Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

Dioxina

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
tcmd

tcmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 17.08.2008
Se tot vorbeste in ultima vreme despre carnea de porc irlandeza infestata cu aceasta substanta deosebit de periculoasa.
Ma intreb, daca cineva a consumat deja 100-200g de mezel sau de carne infestata, este in pericol?Care sunt primele simptome ale intoxicatiei usoare cu aceasta substanta?
Credeti ca este reala aceasta poveste cu dioxina si carnea de porc?

#2
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007
Din cate am auzit la stiri trebuie sa consumi cantitati serioase de carne infestata timp de 90 de zile ca sa ai probleme.

#3
Ahriman

Ahriman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 05.04.2008
Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...

#4
gamezcdr

gamezcdr

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 26.08.2005
http://en.wikipedia.org/wiki/Dioxin

#5
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004

 Ahriman, on Dec 13 2008, 13:57, said:

Ca orice alta toxina, depinde foarte mult de concentratie... la 200-300 de grame, ar trebui sa o mananci cruda si sa ai ghinionul ca in carnea aia sa fie toata dioxina din tot animalul, ceea ce nu prea se intampla... Carnea o fii infestata, insa prin preparare se mai distruge oleaca toxina si chiar daca mai ramane cate o urma, organismul stie sa se repare... Nu e nici un pericol... de Craciun oamenii o sa ajunga la spital din alte motive, fara nici o legatura cu dioxina...


dioxina nu dispare deloc prin preparere si se acumuleaza in organismul uman (se elimina in peste 100 de ani...so...)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate