Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#18433
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Posticsoc, on Mar 23 2007, 19:58, said:

Pe mine nu ma privesc ... (ah ce as continua - o sa va povestesc curand ce inseamna aceste trei puncte).
.............................................
hai sa va povestesc la ce se refereau cele trei puncte din postul de mai sus.
Imi pare rau insa (de fapt imi pare bine) ca pe lama l-a prins rusinea dupa postarea articolului asta despre Claudiu, ca era bine sa fi putut comenta cu el cele ce am de spus - dar raman scrise si probabil citite si de el.

Deci:

#18434
dolphin

dolphin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 14.11.2006
Fratilor m-a bufnit rasul,astia s-au apucat de tocit pe branci astrograma lui Claudiu,seriosi baieti  mai maaai   :D
Iar faza urmatoare m-a dat pe spate:

Se spune ca astrele inclina dar nu determina ..dar asta in cazul inteleptilor. Este evident pentru noi ca esti supus influentelor astrale si inca esti departe de a fi deasupra lor.

Mey Moromete Nataflete,cata subtilitate dom`le cata subtilitate... :lol:  :lol:  :lol:

#18435
dolphin

dolphin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 14.11.2006
Pt ca e cam greu de citit din cauza tastaturii nordice a lui Marius(nu glumesc,se pare ca a scris maestru cu ae lipit si de aia nu se vedea ),mai pun inca o data textul,sper sa fie citetz de data aceasta.


Draga Claudiu,

Sunt pur si simplu consternat de modul in care te-ai schimbat in rau in ultima perioada. Esti aproape de nerecunoscut comparativ cu fiinta care o apreciam si pe care o stiam inainte si care se manifesta modest si atit de minunat in trecut.

De abia acum realizez ca tu pur si simplu nu-ti mai dai seama de ce forte demoniace esti controlat IN ACESTE MOMENTE.

Mi-au spus oameni de la curs ca au primit mesaje de la tine prin iubita ta Antoaneta Gotea prin care ii invitai sa faca meditatii de revelarea sinelui cu tine. Modul in care incerci cu nerusinare sa racolezi oameni de la MISA pentru a-i convinge ulterior sa faca yoga cu tine mi se pare las si abject deoarece dovedeste ca nu esti in stare sa-ti gasesti singur oameni si sa formezi o scoala proprie si doresti distrugerea acestei scoli pentru a-i fura cursantii. Am intilnit citiva oameni care au venit sa discute cu tine si care dupa aceasta, s-au decis sa vina nu numai sa faca meditatii cu tine dar si sa participe la viitoarele cursuri de `yoga` in scoala pe care vrei sa o deschizi ca `NOU si fals Maestru, fariseu `( banuiesc ca vei folosi si tu aceleasi cursuri ale lui Grieg pe care deja le foloseste si Narcis in strainatate)

Noi stiam insa ca prin invitatia la meditatiile tale urmaresti de fapt sa-ti creezi pepiniera noilor cursuri de `yoga` pe care le doresti cu atita ardoare sa le tii alaturi de ratacitii tai colegi Simona si Liviu. Chiar daca fata de cei care se apropie de tine le dai cu viclenie senzatia ca pot sa vina in continuare la scoala MISA , noi stim ca ulterior nu-i vei lasa sa mai participe la cursurile scolii noastre si intr-un mod insidios, pervers si satanic ii vei ghida malefic pentru a parasi aceasta cale spirituala.

Nu stiu daca realizezi ce karma grea iti faci in a deturna de pe o cale spirituala autentica un discipol? Ar trebui sa mai citesti din cartile sacre, pentru ca in trecut te considerai un mare `erudit`, pentru a-ti da seama de intentiile tale rele de acum. Am aflat deasemenea cu o mare stupoare ca la un moment dat cind ceva nu ti-a convenit, chiar ai afirmat : `daca nu mi-as controla supararea v-as face f mult rau`. Acest lucru dovedeste inca o data (daca mai era nevoie) de caderea ta spirituala si atitudinea ta dusmanoasa fata de Grieg si a acestei scoli spirituale. Desi in exterior pozezi ca o fiinta plina de bunatate in interiorul tau de fapt nutresti multe intentii de razbunare pe care doar in aparenta reusesti sa le maschezi. Dar despre prietenul tau Liviu, stii ca vorbeste prin Brasov ca deja esti pregatit sa preiei conducerea MISA ??....Asta intetionezi tu de fapt sa faci ?? Intrebarea mea este urmatoarea: ce se va intimpla intr-un moment cind nu te vei mai putea controla? pentru ca e clar ca fiind subjugat de fortele satanice care te manipuleaza acum ca pe o marioneta nu mai poti controla foarte multe lucruri ???

Ai grija ca tranzitele de acum te predispun in aceste saptamani si la lipsa de autocontrol si violenta si excese de autoritate. Tranzitele pe harta ta natala te predispun de multe saptamini la o stare de marasm spiritual. In acest moment ai tranzitul saturnian 20 grade leu peste steliumul soarele 19 grade leu si mercur la 18grade leu si uranusul 25 grade leu si sensul vietii-nodul nord la 27 grade leu R.Tranzitul neptunian 20 grade in varsator in opozitie acum cu soarele natal 19 grade leu si intreg steliumul (orb perfect) creaza in tine starea de incapacitate de a avea discernamint, luciditate, si te afli intr-o mare iluzie karmica pe sensul vietii si o incapacitate de a fi sustinut de Gratia lui Dumnezeu.

Acest aspect ,opozitia saturn-neptun este acum pe harta cerului actual si face ca multi sa se confrunte cu teste spirituale karmice data de acesta conjunctura astrala. Mai mult in aceste saptamini se resimte si tranzitul lui marte in varsator peste neptun, deci ai si marte in varsator opozitie cu saturn in leu (care este in conjunctie acum cu steliumul din leu) ceea ce iti amplifica tensiunea, violenta, excesele de autoritate, subliniind si mai mult situatia dramatica in care te gasesti. ( Sa speram ca te vei putea controla!) Toate acestea ar trebui sa te determine sa reflectezi mai adinc, pentru ca nimic nu e intimplator, si din harta astrala se vede ca a a sosit momentul scadentei, mai ales ca stim ca cunosti si tu putina astrologie.Se spune ca astrele inclina dar nu determina ..dar asta in cazul inteleptilor. Este evident pentru noi ca esti supus influentelor astrale si inca esti departe de a fi deasupra lor.

Celor foarte putini care vin sau vor veni alaturi de tine tin sa le transmit ca aceasta actiune a lor este un act evident de tradare fata de Grieg si fata de aceasta scoala in care au crescut si invatat toate cite le stiu acum. Prin atitudinea lor inconstienta isi bat joc de toate cadourile spirituale si Gratia pe care le-au primit dealungul anilor din partea lui Grieg. Chiar daca unii dintre voi veti avea naivitatea sa va autoconsolati ca veti merge in paralel cu amindoua veti vedea ca, veti fi ulterior deturnati intr-un mod pervers pentru ca fortele demoniace care lucreaza intr-un mod insidios in si prin noii farisei va vor face sa va indoiti in curand de toate binefacerile si momentele frumoase care le-ati trait in aceasta scoala. Un lucru trebuie sa nu-l uitati: claudiu si putinii rataciti de linga el, nu va vor putea in final ghida catre Dumnezeu... pentru simplul motiv evident ca NU SUNT IN COMUNIUNE CU DUMNEZEU. Pentru ca un orb nu poate sa ii ghideze pe un alti orbi. Cititi (pana nu va fi prea tarziu pentru voi) cu atentie si cu discernamint in BHAGAVAD GITA capitolul `YOGA STARII DEMONIACE`si veti descoperi cu uimire ca acolo este descris exact `portretul imoral` actual al lui Claudiu. Nu este (SPER!!) posibil sa va imaginati ca aceste potriviri frapante care spun mult pentru un om inteligent si cu bun simt sunt niste `SIMPLE COINCIDENTE`. Noi stim chiar si cu minima intuitie pe care o avem ca niste falsi maestri precum Claudiu,Liviu si Simona nu vor putea atrage catre ei decat niste falsi discipoli care vor fi la fel de fatarnici si nesinceri tot asa cum au fost ei fata de Grieg de atatia ani. Pomul se cunoaste dupa roade. Aveti rabdare si luati-va timp sa-i observati cu o mare atentie pe acesti `farisei` cum se comporta si veti vedea in curand ca ceea ce spune Maestrul despre ei este adevarat. Fetele lor de mici sfinti au devenit deja de adevarati `farisei` care ameninta, uneltesc, camataresc, santajeaza si profereaza JIGNIRI. Nu VA AMAGITI pentru ca nu veti face decit sa pierdeti ani buni si pretiosi urmind niste orbi care va vor trage in final cu ei in groapa deziluziilor sapate de propriile lor miini si intr-un tirziu o sa regretati amarnic pasii gresiti pe care i-ati facut acum. Chiar daca sunteti foarte putini, eu imi fac plin de compasiune datoria sa va informez, ca in fond alegerea gresita va fi a voastra. Nu veti putea spune niciodata in fata lui Dumnezeu ca nu ati aflat despre toate aceste lucruri si ca nu le-ati stiut.

Cu compasiune

Marius

Edited by dolphin, 24 March 2007 - 21:12.


#18436
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006
Acum cateva zile a fost postat pe yogaesoteric un articol interesant.
Acesta:

Quote


Tăcerea tainică din sufletul meu


Aș vrea să vă relatez o trăire pe care am avut-o în timpul meditației din 12 martie 2007:
Am început meditația cu mintea agitată de preocupările vieții de zi cu zi. Am conștientizat însă acest lucru și atunci m-am rugat la îngerul meu păzitor să mă ajute deoarece doream din tot sufletul să fac această meditație cât mai bine.

La un moment dat, am simțit cum o căldură mă cuprinde, ca și cum m-ar fi cuprins în brațe o ființă dragă. În acel moment mintea parcă mi s-a oprit și am simțit o liniște interioară și o iubire care parcă mă purta pe un val, din ce în ce mai intensă. Am început să percep gradat o prezență din care izvora starea pe care eu o trăiam și în această prezență, în această "persoană", am început să mă dizolv, să uit de mine și să trăiesc intens starea de iubire fără limite pe care o radia cu multă forță. Această trăire s-a menținut până aproape de finalul meditației de comuniune cu momentul nașterii Ghidului spiritual, când am simțit un puternic imbold de a deschide ochii și de a-mi nota în jurnal un mesaj pe care acea prezență - îngerul meu - mi-l transmitea prin starea ce o trăiam.

Atunci am notat următoarele rânduri:
"Grația Divină se revarsă mereu asupra tuturor, dar ea poate fi percepută doar de cei care sunt suficient de puri pentru aceasta. Receptivitatea față de cel rău, însă, este aceea care te va face să uiți de această revărsare Divină. Dar e bine să știi că totdeauna vei găsi un sprijin în cel ce e mereu treaz, acela ce veghează chiar și atunci când nu ești conștient de asta. Ghidarea sa te va proteja mereu. Ea îți va fi scut și tot ea iți va fi lumină pe cale. Urmeaz-o deci mereu cu încredere pentru că doar în ea vei regăsi mereu Viața. Nimic din lumea ta  nu se compară cu ceea ce percepi atunci când trăiești plenar Viața - aceasta e cea mai concretă manifestare a Divinului, cea mai accesibilă vouă. Ea este însă uitată de voi atunci când vă lăsați dominați de războaiele minții, cănd vă urmați orbește mintea oriunde ea va duce. Spiritul ce vă ghidează însă e totdeauna treaz și viu, iar ancorarea în el îți va permite și ție trezirea. Chemarea sa însă e tăcută și mintea nu se pleacă la astfel de chemări. Rămâi atent la această chemare tăcută, păstreaz-o în sufletul tău mereu și ea te va ghida pe cale. Oriunde îți vei îndrepta pașii această Tăcere îți va fi martor, alături de tine, cu tine mereu. Cuprinde deci în sufletul tău Tăcerea, urmează-ți în ea Ghidul spiritual, transformă-te!"

Cu fiecare rând pe care îl scriam starea se amplifica și mă simțeam fără limite, liber și curat, simțeam Tăcerea aceea în sufletul meu. Și parcă fiecare cuvânt era încărcat cu o vibrație deosebită, ca și cum aș fi scris o incantație magică, o rugăciune în care orice cuvânt e sacru. Când am încheiat am simțit cum mangâierea blândă a îngerului meu s-a liniștit în mine dar nu a dispărut - o simt și acum undeva în suflet, dincolo de gânduri, așteptând în tăcere.

A doua zi, când am recitit cele scrise în timpul meditației s-a trezit în mine din nou aceeași stare, deși primul gând ce mi-a trecut prin minte a fost că mesajul acesta ar fi stângaci și nelustruit - așa l-am primit și așa cum este el, mă face și acum, când scriu aceste rânduri să simt din nou îmbrățișarea dragă din seara de 12 martie.

M-am gândit că poate e bine să vă împărtășesc trăirea mea și mesajul acesta simplu, poate el va trezi și în alte ființe ce trezește acum și în mine.

Alexandru

Deci tipul povesteste ca l-a luat in brate ingerul si ce stare super a trait Alexandru asta.
Si mai mult de atat i-a transmis si un mesaj. Din pacate dupa editarea acestuia pentru introducerea diacriticelor s-a pierdut un pic din mesajul angelic. Respectiv lenea de a scrie Însă a facut ca in mesaj sa apara un Dar care a alterat un pic mesajul.
Asa ca va rog sa-mi dati voie sa reproduc aici mesajul initial - fara diacritice - pentru a intelege mai clar ce a vrut sa spuna acel inger:

Quote

Gratia Divina se revarsa mereu asupra tuturor, dar ea poate fi perceputa doar de cei care sunt suficient de puri pentru aceasta.
Receptivitatea fata de cel rau insa este aceea care te va face sa uiti de aceasta revarsare Divina.
Insa e bine sa stii ca totdeauna vei gasi un sprijin in cel ce e mereu treaz, acela ce vegheaza chiar si atunci cand nu esti constient de asta.
Ghidarea sa te va proteja mereu.

Ea iti va fi scut si tot ea iti va fi lumina pe cale.

Urmeaz-o deci mereu cu incredere pentru ca doar in ea vei regasi mereu Viata.
Nimic din lumea ta  nu se compara cu ceea ce percepi atunci cand traiesti plenar Viata - aceasta e cea mai concreta manifestare a Divinului, cea mai accesibila voua.

Ea este insa uitata de voi atunci cand va lasati dominati de razboaiele minii, cand va urmati orbeste mintea oriunde ea va duce.
Spiritul ce va ghideaza insa e totdeauna treaz si viu, iar ancorarea in el iti va permite si tie trezirea.
Chemarea sa insa e tacuta si mintea nu se pleaca la astfel de chemari.
Ramai atent la aceasta chemare tacuta, pastreaz-o in sufletul tau mereu si ea te va ghida pe cale.
Oriunde iti vei indrepta pasii aceasta Tacere iti va fi martor, alaturi de tine, cu tine mereu.
Cuprinde deci in sufletul tau Tacerea, urmeaza-ti in ea Maestrul, transforma-te!"

Dincolo de ce scrie cu majusculele inrosite mesajul merita apreciat ... chiar daca baietii de la yogaesoteric au vazut in el pe Grig - el era acolo dealtfel dupa cum vedeti - dar total perpendicular pe mesajul angelic.

Articolul a aparut ca urmare a unui mail trimis de un cursant daruit pe nume Paul Alexandru Calinescu ... ADICA: PACALINESCU (mai lama mai!) ... adica,
mereu acelasi,
cu mult drag al dumneavoastra,

cosci

PS:
Mai scriu ceva la post scriptum pentru tine lama ? Sau te-ai prins?!
Sper ca nu o sa-mi stergeti articolul meu drag. Oricum ce am dorit sa demonstrez cu el am demonstrat. Sper insa sa nu te superi prea tare si iti doresc SA NU-TI TREACA RUSINEA pentru celalalt articol, postat cu buna-stiinta pentru a lovi un om ce ne-a fost drag. RUSINE!

Attached Files



#18437
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

View Posticsoc, on Mar 25 2007, 07:47, said:

Imi pare rau insa (de fapt imi pare bine) ca pe lama l-a prins rusinea dupa postarea articolului asta despre Claudiu, ca era bine sa fi putut comenta cu el cele ce am de spus - dar raman scrise si probabil citite si de el.
  HEHE nu prea cred io ca l-a prins rusinea...cam greu ...gaseste el ceva de explicat pana la urma...mai degraba cred ca e in cautare de citate  :roflmaofast:

#18438
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

View Posticsoc, on Mar 25 2007, 08:22, said:


  Esti tare cosci...l-ai prins la meserie...dam o bere ;)  :cheers:

#18439
cecilia.ghitulescu

cecilia.ghitulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,251
  • Înscris: 14.10.2006

View Postkimiko, on Mar 24 2007, 20:49, said:

Esti tare cosci...l-ai prins la meserie...dam o bere ;)  :cheers:

Mda, e fenomenal. Nu mi-a venit sa cred ce citesc. Foarte tare faza.
Griguta, ti-ai gasit nanasul, mincati-as!  :lol:

Sa ma anuntati si pe mine cind puneti de berea aia, sa ma arunc si eu spre voi.

#18440
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postkimiko, on Mar 24 2007, 21:49, said:

Esti tare cosci...l-ai prins la meserie...dam o bere ;)  :cheers:
pai ideea mi-a dat-o lama ... ca zicea de forumul yogaesoteric, ca trebuie sa intelegi ce vor cu adevarat sa zica oamenii, sa-i citesti ... etc

#18441
bhairava

bhairava

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 24.12.2006
:))))))))))))))))
genial.
grig te iubim cacatine nu gasim.

#18442
harababura

harababura

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 05.12.2006

View PostNaga, on Mar 10 2007, 19:59, said:

Cine vrea meditatie in maniera buddhista Theravada (care in esenta nu difera decat foarte superficial de tehnicile de meditatie din Zen - sunt practic identice si difera mai mult terminologia), are grupul lui Adi de la Brad ( http://www.meditatie.ro/ ). Nici tipul respectiv nu e lipsit de unele bube (e fost misan), dar e cu mult mai cuminte decat VIP-urile de care discutam aici si a aderat cu elevii lui la un cod etic mult mai sever si mai scrupulos aplicat decat la curs.

[...]

Evident, ce am scris mai sus reprezinta parerea mea personala. Poate voi aveti pareri diferite si poate stiti si despre alte scoli cu un potential mare pe viitor.

Dragă Naga,

Întotdeauna ai scris cu moderație, iar remarca ta finală mă încurajează să aduc completări. Adi (lumea îl știe ca Adi de la Brad) a spus la curs lucrurile care se spun acum pe forum. Le-a spus prin '94. O parte din ele, desigur! Nu se știau și nu se întâmplaseră atâtea la acea vreme. Pentru ceea ce a spus și pentru că își formase un grup care o apucase pe altă cale nu a mai fost primit la curs și au existat ordine explicite de interdicție.

Aud foarte des cum li se impută VIP-urilor MISA faptul că s-au complăcut... Faptul că nu au avut curajul să fie sinceri cu ei înșiși și cu cei care credau în ei. Tu spui ca "tipul respectiv nu e lipsit de unele bube (e fost misan)". Da, este. Este unul care a făcut exact ceea ce le reproșați celorlați că nu au făcut! Asta e situația! Nu îmi propun să-l scot pe Adi ca marele eliberat, dar nici să accept o nedreptate în privința "judecării" lui (ca fost misan) nu îmi stă în caracter.

La vremea aceia în jurul lui se constituise în Iași un grup în care se medita Vipassana. O parte din cei care participau frecventaseră sau frecventau cursul MISA. În "97 s-a produs ruptura definitivă. O parte din grupul ieșean s-a mutat în Apuseni și a ridicat de la zero Centrul de meditație de la Dumbrava de Sus, actuala locație (o perioadă s-a meditat la poalele Muntelui Vulcan în condiții extrem de dure).

La Centru tradiția este respectată cu strictețe, nici mai sever, nici mai scrupulos decât la curs. Nu se raportează la curs. Se procedează așa cum se procedeaza în centrele din întreaga lume - vezi www.dhamma.org (în treacăt fie spus, aceasta este pagina oficială a celebrului centru de la Dhamagiri unde predă Goenka și de unde pulsează totul). Codul de disciplină este unul și același în întreaga lume - vezi rubrica "code of discipline for courses" http://www.dhamma.org/code.htm. Ceea ce se află pe pagină la Dumbrava este literă-cu-literă acest cod de disciplină. Cunosc ceea ce se practică la Dumbrava de Sus din experiență directă nu compar site-uri când fac aceste afirmații.

Cât despre "lineage"... se spune că Vipassana este o tehnică redescoperită de Buddha (ea s-ar afla încriptată în mintea omenească). Tradiția care este considerată a "celor bătrâni" = Theravada (ad literam = "așa cum procedau bătrânii") a fost păstrată pură in Sud (Sri Lanka, Burma) de Ledi Sayadaw, Saya Thetgyl, Sayagi U Ba Khin și odată cu S.N. Goenka (cea mai înaltă "instanță" Vipassana în prezent) readusă în India și preluata în Occident. Lanțul tradiției și al profesorilor este prezentat la Vipassana Research Institute http://www.vri.dhamma.org. Este celebră fraza rostită de legendarul U Ba Khin atunci când Goenka a reînceput să inițieze meditatori în India: "The clock of vipassana has struck"... vezi un extras al lucrării la: https://www.pariyatti.com/clock.pdf.

Asta se face la Dumbrava. O asociere cu alte școli în afara acestei tradiții este forțată și superficială.

Cu scuze pentru tenta off-topic închei în speranța că invitația din finalul mesajului tău a fost mai mult decât formală.

Toate cele bune!

#18443
harababura

harababura

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 05.12.2006

View Postcecilia.ghitulescu, on Mar 15 2007, 14:31, said:

Haida-ti sa videm ce mai e nou. Iaca buletin de informatii de la ultima spirala. E proaspat, cald si aburind. Nici nu m-am atins de el.

Păi, unde sunt pozele "transfiguratoare"? Văd că stilul de machetare s-a adaptat simțitor. Iată că presiunea contează! Se cârpește de zor la imagine. Ad literam cât și în substanță la imaginea maestrului... Frumoasă supriză!

#18444
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

View Postcecilia.ghitulescu, on Mar 25 2007, 08:54, said:

Sa ma anuntati si pe mine cind puneti de berea aia, sa ma arunc si eu spre voi.

  Fara tine nu desfacem sticlele ;)  :kisstogether:

#18445
varza-branza

varza-branza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 08.12.2006

View Posticsoc, on Mar 24 2007, 21:55, said:

pai ideea mi-a dat-o lama ... ca zicea de forumul yogaesoteric, ca trebuie sa intelegi ce vor cu adevarat sa zica oamenii, sa-i citesti ... etc
Genial!
Iti dai seama ca nu are viata lunga articolul tau si ca i-ai imbolnavit de paranoia?
In plus i-ai convertit la REBUSISM!

:coolspeak:

#18446
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postvarza-branza, on Mar 24 2007, 22:39, said:

Genial!
Iti dai seama ca nu are viata lunga articolul tau si ca i-ai imbolnavit de paranoia?
In plus i-ai convertit la REBUSISM!

:coolspeak:
Sa zic ca mai sunt inca trei capcane pe site?

... Glumeam mai ... nu dati delete la tot ... relax!
Voiam doar sa sugerez ca ma cheama Molete, poate stergeti prostiile aluia ... si poate dati dovada de bun simt si cand stergeti articolul extraordinar si genial pentru care o sa va radeti pe cap il eliminati si p-acela despre Claudiu securistu'. Acela nu va face deloc cinste - desi nu ascunde in "rebusul" sau nimic.

#18447
klopete

klopete

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 420
  • Înscris: 29.10.2006

View Posticsoc, on Mar 24 2007, 18:16, said:

Ce legatura exista intre Gelu Voican (masonelu) si Grig ar fi interesant de aflat.
Insa e evident ca nu se plac deloc unul pe altul.

Pai ceva legaturi misteroase sunt, ca atunci cind i-a explodat bomba atomica in apartament, Grig cauta sa il gaseasca tsap ispasitor si tot insinua ca la ordinele lui ar fi fost pusa bomba. Oricum mai toti guru se ocupa de gainarii, nici macar aia mai straluciti nu stau locului. Uite aici ce cotscarii fac CIA cu India.

#18448
cecilia.ghitulescu

cecilia.ghitulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,251
  • Înscris: 14.10.2006

View Posticsoc, on Mar 24 2007, 21:44, said:

Sa zic ca mai sunt inca trei capcane pe site?

... Glumeam mai ... nu dati delete la tot ... relax!
Voiam doar sa sugerez ca ma cheama Molete, poate stergeti prostiile aluia ... si poate dati dovada de bun simt si cand stergeti articolul extraordinar si genial pentru care o sa va radeti pe cap il eliminati si p-acela despre Claudiu securistu'. Acela nu va face deloc cinste - desi nu ascunde in "rebusul" sau nimic.

Ar fi fost o  faza sa ii umpli cu articole din astea, mama ce-ar fi fost. Sa nu mai stie amaritii ce e bascalie si ce nu. N-am mai ris de multa vreme asa ca astazi seara.
:kisstogether:

#18449
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006
Dragii mei, am avut si eu o revelatie: am inteles de ce ingerii vorbesc in limbaj tipic misan.

MISA, respectiv Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut, a recunoscut ca are o misiune la nivel planetar, respectiv trezirea constiintei oamenilor de pe aceasta planeta. Prin nenumaratele sale actiuni, dar mai ales prin cele de comuniune cu Dumnezeu-Tatal, MISA a reusit sa creeze un camp de forta atat de puternic in jurul Terrei, incat vibratiile transmise au sensibilizat pana si forurile superioare, ingerii intrand in rezonanta cu aceste "unde de soc", din fuziunea respectiva rezultand un canal perfect de comunicare. Astfel, ingerii au preluat inclusiv limbajul de lemn de la MISA, pentru a se face cat mai bine intelesi de catre cursanti, revelarea de mesaje ca si cel de mai sus nefiind altminteri posibila.

Asadar, in fata acestor dovezi de necontestat, cum sa nu ne fie noua rusine ca nu am inteles profunzimea invataturilor MISA - ganditi-va bine, Integrare in Absolut, cand ele au generat altfel de rezultate ultra-mega-zguduitoare?

Fratilor, ma tem ca ne-am supt de la fericire...


#18450
LamaEsoteric

LamaEsoteric

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 21.11.2006

View Posticsoc, on Mar 24 2007, 21:22, said:

Acum cateva zile a fost postat pe yogaesoteric un articol interesant.
Acesta:
Deci tipul povesteste ca l-a luat in brate ingerul si ce stare super a trait Alexandru asta.
Si mai mult de atat i-a transmis si un mesaj. Din pacate dupa editarea acestuia pentru introducerea diacriticelor s-a pierdut un pic din mesajul angelic. Respectiv lenea de a scrie Însă a facut ca in mesaj sa apara un Dar care a alterat un pic mesajul.
Asa ca va rog sa-mi dati voie sa reproduc aici mesajul initial - fara diacritice - pentru a intelege mai clar ce a vrut sa spuna acel inger:
Dincolo de ce scrie cu majusculele inrosite mesajul merita apreciat ... chiar daca baietii de la yogaesoteric au vazut in el pe Grig - el era acolo dealtfel dupa cum vedeti - dar total perpendicular pe mesajul angelic.

Articolul a aparut ca urmare a unui mail trimis de un cursant daruit pe nume Paul Alexandru Calinescu ... ADICA: PACALINESCU (mai lama mai!) ... adica,
mereu acelasi,
cu mult drag al dumneavoastra,

cosci

PS:
Mai scriu ceva la post scriptum pentru tine lama ? Sau te-ai prins?!
Sper ca nu o sa-mi stergeti articolul meu drag. Oricum ce am dorit sa demonstrez cu el am demonstrat. Sper insa sa nu te superi prea tare si iti doresc SA NU-TI TREACA RUSINEA pentru celalalt articol, postat cu buna-stiinta pentru a lovi un om ce ne-a fost drag. RUSINE!

hahaha m-a contactat un prieten sa-mi spuna ca unu de pe sp mi-a facut o farsa, sa mor de ras nu alta mai cosci

Cat despre "mesajul" tau, da, face sens, pe SP, si nu ma mir. Insa... insa... insa... GRDG E UN ESCROC.. cum e pe Yogaes.. nu face sens amice. Asa ca relax...  

@bhairava, mare forumist, care iti place sa fii in centrul atentiei (asa cum ai facut si pe alte forumuri) chiar daca n-ai treaba cu subiectul (daca e hot, hop si tu si prinzi ideea din mers - zic asta pentru ca, fara sa caut sa aflu ceva despre tine [pana sa te bagi peste mine nici nu ti-am citit postarile], cineva m-a contactat si mi-a zis cine esti si cu ce te ocupi) daca scrii o traire spirituala sau un mic text esoteric de 3 randuri, conceput de tine, pe bune ca pun pe yogaes. Hai, da tot ce poti. E sansa ta :peacefingers:

@icsoc, nu faci decat sa iti etalezi modul pervers de a actiona si cu asta cred ca am lamurit ideea.

Asa ca nu are de ce sa imi fie mie rusine pentru ca tu ai fost meschin  :lol:  

Daca ai ceva cu Grieg, chiar si asa, ar trebui totusi sa fii om integru in fatza lui Dumnezeu. Sau poate ca nici in Dumnezeu nu mai crezi amice, asta ar lamuri situatia complet.

No offence to you too ;)

P.S. Pana acum am intrat aici pentru dialogul cu @indignatu si prietenii stiu de ce ;)
Cu scuzele de rigoare va spun urmatoarele:
Parerea mea e ca nu urmariti un dialog sincer ci sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret (actiune pur egotica), chiar cu pretul injosirii voastre pana la a recurge la meschinarii (actiune lipsita de orice ratiune). E cam mare pretul, sa-ti vinzi sufletul (sa te injosesti chiar atat de mult) pentru cauta sa demonstrezi ceva. E treaba voastra, e sufletul vostru, e constiinta voastra si nu reusiti decat sa ne faceti sa zambim pe cei care observam incrancenarea voastra de a vedea raul acolo unde nu este. Nu faceti altceva decat sa percepeti totul prin prisma propriilor meschinarii.
Spun scuzele de rigoare pentru ca, in general, intr-o discutie, nu folosesc atacul la persoana pentru a imi intimida oponentul. Este lipsit de bun simt si demnitate. Am intentionat sa va spun motivul pentru care consider ca este o pierdere de vreme pentru toti cei care cauta sa dialogheze cu majoritatea dintre voi, cei anti, care luptati orbeste pentru o cauza pierduta si anume distrugerea misei.
In rest, toate cele bune :)

In incheiere, ca sa va destindeti nitzel, o mica satira simpatica publicata tot pe Yogaes, autor fiind inegalabilul @icsoc (chiar ai talent, sa stii):

Garcea și yoghinii...

  “Bună ziua ! Garcea mă keamă și am participat și eu la raziile la ashtia cu  ioga lor ... mentionez că este periculoshi și stă pe capu’ lor nu pe al altora, în plus toți are multe orgasme (care nici eu și nici măcar nevastamea nu știm ce este astea, sigur ceva rau). Ce e mai grav însă e faptu’ că ei face meditatii de unde sigur însusheshte sume nedeclarate la impozite, motiv pentru care le-am facut razii pentru evaziune fiscală (adicã cum a zis la televizor - un fel dă crimă organizată, paramilitară și alte alea ... nu știu io că nu-s decât comisar). La aceste razii io personal confiscai următoarele:
- una bucată pahar cu un lichid gălbui (asha ca berea da mai amar);
- trei bucăți desene obscene cu cercuri concentrice înconjurate de pătrate și triunghiuri (o adevărată orgie geometrică);
- un telefon mobil cu ecran color (că mia zis fimiu săi aduc și lui ceva dã ziua lui);
- trei pereki kilotsei tanga (pt nevastamea bineințeles).

În plus țin să menționez că la una din locuințele în care am intrat era o gaură în perete dubioasă (chiar perversă - cine știe ce făceau cu ea) și chiar un suspect linoleum pe jos. pe bivolaru nu lam gasit ca noi venisem pentru ca să-și ia domnu procuror un calculator pentru fisu.

La parter insă am gasit dovada grăitoare - o babă care și ea când a fost minoră a violato bivolaru și s-a grabit să-l reclame , când la văzut pe domnu procuror ... de asemenea sub amenințare, de bună voie nea mai declarat scris că are cunoștinte referitoare și la alte fapte probabile (sau reprobabile ?) pe care bivolaru și misa lea făcut în viețile lor anterioare dar nu nea spus mai multe că vrea protecție sub forma unui apartament cu trei camere..”

:clapping:

Acum, mai @icsoc, is up to you: sa iti folosesti talentul ca sa faci mai buna lumea in care traim sau... dimpotriva.
Daca ne mai scrii asa simpatic, mai publicam, mai publicam. Si scriem si autorul, asa ca nu mai e nevoie sa fii pacalici.

Edited by LamaEsoteric, 25 March 2007 - 01:08.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate