Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Existã programe de spart parole la messenger?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
80 replies to this topic

#55
Dan

Dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 26.08.2003

View Postspiderpc, on Sep 9 2007, 02:15, said:

eu am gasit la 40$ si am fost multumit  :P

poate user ai vrut sa zici  -_-

da... oboseala

View Postammon06, on Sep 9 2007, 03:05, said:

Asa pot sa spun si eu ca mama omida da in cafea, ness si 3in1 si iti afla pin-ul de la card. Tu m-ai crede pe cuvant? Ori dai mai multe detalii, ori nu mai spui povesti.

cica e impotriva regulamentului sa ofer astfel de informatii. in plus am specificat ca e posibil ca unii sa manance rahat. dar cu siguranta sunt cei carora le dai userul, ei iti dau un printscreen din interiorul contului, un email sau stiu si eu ce dovada vrei, le livrezi banii, si ei iti dau parola. aia originala, nu reseteaza parola ;)
probabil omu' daca e chiar interesat o sa puna ce trebuie in google si o sa afle.

#56
amadino

amadino

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 105
  • Înscris: 31.07.2007
on : eu nu cred ca exista astfel de programe
eventual cum au zis si alti keylogger,troian etc.
off : eu cred ca persoana care ar vrea sa-ti sparga contul ieste un magar ca nare nici un rost sa-ti bagi nasul in treburile altora.

#57
Tripledarius

Tripledarius

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.10.2007

View Postdassaev, on Jul 11 2007, 08:13, said:

cine sparge parlolele de la NASA si Pentagon?
Chinezii au spart parola de la Pentagon,stii cum?...Au incercat fiecare cate o parola:))

#58
kibitz

kibitz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.02.2008
Cu scamul este simplu ca buna ziua :
Specialistii in calculatoare spun ca parola se poate obtine fara probleme.
"Poti face o pagina similara cu cea de Yahoo, iar utilizatorul, cand deschide pagina, nu recunoaste modificarea. Trimite parola pe adresa celui care a facut respectiva pagina.
E relativ simplu. Este o doza de adevar si in informatiile care apar pe retele.
Cu siguranta au fost cazuri de parole sparte la Yahoo.
Ei nu-si pot permite sa piarda milioane de dolari, trebuie sa iasa in fata cu ceva", scrie cineva pe un forum.
Pentru a face mai grea intrarea pe contul Yahoo a celor nedoriti, acestia au gasit solutia ca utilizatorii sa-si aleaga o culoare si sa posteze un mic mesaj de recunoastere.
In acest mod specialistii Yahoo spera sa opreasca vizionarea de persoane neautorizate a paginilor personale ale utilizatorilor.

Dupa parerea mea parolele de yahoo mesenger nu pot fi sparte decat cu ajutorul naivitatii posesorului de cont saaaaaaaaaaaaaaaau .. cu ajutorul unor snifere puternice .. dar pentru asta trebuie sa fiti pe retea cu persoana respectiva si nici asa nu garantez succesul pentru ca daca reteaua e protejata snifferu respectiv va poate baga in mari probleme.Sfatul meu e sa va linistiti cu treaba asta ca e greu de realizat .. doar si numai cu unixu si cu un ettercop bun .. dar in ultima vreme si standardele de securitate au crescut impresionant de mult in ceea ce priveste yahoo asa ca.. nu prea are rost ..un sfat ce pot sa va dau e sa va feiriti de :
Pentru a afla parola unui user Yahoo!
trebuie sa urmezi urmatorii pashi:

Sa va zic ceva...intr-o zi...ma plictiseam rau de tot...si am zis....hai sa vad cum e cu spartul parolelor la Yahoo....stiind foarte bine ca , conturile mailurilor de la yahoo sunt tinute pe ftp`uri...am zis ...hai sa vad daca se pot sparge...in final....am descoperit ca ,conturile ftp de la yahoo sunt sub o criptare BlowFish care din cate stiu eu si ce-i care se pricep la Linux , criptarea BlowFish este aproape imposibil de decriptat....in concluzie...sa spargi un cont de mess...cum isi doresc multe persoane...nu se prea poate....din cauza ca sunt prea multe conturi de ftp pentru a gasi un anumit cont de mail....eu am descoperit ca sunt peste 200 de mii de conturi ftp yahoo....in concluzie....un mail de yahoo poate fi aflat doar prin scam. :naughty:

#59
Searinox

Searinox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 07.11.2007
"programe" de spart exista, dar eficienta lor e foarte limitata. Exista programele de forta bruta care pur si simplu iau la rand toate parolele posibile de la 000000 la zzzzzzzz. Procesul este extrem de lent, dat fiind ca dureaza pana raspunde serverul, chiar si cateva milisecunde lag pot insemna ca hacku unei parole de 6 caractere va dura luni de zile de incercari non-stop. Al doilea factor ar fi ca probabil dupa un numar de incercari nereusite serverul yahoo ar bloca IPu timp de un nr de minute, cum e cazul la MSN, caz in care spartul parolei ar dura foarte bine mii de ani si pur si simplu nu renteaza. Folosirea mai multor IPuri este foarte dificila si din nou, dureaza timp.

Al doilea caz, mai eficient ar fi "ghicirea", care presupune sa cunosti persoana. Aici deja nu mai esti pe teren stiintific, si daca persoana e ceva mai inteligenta decat sa-si puna data de nastere ca parola, n-ai sansa.

Cazul 3, atac de dictionar, prin incercarea cu un program de folosire a cuvintelor amestecate sau cuvinte+litere. Sanse ceva mai mari, dar e totusi posibil sa nu iasa, mai ales ca majoritatea dictionarelor sunt in engleza. Daca persoana a folosit cuv romanesti sau o combinatie de eng+ro aproape imposibil. Intampina dificultatile metodei 1.

Cazul 4, deceptia prin phishing. Pacalirea unei persoane sa intre pe un site care cica e pagina de login yahoo dar defapt o mimeaza. Persoana va vedea clar diferenta intre URL-ul autentic yahoo si cel al paginii de "phishing". Exista un sigiliu customizabil care nu va aparea decat pe pagina yahoo originala. Daca persoana l-a folosit se va prinde. Exista si soft de detectarea paginilor de phishing. IE7 are chiar incorporat si multe suite de securitate au, mi se pare chiar yahoo toolbaru. Este totusi cea mai rentabila varianta, daca persoana nu gandeste in momentul respectiv. Spun asta pentru ca am cazut in plasa o data acum un an si in juma de ora mi-am schimbat parolele pe vreo 30 de siteuri. Aveam sigla la yahoo dar pur si simplu nu am gandit in clipa aia. Persoana se poate prinde imediat ca a fost trasa pe soara si isi poate schimba parola.

Cazul 5, infiltrarea. Sa te dai drept cineva cu anumite calitati. Sa cunosti destule despre persoana respectiva cat sa devii foarte intim cu ea si sa minti/manipulezi la greu. Mai devreme sau mai tarziu e posibil ca in circumstante aranjate de tine sa-ti spuna parola. Cea mai de succes varianta. Necesita extrem de mult timp, poate chiar ani.

Cazul 6, hackingul. Nu cunosc de niciun fel. Exploatarea de vulnerabilitati si packet sniffing pentru a obtine parola de la persoana intrand in contact intre server si messenger(man in the middle) sau pur si simplu spart serverul. A devenit extrem de dificil in ultimii ani, este cu mare risc de a fi prins si deci se recomanda folosirea unui lant lung de proxy-uri. Necesita tone de cunostinte despre hacking ce dureaza ani de invatat si perfectionat. Posibilitate mare de a face parnaie. De asemenea de stiut ca spartul DIRECT IN CALCULATORUL PERSOANEI, in cazul unui sistem windows XP SP2 sau mai nou, windows 2000 SP3 sau mai nou, sau windows vista din senin si fara "ajutor" neintentionat de la persoana respectiva NU. ESTE. POSIBIL.

Cazul 7, interceptarea direct din calculator. Introducerea unui keylogger sau al unui program discret de monitorizat si luat parole din calculatorul persoanei. Acesta poate fi programat sa returneze informatii la spion si trimis deghizat ca orice fel de alt program. Popularele pachete de smileys sau screensavere sau cel mai bine skinuri de yahoo. Programele de securitate printre care antivirusul, antispywareul, si Windows Defender din vista pot detecta cele mai comune astfel de programe. Mult mai usor de realizat daca persoana se logheaza pe un calculator "aranjat" de tine la un liceu internet cafe sau chiar la tine acasa.

Cazul 8, spionarea analogica. Pur si simplu monitorizarea persoanei fizice in mediul sau natural. Un celular cu camera bine plasat in apartament sau care sa se uite discret peste tastatura cand persoana tasteaza. Exista dispozitive specializate care detecteaza impulsurile electromagnetice din tastatura la apasarea astei, sau care intra intre tastatura si portul PS/2 sau USB. Extrem de greu de obtinut.

Cazul 9, hacking de creier. Se aduce victima in stare mentala vulnerabila, cum ar fi stres intens sau betie sau orice ar impiedica gandirea clara si atunci va face gafa ori cazand intr-o plasa de phishing sau logandu-se cu tine de fata. Nu exista stiinta si nici garantie de reusita.

Cazul 10, crearea unui site personal pe care persoana s-ar putea registra si folosi aceeasi parola ca pe yahoo. Extrem de dificil. Ar trebui scrisa platforma de la zero si crearea unui site cu continut gros si care sa merite inregistrare. Platformele de forum gen invisionfree sau phpbb si altele NU sunt o solutie. Ele permit administratorului sa schimbe parola unui user, dar NU sa o si vada. Multa munca si cunostinte necesare, si posibil chiar bani pt. cumpararea unui domeniu. De asemenea un site cu o structura de securitate atat de fragila poate fi depistat si exista sanse mari de amenzi usturatoare si chiar puscarie.

Fiecare metoda de spart parola are cate un neajuns major. Unele necesita cunostinte foarte amanuntite, altele ani de zile de timp. Riscul asociat cu jumate din ele este foarte mare. Phishingul ramane cel mai eficient ca si timp, risc, si cunostinte necesare, ceea ce se vede si in popularitatea sa. Cred ca fiecare dintre noi a primit la un moment dat o asemenea teapa, fie ca a cazut sau nu in ea. Phishingul este foarte bine documentat si exista masuri de protectie atat in IE7 cat si in siteul yahoo propriu-zis, prin masura de siguranta cu sigla. Persoana se va prinde si isi va schimba parola/contul imediat deci daca vrei sa-i verifici mailurile periodic cam imposibil. Ideea e ca daca vrei se poate. Insa cercetarile si alegerile precum si consecintele le faci de unul singur. Persoana se prinde repede si s-a dus bonusu tau. De asemenea te poate da in judecata. Doar l-au dat pe nenea ca a citit mesajele Elodiei. :P

Edited by Searinox, 16 February 2008 - 14:29.


#60
Nick_White

Nick_White

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 829
  • Înscris: 16.10.2004
Cred ca OP se referea mai mult la programele acelea cu nume sugestiv(e plin de ele pe DC), in care iti treci datele contului tau (user si parola), apoi contul celui la care vrei sa afli parola. La fel "functioneaza" si BuddySpy.

Cred ca oricine stie sa citeasca cele 2 randuri de mai sus isi da seama a cui parola se "sparge" de fapt.

#61
klaxx

klaxx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 30.01.2008
nu va ambalati degeaba......YAHOO cheltuieste milioane de dolari pentru securitatea parolelor asa ca niciun hacker sau asa-zis hacker nu poate sa faca un program de spart parolele.nu mai credeti basmele

#62
robert-p

robert-p

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 22.08.2007
Pot sa spargi o parola daca cunosti bine persoana respectiva sau prin alte metode "informatice". O sugestie pentru Yahoo ar fi ca se reduca numarul de incercari de introducere a parolei la 5.

Edited by robert-p, 03 March 2008 - 22:07.


#63
mita_tami

mita_tami

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.11.2007
deci cn are buna voie sa-mi dea si mie prog de spart parole?
id meu de mess e sfetcu_miha_i plssss:****

#64
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

View Postklaxx, on Mar 3 2008, 21:57, said:

nu va ambalati degeaba......YAHOO cheltuieste milioane de dolari pentru securitatea parolelor asa ca niciun hacker sau asa-zis hacker nu poate sa faca un program de spart parolele.nu mai credeti basmele
da asa e, si lu Elodia i-a spart Dumnezeu mesul ca sa-i dea lu Cioaca mura-n gura... :lol: ce-o fi asa greu nu inteleg,,,sparg aia la NASA, la PENTAGON si nu sparg la yahoo o simpla parola care de regula e anul nasterii sau numele unei pisici, etc etc :lol:  :lol:
Cate persoane si-au stricat casniciile pt ca au intrat pe YM ul sotiei sau sotului...desigur, nu cu un program anume dar cu putina perseverenta si bafta...

#65
robert-p

robert-p

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 22.08.2007

View Postmita_tami, on Mar 3 2008, 22:07, said:

deci cn are buna voie sa-mi dea si mie prog de spart parole?
id meu de mess e sfetcu_miha_i plssss:****

Iti dau eu. Dar nu e gratis, costa 10 mii de dolari. Dar nu merge decat pe data de 30 Februarie ora 24:61.

Edited by robert-p, 03 March 2008 - 22:09.


#66
Searinox

Searinox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 07.11.2007

View Postmita_tami, on Mar 3 2008, 22:07, said:

deci cn are buna voie sa-mi dea si mie prog de spart parole?
id meu de mess e sfetcu_miha_i plssss:****
Of doamne, la ce am mai degenerat si acum?

#67
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
lasati-mi aici id-ul si parola voastra de mess si am sa va ajut eu, pe toti, sa spargeti parole...gratis

#68
GrLght

GrLght

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 13.11.2003
parole se pot sparge peste tot profitandu-se de prostia, necunostinta sau incompetenta profesionala a anumitor persoane.

Edited by GrLght, 07 March 2008 - 12:43.


#69
sorina1996

sorina1996

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 07.03.2008

View Postdassaev, on Jul 11 2007, 09:23, said:

:lol: povestile astea le stiam si eu si ... inca nu le cred. si nu exista program de spart parola de yahoo si nici napster nu mai exista  :lol:

:thumbdown:  Nu incerca sa spargi parole...Nu vei reusi...Am un prieten care a apelat la un hacker sa sparga parola mea...Pacat ca nu a putut...De la troian...Care ma ajuta sa descifrez si eu ceva? :peacefingers:
primeste  :kisstogether:

#70
Searinox

Searinox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 07.11.2007

View Postsorina1996, on Mar 9 2008, 20:11, said:

:thumbdown:  Nu incerca sa spargi parole...Nu vei reusi...Am un prieten care a apelat la un hacker sa sparga parola mea...Pacat ca nu a putut...De la troian...Care ma ajuta sa descifrez si eu ceva? :peacefingers:
primeste  :kisstogether:
Imi pare rau dar te va costa ceva mai mult. :P

#71
r4du-m4a1

r4du-m4a1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 12.01.2008
nu prea ai cum sa spargi o parola de yahoo...poate...ghicind-o dar ai o sansa de 1 la 980.000.000.000 sau force brute (nu stiu ce inseamna :D)mai e o varianta ,keylogger,dar daca ai un antivirus bun si nu iei down prosti "de pa' net" nu poti fi infectat.

Tine minte cel mai bun antivirus e cel ce butoneaza...

#72
angadutza

angadutza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.04.2008

View Post_Smiley_, on Jul 11 2007, 08:37, said:

evident ca exista. da-mi id-ul tau de messenger si parola, si iti trimit programul  :D



te implor trimite-mi-l si mie, jur k e o urgentza k yo nu le am cu astea dar e chiar urgent. roandra_ro e idul meu potzi s mi-l trimitzi si mie???????/ TE IMPLOR!!! cu cat mai rpd cu ata mai bne.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate