Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

Google Sheet - Referire la textul...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 

Viasat History HD, Viasat Explore HD și Viasat Nature HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#91
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 08.11.2019
Am găsit sursa:

https://dtvnews.hu/h...csatornak-logoi

#92
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

 novotab51, on 12 ianuarie 2022 - 14:16, said:

Au scos gradientul si au pus o singura culoare, mare lucru..... oricum pe Explore, daca tin minte bine, deja era sigla fara gradient.
Da, pe Explore a fost scos de ceva timp.
Attached File  Screenshot (1693).png   1.22MB   43 downloads

#93
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 07.09.2018
Viasat Explore are sigla fără gradient încă de când și-a schimbat pachetul grafic în 2014.

#94
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Noile sigle
Attached File  Screenshot_20220119-084355_IPTV Extreme.jpg   469.88K   44 downloadsAttached File  Screenshot_20220119-084512_IPTV Extreme.jpg   562.92K   45 downloadsAttached File  Screenshot_20220119-084557_IPTV Extreme.jpg   543.23K   43 downloads

#95
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

În februarie, cazurile istorice nerezolvate sunt rezolvate la Viasat History


Pentru luna februarie, postul deținut de Viasat cu documentare istorice Viasat History, aduce telespectatorilor din România două serii în premieră absolută: „Cazuri istorice nerezolvate” și „Cetățile pierdute ale troienilor”.

Cazuri istorice nerezolvate

Această serie despre cazuri istorice de crimă, rămase încă nerezolvate, combină răsturnările de situație ale unui film polițist cu prezentarea detaliată a unora dintre cele mai uimitoare morți din istorie.

Reinvestigăm cazuri de crimă celebre, aplicând metode performante din criminalistică sau arheologie și punând sub semnul întrebării ce știam despre viața și epoca acelor victime celebre. Călătorim din Egiptul Antic al lui Ramses al III-lea și Italia Renașterii din vremea familiei Medici până în epoca de aur a Hollywood-ului lui Marilyn Monroe. Prezentatoarea programului – actrița de faimă internațională Florence Kasumba – examinează suspecții și teoriile din jurul fiecărui caz, explorează reconstituiri virtuale ale locurilor crimelor, analizează dovezi criminalistice și alcătuiește o echipă de specialiști în domeniu pentru a departaja miturile de dovezile solide, într-un veritabil laborator de criminalistică.

În premieră în fiecare seară, de luni până vineri, începând de luni 7 februarie, de la 22:00.

Cetățile pierdute ale troienilor

Secole la rând, Războiul Troian a fost considerat un simplu mit. Acum însă, noi dovezi incredibile dezvăluie adevărul din spatele poveștii. În cetatea Hissarlik din Turcia, ridicată pe o colină construită de mâna omului, arheologii scot la lumină secrete remarcabile, care schimbă ceea ce știam despre trecut: acum se fac excavații în ruinele unei cetăți care, spun mulți, ar putea fi chiar Troia.

În Amsterdam, arheologii reexaminează munca de pionierat a primilor exploratori ai sitului de la Hissarlik, explorând noi indicii despre căutarea Troiei și evoluția arheologiei ca știință. În Grecia, o altă echipă de arheologi a descoperit rămășițele unei cetăți bogate, care ar putea avea legătură cu această poveste faimoasă. Oare comorile scoase la lumină aici îi vor ajuta pe specialiști să descifreze secretele acestei regiuni?

În premieră de duminică 6 februarie, de la 22:00.

Sursa: https://www.liderdea...viasat-history/

„Cum se construiește o centrală nucleară?” afli în februarie la Viasat Explore


Viasat Explore a pregătit două premiere absolute care nu trebuiesc ratate. În februarie, la postul deținut de Viasat World, afli „Cum se construiește o centrală nucleară?” și ce se întâmplă în al patrulea sezon din „Camionagiu în Australia”.

Cum se construiește o centrală nucleară?

Avem acces unic ca să vedem ce fac muncitorii constructori de la Hinkley Point C, cea mai mare și mai nouă centrală nucleară din Marea Britanie, care se ridică acum într-un colț izolat al zonei rurale din Somerset.

Cu un cost de peste 22 miliarde de lire sterline și o suprafață egală cu cea a 250 de terenuri de fotbal, acest șantier extraordinar este unul dintre cele mai mari din Europa. Aici se construiește prima centrală nucleară nouă din Regatul Unit de o generație încoace, iar noi îi urmărim pe inginerii, tehnicienii și echipele lor, care lucrează în tensiune ca să termine lucrarea la timp. În etapele intermediare ale proiectului se construiesc fundațiile uriașe ale celor două reactoare nucleare, se sapă 3,5 kilometri de tuneluri pentru răcirea cu apă a sistemului, intrând pe sub Canalul Bristol, și se montează un strat etanș din oțel, un element esențial, care trebuie să rețină orice materiale radioactive în eventualitatea puțin probabilă a unei explozii nucleare.

În premieră de miercuri 16 februarie, de la 21:00.

Camionagiu în Australia

Iată că acțiunea continuă și în al patrulea sezon! Cele mai mari mașinării și cei mai duri șoferi încearcă să îmblânzească una dintre ultimele frontiere sălbatice ale lumii: interiorul continentului australian.

Pentru camioanele și camionagiii care străbat această regiune impresionantă și nemiloasă, există o singură cale de a ajunge din Punctul A în Punctul B: cea mai grea. Aceștia sunt oamenii care ne explică ce înseamnă să fii „Camionagiu în Australia”: bărbați și femei care conduc camioane uriașe, în curse care sunt adevărate maratoane, străbătând unele dintre cele mai ostile regiuni de pe glob. Aici contează un singur lucru: să ajungi la destinație și să te întorci de acolo viu. Seria este acum mai mare, mai bună și mai dură ca oricând, demonstrând cât de dificil este să lucrezi în câteva dintre cele mai izolate regiuni ale continentului australian.

În premieră de luni 28 februarie, de la 22:00.

Sursa: https://www.liderdea...viasat-explore/

Premierele lunii februarie la Viasat Nature


În luna februarie, Viasat Nature aduce în premieră pe țară documentarele „Supervulcanul din Yellowstone” și „Moșia mangustelor: Ascensiunea unei dinastii”.

Supervulcanul din Yellowstone

La mai mulți kilometri sub pământ, în subsolul celui mai celebrul parc național din SUA, Yellowstone, se ascunde cel mai mare pericol natural din lume.

Aici, în subteran, clocotește o bestie de foc, care ar putea provoca haos la scară mondială: un super vulcan a cărui super erupție ar putea să ucidă milioane de oameni, să lanseze un nor de gaze toxice deasupra continentului american și să devină cea mai mare amenințare la adresa vieții de pe Pământ. Dar cât de probabil este să se întâmple așa ceva? Și ce impact ar avea o astfel de erupție asupra lumii zilelor noastre? În acest documentar exploziv în două părți, cercetători de talie mondială discută despre pericolul acestui fenomen natural.

În premieră de sâmbătă 12 februarie, de la 14:00.

Moșia mangustelor: Ascensiunea unei dinastii

Urmărim o veritabilă telenovelă, cu mici deosebiri: principalii protagoniști au 30 cm înălțime, trăiesc în vizuini săpate sub pământ și se hrănesc cu viermi, insecte și șopârle. Ajungem să cunoaștem însă fiecare personaj în parte, la fel de amănunțit ca și când ar fi o vedetă de telenovelă – doar că toate relațiile, nașterile, morțile și conflictele de aici se petrec în lumea reală.

Această serie fascinantă continuă saga dramatică a celor trei familii de suricate, descendente ale legendarei matriarhe a clanului, pe nume Flower. Vecini și rivali, dar totodată și rude de sânge, protagoniștii trebuie să concureze pentru resurse limitate de hrană, într-un mediu care suferă schimbări majore: deșertul Kalahari din Africa de Sud.

În premieră în fiecare seară, de luni până vineri, începând de luni 7 februarie, de la 19:00.

Sursa: https://www.liderdea...-viasat-nature/

#96
vierme

vierme

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,101
  • Înscris: 31.08.2007
Viasat Explore va avea si el reclame incepand cu anul acesta. Probabil din aprilie. A intrat in studiul national de audienta TV si va fi vandut de Thematic Channels.

#97
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Pe Viasat History de la 1 februarie se testează subtitrarea arsa.

Momentan diferă, pot fi momente când subtitrarea arsa e doar pe versiunea HD.

#98
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
Macar daca acum e arsa, e naibii HD? Ca m-am saturat sa fie un peisai frumos in spate dar subtitrarea sa fie pixelata si blurata

#99
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,692
  • Înscris: 28.02.2010
La viasat nature nu se schimba? Aia e minnuscula si nu se vede deloc.

#100
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Povestea mamuților găsiți în albia preistorică a Tamisei, la Viasat Nature


Documentarul Attenborough și Cimitirul mamuților poate fi urmărit sâmbătă, 19 martie, ora 19:00, la Viasat Nature, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În 2016, un cuplu care se plimba în jurul unei gropi de pietriș proaspăt săpate chiar la marginea localității Swindon, Anglia, a descoperit cu surpriză vârful ieșind din pământ al unui uriaș os fosilizat al femurului unui mamut. Sally și Neville Hollingworth, ambii vânători amatori de fosile, au făcut descoperirea vieții – un cimitir de mamuți, chiar în vechea albie preistorică a râului Tamisa.

Vrăjit de vânătoarea de fosile încă din copilărie, Sir David Attenborough se alătură biologului Prof. Ben Garrod și unei echipe de arheologi și paleontologi pentru cercetări amănunțite.

Cum au ajuns acolo acești mamuți?

Steven Zhang, expert în evoluția mamuților, examinează dinții de mamut găsiți la fața locului, sugerând posibilitatea ca aceștia să fi aparținut mamuților de stepă - o specie de mamuți străvechi care a existat înainte de mamuții lânoși. Echipa de arheologi a găsit, de asemenea, zimbri de stepă din Epoca de Gheață, oase de urs brun și alte mamifere preistorice. Dar pentru a afla mai multe despre condițiile de mediu la momentul în care mamuții se plimbau de-a lungul râului, ei apelează pentru indicii la cochilii de melc minuscule, dar perfect conservate.

Ar fi putut oasele de mamut să fie aduse acolo de ape? Ei bine, o examinare atentă a sedimentelor sugerează altceva – râul pare să fi înaintat lent, acoperind oasele cu nămol. Datarea în laborator a probelor de sol sugerează că situl datează de aproximativ 215.000 ani, dintr-o Epocă de Gheață îndepărtată despre care știm foarte puține. Pe măsură ce echipa găsește mai multe unelte de piatră alături de oasele de mamut, devine clar că aceasta este o descoperire ce apare o dată la o generație, deschizând o fereastră unică în Marea Britanie preistorică.

Cine erau cei capabili să vâneze mamuți?

Pentru a vedea cum au fost realizate aceste unelte antice de piatră, David îl întâlnește pe Karl Lee, cioplitor în silex ce a devenit maestru în acest meșteșug străvechi. Iar de la profesorul Nick Ashton, de la British Museum, Attenborough află că umanoizii au ajuns pentru prima dată pe teritoriul Marii Britanii în urmă cu aproape un milion de ani. Ei au supraviețuit condițiilor extreme ale erei glaciare vânând, folosind piei de animale și făcând focul. Cel puțin patru specii de oameni au ocupat aceste locuri.

Dovezile sugerează că speciile umanoide care au fabricat uneltele de piatră de la fața locului au fost neandertalieni și, analizând niște urme minuscule descoperite pe unul dintre oasele de mamut, experții bănuiesc că aceste animale erau vânate și, odată măcelărite, erau aruncate în acest loc.
Urmăriți povestea acestei descoperiri sâmbătă, 19 martie, ora 19:00, la Viasat Nature.


Despre Sir David Attenborough

Sir David Attenborough este prezentator englez, biolog, istoric natural și autor, bine cunoscut pentru că a scris și a prezentat cele nouă serii documentare de istorie naturală din colecția Life, un studiu cuprinzător al vieții animale și vegetale de pe Pământ.

Fost director de programe pentru BBC în anii 1960 și 1970, ca narator și autor Attenborough are o filmografie ce se întinde pe șase decenii. Ea include Zoo Quest, Natural World, Wildlife on One, franciza Planet Earth, The Blue Planet și continuarea acesteia.

În timp ce lucrările sale anterioare s-au concentrat pe minunile lumii naturale, în ultimii ani, el a pledat pentru restabilirea biodiversității planetare, limitarea creșterii populației, trecerea la energie regenerabilă, atenuarea schimbărilor climatice, reducerea consumului de carne și rezervarea mai multor zone pentru conservarea naturală.

Sursa: https://www.hdsateli...i-in-albia.html

#101
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

DOCUMENTARUL „BETTANY HUGHES: COMORI” VA AVEA PREMIERA DUMINICĂ, 10 APRILIE, ORA 21:00, LA VIASAT HISTORY


În timp ce lumea trecea îngrijorată prin pandemie, Bettany Hughes (54 de ani) a fugit de-acasă. Ideea sa, aceea că istoria ne-ar putea ajuta în prezent, s-a materializat în documentarul „Bettany Hughes: Comori”, „Treasures with Bettany Hughes” (2021), care va avea premiera duminică, la Viasat History.

Istoria, ca tratament antistres

Serialul documentar a fost filmat pe vremea când majoritatea lumii era în lockdown, spune Bettany Hughes într-un interviu pentru historyextra.com.

A avut alături o echipă de producție foarte mică și norocul de a nu prinde niciun test COVID pozitiv.

„Ne-am gândit la ce am putea face în acele momente în care oamenii nu puteau să vadă alte locuri și le lipsea cu adevărat acest lucru. Mai mult decât atât, a fost o perioadă în care cu toții ne-am întrebat: „Cine suntem noi ca oameni, ca societate?”. „Cum supraviețuim?”. Și am încercat să găsim povești care vorbesc despre reziliență. Am încercat să folosim istoria ca un fel de terapie”, și-a explicat Hughes demersul.

Iar documentarul său prezentat ca tratament antistres pentru pandemie a ajuns și la noi, în vreme de război.

Pe drumuri europene

Bettany Hughes a început prin a-și suna prietenii și persoanele de contact din toată lumea, pentru a afla cine și pe unde mai lucrează.

Așa a descoperit că lumea nu s-a oprit în loc: a avut acces la excavații arheologice în derulare și a fost martor al unor descoperiri noi.

Vom vedea, alături de ea, paradisul insular din Malta al reginei Elisabeta a II-a, trecutul neanderthalian al Gibraltarului, excavațiile de la palatul lui Alexandru Macedon din Grecia și surprinzătoare ascunzători romantice din Italia. Și chiar dacă ați mai fost prin Grecia, Turcia, Malta sau Gibraltar, Bettany Hughes promite „o nouă perspectivă asupra acestor locuri și asupra timpului”.

Iar expediția sa nu se va opri aici. După cele cinci episoade ale primului sezon, profesoara universitară a decis să mergă mai departe:

„Da, ne ducem mai spre est, așa că vom fi mai mult pe teritoriul Drumului Mătăsii. Abia aștept, începem filmările în noiembrie anul acesta (2021, n.r.)”, a spus Bettany Hughes.

Sursa: https://www.tvmania....-history-344812

Edited by IceCoolExtreme, 05 April 2022 - 21:49.


#102
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

VIASAT HISTORY DIFUZEAZĂ DOCUMENTARUL „BAIA: ATLANTIDA ROMEI”


Multă lume caută încă legendarul oraș scufundat Atlantida, dar există mai multe site-uri acoperite de ape la fel de fascinante. Unul dintre acestea este Baia, din Italia, și-i putem vedea comorile în noul documentar „Baia: Atlantida Romei” /„Baia - The Atlantis of Rome” (2021), difuzat de Viasat History, vineri 20 mai, de la ora 22:00.

În vremurile sale de glorie, Baia era un loc al protipendadei romane. Secole întregi, cam din anul 100 î.Hr. până în 500 d.Hr., era locul preferat al romanilor bogați, care veneau aici atrași de ofertele hedoniste (unii vorbesc chiar despre viața desfrânată care domnea aici), considerate mult superioare celor din Capri, Pompei sau Herculaneum. Se poate spune că era un fel de Las Vegas al vremii. E drept că unde sunt bani și plăceri, apar și problemele, așa că Baia era la fel de renumită și pentru corupție, și pentru scandaluri.

Oricum multe dintre numele pe care ni le aducem vag aminte pe de la lecțiile de istorie, sunt legate de acest loc. Iulius Cezar și-a construit aici o vilă, ca și Nero. Mare parte din oraș a devenit proprietate imperială pe vremea lui Augustus. Era locul preferat al lui Septimius Severus. Iar Caligula a construit un pod, după ce un astrolog al vremii i-a prezis ca va deveni împărat numai dacă va trece călare peste Golful Baia. Se pare că predicția a fost corectă.

Dar vremurile de glorie au apus, iar după ce orașul a fost jefuit de barbari, în secolul al VIII-lea, a fost abandonat. Din cauza activității vulcanice din zonă, Baia se afla la aproximativ 15 km distanță de Napoli, în regiunea vulcanică de la Campi Flegrei, localitatea a ajuns cu totul sub apele Golfului Napoli. Cu o suprafață de trei ori mai mare decât Pompei, Baia este acum cel mai mare sit arheologic subacvatic din lume.

Baia contemporană cu noi

Astăzi, ruinele faimosului oraș de altădată au devenit cel mai mare sit arheologic subacvatic din lume, protejat prin crearea unui parc arheologic care devine destinația unui nou tip de turism subacvatic. Dar acțiunea mecanică și biologică a mării afectează serios acest sit, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

O echipă multidisciplinară, formată din cercetători și tehnicieni, face eforturi să protejeze ruinele scufundate, în timp ce arhitecți și arheologi se grăbesc să cartografieze și să investigheze situl care încă nu și-a dezvăluit toate secretele și minunile ascunse pe fundul mării. Până acum, doar 30% din comorile acestor locuri au fost scoase la lumină.

Sursa: https://www.tvmania....da-romei-352909

#103
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

"Căutătorul de monștri", din 18 iunie la Viasat Explore


În "Căutătorul de monștri", o serie documentară ce are premiera în România la Viasat Explore pe data de 18 iunie, ora 21:00, Cyril Chauquet, om de televiziune și aventurier "mare amator de pești monstruoși", poartă telespectatorii într-o misiune de senzație. Aceea de a căuta creaturi subacvatice, colosale și periculoase, în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei, călătorind din apele pline de rechini din Florida, până în aspra Amazonie braziliană, testând ferocitatea aligatorului, luptând cu somni gigantici și cu marlini mexicani uriași. Serialul explorează poveștile fascinante despre evazivii pești colosali care trăiesc în adâncurile ascunse ale oceanelor, lacurilor și râurilor planetei, dar și călătoriile pline de adrenalină ale echipei de filmare, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

12 episoade, 12 misiuni diferite

Fiecare episod din această serie are o misiune diferită - de la căutarea unor specii mitice, la găsirea de pești îndărătnici care se luptă îndârjit când sunt prinși, și până la îndeplinirea de misiuni științifice în care trebuie să preleveze mostre sau să eticheteze specii aparte, ori la demistificarea legendelor conform cărora mulți pești sunt periculoși pentru oameni.

Unul dintre obiectivele sale este acela de a prinde unii dintre cei mai temuți prădători ai oceanului - rechinii - astfel încât să le poată tampona dinții ascuțiți pentru a ajuta la dezvoltarea antibioticelor care pot salva viețile victimelor mușcăturii de rechin. De asemenea, se antrenează alături de Centrul de Antrenament în Junglă al Armatei Braziliene (CIGS), înainte de a porni într-o călătorie adânc în inima pădurii tropicale amazoniene în căutarea puternicii piraiba. Tot în Brazilia, Cyril își unește forțele și cu Poliția Militară prin mlaștin pline de piranha, caimani și anaconde, pentru a ajuta la punerea după gratii a braconierilor și la protejarea celui mai mare pește preistoric al Braziliei, arapaima, aflat pe cale de dispariție. Rezultatul? Una dintre cele mai epice bătălii cu pești văzute vreodată pe micul ecran!

Iar în nordul Canadei, teritoriul animalelor acvatice gigantice, Cyril are misiunea de a prinde unul dintre cei mai agresivi pești de pe planetă - cu gura plină de dinți ca niște colți, știuca nordică a fost numită „lupul de apă dulce”.

"Căutătorul de monștri" are premiera la Viasat Explore în 18 iunie, cu episoade duble în fiecare sâmbătă la 21:00 și 22:00.

Sursa: https://www.hdsateli...8-iunie-la.html

#104
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

CĂUTĂTORII DE AUR DIN AUSTRALIA revine cu un nou sezon la Viasat Explore


Documentarul de observație "Căutătorii de aur din Australia" se întoarce la Viasat Explore de joi, 1 septembrie, de la ora 21.00, cu cel de-al șaptelea sezon.

Australia este bogată în aur – iar un grup de căutări de aur au dorința de a se îmbogăți, mizele și prețurile fiind mai mari ca oricând. Fie că este vorba de muncă asiduă, condiții meteorologice extreme, defecțiuni mecanice sau concurență acerbă, prospectarea în acest mediu ostil nu este pentru cei slabi de inimă.

Căutătorii sunt mai duri, mai inventivi și mai gata să accepte provocarea decât oricând.

Prima goană după aur la nivel global a avut loc în anii 1850, însă cele mai bogate și prolifice regiuni erau în Australia, în special în zonda denumită Victoria, unde a fost găsită cea mai mare pepită, un adevărat bolovan de aur, numită Welcome Stranger (Bine ai venit, străine!).

Goana după aur nu s-a încheiat niciodată, chiar și în prezent putând fi găsite bucăți de aur uriașe însă, când vine vorba de noi descoperiri, continentul australian rămâne cel mai bogat din lume.

În prezent, Australia este cel mai mare producător de aur din lume. Transporturile uriașe și prețurile record conduc la o goană a aurului a secolului al XXI-lea, alimentând concurența de pe tot globul.

În acest nou sezon, prospectorii duc goana după aur către ultimele frontiere ale Australiei, unde minerii veterani se luptă pentru a-și menține fabricile de aur în funcțiune în condiții brutale ale regiunii.

Echipa Poseidon își vinde instalația de mai multe milioane de dolari ca să finanțeze exploatarea unui teren aurifer care ar putea conține o pepită de 1.000 de uncii (28 kg).

Echipa Jacqui Buzetti și Andrew Leahy călătorește la legendarele câmpuri de aur ale râului Palmer din nordul Queensland, unde, conform cărților de istorie, au fost descoperite cantități record de aur. Zona găzduiește cea mai mare reptilă de pe planetă, crocodilul de apă sărată, precum și taipanul de deșert, șarpele cu cel mai toxic venin din lume, fiind astfel unul dintre cele mai periculoase câmpuri de aur din Australia.

O nouă echipă, Gold Retrievers, se lansează cu datorii de 250.000$, așa că e disperată să aibă un sezon bun la uriașa sa exploatare minieră. Marcus, Linden și Dale încep cel mai riscant și mai costisitor proiect al lor de până acum, având propriul teren și propriile utilaje masive. Shane și Russell își riscă viitorul financiar cu o expediție de proporții, pe urmele unor pepite mari.

În timp ce vânătoarea de aur sfâșie unele echipe și le unește pe altele în cea mai fierbinte goană aurului de pe pământ, "Căutătorii de aur din Australia" revine cu sezonul șapte, având premiera la Viasat Explore în 1 septembrie, de la 21:00, cu patru episoade consecuctive, fiind ulterior difuzat în fiecare joi seara la 21:00 cu câte două episoade.

Sezonul 7 are un număr de 20 de episoade de câte 60 de minute, genul filmului: Documentar/ reality/ expediții/ tehnologie și a fost produs în anul 2021 cu titlul original: "Aussie Gold Hunters".

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20226

#105
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Cetăți biblice pierdute este un nou documentar în două părți ce va avea loc duminică, 25 septembrie, de la ora 22:00 pe Viasat History https://recomandari-...dute-va-fi.html

#106
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Al doilea sezon al seriei inspirată de succesele ingeniozității antice, "Construcții din alte vremuri", are premiera la Viasat History marți 15 noiembrie, de la ora 22:00. https://mediaexpres....e.aspx?id=20322

#107
alexmorph3us

alexmorph3us

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 20.01.2007
Stie cineva daca se gaseste o versiune a Viasat History fara reclame? M-ar interesa sa fie ceva cu subtitrare in romana si promouri in loc de reclame romanesti.

#108
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
Da, se găsește la Focussat. Acolo este varianta fără reclame, dar cu promo-uri la emisiuni in loc de reclame.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate