Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Da Vinci HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

#37
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016
Nu lauda nimeni Digi cu documentarele BBC... Doar pentru ca-i asociat cu RCS, DaVinci il asociezi cu Leonardo...

#38
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

View PostAxel2015, on 25 ianuarie 2017 - 23:59, said:

Nu lauda nimeni Digi cu documentarele BBC... Doar pentru ca-i asociat cu RCS, DaVinci il asociezi cu Leonardo...
Canalele DIGI le poți lăuda pe topicul dedicat. Aici se discută despre DaVinci Learning.

NOUTĂȚI ÎN LUNA MARTIE 2017 LA   [ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  fantastical_world_of_hormones_2.png   1.15MB   1 downloads

Fantastica lume a hormonilor PREMIERĂ
pe 26 martie, de la 21:00


Hormonii ne formează. Nu sunt doar nenorocirea anilor noștri din adolescență; ei guvernează totul, de la înălțimea pe care o avem, până la ora la care ne trezim dimineața. Studierea hormonilor are o vechime de peste 100 de ani și, deși s-au făcut descoperiri incredibile, încă mai sunt multe de aflat. În acest documentar BBC, prof. John Watts ne împărtășește fascinația sa față de aceste substanțe misterioase, de la istoria experimentelor bizare și, uneori, îngrozitoare, până la inovatoarele cercetări actuale. El descrie știința care ne-a dat insulina salvatoare de vieți și ne arată nu numai cum controlăm hormonii, ci și cum ne controlează ei pe noi. Depinde ceea ce facem de liberul nostru arbitru sau doar de hormoni? Această întrebare e relevantă mai ales în avangarda luptei împotriva obezității, în care hormonii eliberați de celulele noastre de grăsime par să dicteze felul în care mâncăm. Acest program nu numai că prezintă o călătorie în minunata lume a hormonilor, ci aruncă și o lumină asupra dezvoltării experimentelor științifice în decursul istoriei.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QV8JDL2rDqM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  backyard_science_2.jpg   497.67K   1 downloads

Pădurea și jungla ÎN FOCUS
pe 4 martie de la 17:45 până la 22:00 / pe 5 martie de la 17:30 până la 22:00


De la o sămânță de mărimea unei mingi de fotbal până la o orchestră în junglă, luna aceasta, rubrica În focus e plină de surprize. Pădurile și junglele sunt zone mari, acoperite cu păduri și vegetație. Dar sunt mai mult decât atât. Pline de insecte, păsări și animale, ele debordează de viață. Asta include viața secretă a plantelor și copacilor. Aflați cum găsesc acestea modalități de a se apăra și cum le determină pe păsări și pe animale să le ajute, ca să-și răspândească semințele. Cum își fabrică propria hrană din lumina soarelui, cum curăță aerul și produc oxigenul pe care-l respirăm. Apoi, călătoriți, pentru a întâlni oamenii care trăiesc în Amazon: băieții buni și băieții răi. Aflați o mie de motive pentru care pădurile sunt importante și modul în care totul e interconectat. Toate acestea și multe altele pe 4 și pe 5 martie, la Da Vinci Learning.

În Focus în martie – Pădurea și jungla!
Programe difuzate Degete dibace – Pădurea vrăjită, Marvi Hammer – Fotograful junglei, Grădinăritul pentru copii – Frunzele, Să învățăm cu Harrison – Plantele, A fost odată... Terra  – Pădurea amazoniană, Lumea la orizont! – Superlative ale naturii, Marvi Hammer – Vulturi și păduri de varec, Grădinăritul pentru copii – Cum funcționează plantele, Stejarul - Marele supraviețuitor al naturii – Partea 1, Tehnologia naturii – Lumea materialelor, Marvi Hammer – Expediție în junglă și Johnny Rook, Lumea la orizont! – Jungla amazoniană, Degete dibace – De la carte poștală la plantă, Geolino – Orchestra din junglă, Să inventăm – Mașina de tăiat lemne, Grădinăritul pentru copii – Copacii, A fost odată... Terra – Pădurile lumii, Lumea la orizont! – Lumea plantelor, Marvi Hammer – Copaci cu spini și vulpi zburătoare, Grădinăritul pentru copii – Plante folositoare, Stejarul - Marele supraviețuitor al naturii – Partea a 2-a, Dincolo de aparențe – Omul care iubea copacii.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UzXs-YAbe7I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  calculating_ada_img_4515_0.jpg   332.67K   1 downloads

Ziua internațională a femeii (8 martie 2017)
pe 8 martie, de la 20:00 până la 01:00


Deși e un moment bun să te naști femeie, sunt încă multe locuri în lume unde acestora nu li se permite să voteze sau chiar să conducă o mașină, fiind adesea plătite mai puțin decât bărbații. Pe 8 Martie, în fiecare an, sărbătorim, în toată lumea, Ziua internațională a femeii. Fiți alături de noi, la Da Vinci Learning, ca să aflați mai multe despre marile femei și despre locul lor în istorie. Lăsați-vă inspirați de Marie Curie, singura persoană din lume care a câștigat două Premii Nobel în două domenii științifice, și de Lady Ada Lovelace, care a creat primul program pentru computer, în 1843. Tremurați de frică în fața lui Frankenstein al lui Mary Shelley. Și nu uitați să fiți și mai drăguți cu fetele și cu femeile din jurul vostru în această zi!

Programe difuzate Matematiciana Ada – Contesa computerelor, Ascensiunea femeii – Civilizația, Ascensiunea femeii – Separarea, Ascensiunea femeii – Puterea, Ascensiunea femeii – Revoluția.

Attached File  sports_lab_2_0.png   1.99MB   1 downloads

Ziua mondială a apei (21-22 martie 2017)
pe 21 martie, de la 16:30 până la 22:00 / pe 22 martie, de la 16:00 până la 22:00


Ziua mondială a apei ne reamintește de minunile unui lucru pe care îl considerăm adesea drept un dat firesc: apa. Știați că apa e chiar mai importantă decât hrana pentru corpul vostru? Și că obținerea apei potabile e încă o problemă pentru oamenii din anumite părți ale lumii? Însă apa poate fi și distractivă. Puteți construi o mașină propulsată de apă și să învățați cum să răsturnați un pahar de apă, fără să-l vărsați, cu „Maximum de știință”. Urmăriți cum merge pe apă echipa de la „Atelierul științei”. Și creați propria voastră sculptură de apă cu „Artzooka”. Toate acestea și multe altele pe 21 și pe 22 martie, la Da Vinci Learning.

Programe difuzate Să inventăm – Poarta inteligentă, A fost odată... Terra – Apa în India, Hrană pentru creier – Pot oamenii să trăiască sub apă?, Totul pentru copii – Prăjitură pe băț, Minunata apă, Marvi Hammer – Leoparzi și varani, Artzooka – Peisaj subacvatic, Să învățăm cu Harrison – Apa, A fost odată... Terra – Apa în Sahel, Știința pură – Soare și mare, Design: E2 - Economii care respectă mediul – Reciclare adaptivă în Țările de Jos, Atelierul științei – Puteți merge pe apă?, Totul pentru copii – Cufere cu comori, Economisirea apei, Să inventăm– Platforme de apă, Expresul exploratorilor – Nodul de apă, Artzooka – Turnul de apă, Totul pentru copii – Turnul fleac, Grădina acvatică, Marvi Hammer – Calmarul lui Humboldt și gara subacvatică, Lumea la orizont! – Circuitul apei, Maximum de știință – Mașina cu apă, A fost odată... Terra – Apa lumii, Demonstrația – Apa, Laboratorul sporturilor – Schi nautic, Știința pură  – Sub valuri, Design: E2 - Economii care respectă mediul – New Orleans: Lângă apă, Atelierul științei – Puteți trăi sub apă?.

Attached File  history_of_arts_22.png   1.43MB   1 downloads

Ziua de naștere a lui Vincent van Gogh (30 martie 1835)
pe 30 martie, de la 18:30


La mulți ani, Vincent Van Gogh! Picturile lui se vând pentru milioane în zilele noastre, dar el a reușit să vândă un singur tablou cât a fost în viață. Bietul Vincent. Nimic nu a părut să meargă bine vreodată pentru acest pictor olandez. A încercat multe meserii înainte să devină artist, când avea 27 de ani. A avut noroc să aibă un frate mai mic, Theo, care l-a ajutat și i-a dat bani. La început, picturile lui erau întunecate și sumbre, dar apoi, a început să picteze tablouri luminoase, pline de culoare. Priviți-i opera minunată și aflați mai multe despre Vincent și despre viața sa interesantă, de ziua lui de naștere, pe 30 martie, la Da Vinci Learning.

Programe difuzate Să-i cunoaștem pe marii artiști – Vincent van Gogh, Artă cu Mati și Dada – Vincent van Gogh, Istoria artei – Precursorii artei moderne - Post-impresionismul sfârșitului de secol XIX - Vincent van Gogh.

Sursa: http://zonadeteleviz...a-da-vinci.html

#39
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
acest excepțional canal TV a fost preluat și de rds !

Edited by 3xteam, 23 February 2017 - 19:05.


#40
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
Topicul era fix pe prima pagină și chiar pe partea de sus Posted Image  https://forum.softpe...vinci-learning/

Nu știu cum nu am observat că există și acest topic deși am verficat fiecare pagină.

Edited by Kalman2007, 23 February 2017 - 19:08.


#41
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

View PostKalman2007, on 23 februarie 2017 - 19:05, said:

Topicul era fix pe prima pagină și chiar pe partea de sus Posted Image  https://forum.softpe...vinci-learning/


da, am schimbat postarea mea, să nu fie-n duplicat ! rămâne topicul pricipal unde ai postat ultima oara, asta ar trebui închis !

Edited by 3xteam, 23 February 2017 - 19:16.


#42
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://3.bp.blogspot.com/-DE3iLVoPn04/WQcXJ19ThGI/AAAAAAAADt0/LJGNkeur4LQbD-AT232aYNRwRM1PQGCJwCLcB/s1600/jules_verne_great_dreamers.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Marii visători PREMIERĂ
pe 7 mai, de la 21:00

Această excelentă serie nouă prezintă viețile inventatorilor și gânditorilor excepționali — Arhimede, Tesla, Jules Verne, Da Vinci, Țiolkovski — arătând dificultățile cu care s-au confruntat și modul în care au evoluat cercetările lor.Cu ajutorul graficii computerizate, putem arunca o privire visurilor și viziunilor acestor mari oameni. La baza tuturor descoperirilor lor au stat curiozitatea și dorința de a înțelege cum funcționează lucrurile. Mânați de pasiune, ei au trebuit să lupte cu convențiile și cu politica timpului lor.Adesea, studiind tiparele a ceea ce exista deja, au putut să prevadă invențiile viitorului. Vise care nu cunoșteau limite au dus la descoperiri care sunt la baza vieții moderne de azi: în matematică, în artă, în energie, în zbor, în călătoriile spațiale.

„Mari visători” oferă o perspectivă fascinantă asupra rolului imaginației și logicii în dezvoltarea științei. Fiecare episod evidențiază umanitatea unuia dintre acești vizionari, reconstituindu-i viața sub forma unui documentar, suplimentat cu tehnici CGI avansate. Nu e de mirare că aceste episoade inovatoare au câștigat o mulțime de premii internaționale.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fZHekkLWkPw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 01 May 2017 - 14:47.


#43
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://2.bp.blogspot.com/-FomuxbuEtcA/WQcYCDGsFtI/AAAAAAAADt8/o280YOjE29wBPAOroMApdbPsw0tdV16WwCLcB/s1600/lets_get_inventin-car.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În focus: Să inventăm
pe 13 și 14 mai, între 17:00 și 20:30

Cu peste 100 de ani în urmă, Baronul von Goober a călătorit prin spațiu și timp, căutând inventatori din viitor. Acum, a poposit în Noua Zeelandă, înființând Provocarea Goober pentru a-i încuraja pe copiii adevărați, ca voi, să-și transforme visele în realitate. Cu sprijinul unui prieten constructor și cu ajutorul practic al Dlui Metal și al altor experți, acești tineri inventatori cool se distrează construind prototipuri și testându-și ideile. Priviți-le mașinăriile fabuloase — de la patine propulsate cu rachete până la un acvariu de pus la centură și la plasturi care îți spun când ai stat suficient la soare. Iar, la finalul seriei, unul dintre ei e ales să câștige un pachet de premii de $10,000 ca să-și patenteze ideea. Uau!

Comutați pe Da Vinci Learning pe 13 și 14 mai, când facem focus pe „Să inventăm” și veți găsi inspirația pentru a crea propriul vostru dispozitiv uimitor.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZBplTLiGXMY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 01 May 2017 - 17:38.


#44
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://3.bp.blogspot.com/-VJ5uEpYkt3E/WQcZV1BY33I/AAAAAAAADuI/MQL2BUTWWdAaqnyrFPu4BUhoj3UPbdcFQCLcB/s1600/last_chance_to_see-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ziua internațională a diversității biologice
luni, 22 mai

Există miliarde de plante și animale în lume. Însă au fost mult mai multe. De Ziua internațională a diversității biologice, sărbătorim diversitatea vieții pe planeta noastră, învățăm de ce e atât de importantă și descoperim ce putem face, ca să împiedicăm dispariția anumitor specii. Comutați pe Da Vinci Learning, ca să sărbătoriți această zi alături de noi.Vedeți animalele sălbatice așa cum nu le-ați mai văzut până acum, cu „Frații Kratt”. Descoperiți animale rare în „Ultima șansă să vedeți...” și feriți-vă de dinozauri în „A fost odată... Terra”. Toate acestea, luni, 22 mai.

sursa

Edited by 3xteam, 01 May 2017 - 17:57.


#45
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://4.bp.blogspot.com/-4Fjx6fMy5yc/WQcZZ6n26cI/AAAAAAAADuM/5WDhlkg2apU1AOFjR2ddOY68HkRkEehpwCLcB/s1600/marvi-desert_odyssey_and_jungle_oasis-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ziua Africii
joi, 25 mai

Le transmitem un salut special tuturor telespectatorilor noștri din Africa, pe 25 mai, când oamenii din toată lumea sărbătoresc înființarea Organizației Unității Africane. Descoperiți mai multe despre acest continent minunat — al doilea ca mărime de pe Pământ, cu peste un miliard de locuitori și o mie de limbi. Urmăriți-l pe Adam, în vârstă de 9 ani, care traversează Sahara pe cămilă pentru prima oară, alături de tatăl său. Aflați de ce trebuie să folosim apa cu înțelepciune și cum afectează seceta viața oamenilor. Explorați deșerturile și bucurați-vă de animalele mari și mici, de elefanți, gorile și de păsări năzdrăvane. Și faceți cunoștință cu mari personalități, femei și bărbați, care au influențat această parte a lumii. Sărbătoriți Africa luna aceasta alături de noi, la Da Vinci Learning.

sursa

#46
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  premieres_look_kool_s2_-29th_july-01.jpg   276.79K   2 downloads

S-a rezolvat (sezonul al doilea) PREMIERĂ
din 29 iulie, de la 11:50


Cum măsori o pisică ce urăște baia? Cât ar dura să numeri până la un miliard? De câte ori poți împături o foaie de hârtie? Aflați pe 29 iulie! Hamza și al său pisoi în formă de toaster, Koolkatt, rezolvă astfel de mistere matematice în fiecare episod, cu ajutorul investigatorilor lui credincioși, al experimentelor trăsnite și al oaspeților ciudați care, uneori, mai și cântă. Cu fractali stranii într-un mănunchi de broccoli și forme bizare, cu nume și mai bizare, a doua serie din „S-a rezolvat” e plină de enigme. Rezultanta e o distracție pe cinste!
Debordând de energie, gazda emisiunii, Hamza, folosește cântece, scenete și provocări îndrăznețe, ca să ne arate geometria care ne însoțește zilnic. Această emisiune e atât de bună, încât a fost nominalizată la un Premiu Emmy în 2016, la secțiunea divertisment pentru copii. Asta e cool!

PROMO:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FPYIPRD_4fo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  infocus_electricity_-story_of_electricity_15-16.07.jpg   236.13K   2 downloads

În Focus: Electricitatea
pe 15 iulie, între 19:15-22:00 și pe 16 iulie, între 19:10 și 22:00


Electricitatea e utilă! E folosită ca să pună lucrurile în mișcare, să ne lumineze lumea, să ne gătească hrana și să ne ușureze munca. Dar ce e ea și de unde vine? Urmăriți Da Vinci Learning, ca să aflați. Aflați cum își creează Pământul propria electricitate - fulgerul. Faceți cunoștință cu Faraday, Edison și Tesla, mari oameni de știință care ne-au adus unde ne aflăm astăzi. Și învățai să vă faceți propriile experimente — faceți o baterie cu o lămâie, creați lumină cu zahăr și construiți un motor electric. Toate acestea, pe 15 și 16 iulie.
De la experimente simple până la ultimele noutăți din cercetare, descoperiți povestea electricității, o poveste despre imaginație și explorare, luna aceasta, la rubrica În Focus.

Attached File  world_ufo_day_-mily_miss_questions_02.07.jpg   138.83K   1 downloads

Ziua mondială a OZN-urilor
duminică, 2 iulie


La ce vă gândiți când vă gândiți la OZN-uri? La omuleți verzi? La ET? La extratereștri? La farfurii zburătoare? OZN înseamnă doar „obiect zburător neidentificat”. Majoritatea pot fi explicate de știință. Dar pot fi toate explicate? Am putea avea vecini în univers? Planeta noastră, Pământul, e mică, în comparație cu Soarele. Iar Soarele nostru e doar o stea între miliarde de stele în galaxia Calea Lactee. Iar galaxia noastră, Calea Lactee, e una dintre miliardele de galaxii din univers. Uau! Asta înseamnă ceva enorm! Așa că, cine știe? Poate că există viață inteligentă pe undeva...
Pentru a atrage atenția asupra acestei posibilități, în 2001, a fost stabilită prima zi mondială a OZN-urilor. Sărbătoriți-o alături de noi, la Da Vinci Learning. Urmăriți OZN-uri la „Laboratorul secret al lui Thomas Edison” și la „Întrebările lui Mily”. Învățați cum să vă faceți o farfurie zburătoare la „Artzooka”. Sau dați o petrecere extraterestră pentru prietenii voștri. Urmăriți „Degete dibace” pentru idei grozave, ca burgerii extratereștri, băuturile cu ectoplasmă și jocul de strategie extraterestră — șansa voastră de a deveni campioni ai galaxiei. Fantastic! Intrați pe frecvența noastră duminică, 2 iulie.

Attached File  birthday_edgar_degas-_art_with_mati_and_dada_2_19.07.jpg   266.96K   1 downloads

19.07.1834: Ziua de naștere a lui Edgar Degas
miercuri, 19 iulie


La mulți ani, Edgar Degas! Acest artist francez a avut succes încă din timpul vieții și era un perfecționist atât de mare, încât continua să lucreze la picturile sale chiar și după ce le vindea. Deși e cunoscut ca impresionist — una dintre grupările care au schimbat arta pentru totdeauna cu scene din viața de zi cu zi — nu-i plăcea această etichetă și prefera să fie cunoscut ca realist. Considera că alții sunt nebuni, fiindcă pictau afară! Fiind de asemenea un fotograf și un sculptor talentat, e cunoscut cel mai bine pentru lucrările sale cu balerine. Cunoașteți-l pe Degas de ziua lui, la Da Vinci Learning, și aflați de ce era cunoscut drept un om cam morocănos. Plonjați în pictura lui, „Lecția de dans” cu Mati și Dada și urmăriți „Istoria artei”, ca să descoperiți de ce era atunci o perioadă atât de bună ca să fii pictor. Toate acestea, miercuri, 19 iulie.

Attached File  first_fingerprint_was_taken_-_sciq_2_28.07.jpg   241.05K   1 downloads

28.07.1858: Luarea primei amprente
vineri, 28 iulie


Poate că ești doar un om între miliarde de alți oameni pe o planetă mică, înconjurată de miliarde de stele și de miliarde de galaxii, dar nu mai există altcineva ca tine în tot universul. Nu există o altă persoană care să aibă aceleași amprente ca tine. Cool, nu? Fiți alături de noi ca să învățăm despre bucle, curbe, arcuri și creste care ne fac unici și îi ajută pe polițiști să rezolve crimele. Creați o operă de artă unică la „Artzooka”, descoperiți istoria amprentelor cu Dl Vidră și aflați cine a mușcat din sandvișul lui Harrison! Intrați pe frecvența noastră, pentru a sărbători ziua de 28 iulie 1858, când Sir William Herschel a folosit pentru prima oară amprentele pentru o identificare în Jungipoor, India. Amprentarea a evoluat mult de atunci — urmăriți „Hrană pentru creier - CSI” pentru ultimele știri din criminalistică. Toate acestea și multe altele, la Da Vinci Learning.

Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html

#47
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/Lch8sER.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII AUGUST 2017


Attached File  right_on_top.jpg   122.96K   2 downloads

În Focus: Creați singuri!
în fiecare weekend, de la 16:30 până la 19:12


Fiți gata pentru o explozie de idei grozave pentru a vă face singuri obiecte, fiindcă, luna aceasta, ne concentrăm pe creativitatea proprie la Da Vinci Learning. Fie că vă place să confecționați, să coaceți, să testați sau să creșteți diverse lucruri, puteți da de lucru degetelor voastre în multe feluri. Decorați-vă dormitorul în stil Artzooka, cu o lampă din portocale și bețe. Creați-vă propriile experimente cu „Demonstrația”. Cultivați plante cu Nick și „Copiii în grădină”. Ați putea chiar să faceți propriul vostru film cu „Artă și îndemânare”. Cool!
Și, dacă făcând toate astea vi se face foame, puteți deveni creativi în bucătărie, cu „Știința culinară”. Clătite și sos de roșii? Ăăăăă, poate nu împreună! Fiți alături de noi în fiecare weekend din luna asta, pentru toate aceste idei și multe altele. E timpul să deveniți creativi!

Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html

#48
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,166
  • Înscris: 22.02.2017
Se localizeaza si o sa aiba reclame.......

#49
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
Vor fi scoase documentarele de 2-3 minute!

#50
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,363
  • Înscris: 06.11.2014
DaVinci RO (UPC si Next-Gen) vs DaVinci (RDS si satelit)

Attached Files



#51
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007
Sunt 2 canale DaVinci ?

#52
smokke2

smokke2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,959
  • Înscris: 02.12.2012

View Postnapster1, on 24 octombrie 2017 - 09:10, said:

Sunt 2 canale DaVinci ?
Da, acum am descoperit !Posted Image

#53
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 30.04.2006
cum imi dau ce versiune am la iNES?

#54
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,404
  • Înscris: 15.07.2016
După subtitrare. Versiunea localizată are subtitrarea "arsă". Cealaltă are subtitrare DVB.

Sau

Versiunea noastră are reclame. Cealaltă nu.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate