Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 

Echitatie

- - - - -
  • Please log in to reply
341 replies to this topic

#325
Epurica

Epurica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,729
  • Înscris: 29.06.2005
Uau, de cand n-am mai scris in propriul topic. Multe mesaje, multe pagini. Ma bucur enorm!  :proud:

Am venit ca sa las un anunt, poate unii iubitori de cai l-au ratat.

Pe 1 si 2 Mai, la Arenele Romane (Parcul Carol), Bucuresti, orele 20:30, va avea loc un spectacol ecvestru- Galop Show. Pretul biletelor e de 50 ron, si 35 ron pentru copii/familii.

Sursa

[ http://content.eventim.com/static/uploaded/at/images/sponsor/29309.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#326
Scoro

Scoro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 27.06.2007
Salutare tuturor.

Am citit toate postarile ca sa intru mai bine in subiect.

Mi se pare mie sau e o perioada foarte nefericita pentru echitatie? De fapt pentru cai.
In Timisoara si imprejurimi e cam trista situatia.
Clubul Iarilo e inchis (sechestru), la Manej nu prea sunt cai, la Izvin nu se poate calari, iar celelalte locatii nu-mi inspira prea mare incredere deocamdata.

Ciudat e si faptul ca nici un club nu ofera turism ecvestru la noi in zona. Cred ca in mare parte asta ar putea fi si motivul pentru care unii au dat faliment.

p.s. Eu calaresc ocazional. Nu am luat inca lectii dar imi doresc sa o iau la un moment dat de la zero.

#327
AncaBanca

AncaBanca

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 13.02.2009
Salut. M-am apucat de calarie acum 3 luni si sunt inca extrem de incepatoare, dar a inceput sa imi placa tare mult si, dupa cum ziceau mai multi din topicul asta, m-a prins si pe mine virusul echitatiei.

Ma intorc acasa in vacanta de vara si mi-ar placea sa fac cateva lectii in septembrie la un club de echitatie, preferabil in apropiere de Bucuresti. Am citit despre un manunchi de cluburi in topicul asta si mersi de informatii, dar toate posturile sunt de acum 1-2-3 ani, asa ca voiam doar sa intreb

Care mai e starea actuala a cluburilor de echitatie de pe langa Bucuresti? A mai mers cineva de curand la lectii? Ceva recomandari mai recente? Am fost in sa in jur de 5 ore pana acum si abia am renuntat la coarda, dar mi-e inca greu fara ea. Daca are cineva in minte un loc care merita mentionat, va rog spuneti-l aici.

Mersi fain! :)

#328
ioan_rosoiu

ioan_rosoiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 27.02.2008

View PostAncaBanca, on 11th August 2010, 15:41, said:

Care mai e starea actuala a cluburilor de echitatie de pe langa Bucuresti? A mai mers cineva de curand la lectii? Ceva recomandari mai recente? Am fost in sa in jur de 5 ore pana acum si abia am renuntat la coarda, dar mi-e inca greu fara ea. Daca are cineva in minte un loc care merita mentionat, va rog spuneti-l aici.

Mersi fain! :)

Din weekend-ul ce tocmai a trecut, am inceput sa merg la Riding Club pe Jandarmeriei. Prin alte locuri nu am ajuns ca sa pot face o comparatie dar locul asta m-a cucerit. De la domnul Nelu, la instructori si nu in ultimul rand la cai.
Am fost sambata sa vad cum e iar duminica mi-am facut deja abonament. Este superb!
Toate bune!

#329
Coana

Coana

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 803
  • Înscris: 23.06.2004
mai exista o ferma, e pentru cei fara pretentii, si mai haiduci. E langa centura Stefanesti /Voluntari. Acolo ma simt cel mai bine. Plus puteti face si plimbari la padure calare. Pm pt detalii.

#330
gsk

gsk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.05.2005
salut,

coana, lasa si tu detalii aici, ca nu se inampla nimic. :)

de clubul asta ati auzit? http://www.robinhood.ro/

eu am "calarit"
(in ghirimele pt ca totul a durat 10 min) in we trecut si m-am indragostit de caluti.
la cluburile la care ati fost, te lasa sa calarsti fara capastru, zabala, sa, samd? mi se pare ca ii chinui inutil (..sper ca nu ma obliga sa am si cravasa, prefer sa folosesc cravasa doar pe prietena...)

#331
Coana

Coana

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 803
  • Înscris: 23.06.2004

View Postgsk, on 14th September 2010, 17:57, said:

salut,

coana, lasa si tu detalii aici, ca nu se inampla nimic. :)
nu vreau sa pun numere de tel pe forum:)

#332
stiridebine

stiridebine

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 12.07.2010
Mai poti lua lectii de la Clubul de Echitatie Bucuresti si iti recomand sa intrebi de domnul Nelu,omul acesta este un impatimit al calaritului.

#333
sinziana2000

sinziana2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.10.2010
Salutari,

Pentru a discuta despre locuri unde poti sa incaleci - nu doar in Bucuresti, ci si un tara, inclusiv pensiuni care ofera turism ecvestru, am facut un grup de facebook care se numeste "echitatie". Linkul este

http://www.facebook....134078746625757

sau poate merge asa, cu click direct: echitatie

E un loc de discutii, pentru ca poti gasi si filmulete despre pozitia corecta in sa sau alte informatii. Poate posta orice membru - e un spatiu pentru comunitatea pasionatilor de echitatie :)

Cele bune,
S.

#334
elisado

elisado

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 21.11.2006
ma intereseaza un club de calarie bucuresti. mai exact pe unde sunt acestea din jurul bucurestiului si daca stiti orar. mutumesc

#335
simpleshoes

simpleshoes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 05.09.2009
Buna!

Sunt fericita sa va spun ca, dupa ultima mea postare de acum un an/doi am avansat muult  :D

Am schimbat centrul de echitaie; in fostul meu loc cu Ion si Carmen Maldea bateam pasul pe loc si cateva lucruri erau invatate cam dupca ureche...

acum fac la regatul cailor din adunati copaceni si totul merge struna. Sunt multi instructori, exista un manej acoperit gigantic si cai din plin! Sunt multi instructori dar cei cu care am apucat sa fac sunt: Andreea, Florin si Magda. Pentru o ora platesc 100 lei.

Am inceput sa fac sarituri (peste obstcole de 30-4o cm), galop, iar data trecuta am incercat galop in scari-cred ca este pregatitor pentru un galop mai mare. Calaresc aici din toamna si am avansat enorm! Fac saptamanal, o lectie in weekend. :) Sunt multumita si ma inteleg bine cu Impulsiv

Mai vorbim saptamana viitoare!

PS: un vid cu mine cand sar: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/A1oL2uGT3QI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#336
licurici1975

licurici1975

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.05.2012
Salutare tuturor

Nu stiu daca va mai intereseaza dar Iarilo Club de la intrare in Jebel, nu radeti, "functioneaza", langa Timisoara
Adica sunt cai, calareti, amatori si toate cele...
Eu cu fetita mea mergem acolo si suntem foarte happy
Mai recent s-a deschis un club la Giroc, dar nu prea e de capul lui, adica e la fostul Totalco, cine stie, si este intre "betoane". La Iarilo e super fain ca este in aer liber...


E suuppeeeeer

si mai au si un cal fjord, rasa norvegiana, desi e privat, poti sa-l admiri


Cateva poze de la o demonstratie 13.05.2012 Giroc... din pacate nu eu apar in poze :)

Iar ca si pret este 50 lei/ora... Tania, Carla sau Galea sunt instructorii de la Iarilo, e super ok

Attached Files



#337
Mixaela

Mixaela

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 01.12.2013
Chiar daca acest topic a prins praf, incerc sa il readuc la viata ..

Dragostea de cai am avut de cand eram mica, dorinta de a face echitatie la fel, nu mai tin minte exact ce s-a intamplat de nu am ajuns la herghelia de la Mangalia, cat nici nu stiam daca tin cursuri pentru echitatie, era cea mai aproape de orasul Constanta unde locuiam. Am ramas cu visul pana in vara aceasta cand totul s-a schimbat.
Totul a pornit de la o reclama a statiunii Psakoudia si un iubitor de cai a vrut sa fie prezent cu caii la filmare. Astfel cu 2 zile in urma am zis sa fac o plimbare cu caii lui. Sunt incepatoare, mare lucru nu stiam doar din ceea ce citisem pe internet si de la vizionarea clipurilor de pe youtube. Oricum cel care avea caii , i-am inteles nebunia dupa aceste minunate animale, desi ca profesor nu mi-a placut. Cam brutal a fost. M-a luat imediat la galop. Ii spuneam ca mi-e teama sa nu pic de pe cal, sa o ia mai incet si el tot continua ca nu asa e bine , ca ma invat... pfff... ma rog frumos a fost nu zic ca nu, dar am stat cu mari emotii cand o luam cu calul la coborat dealurile de prin zona Posted Image) ...
La filmare, tot cu caii lui, de data asta m-am simtit un pic mai usurata, din cauza ca nu mai purta funia legata de calul meu sa ma poata indrume, mi l-a lasat liber la cum l-am dirijat eu. Mi-a placut asa. Calul foarte calm era, in pas de plimbare la malul marii.

Dupa cateva luni, mai degraba de saptamana trecuta am dat de un alt iubitor de cai, tot din comuna unde locuiesc, care mi s-a parut de la prima vedere un bun cunoscator si instructor de nota 10, din ceea ce povestea, cat si din cursurile pe care i le aplicase fiului sau de la varsta de 3 ani .
Fiul sau este campion cu medalia de aur la sarituri (cu calul) si are numai varsta de 10 ani!
Asa ca am inceput prima sedinta prin a "socializa" cu caii , duminica care vine si bineinteles daca vremea tine cu noi, voi avea a doua sedinta de echitatie.

Mi-am propus ca pana la vara sa stiu sa calaresc. La cate intalniri si competitii sunt in zona Halkidiki si de fiecare data cand eram intrebata "stii sa calaresti?" ma zgariam pe ochi ca nu puteam fi alaturi de iubitorii de cai in drumetii. Astfel m-a impins sa fac si eu. Nu m-a interesat vreodata cat costa cursurile de echitatie din Grecia, sunt fericita ca e un bun prieten de-al nostru si nu platesc nimic.


Prima poza este inainte de a face filmarea, a doua este de cand incepusem filmarea pentru a face cunoscuta statiunea Psakoudia si a treia socializarea cu calutii: cel grasun este calutul cu care voi face orele de echitatie pe nume Bebis, foarte calm si tare mancacios si cea din fata mea este Zozo, o iapa foarte zapacita, pusa mereu la alergat cat si foarte foarte dulce, privirea ei te cucereste de la prima vedere.

Attached File  2.jpg   54.48K   19 downloadsAttached File  1.jpg   97.57K   20 downloadsAttached File  3.jpg   64.8K   19 downloads

Edited by Mixaela, 22 October 2014 - 21:52.


#338
MMM941

MMM941

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.04.2015
Am descoperit recent echitatia intr-o vacanta si as vrea sa incep sa iau cateva lectii. imi poate recomanda cineva un centru de echitatie in bucuresti/ langa bucuresti?

#339
aniod01

aniod01

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.05.2015
Buna

Daca doriti sa aflati mai multe despre comportamentul unui cal inainte de a incepe sa calariti, va recomand sa vizitati site-ul http://www.caisiechitatie.com

Edited by aniod01, 11 May 2015 - 16:43.


#340
Pollux

Pollux

    Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,339
  • Înscris: 28.02.2005
stie cineva un centru de echitatie cu un pret rezonabil pe langa bucuresti? (pret rezonabil pentru mine <100 lei/ora)

#341
razvan09222

razvan09222

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.07.2015
Lectii de echitatie cu instructor atestat international in Otopeni, la 5 minute de Mall Baneasa.Pretul este de 80 ron/sedinta.Contact: 0773 848 371

Attached Files



#342
Violet92

Violet92

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.04.2017
https://www.olx.ro/o...so-ID7LsAj.html
Cizme de echitație Sergio Grasso, nepurtate ,noi. Pielea este naturală si de foarte buna calitate.Aceste cizme sunt destinate concursurilor de echitație, dar modelul elegant se potrivește si cu ținute de zi cu zi.
http://www.sergiograsso.it/?lang=fr

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate