune asta e hipnoza, si nu mai continua terapia. Celalalt in schimb se vindeca
problema aici nu e daca da roade sau nu autosugestia, ci faptul ca toti au fost mintiti cu nerusinare de acelasi maestru... si tot pentru a soca desigur!

Quote

Svastica e un sibol folosit si in tibet si de catre Hitler
Nu poate fi un simbol folosit in mai multe locuri?
Kapalika studiaza yoga tobetana, kalachakra etc ... si paote confirma:SIMBOLUL ALA NU E INTALNIT NICAIERI IN TIBET decat pe steagul ambasadei iranului de-acolo... dac-o fi!

Quote

Eu cred ca e o separare a graului de neghina.
:P ... deci daca un om spune ca Iisus nu a existat ... etc si mai zice si ca exista reptilieni (fara a prezenta vreo dovada PALPABILA,CLARA) ... tu ai sterge aberatia cu iisus (ca e neghina) si ai lasa pasajele cu reptilieni ... nu te-ai intreba :"nu e cumva sarit Icke asta, daca spune ca Iisus nu a existat? cum pot sa cred un astfel de om ?"

cand ti-ai pune astfel de intrebari atunci?
cand icke o sa afirme ca yoga trezeste reptilianul din noi (trezind kundalini, sarpele adormit)? SPUNE SI ASTA ! nici atunci?
Cand o sa zica ca e o secta in romania condusa de un reptilian numit bivolaru? zicea ca era reptilian Yogananda, asta nu ajunge?

Quote

la asta nu am ce comenta, dar e buna si autosugestia si in acesta caz
deci merge autosugestia cu hiatusul ... mda ... ma dezamagesti ...

Quote

Nu am cercetat suficient, dar am auzit din mai multe surse profetii referitoare la Romania
da , se mai zice ca si serafim de sarov, si simion stalpnicul au profetit ... tot de la masoni e informatia si tot prin spiritism e obtinuta ...

Quote

Maestrul de multe ori socheaza discipolul, cu scopul sa il trezeasca
deci tu, orice ar face grig bivolaru, vei considera soc al maestrului?

chiar si faptul ca indemna fete sa faca avort spontan, practicand sute de uddhiana bandha? deci indemna la uciderea unui suflet inca nenascut ...!

Ratiunea ta lucreaza?
Somnul ei stii ca naste monstri!

Quote

mie imi convine cursul asa cum e, nu simt nevoia ,,sa fac din tantar armasar"
dar faci din ditamai elefantul un tantar ... chiar mai putin... asta nu ti se pare ciudat?
nu e ciudat ca banalizezi si minimizezi niste fapte doar pentru ca sunt facute de grig bivolaru?

daca le-ar fi facut altcineva, de exemplu de tatal tau, de un prieten etc, le-ai fi privit la fel?


Quote

Nu cred ca se promoveaza prostitutia.
Sexualitatea transfigurata, da
unde e linia despartitoare ...?

cand promovezi sexualitatea pentru a obtine bani ... e transfigurare nu?

DACA AI VEDEA UN FILMULET IN CARE INSTRUCTOAREA TA SE SCARPINA PORCOS CU VREO DOI AI MAI ZICE LA FEL?

Quote

MISA isi mai poate continua drumul sau.
...deci circul poate continua ,

#6955
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006
Sti care e traba Cosci?!
Sti povestea lui Ramakrishna cu ,,numaratorii de frunze", eu cred ca tu te afli in aceasta categorie

Edited by Fat frumos, 06 September 2006 - 14:01.


#6956
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006
Va rog sa vorbiti frumos cu @Fat frumos deoarece e un om cu care se poate povesti, chiar daca e misan si chiar daca este la curs. Din cite vad eu e chiar plin de binevointza, sa poarte o conversatie.

@Fat frumos
Ce ai auzit la curs legat de Monica Cesa? Ai cunoscut-o? Ce parere ai tu personal despre aceasta atitudine a cursului? Ce ai face daca fata de  iubita ta sau a unui membru a familiei tale , grig ar avea aceeasi atitudine(asa cum e descrisa pe acest topic). Te rog sa citesti topicul de la inceput, deoarece numai asa iti poti face o idee despre ceea ce sa vorbit pina acuma, si credema ca fost misan, mie mi s-au clarificat multe dubii pe care le aveam si nu le intelegeam.

Apropo de linkul catre siteul care face recklama la filme porno. Cel putin eu recunosc o fosta(nu dau nume)... care apare in poze. Si imi pare rau pentru ea, deoarece urma sa fie doctor, si arata tipa la vreme ca un fotomodel, acuma e o mica balena(nu sirena) care urineaza.Pacat, pacat, sa lasi tu o viatza normala ca sa devii actor de filme porno, si sa nici nu fii platita pentru asta. Totusi cita prostie....

Edited by dildo, 06 September 2006 - 14:40.


#6957
Fat frumos

Fat frumos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2006

View Postdildo, on Sep 6 2006, 15:39, said:

Ce ai auzit la curs legat de Monica Cesa? Ai cunoscut-o? Ce parere ai tu personal despre aceasta atitudine a cursului? Ce ai face daca fata de  iubita ta sau a unui membru a familiei tale , grig ar avea aceeasi atitudine(asa cum e descrisa pe acest topic). Te rog sa citesti topicul de la inceput, deoarece numai asa iti poti face o idee despre ceea ce sa vorbit pina acuma, si credema ca fost misan, mie mi s-au clarificat multe dubii pe care le aveam si nu le intelegeam.

Da o cunosc personal.
N-am auzit prea multe deoarece a fost vacanta. Si din cate am inteles asta (mesajul lui Grieg in ce o priveste) s-a intamplat la mare. N-am auzit ce s-a spus deoarece nu am participat la tabara. Din ce am inteles eu cineva (probabil Simona Trandafir) a propus s-a se faca binecuvantari pentru ea. Am inteles ca Grieg i-a sfatuit pe cursanti s-a faca binecuvantari timp de trei seri la rand, dar a tinut sa se spuna si ,,adevarul" in ce o priveste pe Monica. Atata stiu.
   Daca Grieg ar avea aceeasi atitudine fata de iubita mea sau un membru din familie probabil ca nu as fi la fel de detasat.
   Topicul l-am citit in mare parte, de la inceput pana la sfarsit mi-ar fi greu, sunt prea multe pagini.

#6958
kapalika

kapalika

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,047
  • Înscris: 19.06.2005

View PostFat frumos, on Sep 6 2006, 13:50, said:

Sti care e traba Cosci?!
Sti povestea lui Ramakrishna cu ,,numaratorii de frunze", eu cred ca tu te afli in aceasta categorie

stii care-i treaba Fat Frumos?!
Stii povestea cu astrologul care calcula razboaie, nasterea si decaderea imperiilor, dar nu stia ca nevasta si-o trage cu altul? eu cred ca tu te afli in aceasta categorie.

#6959
ditto___

ditto___

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,024
  • Înscris: 19.03.2006
Mi-a facut o farsa Soft pedia hahaha. In fine...doream sa intreb si eu daca topicul asta e ca telenovela...lol.
EU nu stiu de ce incercati toti sa-l convingeti pe aurel ca nu e buna MISA asta, ca el tot va sustine contrariul. Apropos, ati mai auzit recent de guru? Ca vad ca a iesit fratiorul la rampa si a zis ca l-au "fortat" sa declare ce a declarat. Deci, trebuie sa apara si guruletul pentru abaterea atentiei, ca sa fie tacamul complet si sa-l scapam si pe gabelu' din puscarie....

Edited by ditto___, 06 September 2006 - 19:30.


#6960
cosci

cosci

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 386
  • Înscris: 20.06.2006
Eu de yoga am fost interesat de cand ma stiu.
Inca dinainte de revolutie, copil fiind, citeam diverse articole conexe ce scapau cenzurii prin revista Magazin sau prin lucrarile lui Arcadie Percek, de exemplu. Era un mister, o magie a orientului ce ma fascina.
Aceasta fascinatie m-a adus la cursul de yoga.

Imi amitesc si acum cu drag de acele momente cand am invatat primele tehnici. Imi amitesc de emotia si inflacararea cu care traiam, de aspiratia inceputului.
Au trecut ani multi in care am invatat la cursul acesta multe, am inteles si trait lucruri ce-mi fac viata mai plina. Sunt mai treaz acum si datorita acestora.

Toate aceste bucurii pe care cursul de yoga, cel de sivaism si cel de eneagrama mi le-au dat m-au facut sa ignor lucrurile ciudate ce au inceput sa se petreaca, sau pe cele ce s-au petrecut dintotdeauna. Insa pe masura ce timpul a trecut ciudateniile au inceput sa fie mai multe si am inceput sa ma framant interior, sa-mi dau explicatii linistitoare, am continuat sa merg mai departe. Toate astea pana cand am simtit ca nu mai pot sa tin povara asta pe care nu eu am creat-o, pe umerii si in mintea mea.

In acea perioada m-am simtit derutat.

Eram un cautator care avea o harta buna si un ghid vestit, urcam pe munte si vedeam ca urcusul asta a devenit ciudat ... mi s-a parut a vedea oameni cazuti in prapastii, zdrobiti,  ... sau altii care se invarteau in cerc ... sau pe unii ce se dezmatau pe drumul asta, care-si bateau joc de carare, umpland-o de mizerii  - ei toti ajunsi in aceasta stare, folosind aceeasi harta si acelasi ghid, multi ajunsi in aceasta stare chiar sub atenta indrumare a ghidului.

Si mi-am zis ca ajunge atatia ani de ghidare, ca poate e timpul sa ma descurc singur pentru ca inteleg ca trebuie sa urc, e clar incotro trebuie mers; pe de alta parte m-am temut sa nu ajung si eu sa fiu asa cum imi pareau ceilalti - ratacit - desi visand in continuare ca sunt posesorii hartii celei mai bune si indrumati de cel mai priceput ghid montan dintre toti cei in viata!


Si viata mi-a adus in fata, fara sa caut, confirmari ca am facut alegerea buna - si prin noi informatii, si prin noi trairi, si prin intelegeri mai clare ale realitatii ... dar ce e trist e ca mi-a confirmat ca am facut bine si prin dezvaluirea treptata a diverselor murdarii si ciudatenii, unele pomenite aici, altele prea personale pentru a putea fi comentate!

Am descoperit forumul si topicul asta cautand cunoastere ...
Am intrat din dorinta de a spune lucruri pe care le-am vazut/auzit, pe care le stiu ca nu sunt bune si cu speranta ca poate cine va citi va intelege ce am inteles si eu.

Si intrand pe frecventa asta am inteles si vazut altfel multe lucruri. Pe unele le-am si comentat aici ... toate mi-au dat un gust amar ... toate mi-au amplificat dezamagirea si mi-au hranit intr-un fel sau altul dorinta (poate egotica si razbunatoare) ca sa aflu si sa spun mai multe.

Inteleg bine ca au fost greseli la MISA. Multe din ele par intentionate, motivate de intentii meschine, lipsite de decenta, bun simt, dizarmonioase, hidoase.
Dar in toate astea NU E SCOALA MEA!
Nu este aici nimic din ce am invatat eu!
Nu e aici nimic din ce am invatat pe altii!
Pentru mine nu a fost un cosmar ... a fost un vis frumos!
Inteleg ca a fost vis acum dar imi dau seama ca exista riscul ca sa pierd din savoarea ce mi-a dat-o!

Cineva imi zicea ca e ca si cum si-ar aminti de prima iubire ...
Asa simt si eu, cand citesc caietele de curs, cand frunzaresc cursuri, cand ascult conferinte vechi ... e probabil ca amintirea primei iubiri!
De fapt sigur este asa - la mine chiar a fost prima iubire!
Nu vreau sa pierd asta!

Nu duc dorul visului, nu-mi doresc sa nu ma fi trezit din el ... dar vreau acum sa-i pastrez savoarea si prin ceea ce fac aici simt ca risc sa o pierd! Vreau sa-i pastrez savoarea in inima mea si sa merg mai departe!

Pe de alta parte vad si inteleg ca de trezit oricum se trezeste cine poate si vrea cu adevarat sa se trezeasca; cei ce sunt prinsi in actiunea visului, care au uitat si de ce au inceput sa viseze mi-e clar ca nu sunt gata ... iar cu unii ca ei nu ma pot intelege, in "viata reala", intalnind prieteni care sunt astfel, mi-e frica sa le spun ce vad ... nu pentru mine ci pentru ei mi-e frica!

Si nu in ultimul rand mi-e clar ca un alt vis a inceput ...

Cam asta ar fi!

Probabil o sa va amuze toata povestea asta, poate o sa-i dati cine stie ce semnificatii ... nu conteaza!
Am tinut s-o spun ca sa nu inchei brusc, fara explicatii, macar asa, "poetice"!

Va salut pe toti!
Iar cu cei cu care am creat o legatura, keep in touch!

___________________________________________
PS: Pentru cine nu a inteles, pe romaneste toate cele de mai sus inseamna ca nu mai intentionez sa mai comentez aici nimic nici pro nici contra! Am spus destul; consider ca ajunge!


GATA!


Edited by cosci, 06 September 2006 - 23:27.


#6961
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006

View Postlandscape10, on Sep 6 2006, 11:26, said:

marian2006, intr-un post de-al tau ii atribuiai lui GB capacitati miraculoase. Explicitezi un pic?

Mai întîi te-aș ruga să revezi fragmentele din broșura Avanpremiera experiențelor spirituale de la A la Z, fragmente pe care le-am prezentat la pagina 229 a topic-ului.

Mai este o broșură apărută la MISA acum vreo cîțiva ani, de ziua lui GB, în care sunt prezentate anumite mărturii ale unor cursanți (printre care și Monica Ceșa) referitoare la puterile paranormale ale lui GB și la faptul că GB e un eliberat în viață. Din păcate nu am acea broșură, așa că am să prezint cîteva extrase din filmul Pentru tine, film în care unii membri MISA relatează unele experiențe pe care le-au avut ei cu GB îndeosebi pe timpul lui Ceaușescu:

Gabriela Ambăruș, după ce observă că niște securiști se țin după ea și GB, începe să fugă împreună cu GB. Gabriela povestește:

Mi-amintesc că a fost o alergare de basm, pur și simplu aveam senzația că nu ating pămîntul, alergam ca două feline. Este prima și ultima oară cînd am putut să experimentez o astfel de alergare. După ce am alergat cîteva sute de metri, nu gîfîiam absolut deloc, ca și cum nu făcusem nici un fel de efort fizic.

Această experiență a Gabrielei Ambăruș, care simțea că nu atinge pămîntul cînd alerga îmi amintește de o experiență pe care am avut-o eu alături de Narcis Tarcău, în timp ce eram pe Rarău. Pe o căldură mare urcam pe un munte împreună cu un grup de cursanți printre care și Narcis. Drumul era foarte greu, gîfîiam și de-abia mă țineam de grup. Împreună cu un prieten am hotărît să mergem în spatele lui Narcis să auzim ce spune. Așa că am făcut un efort pentru a ajunge în față și s-a petrecut un lucru incredibil cînd am ajuns la 1-2 metri de Narcis. Am simțit efectiv că plutesc, mersul nu a mai fost o corvoadă, parcă nu atingeam pămîntul. Mirat, m-am uitat spre amicul meu și el atunci m-a întrebat: Simți și tu? Eu i-am răspuns că da. Atunci el mi-a zîmbit misterios. Nu știu cum să explic experiența asta. Cert e că în preajma lui Narcis Tarcău mă simțeam ca un fulg, deși urcam pe o zi călduroasă, de cîteva ore, un munte.

Mihaela și Gabriela Ambăruș povestesc despre evadarea lui GB:

Am simțit la un moment dat cum aerul a început să se densifice, cum începe să se audă o vibrație extraordinar de puternică în aer, simțeam că e o presiune uriașă asupra întregului bloc și noi ne-am energizat foarte mult, era o energie extrem de puternică, ne-au căzut cărțile din mînă și ne uitam una la alta uluite, nu știam să explicăm ce se petrece. Fenomenul a durat vreo 10 minute, aveam senzația că puteam tăia aerul în felii, așa de dens era perceput; era clar că se petrecea ceva extraordinar și ne-am dus repede la telefon să sunăm la Eugen și Narcis să-i întrebăm; n-au răspuns și după aceea nici n-au mai avut cum să răspundă pentru că exact la acea oră Grieg evada.

Claudiu Trandafir povestește despre GB la spitalul psihiatric din Poiana Mare:

Ceea ce-am văzut la Poiana Mare era cu mult mai mult de-atît (decît la închisoare). Grieg era înconjurat într-o cameră în care erau multe paturi de oameni care erau complet iresponsabili, oameni care erau nebuni și erau de asemeni și agresivi; spitalul Poiana Mare este un spital de bolnavi psihic care au fapte penale, deci oameni total iresponsabili, mulți dintre ei se comportau într-un mod subuman, animalic, chiar prezența unui animal este mult mai plăcută decît prezența acestor ființe care emanau adeseori groază, obsesii, deci era o atmosferă foarte stranie. Erau și înfometați, căutau prin gunoaie, cam aceasta era atmosfera acolo. Grieg însă era foarte calm, foarte liniștit, chiar reușise să pună niște poze pe perete chiar în dreptul patului lui și se comporta cu ei ca și un părinte. Manifesta foarte multă compasiune, vorbea cu multă înțelegere...Acolo simțeam că un om poate foarte ușor să înnebunească sau ar putea să cadă pradă deznădejdii. Grieg însă avea o pace și o încredere suverană și chiar mai mult decît atît, la prima întîlnire, mergînd acolo, Grieg ne-a întrebat cum mai e la București, ce mai facem și starea lui chiar i-a îndemnat pe unii să înceapă să-și povestească problemele. Deci Grieg era închis, era în acel spital de psihiatrie și în acele condiții foarte dure și oamenii începeau să-i povestească: Știi, Grieg, am probleme la serviciu, mi-este greu cu iubita și Grieg îi asculta și le dădea sfaturi ca și cum el era în paradis.

Poezia următoare se pare că a fost scrisă de GB la Poiana Mare, printre nebuni:

Ți-am văzut sufletul
O eternitate
Nu mai mult
Străfulgerat de irizări de tăcere
Ți-am auzit sufletul picurînd încet
Fascinat parcă de soare
Sunete de liniște
Ți-am atins sufletul
Cu priviri însetate de absolut
Și-am descoperit în străfundul unei speranțe
Sclipirea neasemuită a Sinelui Suprem
Așteptîndu-te.


Dan Bozaru, povestind de o ridicare a energiei Kundalini de către GB:

La simpla lui voință a determinat în mine o ridicare cu totul excepțională a forței cosmice, esențializate în ființa noastră care este Kundalini în frecvența ei sublimă de beatitudine și fericire, acea manifestare cu totul specială care mi-a înțepenit practic trupul și a făcut să fiu resorbit pentru cîteva momente complet din acea atmosferă de altfel aparent banală. Desigur, nimeni nu a observat asta, dar trăirea a fost extrem de intensă iar el zîmbea la mine cu o încîntare și o înțelegere dumnezeiască.

În ceea ce-l privește pe Dan Bozaru, pot să relatez o experiență personală legată de el. Eram odată, acum vreo 10 ani, la o coadă, rezemat de o balustradă, așteptînd. Menționez că pe acea vreme făceam tehnici de yoga foarte mult și des. Am avut brusc o stare de fericire de o intensitate rară, sublimă, euforică. Nu știam cum de aveam acea stare din senin. M-am uitat la stînga mea și era Dan Bozaru rezemat și el de balustradă, la vreo doi metri de mine, admirînd priveliștea. Dan Bozaru e considerat la curs una din persoanele care face yoga foarte mult (am auzit zvonuri, probabil mult exagerate, că a ajuns să facă 17 ore de pranayama pe zi).

Nicolae Catrina, relatînd o experiență de translație în altă dimensiune pe care a avut-o cu GB:

Eram într-un loc foarte lumesc, la talcioc. Pe vremea lui Ceaușescu puteai găsi multe cărți, copiate la xerox sau originale, cărți pe care nu le găseai în librării. După o zi întreagă de cumpărături la acest talcioc din Ghencea, era vară, era foarte cald, mergeam încărcați de sacoșe spre tramvai și eram mai mulți, eu eram mai în spate. Brusc, fără să-mi propun, deci fără să am nici un fel de gînd anterior m-am trezit că eram într-un alt spațiu, deși starea mea era de oboseală, mi-era cald, posteam duminica și atunci, și mi-era foarte sete. Deci deși aveam acea stare, brusc am avut o translație într-un alt plan, ca și cum eram în altă lume și-atunci am identificat că eram tot eu acolo, tot cu Grieg și mergeam undeva, erau niște munți, mi-am explicat după aceea că de fapt această trăire a venit după mai multe imagini dintr-o viață anterioară a mea în Tibet. Și mi-am dat seama că era zona Tibetului, că eram cu el (Grieg) și eram tot așa, el, maestrul și eu, discipolul și mergeam undeva. Starea a fost sublimă și era o trăire absolut minunată. Era foarte, foarte specială, dar în același timp era integrată și în lumea fizică în care mergeam mai departe și eram foarte conștient de tot ce este în jurul meu. După ce am ajuns la tramvai, a fost de-ajuns să acționăm, să luăm plasele, să le punem în tramvai și m-a întrebat Grieg: Ei, și cum a fost? și atunci m-am gîndit la ce se referă. Aaa, mi-am dat seama, da, a fost foarte frumos, dar practic ca și cum uitasem acea trăire la un interval de cîteva momente. Nu că uitasem de ea, uitasem faptul că era legată de el (Grieg).

În ceea ce privește experiența mea personală referitoare la GB să vă povestesc o experiență pe care am avut-o prin 1994-1995 pe cînd GB se întîlnea cu cursanții la o căsuță dărăpănată din Ferentari. Eram la început la cursurile de yoga și voiam să-l cunosc și eu pe GB. Așa că i-am făcut o vizită. Am așteptat de mi-au sărit capacele pînă a sosit GB pe la 3-4 dimineața. Eram într-o cămăruță în care mai erau încă vreo 10-15 persoane. Cu un minut-două înainte de a intra GB în cameră vine o persoană și ne anunță: Vine Grieg! Sculați-vă! Nici nu ne-am trezit bine (dormeam cîte 5-6 persoane într-un pat, înghesuiți ca vai de noi) că apare GB în cameră însoțit de niște fete care se învîrteau în jurul lui ca sateliții. Pot să spun că în clipa cînd GB a pășit în cameră am fost efectiv copleșit de starea pe care o degaja GB. Nu exagerez cu absolut nimic. Imaginați-vă că sunteți într-o cameră cu ușa închisă și în partea cealaltă este marea. În clipa cînd deschideți ușa apa va năvăli în cameră într-o clipă. Cam așa s-a manifestat GB cînd a intrat. Am fost cuprins instantaneu de o stare de pace, de euforie absolut copleșitoare. Starea de pace pe care o degaja GB era atît de mare încît nu am putut să țin ochii deschiși și am intrat spontan în meditație. O femeie care era în stînga mea a simțit probabil și ea starea aia uluitoare pe care o degaja GB și a izbucnit în plîns. Fetele alea pe post de satelit din jurul lui închiseseră și ele ochii. Nu exagerez dacă spun că parcă intrase Dumnezeu însuși în cameră, atît de înaltă era starea pe care am simțit-o...După aia GB, care degaja și un miros de mentă de parcă folosise o sticluță întreagă, a început să întrebe pe oameni felurite lucruri.

Ceea ce am simțit atunci îmi aduce acum aminte de două lucruri:

Un tip care cunoaște limba rusă a mers la GB pe post de translator cu un așa-zis profet rus, pe nume Vissarion (găsiți aici informații despre el: http://en.wikipedia....wiki/Vissarion), care se pare că se consideră reîncarnarea lui Iisus și care are și un oraș în Siberia care se cheamă Ecopolis. Discipolii lui spun că Vissarion are și el o biografie divină, a atins se pare iluminarea în mai 1990 și așa mai departe. Translatorul mi-a povestit că Vissarion s-a cam certat cu GB, că GB a pretins că poate învia vrăbii și că nu l-a recunoscut pe Vissarion ca fiind iluminat. În fine, la plecare, GB i-a făcut cadou lui Vissarion cele două broșuri cu francmasoneria :lol:  iar Vissarion i le-a făcut cadou mai departe translatorului pentru că a zis că nu are ce face cu niște cărți în română. Ceea ce m-a frapat e că translatorul mi-a spus că în timp ce mergea cu Vissarion cu trenul a simțit o stare de pace extraordinară iar în preajma lui GB nu a simțit nimic (spre deosebire de mine!). Mai mult, mi-a spus că GB s-a enervat teribil cînd vorbea cu el și cu Vissarion și că el consideră că GB e un orb care duce și pe alți orbi în groapă. El și-a pus în casă un poster mare cu Vissarion!

Al doilea lucru e legat de mărturia unui american, fost discipol foarte apropiat al lui Sai Baba (el spunea că a fost mîna dreaptă a lui Sai Baba), mărturie pe care am văzut-o cu mult timp parcă la Tele 7abc (e posibil să mai fi menționat experiența asta). Americanul devenise între timp creștin pentru că citise în Noul Testament un fragment parcă din Matei în care se vorbește de falșii profeți. Tipul a povestit o experiență pe care a avut-o în preajma lui Sai Baba (despre care spunea că aducea ploaia cînd voia el și că îi materializa instantaneu dulciurile pe care le dorea!!!) care seamănă cu experiența pe care am avut-o eu în preajma lui GB. El a spus că odată, coborînd din mașină, Sai Baba degaja o charismă extrem de mare. Americanul s-a corectat apoi spunînd că charismă nu e cuvîntul potrivit, pentru că ceea ce degaja Sai Baba era cu mult mai mult decît charisma obișnuită. Era ceva copleșitor, o stare de sacralitate, de pace, de fericire care a avut un impact foarte mare asupra lui. L-a urmat de altfel pe Sai Baba ani de zile, ajungînd mîna sa dreaptă. O stare de genul ăsta am avut și eu în preajma lui GB.

Și încă ceva: există o persoană, Adi de la Brad, care a părăsit cursul pentru că a avut un conflict cu GB și s-a retras în Munții Apuseni, în satul său natal, cu un grup de foști cursanți. A fost o emisiune la ProTV făcută de Cristi Tabără în legătură cu Adi de la Brad, care se ocupă cu Vipassana. Se pare că și Adi are tot felul de puteri paranormale, ca și GB.

Nu pot spune dacă GB e eliberat sau nu (eu nu sunt eliberat, deci nu pot recunoaște un eliberat, deși Claudiu Trandafir a spus că putem recunoaște o persoană iluminată prin starea asta de pace pe care o degajă) și nu pot spune dacă GB e escroc sau nu.

Ceea ce pot spune la momentul actual (și nu zic că am neapărat dreptate - sunt gata să învăț din greșeli) e că GB e un om care are capacități miraculoase ce face atît lucruri bune cît și greșeli stupide.

P. S. 1. Cosci se întreba odată care e perla de la MISA. Cred că perla de la MISA (dacă prin perlă înțelegem punctul tare al MISA) nu constă din tehnici yoghine sau lucruri referitoare la sexualitate (e adevărat că mulți sunt la MISA pentru partea sexuală), ci din capacitățile astea miraculoase ale lui GB, care-i fac pe cursanți să îi ierte toate păcatele.

P. S. 2. Eu sunt înclinat să cred că GB chiar i-a spus CNP-ul lui TAPAS fără să-l fi căutat prin nu știu ce dosare.

#6962
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006

View Postcosci, on Sep 7 2006, 00:25, said:

Eu de yoga am fost interesat de cand ma stiu.
Inca dinainte de revolutie, copil fiind, citeam diverse articole conexe ce scapau cenzurii prin revista Magazin sau prin lucrarile lui Arcadie Percek, de exemplu. Era un mister, o magie a orientului ce ma fascina.
Aceasta fascinatie m-a adus la cursul de yoga.

Imi amitesc si acum cu drag de acele momente cand am invatat primele tehnici. Imi amitesc de emotia si inflacararea cu care traiam, de aspiratia inceputului.
Au trecut ani multi in care am invatat la cursul acesta multe, am inteles si trait lucruri ce-mi fac viata mai plina. Sunt mai treaz acum si datorita acestora.

Toate aceste bucurii pe care cursul de yoga, cel de sivaism si cel de eneagrama mi le-au dat m-au facut sa ignor lucrurile ciudate ce au inceput sa se petreaca, sau pe cele ce s-au petrecut dintotdeauna. Insa pe masura ce timpul a trecut ciudateniile au inceput sa fie mai multe si am inceput sa ma framant interior, sa-mi dau explicatii linistitoare, am continuat sa merg mai departe. Toate astea pana cand am simtit ca nu mai pot sa tin povara asta pe care nu eu am creat-o, pe umerii si in mintea mea.

In acea perioada m-am simtit derutat.

Eram un cautator care avea o harta buna si un ghid vestit, urcam pe munte si vedeam ca urcusul asta a devenit ciudat ... mi s-a parut a vedea oameni cazuti in prapastii, zdrobiti,  ... sau altii care se invarteau in cerc ... sau pe unii ce se dezmatau pe drumul asta, care-si bateau joc de carare, umpland-o de mizerii  - ei toti ajunsi in aceasta stare, folosind aceeasi harta si acelasi ghid, multi ajunsi in aceasta stare chiar sub atenta indrumare a ghidului.

Si mi-am zis ca ajunge atatia ani de ghidare, ca poate e timpul sa ma descurc singur pentru ca inteleg ca trebuie sa urc, e clar incotro trebuie mers; pe de alta parte m-am temut sa nu ajung si eu sa fiu asa cum imi pareau ceilalti - ratacit - desi visand in continuare ca sunt posesorii hartii celei mai bune si indrumati de cel mai priceput ghid montan dintre toti cei in viata!


Si viata mi-a adus in fata, fara sa caut, confirmari ca am facut alegerea buna - si prin noi informatii, si prin noi trairi, si prin intelegeri mai clare ale realitatii ... dar ce e trist e ca mi-a confirmat ca am facut bine si prin dezvaluirea treptata a diverselor murdarii si ciudatenii, unele pomenite aici, altele prea personale pentru a putea fi comentate!

Am descoperit forumul si topicul asta cautand cunoastere ...
Am intrat din dorinta de a spune lucruri pe care le-am vazut/auzit, pe care le stiu ca nu sunt bune si cu speranta ca poate cine va citi va intelege ce am inteles si eu.

Si intrand pe frecventa asta am inteles si vazut altfel multe lucruri. Pe unele le-am si comentat aici ... toate mi-au dat un gust amar ... toate mi-au amplificat dezamagirea si mi-au hranit intr-un fel sau altul dorinta (poate egotica si razbunatoare) ca sa aflu si sa spun mai multe.

Inteleg bine ca au fost greseli la MISA. Multe din ele par intentionate, motivate de intentii meschine, lipsite de decenta, bun simt, dizarmonioase, hidoase.
Dar in toate astea NU E SCOALA MEA!
Nu este aici nimic din ce am invatat eu!
Nu e aici nimic din ce am invatat pe altii!
Pentru mine nu a fost un cosmar ... a fost un vis frumos!
Inteleg ca a fost vis acum dar imi dau seama ca exista riscul ca sa pierd din savoarea ce mi-a dat-o!

Cineva imi zicea ca e ca si cum si-ar aminti de prima iubire ...
Asa simt si eu, cand citesc caietele de curs, cand frunzaresc cursuri, cand ascult conferinte vechi ... e probabil ca amintirea primei iubiri!
De fapt sigur este asa - la mine chiar a fost prima iubire!
Nu vreau sa pierd asta!

Nu duc dorul visului, nu-mi doresc sa nu ma fi trezit din el ... dar vreau acum sa-i pastrez savoarea si prin ceea ce fac aici simt ca risc sa o pierd! Vreau sa-i pastrez savoarea in inima mea si sa merg mai departe!

Pe de alta parte vad si inteleg ca de trezit oricum se trezeste cine poate si vrea cu adevarat sa se trezeasca; cei ce sunt prinsi in actiunea visului, care au uitat si de ce au inceput sa viseze mi-e clar ca nu sunt gata ... iar cu unii ca ei nu ma pot intelege, in "viata reala", intalnind prieteni care sunt astfel, mi-e frica sa le spun ce vad ... nu pentru mine ci pentru ei mi-e frica!

Si nu in ultimul rand mi-e clar ca un alt vis a inceput ...

Cam asta ar fi!

Probabil o sa va amuze toata povestea asta, poate o sa-i dati cine stie ce semnificatii ... nu conteaza!
Am tinut s-o spun ca sa nu inchei brusc, fara explicatii, macar asa, "poetice"!

Va salut pe toti!
Iar cu cei cu care am creat o legatura, keep in touch!

___________________________________________
PS: Pentru cine nu a inteles, pe romaneste toate cele de mai sus inseamna ca nu mai intentionez sa mai comentez aici nimic nici pro nici contra! Am spus destul; consider ca ajunge!


GATA!


Gestul lui cosci nu mă surprinde pentru că și eu simt cam la fel. Am spus cam tot ce aveam de spus aici. Am vorbit atît de unele lucruri bune de la curs cît și de unele lucruri rele. În mai puțin de o lună de zile am investit atîta energie aici încît mă simt obosit. Mă bucur că am scris ce am scris. Însă am cam obosit. E adevărat că sunt ani de zile de cînd mă frămînt din cauza lucrurilor mizerabile pe care le-am observat la curs. Și frămîntarea asta m-a epuizat. Cînd am descoperit topic-ul ăsta m-am bucurat că poate mă aude cineva. Cei care nu erau la curs nu prea înțelegeau iar cei care erau la curs cam strîmbau din nas cînd le spuneam de neregulile de acolo. Așa că simțeam că nu am cui să mărturisesc lucrurile astea pe care le-am spus aici. Eu nu mă retrag definitiv, cum a făcut cosci, ci iau o pauză, pentru că am nevoie de energie și pentru alte lucruri. Am să mai intru din cînd în cînd, dar peste o anumită perioadă, care nu știu cît de lungă va fi. Cred că s-a spus oricum aproape totul despre MISA aici și cine vrea să afle adevărul nu trebuie decît să citească din urmă...

#6963
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

View Postmarian2006, on Sep 7 2006, 02:07, said:

Gestul lui cosci nu mă surprinde pentru că și eu simt cam la fel. Am spus cam tot ce aveam de spus aici. Am vorbit atît de unele lucruri bune de la curs cît și de unele lucruri rele. În mai puțin de o lună de zile am investit atîta energie aici încît mă simt obosit. Mă bucur că am scris ce am scris. Însă am cam obosit. E adevărat că sunt ani de zile de cînd mă frămînt din cauza lucrurilor mizerabile pe care le-am observat la curs. Și frămîntarea asta m-a epuizat. Cînd am descoperit topic-ul ăsta m-am bucurat că poate mă aude cineva. Cei care nu erau la curs nu prea înțelegeau iar cei care erau la curs cam strîmbau din nas cînd le spuneam de neregulile de acolo. Așa că simțeam că nu am cui să mărturisesc lucrurile astea pe care le-am spus aici. Eu nu mă retrag definitiv, cum a făcut cosci, ci iau o pauză, pentru că am nevoie de energie și pentru alte lucruri. Am să mai intru din cînd în cînd, dar peste o anumită perioadă, care nu știu cît de lungă va fi. Cred că s-a spus oricum aproape totul despre MISA aici și cine vrea să afle adevărul nu trebuie decît să citească din urmă...

          Nici pe mine nu ma surprinde! Nu ma surprinde deloc faptul ca Cosci a "simtit" "nostalgie" dupa "prima Iubire" Misa, tocami ACUM cand voia el sa cerceteze fapte despre Natha/MISA si potlogariile facute de comandourile de talhari calificati ale lui Bivolaru, de rapitorii si sechestratorii de oameni si proprietati lui GB,
tocami acum cand COSCI voia sa comunice EL, chestiuni importante demnitarilor suedezi care i-au dat azilul lui Bivolaru. Cosci era cel mai "original aici, in sensul ca avea IDEI. Clare. Planuri clare unde sa atace, dat fiind ca despre Romania s-a vorbit destul.
Inchipuiti-va cam ce ar insemna  ca marturii noi, ALTELE decat cele stiute, sincere, grele, grave ar ajunge la urechile acel demnitari suedezi, si chiar mai sus. Amintiti-va, ca toata afacerea cu azilul s-a bazat pe MARTURII in primul rand, si apoi pe imagini TV, etc.
S-ar face niste re/ verificari, si nu se stie care ar fi soarta lui GB acolo.

De aceea nostalgia...subita! Caci atunci cand admiti ca GB are puteri paranormale - si are, e drept - admiti tie insuti SI FAPTUL CA MAESTRUL GREGORIAN BIVOLARU  BOMBARDEAZA FORUMUL SF., CU UNDELE  CARE TREBUIESC, LA MOMENTUL OPORTUN!, nu-i asa?!
Si adaug ca GB poate/ si o face/ bombarda si mintile slabute ale demnitarilor suedezi, si ale adeptilor MISA, si ale etc., etc, Nu-i nici o scofala, isn,t it?!

      Eu nu reprosez nimic nimanui, desigur, constat doar , zambind.
      Mda, GB. ARE intr-adevar puteri! Chiar sa-i stopeze - ati vazut voi, Sri Bagala et.Co, ca sa zic asa, ce poa, sa faca?!  Landscape mi se pare zicea ca aceasta, Satan, Nu exista!
Ei bine, iata de ce GB poate influenta, manipula, si altii NU. Ca el STIE ca toate aceste puteri exista si deci, le foloseste cand are nevoie, cand vrea. La fel si cei 3-4 oameni puternici Claudiu, Nicu, etc, ai lui.  
  Si tu, Mariane, te retragi. Este OK., cum ziceam este de inteles. Iar Naga am inteles ca e ocupat pana in octombrie. Inseamna ca forumul SF- GB si MISA , trage sa moara, e muribund!
Ce si-o rade in barba - daca are- GB!
Ce chestie, domnulilor,  si eu sunt ocupat,  sunt de regula ocupat!
Insa eu, nu consider ca am incheiat cu GB si nici nu "simt" nici nostalgie dupa "prima iubire", nici  nu simt vreo oarece toleranta fata de faptul ca Bivolaru isi foloseste puterile - mari- spre a jecmani, saraci oameni, a prostitua, ameninta si sechestra oameni. Ntt, deloc!
     Ba dimpotriva, ma irita cu atat mai mult, si il consider fara nici urma de dubiu,  un PERICOL  pentru integritatea si libertatea oamenilor, pentru vietile lor.
     Insa asa cum am spus, All Is Timing!  
     Si decat s-arunci cu pietre precum copii, in haite de caini, care-s poate  turbati, inraiti, si te pot ataca,
mai bine sa-i prinzi cu unelte mai potrivite - lasou, plasa.
Astfel ca, iata, inteleg simtamintele celor ce se retrag, si zic, ca fiecare este dator siesi sa faca ce doreste pentru binele personal, pentru linistea propriei minti. Este de inteles nevoia de liniste si curatire de urat.

Ironic este ca si GB se comporta dupa aceiasi ideie fiindu-si sie dator sa supravietuiasca, sa prospere financiar - face ce doreste, cu oricine!

#6964
Shari

Shari

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.07.2006

View PostHor, on Sep 6 2006, 20:19, said:

Nici pe mine nu ma surprinde! Nu ma surprinde deloc faptul ca Cosci a "simtit" "nostalgie" dupa "prima Iubire" Misa, tocami ACUM cand voia el sa cerceteze fapte despre Natha/MISA si potlogariile facute de comandourile de talhari calificati ale lui Bivolaru, de rapitorii si sechestratorii de oameni si proprietati lui GB,
tocami acum cand COSCI voia sa comunice EL, chestiuni importante demnitarilor suedezi care i-au dat azilul lui Bivolaru. Cosci era cel mai "original aici, in sensul ca avea IDEI. Clare. Planuri clare unde sa atace, dat fiind ca despre Romania s-a vorbit destul.
Inchipuiti-va cam ce ar insemna  ca marturii noi, ALTELE decat cele stiute, sincere, grele, grave ar ajunge la urechile acel demnitari suedezi, si chiar mai sus. Amintiti-va, ca toata afacerea cu azilul s-a bazat pe MARTURII in primul rand, si apoi pe imagini TV, etc.
S-ar face niste re/ verificari, si nu se stie care ar fi soarta lui GB acolo.

De aceea nostalgia...subita! Caci atunci cand admiti ca GB are puteri paranormale - si are, e drept - admiti tie insuti SI FAPTUL CA MAESTRUL GREGORIAN BIVOLARU  BOMBARDEAZA FORUMUL SF., CU UNDELE  CARE TREBUIESC, LA MOMENTUL OPORTUN!, nu-i asa?!
Si adaug ca GB poate/ si o face/ bombarda si mintile slabute ale demnitarilor suedezi, si ale adeptilor MISA, si ale etc., etc, Nu-i nici o scofala, isn,t it?!

      Eu nu reprosez nimic nimanui, desigur, constat doar , zambind.
      Mda, GB. ARE intr-adevar puteri! Chiar sa-i stopeze - ati vazut voi, Sri Bagala et.Co, ca sa zic asa, ce poa, sa faca?!  Landscape mi se pare zicea ca aceasta, Satan, Nu exista!
Ei bine, iata de ce GB poate influenta, manipula, si altii NU. Ca el STIE ca toate aceste puteri exista si deci, le foloseste cand are nevoie, cand vrea. La fel si cei 3-4 oameni puternici Claudiu, Nicu, etc, ai lui.  
  Si tu, Mariane, te retragi. Este OK., cum ziceam este de inteles. Iar Naga am inteles ca e ocupat pana in octombrie. Inseamna ca forumul SF- GB si MISA , trage sa moara, e muribund!
Ce si-o rade in barba - daca are- GB!
Ce chestie, domnulilor,  si eu sunt ocupat,  sunt de regula ocupat!
Insa eu, nu consider ca am incheiat cu GB si nici nu "simt" nici nostalgie dupa "prima iubire", nici  nu simt vreo oarece toleranta fata de faptul ca Bivolaru isi foloseste puterile - mari- spre a jecmani, saraci oameni, a prostitua, ameninta si sechestra oameni. Ntt, deloc!
     Ba dimpotriva, ma irita cu atat mai mult, si il consider fara nici urma de dubiu,  un PERICOL  pentru integritatea si libertatea oamenilor, pentru vietile lor.
     Insa asa cum am spus, All Is Timing!  
     Si decat s-arunci cu pietre precum copii, in haite de caini, care-s poate  turbati, inraiti, si te pot ataca,
mai bine sa-i prinzi cu unelte mai potrivite - lasou, plasa.
Astfel ca, iata, inteleg simtamintele celor ce se retrag, si zic, ca fiecare este dator siesi sa faca ce doreste pentru binele personal, pentru linistea propriei minti. Este de inteles nevoia de liniste si curatire de urat.

Ironic este ca si GB se comporta dupa aceiasi ideie fiindu-si sie dator sa supravietuiasca, sa prospere financiar - face ce doreste, cu oricine!

hor, repet intrebarea mea pe care, poate, nu ai observat-o: care sunt bazele acestui spirit justitiar pe care il ai de a deschide ochii asupra a ceea ce crezi tu ca este GB? ai fost/esti cursant misa, dezamagit sau nu? cam toti cei care sunt aici si-au precizat background-ul vis-a vis de misa , iar intensitatea afirmatiilor tale precum si pasiunea in a sustine  adevarul pe care il simti tu este remarcabila....

cat despre retragerea, temporara sau nu, anuntata sau nu a unora de aici, sa nu cadem in speculatii care tind sa semene cu cele despre reptilieni ai lui David Icke :)  
atunci cand cineva vine la misa dintr-o cautare autentica si cu sufletul deschis crezand ca a gasit, finally, Drumul- la fel cum a zis cosci, e ca o poveste de dragoste de fapt... gandeste-te ce faci cand te dezamageste fiinta iubita- cam cata energie investesti in a o face pe fiinta iubita sa realizeze ca ceva e in neregula cu ea, dupa ce oricum ai fost dezamagit?...la infinit?..nu cumva let go si mergi mai departe, ramanand cu amintirile frumoase si privind in acelasi timp spre alte..orizonturi?... cam cat din energia ta o sa investesti ca sa deschizi dupa aia ochii potentialilor viitori parteneri,sau fosti sau actuali prieteni ai ei in a-i face sa intelege ca este evil?...la infinit?...hmmm..asta suna a obsesie....ca sa poti gasi pe altcineva trebuie sa faci loc in mintea si sufletul tau pt asta...la fel si cu o scoala spirituala...
evident, daca te consideri un cavaler al dreptatii absolute, daca consideri ca intr-adevar, tu stii cel mai bine cum stau lucrurile si vrei sa-ti dedici viata cu adevarat intr-ajutorarii aproapelui, desigur, why not...
dar oricine care a fost dezamagit- de misa, de iubita, de anything, trebuie sa mearga mai departe si sa puna ceva in locul acelei dezamagiri, sa descopere o alta sursa, un alt mediu spiritual sau whatever.si vor intelege, in timp, ca asa cum este  misa, cu bune si rele, au invatat niste lectii foarte bune despre viata! ca doar, nimic nu e intamplator si...avem ceea ce meritam sau consideram noi ca meritam!  evident, nu inseamna sa nu vorbesti despre, sa nu sfatuiesti din propria experienta sau sa nu emiti judecati de valoare in privinta acestui subiect-misa....
dar cere timp pentru vindecare si pentru redefinirea unor notiuni despre care crezusesi ca in sfs ai inteles cum stau lucrurile: maestru, scoala spirituala, relativitatea adevarului, manipulare spirituala, etc... va fi un drum destul de lung de vindecare pentru cei dezamagiti, cu ups and downs, si poti fi sigur ca vor mai reveni din cand in cand pe aici....e ca si cum ai fi prins cumva intre cer si pamant...- trebuie sa-ti recapeti increderea in discernamantul propriu (pt ca e cam greu sa te ierti ca nu ai vazut lucruri care acum ti se par evidente) si apoi poate...sa devii propria ta flacara, cum spunea un intelept!

#6965
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Marian, relatarile altora nu se iau la socoteala. Sunt relatari si despre minunile mamei Omida.
Iar acea stare de pace pe care o simt misanii in preajma lui GB, de ce nu este ea simtita si de ne-misani?
Poate pentru ca in cazul misanilor se materializeaza asteptarile din subconstientul lor, iar acea stare e o manifestare fizica? Sunt misani care au simtit o stare de dezgust la vederea Libidinosului.
Eu l-am vazut o singura data si am avut aceeasi stare, de dezgust.
Da-mi numele real si iti spun si eu CNP-ul, daca eu am baza de date a politiei bucurestene (era intr-o vreme pe net programul politie.exe), de ce n-ar avea-o si GB?
Oricum, GB nu i-a spus lui TAPAS cnp-ul, ai inteles gresit.

View PostHor, on Sep 7 2006, 05:19, said:

Landscape mi se pare zicea ca aceasta, Satan, Nu exista!
Ei bine, iata de ce GB poate influenta, manipula, si altii NU. Ca el STIE ca toate aceste puteri exista si deci, le foloseste cand are nevoie, cand vrea. La fel si cei 3-4 oameni puternici Claudiu, Nicu, etc, ai lui.  
  Si tu, Mariane, te retragi. Este OK., cum ziceam este de inteles. Iar Naga am inteles ca e ocupat pana in octombrie. Inseamna ca forumul SF- GB si MISA , trage sa moara, e muribund!
Nu te grabi sa tragi concluziile pe care le doresti. Acest topic a mai trecut prin astfel de perioade de acalmie de foarte multe ori, a fost si inchis temporar, apoi si-a revenit brusc. Deci se pare ca "puterile" lui GB si ale altor exaltati de la MISA nu fac nici cat o ceapa degerata. Ai rabdare, iti spun sigur ca acest topic nu moare, daca nu mai postam noi sunt altii care o fac.
Cat despre capacitatile paranormale de care spui pot fi explicate logic si rational, daca ai timp sa te uiti in urma, am facut-o si Naga si eu.

Edited by landscape10, 07 September 2006 - 08:53.


#6966
tuareg

tuareg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 225
  • Înscris: 21.01.2006
La misa s-a lansat "recomandarea" ca cine incepe sa cirteasca impotriva sa fie pirit . Incearca sa stringa latul tot mai tare deoarece simt ca incepe sa le crape sandramaua .

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate