Cum decojesc un ou fierbinte?
Last Updated: Jan 01 2009 13:37, Started by
doktorofsat
, Nov 02 2008 17:51
·
0
#1
Posted 02 November 2008 - 17:51
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/PN2gYHJNT3Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#7
Posted 14 December 2008 - 16:44
Trebuie sa incerc si eu...problema este ca sunt mai multe tipuri de oua si mai depinde si cat de fiert e ca sa nu sufli galbenusul
|
#9
Posted 20 December 2008 - 00:07
#11
Posted 20 December 2008 - 00:17
Daca urmariti si ce vorbeste omul ala o sa observati ca spune ca oul trebuie racit un pic dupa ce a fiert la foc mic pentru aproximativ 12 minute. Deci nici vorba sa decojiti oul fierbinte.
|
#12
Posted 21 December 2008 - 20:34
#14
Posted 21 December 2008 - 21:29
Am incercat si eu si merge. Eu vazusem mai demult pe un blog romanesc explicatia. N-am facut decat sa fierb oul, l-am racit putin cu apa rece, apoi l-am spart la capete si am suflat de la capatul mic la cel mare. De obicei merge.
|
#15
Posted 01 January 2009 - 12:12
12 minute ?? Pff ai scos toata proteina, aminoacizii si restu din acele oua, o mare prostie acest filmulet.
|
|
#16
Posted 01 January 2009 - 13:37
pwned, on Dec 21 2008, 21:29, said: Am incercat si eu si merge. Eu vazusem mai demult pe un blog romanesc explicatia. N-am facut decat sa fierb oul, l-am racit putin cu apa rece, apoi l-am spart la capete si am suflat de la capatul mic la cel mare. De obicei merge. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users