Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Teapa cu fotoliu de masaj

- - - - -
  • Please log in to reply
153 replies to this topic

#109
ela30

ela30

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.02.2013
Ce sa mai comentam? Subit si romana ta s-a imbunatatit... Ai si virgule bune si cratime asemenea. Evident ca s-a schimbat persoana ce scrie. Dar tot defazat(a) esti... ce cauti tu pe topicul nostru, dc tot spui ca nu vorbesti despre fotoliile teapa?

#110
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Pentru elenasabau!
Sant convins ca medicina alternativa are efect,o stiu din experienta proprie doar si acela ca exista efectul placebo care in cazul dumneavoastra  functioneaza cu privire la salteaua cu pulsare magnetica. Doar toate acestea nu inseamna ca firma nu ari oferi  produse de proasta calitate la preturi exagerate, din contra tot ce fac e inselatorie curata. Dvs nu ati luat nici un efort de a documenta, macar de a citi acest forum de la inceput,de acela nu ati priceput nimic din problema ridicata. Va rog nu considerati o jignire, nu ma leg de cunoaserea limbi Romane , nici eu nu cunosc, doar daca comentati o problema sa luati minimul de efort de a citi de la A la Z.

#111
BK31

BK31

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.11.2013
Buna Ziua,
Am nevoie de ajutorul vostru, din pacate si parintii mei au cazut in aceasta capcana cu salteau miraculoasa de la serendipity firma din targu mures, cand i-am auzit am crezut ca innebunesc, repede am si mers inapoi la locul unde au semnat contractul sa cer anularea lui, desigur am fost luata pe sus de doctorita prezenta acolo care ma asigurat ca nu poate sa anuleze comanda, pur si simplu e imposibil, pur si simplu am fost impinsa afara din incapere si mi s-a zis sa iau legatura cu firma din targu mures dar nu mai e nimic de facut sunt nevoita sa cumpar salteaua. Avand in vedere ca e weekend nu pot lua legatura nici cu OPC si nici cu firma lor din Targu Mures. Probabil luni sau marti o sa ne sune ca a sosit comanda , eu ce pot sa fac?desigur o sa le scriu si prin mail si o scrisoare recomandata prin posta ca reziliez contractul, dar in contract scrie ca daca refuz preluarea produselor livrate pierd avansul ( din pacate ai mei au platit o suma destul de maricica deja) si trebuie sa platesc si cheltuielile de livrare si administrate a produselor , mai exact 10% din pretul produslui ( produsul e 3700 Ron), ce pot sa fac sa nu ne pierdem toti banii?as aprecia orice sfat

#112
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Am dat un raspuns anterior, cititi-o, si conformati-va.

#113
BJudit

BJudit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 27.11.2013
Numele meu este Judit B., sunt din Oradea, am 54 ani. O prietenã de a mea a fãcut comandã on-line pentru un cearșaf pulsant. Numele produsului este Promag, iar dupã preluarea acestuia am constatat cã nimic nu este adevãrat legat de produs și de oferta companiei, care comercializeazã acesta prin internet. Prietena mea s-a bucurat cã poate achiziționa un cearșaf pulsant numai la prețul de 15 milioane lei, însã aceastã sumã de 15 milioane lei a fost risipitã, cum s-a aflat ulterior. Vãzând dezamãgirea prietenei mele, împreunã cu soțul meu am verificat aceastã firmã și am aflat cã în spatele acestei noi companii on-line numitã SC PRODUCTS & HEALTH SRL stã conducerea societãților Vero Medical sau Pulsomax din Târgu Mureș, cunoscute de mulți dintre noi, care au provocat dureri de cap deja pentru mulți oameni. Doresc sã atrag atenția tuturor cã acești oameni mârsavi se ascund acum în spatele firme on-line mai sus numite.
Voi prezenta dovezi pentru cele scrise mai sus în urmãtorul document!

Attached Files



#114
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Pentru BJudit și mulți alții ! Multumită lui  -ela30-  procedați conform Ordonanta nr 109 din 1999. Va atașezi rezumatul principal.din ordonanta nr. 106/1999, republicata 2008
privind contractele incheiate in afara spatiilor comerciale



Art.7
Contractul trebuie sa fie intocmit in forma scrisa, incheiat cel mai târziu in momentul livrarii produsului sau serviciului, si sa contina cel putin datele complete de identificare a partilor contractante, obiectul si pretul contractului, data si locul incheierii acestuia.

Capitolul III - Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Art.8
(1) In situatiile prevazute la art. 3-5 comerciantul va informa in scris consumatorul, inainte sau cel mai târziu in momentul incheierii contractului, despre dreptul acestuia din urma de a denunta unilateral contractul in termenul prevazut in prezenta ordonanta, indicând numele si adresa persoanei fata de care isi poate exercita acest drept.
(2) Contractul trebuie sa stipuleze, cu caractere mari si in imediata vecinatate a locului rezervat pentru semnatura consumatorului, clauza expresa despre dreptul de denuntare unilaterala a contractului, in termenele si in conditiile prevazute in prezenta ordonanta, precum si numele si adresa comerciantului fata de care consumatorul poate sa isi exercite acest drept.
(3) Comerciantul este obligat sa inmâneze consumatorului un exemplar din contractul incheiat si sa poata proba acest lucru in fata organelor de control.

Art.9
(1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul, in termen de 7 zile lucratoare, care incepe sa curga:
a) de la data incheierii contractului, daca aceasta este concomitenta cu data livrarii produsului;
b ) de la data incheierii contractului de prestari servicii;
c) de la data primirii produsului de catre consumator, daca livrarea a fost efectuata dupa data incheierii contractului.
(2) Partile pot stipula in contract un termen mai mare decât cel prevazut la alin. (1), daca considera necesar.
(3) Pentru a-si exercita dreptul de denuntare unilaterala, consumatorul trebuie sa anunte comerciantul, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, data expedierii acesteia trebuind sa se incadreze in termenul prevazut in contract. Anuntarea comerciantului exonereaza consumatorul de orice obligatie, cu exceptia celei de a inapoia comerciantului produsele livrate, contractul considerându-se desfiintat.

Art.10
Daca comerciantul a omis sa informeze consumatorul despre dreptul de denuntare sau daca informatia a fost incompleta ori gresita, astfel incât nu ar permite exercitarea unui asemenea drept, termenul prevazut la art. 9 se prelungeste cu 60 de zile lucratoare.

Art.11
Comerciantul este obligat sa primeasca produsele returnate de consumator in termenele prevazute in prezenta ordonanta.
Art. 15
(3) Cheltuielile de expediere sunt in sarcina comerciantului.
Art.16
(1) Comercianul, in termen de 15 zile de la primirea comunicarii conform art. 9 sau, dupa caz, art. 10, trebuie sa ramburseze consumatorului toate sumele platite de acesta, precum si eventualele cheltuieli aferente, conform prevederilor prezentei ordonante.
(2) Sumele se considera rambursate la termenele la care au fost efectiv restituite, expediate sau a fost ordonata plata lor.
(3) Se considera nula orice clauza care prevede limitari la rambursarea catre consumator a sumelor sus-mentionate.

Art.17
Dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, aceasta fiind considerata nula de drept.

adica 67 zile termen de denuntare unilaterala daca in contract vanzatorul nu a specificat nimic in contract despre dreptul consumatorului de a denunta unilateral mizeria - adica exact ce se intampla - totodata sanctionabil cel putin contraventional de catre ANPC cu amenda contraventionala de la 200 lei la 500 lei.


In acest forum s-a mai publicat acest lucru  în  comentariile anterioare. Citiți-o și pe acelea !  Succes!
Cum am scris anterior,  avem de a face cu o rețea mafiotă multinațională cu implicații politice de nivel inalt.

Edited by Arhangelul, 28 November 2013 - 15:35.


#115
rujaxe

rujaxe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.03.2007
Am fost si eu contactat telefonic de cineva din partea firmei Carpe Diem din Odorheiu Secuiesc care m-a invitat la un eveniment in cadrul caruia se vor efectua niste analize gratuite cu un aparat de magneto-rezonanta.
Initial am acceptat, evenimentul fiind programat pentru saptamana viitoare 04.12.2013.
Astazi a sosit prin posta invitatia la eveniment si am fost curios sa vad daca nu cumva imi pierd timpul..... si va multumesc pentru informatiile impartasite.

Deci, in cazul in care aveti probleme cu echipa de la Carpe Diem urmatorul eveniment este miercuri 04.12.2013, in Bucuresti, Casa Latina, Sos Panduri 71.

Edited by rujaxe, 29 November 2013 - 20:44.


#116
MariaTamas

MariaTamas

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.10.2013
Uite, si pe mine m-au invitat pentru 4 decembrie, abia astept sa ma duc, sunt curioasa, deoarece o vecina de a mea a fost acu 2 saptamani, si i-a placut tare mult. Mie-mi place invitatia, da o senzatie de sarbatoare, e frumoasa. Foarte promitator, ma duc si sa vedem!

#117
fabianalpar

fabianalpar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.12.2013
Ba, fratilor, eu am participat la prezentarea aia de 4 decembrie, organizata de Serendipty. Mi-au atras atentia, in sensul ca am devenit chiar interesat de produsele aratate si care au si fost puse la dispozitia noastra sa le incercam. Inainte sa fac achizitionarea, ma gandeam sa fac un research..fiindca intr-adevar sunt destul de scumpe alea. Sincer, nu m-am uitat in profunzime care e povestea de background a revoltei de aici..adica de la cine ati comandat ce si pe nu stiu ce pret..dar sigur nu era vorba despre firma sus mentionata... Mi s-a parut totul in regula. Erau convingatori, clar, dar in niciun moment n-am avut impresia ca e bataie de joc cea ce fac si nu stiu ce..:)) Au si zis, ca avem posibilitatea sa ne razgandim, avansul sau pretul total dupa caz va fi restituit. Dar in 99% din cazurile nu se ajunge la restituire, ca cumparatorii sunt cu totu multumiti. Deci din moment ce potentiali cumparatori sunt constienti de posibilitatile si drepturile lor..eu zic ca oricat de scump sa fie un produs..vanzarea s-a facut conform legii. Si acum urmeaza sa ma uit daca chiar merita pretul produsul pe care vroiam sa-l iau. O sa va tin la curent.
Simteam nevoia sa bag comentul aci, ca printre fte multi nesimtiti si fraieri mai sunt si unii cintiti si corecti, iar la prezentare angajatii erau de buna-credinta..

#118
corina_geo

corina_geo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,093
  • Înscris: 30.09.2008

 MariaTamas, on 02 decembrie 2013 - 14:54, said:

Uite, si pe mine m-au invitat pentru 4 decembrie, abia astept sa ma duc, sunt curioasa, deoarece o vecina de a mea a fost acu 2 saptamani, si i-a placut tare mult. Mie-mi place invitatia, da o senzatie de sarbatoare, e frumoasa. Foarte promitator, ma duc si sa vedem!

 fabianalpar, on 07 decembrie 2013 - 00:17, said:

Ba, fratilor, eu am participat la prezentarea aia de 4 decembrie, organizata de Serendipty. Mi-au atras atentia, in sensul ca am devenit chiar interesat de produsele aratate si care au si fost puse la dispozitia noastra sa le incercam. Inainte sa fac achizitionarea, ma gandeam sa fac un research..fiindca intr-adevar sunt destul de scumpe alea. Sincer, nu m-am uitat in profunzime care e povestea de background a revoltei de aici..adica de la cine ati comandat ce si pe nu stiu ce pret..dar sigur nu era vorba despre firma sus mentionata... Mi s-a parut totul in regula. Erau convingatori, clar, dar in niciun moment n-am avut impresia ca e bataie de joc cea ce fac si nu stiu ce..Posted Image) Au si zis, ca avem posibilitatea sa ne razgandim, avansul sau pretul total dupa caz va fi restituit. Dar in 99% din cazurile nu se ajunge la restituire, ca cumparatorii sunt cu totu multumiti. Deci din moment ce potentiali cumparatori sunt constienti de posibilitatile si drepturile lor..eu zic ca oricat de scump sa fie un produs..vanzarea s-a facut conform legii. Si acum urmeaza sa ma uit daca chiar merita pretul produsul pe care vroiam sa-l iau. O sa va tin la curent.
Simteam nevoia sa bag comentul aci, ca printre fte multi nesimtiti si fraieri mai sunt si unii cintiti si corecti, iar la prezentare angajatii erau de buna-credinta..

Ce coincidente....2 useri noi :|


:death:

#119
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Pentru Tamas Maria si Alpar Fabian si pentru multi alti, un sfat prietenesc : sa nu cumparati nimic  sub inpulsul momentului, cereti brosura cu descrierea produsului si acasa informati-va foarte detailat pe  Google  cine produce,unde, cine este patronul, unde este inregistrat firma,  ce preturi au  alti ofertanti  etc. Dupa toate acestea  puteti arunca bani vostri.  Suces !

Mai nou am gasit  o firma si in Oradea, a carui nume contine si numele de Serendipity, tot cu un patron din ungaria. Interesant ! NU?

#120
jetixxx

jetixxx

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.12.2013
Iauziiti! Pulsomax Srl, din Targu Mures sustine ca una dintre produsele revoltatoare de ale lui vindeca cancerul. Jale..bai, ce marlani sunteti!!!
Si sa explic asta la matusa mea de 78 ani..ca unchiul Mita nu se va vindeca de la nenorocitul ala de produs, ori sa-o las sa arunce nush cate mii de lei la niste tepari sa aibe Craciun bogat si fericit.
naveti macar un pic de bun simt? Cancer??
De aici nu cred ca mai e mult sa descoperiti si cura la HIV sau la diabet
Posted Image

#121
TiberiusT

TiberiusT

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.12.2013
Bună ziua!
Ar putea cineva să îmi spună când și unde anume va avea loc următoarea prezentare a acestor produse?!
am și eu pe cineva care a fost păcălit în urmă cu doar 4 zile și am dori să returnăm produsele pentru a recupera suma plătită.
Vă mulțumesc anticipat pentru sprijin!

#122
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Pentru TiberiusT ! Fi drăguț  si citeste ATENT comentul meu din 28 noiembrie 2013 a șaptea anterior,și conformează-te.Nu ai nevoie să mergi la o altă intălnire. URGENT trimiți un email de renunțare și cerere de restituire a contravalorii produsului conform Ordonanței nr 106 din 1999 și o scrisoare recomandată cu confirmare de primire la furnizor, mai dai și un telefon dacă ridică.Și in email și in scrisoare comunici datele tale de contact ,adresă, email. Ambalezi frumos in ambalajul original cu căt se poate  de  NEdeteriorat,și trimiți inapoi cu curier. In cerere de inapoiere a banilor adaugi in plus și cheltuelile de transport daca nu cumva vor fi de acord să ridice ei marfa. După primirea marfei furnizorul este oblgat să-ți inapoieze bani in termen de 15 zile lucrătoare. Cred că ți-am dat totul mură  in gură, de și puteai citi toate  cele necesare din acest forum  dacă nu erai atăt de puturos . BAFTĂ.

#123
TiberiusT

TiberiusT

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.12.2013
Mulțumesc frumos, Arhanghelul!
Apreciem efortul de a scrie acest răspuns.
Vis-a-vis de remarci...no comment!

O seară plăcută și să dea Domnul să reușim!

#124
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Pentru TiberiusT ! Nu a cerut efort răspunsul,te-am ajutat de plăcere, și pe mine m-a ajutat alți. Mi-a plăcut că nu te-ai supărat de remarcile mele puțin usturătoare,inseamnă că ai insușit critica și ai dat dovadă și de ințelepciune. Nu te lăsa dus de ei, că incearcă  cu ori ce pretest să tragă de timp. Fă cum ți-am scris.
Te salut cu stimă.

#125
radulescu67

radulescu67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.12.2013
In atentia tuturor! Pulsomax srl din Targu Mures, fara mila, "fura" banii din buzunarul saracilor batrani (si nu numai) si traieste bine ca un parazit. Cum ziceati si voi mai sus. Din pacate noi nu mai avem posibilitatea sa remediem "teapa", ca ne-am trezit prea tarziu. Doar dupa ce a trecut ceva timp am inceput cu sora mea sa ne uitam care e treaba cu fotoliul pe care l-au cumparat ai nostrii.
Singura concluzie la care am ajuns, ca firma i-a pacalit si pe ei, ca pe multi altii care cu buna-credinta au achizitionat de la ei.
Uitati-va si aici: http://www.urbaniuli...omanii-creduli/
Macar a aflat si presa de escrocheria pe care o fac.
Vroiam doar sa va atrag atentia sa aveti grija!

#126
Arhangelul

Arhangelul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.08.2013
Bună !  Am accesat saitul recomandat de  radulescu67, și mă intreb oare Dl  Urban Iulian cu ce este mai  bun decăt țepari din Romania?.
   Și de ce scriu asta, vă răspund : folosește aceași metodă ca ei,vrea să ne amăgeacă și să credem că este in slujba noastră și vrea binele nostru,  pentru-că nu a făcut nimic să stopeze aceste forme de inșelăciune, doar a făcut posibil ca pe saitul lui,  noi ceilalți să descărcăm ofurile ! DOAR ATĂT.
   O inițiativă legislativă? ,care să fie dusă la bun sfărșit, ați auzit. Un om politic American a spus  odată  : Dacă am putea schimba ceva prin vot, nu ari fi lăsat să votăm. Stiți proverbul " Căinele latră, doar satra merge mai departe ".
   Totul este o mascaradă de adormit vigilența și cheful de protest al cetățenilor.
                                   Crăciun Fericit!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate