Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 

History HD

- - - - -
  • Please log in to reply
127 replies to this topic

#19
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,736
  • Înscris: 08.08.2018
Am văzut acum vreo 2 săptămâni un documentar despre Regele Mihai pe H2. In rest pare o dublură History, OZN-uri & shits.

Attached File  58708b97-ec9c-486d-b48a-7efe6c5623e2.jpeg   104.11K   55 downloads

Edited by AidenIrish, 03 November 2019 - 10:17.


#20
-koss-

-koss-

    Technology apprentice

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
A scazut mult din calitate history in ultimul an. Eu nici nu ma mai uit la el. Am trecut pe viasaturi, nat geo.. bbc earth...

#21
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

History difuzează un nou serial documentar în exclusivitate „Comori salvate”


HISTORY® transmite în premieră și în exclusivitate, serialul „Comori salvate”, care prezintă activitatea contra cronometru a echipelor de demolare şi de recuperare a valorilor desfășurată de o firmă canadiană specializată, din 25 martie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00.

Misiunea firmei este de a demola clădiri, nu înainte însă de a salva obiectele valoroase dinăuntru. Înainte ca buldozerele și celelalte utilaje să fie puse în funcțiune pentru demolarea unor case sau a altor clădiri, la cererea proprietarilor sau a administrației publice, echipa de recuperări intră în acțiune. Fiecare episod este o cursă plină de adrenalină pentru șeful de echipă Ted Finch, mâna sa dreaptă, Justin Fortin și novicele, Julien Savag, în încercarea de a găsi cât mai multe obiecte și lucruri valoroase în clădirile care urmează să fie demolate, înainte ca echipa demolatorilor să își înceapă activitatea ireversibilă.

Echipa de recuperare este antrenată pentru a evalua rapid utilitatea și prețul lucrurilor pe care oamenii le abandonează, si sunt foarte abili în negociere pentru a revalorifica obiectele. Printre descoperiri se numără seifuri vechi de secole, jucării de colecție, popice vintage, accesorii de iluminat străvechi, grinzi din lemn masiv și chiar o mașină de epocă.

Serialul „Comori salvate” aduce în prim-plan nu doar procesul de căutare-găsire-valorificare al acestor lucruri, ci spune și poveștile din spatele acestor obiecte abandonate, care altfel ar fi rămas necunoscute.

HISTORY®, televiziunea fanion din portofoliul companiei A + E Networks, a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi.

În România televiziunea s-a lansat de peste 10 ani fiind în prezent distribuită pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Sursa: https://www.mediaexp...e.aspx?id=18102

Edited by _-KALMAN-_, 18 March 2020 - 17:05.


#22
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,012
  • Înscris: 20.06.2009
History a încetat demult să mai fie un canal de(spre) istorie...

#23
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Recomandări din programele HISTORY și CRIME+Investigation - aprilie 2020

Reprezentanții televiziunilor HISTORY și CRIME+Investigation au remis către hdsatelit.com recomandările pentru luna aprilie pentru aceste doua posturi tv.

HISTORY
Top Gear (Titlul original TOP GEAR) - Sezoanele 17 – 19, 20x60’
Începe din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00

Pentru prima dată, telespectatorii români vor avea șansa să urmărească ultimele șase sezoane ale celebrei serii de emisiuni auto găzduită de legendarul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai mare spectacol de divertisment auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, programul a încântat spectatori din toată lumea cu amestecul său unic de divertisment, umor englezesc și informații despre mașini. Gazdele vorbesc despre cele mai noi mașini și biciclete, în timp ce testează performanțele vehiculelor, pentru a descoperi dacă acestea corespund într-adevăr specificațiilor producătorului. Seria de cursă lungă călătorește în locații din întreaga lume, realizând cascadorii și provocări extreme pentru a vedea ce pot mașinile prezentate. TOP GEAR va fi prezentat pe HISTORY Romania pe tot parcursul anului 2020, primele trei sezoane urmând să fie difuzate în primăvară și următoarele trei în toamnă.

Blestemul Fermei Skinwalker (titlul original The Curse of the Skinwalker Ranch) 8x60’
Începe din 27 aprilie, în fiecare luni de la ora 22 :00

Pentru prima oară, HISTORY are acces complet și exclusiv într-una dintre cele mai scandaloase și controversate locații cu activități paranormale de pe pământ, Ferma Skinwalker. Întărit de materialele video care nu au fost difuzate până acum, serialul are în spate o echipă de oameni de știință și experți care vor efectua o investigație îndrăzneață și minuțioasă a acestei proprietăți de 2 milioane de metri pătrați, situată în bazinul râului Uinta din Utah, în încercarea de a desluși mistere vechi de peste 200 de ani. Folosind tehnologie de ultimă oră, de la lasere și radare care pătrund la sol până la drone termografice, rachete și multe altele, echipa va aplica noțiuni științifice și va face descoperiri șocante, riscând mai mult decât orice echipă de cercetare în locația respectivă. Începând cu anii 1950, Ferma Skinwalker și zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, numeroase anomalii și activități ciudate fiind prezentate de mass-media din toată lumea. De atunci, zona a fost studiată timp de zeci de ani, unele experimente fiind finanțate clandestin de guvern. În 1996, proprietatea a fost achiziționată de afaceristul pasionat de OZN-uri Robert Bigelow, care a folosit-o pentru a-și desfășura propriile experimente în studiul fermei și al conexiunilor sale cu lumea. Acum trei ani, proprietatea a fost vândută unui alt proprietar misterios, care - din motive personale - a ales, deocamdată, să rămână anonim.

Relicvele pierdute ale templierilor (titlul original Lost Relics of the Knights Templar) (5x60’)
Începe din 22 aprilie, în fiecare miercuri de la ora 22:00

Prada de război a naziștilor. Comoara cavalerilor templieri. Monede romane. Artefacte vikinge. Aur spaniol. Argint celtic. Și mașina sport personalizată de însuși Enzo Ferrari ... Acestea sunt doar câteva dintre comorile neprețuite care trec regulat prin mâinile celor mai prolifici vânători de comori, Hamilton White și Carl Cookson. Proprietarul Indiana Jones din Birmingham, Hamilton a lucrat în anonimitate completă timp de peste 30 de ani. Acum, el va face echipă împreună cu partenerul său de afaceri magnat, Carl, pentru a dezvălui detalii din spatele vânătorilor de comori de milioane de dolari.

Misterele Bibliei (titlul original Holy Mysteries Stunt)
Începând din 13 aprilie și până pe 19 aprilie, de la ora 23:00

Conflictul dintre știință și religie este prezent de mii de ani. Au descoperit deja oamenii de știință toate secretele divine sau orice minune poate fi explicată prin știință? HISTORY prezintă o serie de documentare care aprofundează misterele religiei, prin intermediul programelor „Secretele Bibliei”(Bible Secrets Revealed) și „Biblia Interzisă”(Banned From The Bible). Seria de programe include și un documentar „Dovezi despre Dumnezeu”(Proving God) care încearcă în mod științific să răspundă la întrebarea: Există Dumnezeu? De la studiul celor mai îndepărtate colțuri ale cosmosului până la analiza minții umane, oamenii de știință și credincioșii de pe întreg mapamondul încearcă să găsească o soluție la această problemă fundamentală a omenirii.

CRIME+Investigation

Crime dis-de-dimineață (Titlul original Murder In The Mornings)
De luni până vineri, de la ora 7:25, începând cu 1 aprilie

În aprilie avem ceva pentru cei care doresc să-și înceapă ziua cu o porție de adrenalină. O serie de programe speciale, „Crime dis-de-dimineață” va aduce în fiecare zi a săptămânii, la ora 7:25, spectacol pe Crime+Investigation. Seria include cele mai bune seriale documentare ale noastre ce urmăresc activitatea de zi cu zi a polițiștilor și a investigatorilor care se confruntă cu descoperirea și soluționarea cazurilor de omor. „Crime dis-de-dimineață” include programe precum „Vânătorul de Criminali”(Homicide Hunter), care prezintă cei 23 de ani de experiență a Lt. Joe Kenda în Departamentul de Poliție din Colorado Springs, unde a adunat o mulțime de cazuri de arestare, ajutând astfel la rezolvarea a aproape 400 de investigații criminalistice. Ciclul de programe speciale include, de asemenea, două seriale care prezintă activitatea periculoasă de zi cu zi a polițiștilor din serialul documentar de succes „Poliția în direct”( Live PD: Police Patrol) și „Patrula de poliție”(Police Patrol).

Poliția din Alaska (Titlul original Alaska PD)
În fiecare joi de la ora 22:00, începând cu 23 aprilie

„Alaska PD” aduce telespectatorii la Ultima Frontieră a Americii, unde linia dintre civilizație și nelegiuire poate fi subțire ca un fir de ață. Departamentele de poliție limitate din întregul stat trebuie să apeleze la ofițeri din linia secundă pentru a lupta împotriva unei creșteri a ratei criminalității; bobocii învață că până și poliția este diferită în Alaska. Obiectivul Crime+Investigation de a difuza aceastp serie nu este doar pentru noutăți și scandal. Postul de televiziune vrea să tragă un semnal de alarmă asupra situației din cel mai nordic stat american. Evidențierea vieților și provocărilor ofițerilor care lucrează pe întinderile vaste din Alaska ajută la aducerea de noi ofițeri și la crearea de noi joburi pentru a încetini criminalitatea și pentru a crea condiții mai și mai sigure oamenilor care locuiesc acolo.

Regii Patrulelor (Titlul original Patrol Kings)
În fiecare luni de la ora 22:00, începând cu 27 aprilie

În fiecare luni, la ora 22:00, începând cu 27 aprilie, pregătește-te pentru o doză de realitate extremă în activitatea poliției, în seria special de programe „Regii Patrulelor”, unde prezentăm sezonul 9 din „ Poliția în Direct”. Acest serial non-ficțiune aduce telespectatorilor o privire fără filtre asupra forțelor de ordine care acționează pe tot teritoriul nord-american. Fiecare episod evidențiază situațiile de viață și de moarte cu care se confruntă zilnic șerifii, patrulele de autostrăzi și departamentele locale de poliție într-o gamă variată de jurisdicții, din Connecticut și până în Arizona. De la descinderile pentru droguri și până la prostituție, urmăriri în viteză până la certuri domestice, furt de mașini până la violența bandelor criminale sau doar încălcări minore ale regulilor în trafic, ”Poliția în Direct” oferă o privire fără perdea asupra răfuielilor zilnice dintre poliție și civili.

Sursa: https://www.hdsateli...history-si.html

#24
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,580
  • Înscris: 11.02.2016
History e o mizerie! În schimb crime and investigation e genial. Păcat ca nu e promovat la fel ca history...

#25
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
Documentare de renovări pe History, cu Case zombi... Dezgustător!

#26
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Seria de documentare „Misterele Bibliei”, săptămâna viitoare la History
Attached File  Misterele-Bibliei-1024x775.jpg   102.49K   3 downloads
Postul History anunță că va difuza seria „Mistere Bibliei”. Documentarele vor fi pe post săptămâna viitoare, între 13 și 19 aprilie, de la ora 23:00.

„Noutatea acestor documentare, aduse împreună sub titlul generic de Misterele Bibliei, constă în folosirea științei și a tehnologiei pentru a analiza momente biblice fundamentale”, spun reprezentanții postului despre producție.

Concret, sub umbrela „Misterele Bibliei”, intră și episoadele care alcătuiesc documentarul „Biblia Interzisă”, unde evangheliile și epistolele din Biblie, dar și texte precum Testamentul lui Solomon sunt examinate pentru a vedea în ce măsură a fost compromis adevărul de traducerile și cenzura vremii.

Mai mult, miracole inexplicabile sau intervenții divine sunt interpretate atât de cercetători cât și de experți teologi pe parcursul mai multor episoade din documentarul „Secretele Bibliei”, menționează aceeași sursă.

Seria include și documentarul „Dovezi despre Dumnezeu”, care își propune să probeze existența divinității, folosindu-se de cele mai noi tehnologii.

VIDEO. Promo – Misterele Bibliei | În săptămâna 13-19 aprilie
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9Ee_LildM_s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/upgvflk

#27
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007
Mie mi se pare ca imaginea este de o calitate mult mai slaba. Parca se recodeaza la un bitrate mult mai mic.

#28
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
HISTORY dezleagă „Blestemul Fermei Skinwalker”, în serialul documentar cu același nume

HISTORY® difuzează, în premieră și în exclusivitate, din 27 aprilie, în fiecare luni, de la ora 22:00, serialul documentar „Blestemul Fermei Skinwalker”. Ferma Skinwalker situată în nord-vestul statului american Utah a stârnit numeroase controverse și a suscitat imaginația căutătorilor de adrenalină, odată cu înmulțirea evenimentelor stranii petrecute în acest perimetru. Astfel, serialul propune o investigație amănunțită a fenomenelor paranormale ce au loc la fermă, cu ajutorul experților și cercetătorilor din domeniu, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ilustrare Blestemul Fermei Skinwalker.jpg   48.82K   1 downloads

Noutatea serialului documentar „Blestemul Fermei Skinwalker” constă în difuzarea unor materiale video inaccesibile publicului până acum, la care se adaugă expertiza unei echipe de cercetători care realizează o investigație detaliată a acestei proprietăți de 2 milioane de metri pătrați, în încercarea de a desluși mistere vechi de peste 200 de ani.

Începând cu anii 1950, Ferma Skinwalker și zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, pe măsură ce incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile au început să fie raportate și mediatizate în toată lumea.

Așadar, zona respectivă a devenit centrul desfășurării multor anchete, fiind cercetată ani de-a rândul în căutarea unor explicații raționale, iar unele proiecte științifice au fost finanțate clandestin chiar de guvern. În 1996, proprietatea a fost cumpărată de omul de afaceri pasionat de OZN-uri Robert Bigelow, care a folosit-o pentru a-și desfășura propriile experimente și pentru a analiza îndeaproape enigmele pe care această fermă le ascunde. Acum trei ani, proprietatea a fost vândută unui alt proprietar misterios, care a ales să rămână anonim.

Folosind tehnologie de ultimă generație, de la lasere și radare care pătrund în sol până la drone termografice, experții vor aplica noțiuni științifice și vor face descoperiri neașteptate, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului.

Despre HISTORY®

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks. Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom, Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...mul-fermei.html

#29
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Documentarul „Maria – Inima României” la HISTORY

HISTORY readuce în proiecție specială povestea unei foarte importante epoci din istoria României, văzută din perspectiva Reginei Maria, aflată în centrul luptei pentru realizarea Marei Uniri din 1918 și pentru crearea României moderne. Telespectatorii români au întâlnire cu istoria duminică, 3 mai, de la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  maria inima romaniei.jpg   57.83K   1 downloads

Alături de imagini unice de dinaintea Primului Război Mondial, preluate din 15 arhive din străinătate, imagini care au trecut printr-un procedeu de colorare special, telespectatorii români pot asculta vocea Reginei redată într-o versiune cât mai apropiată de realitate, fiind eliminate „zgomotele” produse de tehnologia epocii.

Attached File  maria inima romaniei history.jpg   46.46K   0 downloads

Documentarul „Maria – Inima României” spune nu doar povestea rolului politic și a interesantei vieți private a Reginei Maria a României, dar și a femeii care a participat activ pe front, îngrijind soldații răniți și bolnavii de tifos sau holeră, primind apelativele de „Mama răniților“ sau „Regina soldat“.

Filmul prezintă povestea unei foarte importante epoci din istoria României, văzută din perspectiva Reginei Maria. Născută prințesă britanică, Majestatea Sa a fost în centrul luptei pentru realizarea Marei Uniri din 1918 și pentru crearea României moderne. Destinul său, al uneia dintre cele mai cunoscute femei din Europa epocii interbelice, a fost influențat de evenimente întâmplate în palatele regale din România, în saloanele Parisului, pe străzile New York-ului, la Kremlin și chiar în Vestul Sălbatic. Filmul este narat de actorul Marcel Iureș.

Una din inovațiile pe care le prezintă filmul este faptul că vocea Reginei Maria, care a mai putut fi auzită în unele înregistrări publicate, între altele, de Associated Press sau Pathé, poate fi auzită acum într-o versiune cât mai apropiată de realitate, fiind eliminate „zgomotele” produse de tehnologia epocii. Pe de altă parte, sunt prezentate în premieră imagini cu regina și secvențe înregistrate din timpul războiului ce au trecut printr-un tratament de colorare cu ajutorul a 12 specialiști. Aceștia au folosit proceduri similare celor la care a apelat, într-un proiect mult mai complex, regizorul Peter Jackson cu propriul său documentar colorat despre primul război mondial.

Telespectatorii vor avea ocazia de a vedea imagini unice de dinaintea Primului Război Mondial, obținute în 2017 de la Arhivele de Stat ale Rusiei, precum și de la Arhivele Naționale ale României și Germaniei. Sunt surprinse imagini de la vizita Familiei Regale a Rusiei în iunie 1914 la Constanța, când existau zvonuri despre posibila uniune prin mariaj a celor două familii regale. Era ultima vizită a Romanovilor în afara Imperiului Țarist, înainte de execuția brutală din iulie 1918. Filmări vest-europene, din toamna anului 1916, prezintă ruinele faimosului Cazino din Constanța, bombardat de avioane nemțești.

Filmul „Maria - Inima României” este o producție independentă Chainsaw Film Productions și se bucură de susținerea Academiei Române și a Institutului Cultural Român.

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a declarat după lansarea oficială a documentarului: „Acest film nu doar că o readuce pe Regina Maria în atenția noastră, ci o readuce la viață, exact așa cum a fost ea și cum noi românii ar trebui să fim. Acesta este un film de referință”.

Echipa de producție a documentarului este formată din John Florescu - producător executiv, Trevor Poots regia/scenariu, Viorel Chesaru - producător senior, Dan Drăghicescu - producător asociat și Mircea Lăcătuș - editor.

Difuzat în 42 de țări inclusiv pe canalele HISTORY și HISTORY2, filmul „Maria – Inima României”, alături de filmul documentar „Regele care l-a trădat pe Hitler”, face parte din „Turneul Național Maria: Inima României (detalii aici)”, un eveniment itinerant susținut de HISTORY ce a avut până acum în mai multe orașe din România, pentru a marca cea de-a 100 aniversare a rolului crucial pe care Regina Maria l-a avut pentru țara sa în cadrul Conferinței de Pace de la Paris, din anul 1919.

Sursa: https://www.hdsateli...omaniei-la.html

#30
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

HISTORY transmite în premieră docudrama „Washington”, cu scene filmate în România


HISTORY® difuzează, în premieră și în exclusivitate, în perioada 3-5 iulie, de la ora 20:00, docudrama „Washington”, care urmărește evoluția primului președinte al Statelor Unite ale Americii, de la soldatul tânăr și ambițios, la figura legendară de mai târziu, care a jucat un rol crucial în obținerea independenței americane, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ilustrare Comunicat de Presa.jpg   69.05K   0 downloads

Noutatea acestei docudrame constă în faptul că majoritatea cadrelor care redau culoarea locală a secolului al XVIII-lea american și care reconstituie evenimentele istorice în care George Washington a fost direct implicat au fost filmate chiar în România.

Timp de o lună, atmosfera străzilor din New York și Philadelphia, serile dansante și ceremoniile religioase americane au fost recreate pe platourile de filmare din țara noastră sau în interiorul unei celebre case interbelice din centrul Bucureștiului. De asemenea, scenele exterioare de luptă care reconstituie victoria de la Saratoga sau uciderea lui Jumonville au fost filmate pe câmpurile de la Călugăreni.

Cele trei episoade ale docudramei prezintă povestea devenirii unui tânăr soldat fără tată, care condus de o forță interioară extraordinară ajunge liderul și inspirația unei națiuni întregi. Episod după episod, va fi dezvăluită personalitatea marcantă a unuia dintre părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii, atât cu ajutorul reconstituirilor istorice, cât și prin intermediul comentariilor fostului președinte Bill Clinton și ale fostului secretar de stat Colin Powell. În plus, veridicitatea informațiilor istorice este susținută de o serie de istorici și biografi cunoscuți, printre care și Doris Kearns Goodwin, câștigătoare a Premiului Pulitzer și producătoare a acestei docudrame.

Primul episod - „Loialul slujitor” îl aduce în scenă pe tânărul George Washington aflat la începuturile carierei sale militare în slujba armatei britanice. Trimis de guvernatorul Virginiei să transmită un ultimatum francezilor la frontieră, pe râul Ohio, Washington cunoaște primul său eșec în calitate de lider. Pe măsură ce capătă mai multă experiență, Washington devine din ce în ce mai dezamăgit de armata britanică pe care jurase să o servească.

Al doilea episod - „Comandantul rebel” îl găsește pe Washington în centrul Războiului de Independență. Cu o armată complet nepregătită și fără să dispună de armament suficient, Washington reușește totuși să realizeze inimaginabilul prin viclenie, ingeniozitate și determinare, obligând astfel Marea Britanie să recunoască independența Statelor Unite.

Ultimul episod - „Părintele fondator” este o lecție despre dârzenie și răbdarea de a clădi o societate. George Washington face astfel ceea ce niciun alt lider revoluționar nu a mai făcut până atunci: dă poporului puterea de a alege. În timp ce națiunile în război atacă frontierele Americii, iar răscoalele amenință din interior, George Washington începe construcția Statelor Unite după principii democratice valabile și astăzi.

Despre HISTORY
HISTORY este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. HISTORY a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks. Televiziunea HISTORY este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom, Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...-docudrama.html

#31
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

HISTORY transmite în exclusivitate serialul-concurs „Câini Polițiști de Top”


HISTORY® difuzează în premieră, începând cu 3 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, serialul-concurs „Câini Polițiști de Top”, care aduce față-în-față cele mai inteligente și curajoase patrupede, alături de stăpânii lor, într-o competiție spectaculoasă pentru titlul de campion absolut în lupta cu răufăcătorii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  History - Caini politisti de top.jpg   92.78K   1 downloads

Formatul show-ului oferă posibilitatea de a concura atât câinilor polițiști, cât și celor civili. În fiecare episod, timp de o oră, patru echipe de poliție K9, inclusiv favoriții seriei de succes „Poliția în Direct” și o echipă civilă se confruntă în trei runde dificile, în care le vor fi testate viteza, agilitatea, abilitatea de a adulmeca și coordonarea cu stăpânii lor.

Pe parcursul competiției, câinii vor avea de trecut peste obstacole, vor sări prin foc și vor avea de parcurs un traseu înot. Cei mai rapizi patru câini avansează în etapa următoare, unde vor fi supuși unui nou test care presupune găsirea a cinci obiecte ascunse cu ajutorul simțului olfactiv și avertizarea stăpânilor cu privire la descoperire. Cei doi câini care reușesc să găsească cele mai multe obiecte în timpul cel mai scurt ajung în faza finală, unde se vor confrunta cu un „suspect”, pe care vor fi nevoiți să îl rețină și apoi să îl elibereze la comandă. Toate probele la care vor fi supuși concurenții sunt concepute de experți canini, pentru a imita provocările cu care se pot confrunta câinii în viața reală.

Echipa câștigătoare a fiecărei săptămâni va primi 10.000 de dolari, la care se vor adaugă 5.000 de dolari, care vor fi donați către o organizație caritabilă de protecție a animalelor. În ultima săptămână a competiției, câștigătorii edițiilor precedente se vor întoarce pentru bătălia finală care îi va oferi câștigătorului titlul suprem de „Câine Polițist de Top” și un premiu pentru întreaga echipă, în valoare de 25.000 de dolari.

Seria este găzduită de cunoscutul comentator sportiv Curt Menefee, alături de expertul în instructaj canin Nick White și jurnalista sportivă Jamie Little.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lpU_cOeUekY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre HISTORY
HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks. Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...lusivitate.html

#32
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,829
  • Înscris: 11.01.2006
Istorie ce mai!

#33
-koss-

-koss-

    Technology apprentice

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Caini-Politisti.. mai lipsea cuvantul dinamovisti si era treaba treaba. Eu spre exemplu la top gear nu ma uit pe history. Cand eram mai mic in primele sezoane ma uitam dar o data ce am crescut parca acum prea pamfletara e emisiunea aia.
Nici la politia in actiunea nu m-am uitat.. nici la emisiunea cu cainii politisti concurs nu ma uit.. Noroc ca avem viasaturile si bbc in grila..

#34
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,363
  • Înscris: 06.11.2014
Interesant documentarul de pe History Latinoamerica.

https://www.elespect...articulo-921316

Attached Files


Edited by iZet, 01 June 2020 - 22:44.


#35
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

HISTORY difuzează în premieră serialul documentar „State Dezbinate”



HISTORY difuzează în exclusivitate, începând cu 20 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, serialul documentar „State Dezbinate”, care explorează modul în care tensiunile rasiale și crimele motivate de ură afectează comunitățile din Statele Unite și Europa, precum și modul în care societatea civilă tratează și reacționează la aceste situații, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Attached File  Ilustrare Comunicat de Presa.jpg   186.19K   0 downloads

Ultimii ani au arătat o creștere alarmantă a violențelor motivate de ură rasială, vandalism sau bullying. În egală măsură, tot mai mulți oameni au intervenit pentru protejarea victimelor, fie că erau simpli cetățeni sau militanți ai dreptății și justiției în comunitățile lor.

Cele patru episoade ale serialului tratează atât evenimente intens dezbătute la nivel mondial, printre care și criza refugiațiilor, care a marcat și extinderea naționalismului de dreapta în Europa cu o amploare nemaivăzută de la al Doilea Război Mondial încoace, cât și situații locale cu un puternic impact asupra comunităților respective. Așadar, pe parcursul serialului documentar, vor fi prezentate cazuri de violență rasială care au avut loc în diverse state ale Europei precum Ungaria, Suedia sau Marea Britanie, dar și pe teritoriul Statelor Unite, unde astfel de conflicte sunt tot mai des întâlnite.

Într-o perioadă în care acte flagrante de antisemitism, homofobie și rasism se întâmplă încă frecvent, serialul documentar „State Dezbinate” reprezintă o radiografie a stării actuale de ură din întreaga lume.

Pe de altă parte, serialul prezintă acest subiect și din perspectiva celor care au experimentat ura în propriile vieți și care au depășit acel moment, devenind mai puternici și determinați să transmită un mesaj pozitiv prin exemplul personal.

Trailerul oficial al serialului documentar poate fi urmărit mai jos:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dSBk2ZKB6vc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre HISTORY

HISTORY este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...a-serialul.html

#36
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandări din luna iulie la HISTORY și CRIME+INVESTIGATION


A+E Network recomandă printr-un comunicat remis către hdsatelit.com câteva emisiuni din grila lunii iulie la HISTORY și CRIME+INVESTIGATION.

HISTORY

Washington (3x120’)
3-5 iulie, Vineri, Sâmbătă, Duminică de la ora 20:00
Attached File  washimgtom.jpg   32.34K   0 downloads

Washington spune povestea unui tânăr soldat fără tată dar plin de ambiție, care devine liderul bărbaților dispuși să sacrifice totul pentru o cauză bună. Despre cum un tânăr, odată fidel britanicilor, luptă acum împotriva unui imperiu cu miza libertății sau a morții, pentru a forța nașterea unei noi națiuni. Și apoi cum, la apogeul puterii sale, generalul învingător face un pas în spate, devenind ceea ce regele George al III-lea a numit „cel mai mare om al lumii”.

Considerând că și-a făcut datoria până la capăt, se îndreaptă spre pensionare, visul lui fiind să devină fermier. Dar, cu noua lui țară în pragul colapsului, este din nou chemat să o conducă, creând astfel cea mai puternică și mai de succes democrație din istorie.

S-ar putea să credeți că îi cunoașteți povestea lui George Washington, dar în realitate există mult mai multe despre fondatorul Americii decât vi s-a spus. Washington scoate încearcă să dezvăluie omul din centrul națiunii americane.

Attached File  10_ UFO-DangerousEncountersExposed_S.01.jpg   21.91K   0 downloads

Sezonul Extratereștrilor (UFO Season) - Începând cu 20 iulie, de Luni până Vineri de la ora 22:00

OZN-uri: Întâlniri periculoase (titlul original UFOs: Dangerous Encounters Exposed)

OZN Top Secret (Titlul original UFO's: Top Secret Alien Files)

Vânătoarea de extratereștri (titlul original Hunting UFOs: Investigating Alien Hotspots)
Attached File  Hunting_UFO_1600x619.jpg   29.66K   0 downloads

HISTORY explorează în luna iulie misterioasa lume a activității extraterestre în fiecare săptămână de luni până vineri. ”OZN-uri: Întâlniri periculoase” (premiera 20 iulie) prezintă relatări terifiante ale oamenilor care au supraviețuit întâlnirilor extreme cu ființele extraterestre. Prin reconstituiri și interviuri cu experți, explorăm dosare reale de cazuri OZN de întâlniri periculoase de gradul III între oameni și extratereștri.
Attached File  KA_02_UFOs-TopSecretAlienFiles_S01.jpg   55.91K   0 downloads

”OZN Top Secret” (premiera 27 iulie) privește eroii de zi cu zi din forțele de ordine și militare, a căror misiune de a servi și proteja este pusă la încercarea finală atunci când se află față în față cu OZN-uri periculoase.
Attached File  UFO_Dangerous_Encounters_Exposed_Toolkit_FIN_1600x619.jpg   57.25K   0 downloads

Prin reconstituirea dosarelor clasificate cu și despre OZN-uri și a interviurilor cu experți în domeniu, explorăm limitele pe care persoanele din prima linie le pot atinge pentru a păstra civilii în siguranță față de întâlnirile cu extratereștrii. În ciclul de emisiuni dedicate includem, de asemenea, și serii consacrate ca ”Hangar 1: Fișierele OZN” (24 iulie) și ”Vânătoarea de extratereștri” (29 iulie).
Attached File  UFO_Secrets_Revealed_KEYART_PREVIEW.jpg   44.24K   0 downloads

CRIME+INVESTIGATION

Acuzat: Vinovat sau Nevinovat? (Titlul original Accused: Guilty or Innocent?)
Începând cu 7 iulie, în fiecare marți, de la ora 21:00 CET

Attached File  04_08_AccusedGuiltyOrInnocent_S01.jpg   56.12K   0 downloads
Noua serie oferă un raport complet despre ceea ce se întâmplă atunci când cineva este acuzat în mod oficial de o infracțiune și trimis în judecată - totul numai din perspectiva acuzatului, a avocaților și a membrilor familiei. Fiecare episod urmărește traseul persoanei acuzate prin planificarea apărării sale legale, procesul și, în final, deliberarea. Pe măsură ce probele ies la iveală și procesul se apropie, aceste povești pasionale oferă o privire în premieră despre atunci când libertatea ta este în joc.

Ucigași în croaziere (Titlul original Cruise Ship Killers)
În fiecare miercuri, de la ora 21:00 CET

Attached File  cruise 2.jpg   112.78K   0 downloads

Seria prezintă cel mai bine păstrat secret al industriei navelor de croaziere: viața ta nu e în siguranță atunci când pornești într-o croazieră. Din 2011, peste 200 de turiști de pe navele de croazieră - majoritatea femei - au dispărut, mulți presupuși asasinați. Unele dintre cazuri au fost rezolvate oficial, dar întrebările încă persistă. Altele au fost mușamalizate din diverse motive. ”Ucigași în croaziere” vrea să aducă lumină asupra acestor evenimente și își propune să dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe mare. Telespectatorii Crime + Investigation vor cunoaște modul în care anchetatorii și apropiații victimelor au investigat aceste crime misterioase pentru a descoperi adevărul. ”Ucigași în croaziere” oferă telespectatorilor o relatare intimă a luptelor cu care se confruntă familia și prietenii celor dispăruți sau omorâți și face o sondare profundă în fiecare caz cu experți în crimă. Seria include, de asemenea, readaptări dramatice ale evenimentelor.

Sursa: https://www.hdsateli...la-history.html

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate