Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Viata in spital

* * * * * 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
1908 replies to this topic

#19
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
M-am uitat si eu acu pe cateva bloguri (multumesc Mianna)si am vazut ca nu sunt interactive. Mie mi-ar place sa povesteasca si altii pe aceeasi tema. (cum deja au facut !!!). V-am spus ca strang material pentru o carte maare-maare. Asa ca raman pe acilea daca nu aveti nimic impotriva.

#20
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
Ma intrebam cu ceva vreme in urma daca popii dau ceva....De curand am primit raspuns la aceasta intrebare, e drept, unul neasteptat..
Popa tanar, dureri de sale, facut fizioterapie, scapat popa de dureri, gata de plecare.
Discutia finala, ii explic ce are de facut in continuare si il vad ca baga mana sub sutana.
Hopa!ia sa vedem ce iese....
Si iese un caietel.Doamne!O fi carnet de cecuri?Uau ce tare ar fi!
-Domnu’ doctor!Fiule!Stiti ce m-am gandit? Aici pe pamant vad ca o duci destul de bine, nu vrei sa iti faci si altfel de avere, in cer?
-Parinte, nu-mi spune ca vinzi pamant pe luna?Ca chiar as vrea 2-3 hectare, dar mai la soare asa si nu langa Becali.
-Domnu doctor!Fiule!Eu vorbeam de avere spirituala.
-Parinte, recunosc, aici m-ai prins. Nu merg la biserica, injur si ar mai fi cate ceva dar mi-e jena sa iti spun. Ia zi cum sa fac?
-Pai, fa mata o danie  catre Sfanta Biserica si se rezolva.
-O sa fac...
-Pai Domnu doctor, fiule, iata iti vin in intampinare si primesc dania ta. Da’ sa sti ca nu am chitantier ca m–au mai intrebat.
-Parinte sa sti ca eu tot fara chitanta primesc, dar la noi se cheama spaga. Ia iesi mataluta afara si nu mai intra pe usa asta cate zilisoare ti-a mai harazit Domnu’
Am aflat ulterior ca luase bani cam de la toata lumea de pe sectie trecand numele respectivilor in “carnetul de cecuri” pentru pomenirea lor.

#21
mianna

mianna

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,779
  • Înscris: 29.06.2005
fara a pretinde ca am talent de povestitor, daca tot suntem la cine ce da...

  ultima zi inainte de sarbatorile de iarna; pacienta urma sa se interneze pe sectia noastra in 5 ianuarie, iar sotul era genul de persoana careia-i placea sa se auda vorbind. asa c-am reusit ceea ce nu-mi reuseste prea des, si anume sa ascult cam 10% din tot ce povestea; mai strecuram cate-un "asa-i", "mda", "nu" in timp ce ma rugam sa fie raspunsurile adecvate, sa nu raspund cumva cu "da" la "e grav?" si cu "nu" la "o sa aveti grija de ea, domnisoara doctor, nu-i asa?".

la un moment dat sunt trezita din reverie de o intrebare. eram la capitolul "eterna recunostinta" si omul imi povestea cum imi va fi el recunoscator, si atent, si asa si pe dincolo daca-i fac consoarta bine. ei, intrebarea care m-a readus cu picioarele pe pamant a fost "sa fie viu sau mort?" "ha?" "cum il vreti, viu sau mort?"

n-aveam idee despre ce vorbim, am incercat sa ingaim un "nu, stiti, nu-i nevoie..." respins cu vehementa, cu argumente puternice: "domnisoara doctor, nu se poate, e de la mine din ograda, nu se poate sa ma refuzati, vreau io sa vi-l aduc". hmmm. tot nu ma lamurisem despre ce vietuitoare-i vorba, asa c-am ingaimat un "nu, viu in nici un caz..."

in ianuarie am aflat care era subiectul propozitiei: un cocos :D deja-mi imaginam cum mi-ar fi stat cu cocosul legat cu sfoara, plimbandu-ma prin curtea IOB-ului :P

Edited by mianna, 23 May 2007 - 18:04.


#22
sexterminator

sexterminator

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 31.12.2006
^_^

apropo de cocosi - o fosta prietena de-a mea doctoreasa la psihiatrie a primit odata o gaina,
dupa f lungi si insistente rugaminti de la o mamaie.
de obicei nu lua asa ceva, insa atunci chiar n-a putut sa scape de insistentele mamaiei, care mai avea un pic si facea scandal daca era refuzata. asa ca prietena mea a luat gaina frumos a ticsit-o intr-o sacosa si tocmai se pregatea sa plece acasa ca terminase programul.
fatalitate insa - chiar cand traversa curtea spitalului sa iasa pe poarta se apropie o asistenta care tocmai coborase dintr-o masina si-i transmite ca directorul spitalului, care trebuia sa participe la un simpozion local pe teme de terapii si abordari in neuropsihiatria moderna (luari de cuvant, comunicari si tot tacamul) nu mai poate ajunge. asa ca-i transmite sa mearga ea la simpozion in locul lui, masina o asteapta.
sigur ca fiind de-abia de 2 ani medic specialist la spital n-avea cum sa refuze, asa ca mai inghitind in sec, mai de voie mai de nevoie, cu portiera asteptand sa-i treaca pragul, prietena isi indeasa sacosa cu gaina sub brat si pleaca la simpozion, ca doar n-avea s-arunce in boscheti bagajul..
acolo insa gaina tot gaina. credeti ca a aratat vreo urma de respect pt solemnitatea sesiunii de comunicari sau pt distinsii oratori?.. absolut nici una
imaginati-va ce fetze au facut timp de vreo 2 ore participantii la simpozion cand a inceput gaina se fosneasca si sa cotcodaceasca din punga dupa ce a inceput sa se impacienteze.. si probabil va imaginati expresia de pe moak vreunui distins participant care isi citea comunicarea stiintifica in timp ce gaina caraia de mama focului si se dadea de ceasu mortii in punga.. a fost crima si pedeapsa simpozionul ala..
imaginati-va ca pt prietena mea a fost mai putin amuzant, saraca.. la urma a iesit din tzeava de-acolo, complet transpirata si rosie ca racul de rusinea pe care-a tras-o vreme de vreo 2 ore din cauza gainii galagioase - pe care la un mom dat era cat pe ce s-o scape din punga si sa inceapa sa alerge prin sala aia ticsita de medici...
cred ca daca o scapa din punga si oratania se zburatacea peste pahare cafele si lucrari despre viitorul psihiatriei romanesti probabil n-ar mai fi venit o luna de zile la servici de rusine...

Edited by sexterminator, 23 May 2007 - 18:58.


#23
Icelemon

Icelemon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 27.06.2006
da, frumos sexterminator
si @mianna, yo's mai de la tara si nu prea le am p'astea cu "spitalicelili", dar cumva IOB este Institutul Oncologic Bucuresti ?
ma gandeam ca e ceva legat de Obstretica  :D fiindca tu esti mai aproape de partea  :inlove:  a Softpediei
and geez, sper ca nu voi fi taxat pt. oftopic, hai ca pot fi si eu destul de amuzant, da' acu' m-a prins pe ploaie si ... amuzamentul meu s-a dus pe apa sambetei :D

#24
mianna

mianna

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,779
  • Înscris: 29.06.2005

View PostIcelemon, on May 23 2007, 20:27, said:

da, frumos sexterminator
si @mianna, yo's mai de la tara si nu prea le am p'astea cu "spitalicelili", dar cumva IOB este Institutul Oncologic Bucuresti ?
ma gandeam ca e ceva legat de Obstretica  :D fiindca tu esti mai aproape de partea  :inlove:  a Softpediei
and geez, sper ca nu voi fi taxat pt. oftopic, hai ca pot fi si eu destul de amuzant, da' acu' m-a prins pe ploaie si ... amuzamentul meu s-a dus pe apa sambetei :D

yeap, oncologicu' este.

care oncologic are si cabinet de ginecologie. eh, la un moment dat aveam pe sectie o pacienta, asa, cam pe la vreo 70 de primaveri, cu metastaze de la un cancer mamar. intr-o buna dimineata, doamna acuza oaresce simptome prin sfera genitala.
- ok, va trimit la o consultatie
- da... domnisoara doctor... hmm, stiti...
- ce?
- e o problema
- si anume? (asteptandu-ma sa aud povestile cu care eram obisnuita, ca nu vrea ginecolog barbat or smth)
- stiti, eu n-am fost casatorita niciodata.
- ....

ihim. poi, ce sa fac? am scris mare si frumos pe biletul de trimitere "atentie! virgo intacta!"

si m-a sunat doctorita de la cabinet, sa ma intrebe daca le am intr-adevar cu limba latina. chiar asta am vrut sa scriu? dap :)

#25
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
foarte tare mianna si sexterminator!
Nu v-am zis eu frati/surori sp-isti ca in spitale se mai si rade?!
Totul e sa nu ai "inima de caine".

#26
mianna

mianna

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,779
  • Înscris: 29.06.2005
sa razi de colegi e frumos? nu, asa-i? nu-i nimic :P

eram studenti, parca la examenul practic de semio. unui coleg ii pica un pacient cu varicocel. (realizez ca nu vorbesc doar cu medici, deci varicocelul reprezinta dilatarea venelor din scrot).

- deci, domnul doctor, ce avem aici?
- ....
- ei hai, descrieti ce vedeti.
- pai ... is mai mari.
- decat ce?
- decat ale mele.

:D

#27
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
Aaa, pai daca Mianna a deschis cutia cu amintiri din timpul facultatii...e de povestit, taica!
Anul 6 stagiul de ginecologie
Eram grupa formata numai din baieti. Eram 7 indivizi, niciunul cu toti piticii aliniati( ne selectaseram reciproc).
Daca pana atunci vazusem "pasarici" doar in ipostaze placute - sa zic asa- acum ne era dat sa vedem pasarici bolnave("aviare" cum s-ar zice acu')
Aveam o asistenta de grupa cam mototoala, era si ea saraca in primul an de dupa terminarea faculatii, nu luase rezi si se bagase preparatoare( in medicina se mai practica asta - daca nu esti in stare sa iti faci meseria te apuci sa ii inveti pe altii). Asa ca cele cateva saptamani de gineco ne-au transformat in autodidacti in materie de. Si ne-am apucat noi sa vindecam oameni.
Vine o "bruneta" de vreo 24-25 ani, trece pe langa asistenta de grupa, care era ,oricum, o fiinta insignifianta si se infige langa cel mai teapan coleg al meu si ii spune:
-Dom' doctor ma arde jos!
Trage asta o fata de doctor, spune "hmm",si ii face semn sa se intinda pe masa ginecologica. Ia niste gel pe manusa, baga cele 2-3 degete necesare, clipoceste vreo 20-30 de secunde, mai spune "hmmm" si face semn altui coleg. Vine si asta, faza se repeta cu inca 2colegi imi vine si mie randul, cand se aude vocea tipei:
-Baieti, eu am terminat. Acu' dati-mi si mie o reteta cu alifia aia cu care m-ati uns si plec multumita.

#28
Archon

Archon

    PredaTerminatorMan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,187
  • Înscris: 14.06.2005
:clapping:  :roflmaofast:

prea. tare.
prea.tare!!!

#29
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
Tare, intr-adevar, dar si reala(am martori :rolleyes: ) , ceea ce ii creste si mai mult valoarea.

Eram tot in anul 6 si colegul ala al meu de care am mai povestit - Bursucul - s-a hotarat ca e vremea potrivita sa faca sex.
Dar nu sex oricum - pt. ca noi fusesem cu grupa la bordel pe Stefan Furtuna si el refuzase ..alta poveste misto- ci din dragoste.
Era o vorba cum ca dragostea e un cuvant inventat de evrei ca sa reguleze pe gratis. El nu e evreu (am avut ghinionul sa il vad gol in dus o data :puke: ) dar a visat de mic sa isi ia masina asa ca fiecare fisa o punea bine in acest scop.
Se stie ca dragostea costa. El nu stia.
Si s-a indragostit Bursucul, da rau de tot, era numai feromoni si panselute. Cheltuia in draci si pentru ea si pentru el - parfumuri, flori, mese etcetcetc.
Eeee si dupa vreo 2 luni vine intr-o seara acasa Bursucu suparaat, suparaaat.
-Ce-i ba, ai pierdut vreo fisa de 10 lei?
-Hai ba lasa'ma, m-a parasit Sveta.
-Aoleo, pentru unu cu masina?
Bursucu s-a imbufnat si pufnea si smiorcaia.Mi-am dat seama ca am sarit calu' si ca omu sufera, asa ca l-am lasat in boii lui. Peste o ora a hotarat ca a jelit destul si s-a apucat sa isi verse nadufu'.

-Ba iti spun , da' nu razi de mine!
-Nu pot sa promit asa ceva, ca eu am ras de tine si cand te-a operat de varicocel si nu a prins anestezia, da' tu incearca'ma.
-I-am zis ca o iubesc si ca dupa 2 luni de prietenie e cazul sa facem si noi sex.
-Si?Ce text ti-a bagat ?Ala ca nu se simte pregatita, ca e virgina si asa vrea sa se marite sau ca luna asta  e migrena pe ea calare?
-Ala cu virgina.
-Aha...si?
-I-am zis ca o iau de nevasta!
-Ba tu te-ai dilit?Si ea ce a zis?
-A zis ca nu se poate!
-Fata desteapta. Da' de ce nu se poate?
-Finca' deja e maritata de 2 ani!
Am ras cu lacrimi vreo 5 minute, dupa care mi-am dat seama ca omul sufera in continuare.
-Ba Bur' tu chiar esti tampit!Cum poti tu sa inghiti asta? Cum mama dracului sa mai fie virgina daca recunoaste ca e maritata de atata timp. Si daca chiar asa e de ce mai sta cu ala? Nu te iubeste?
-Ba da!
-Si nu i-ai spus sa divorteze?
-Ba da!
-Siiiii?
-Mi-a zis ca nu poate.
-De ce ma?
-Stii ca ea e din Basarabia....Ea s-a maritat ca sa aiba loc in camin. Pe barba-su nici nu l-a mai vazut de atunci. Dar daca divorteaza pierde locu' si mi-a zis ca mai bine ramane ne*ututa.
-Si tu ce i-ai zis?
-Ca mai are si alte "gauri"
-Ooooo, fiara! Si ea?
-Mi-a zis ca e mai conservatoare si nu accepta.
-Si acum ce faci?
-Pai acum strang bani de masina si cand mai mergeti la curve ma luati si pe mine???

Edited by serie_noire, 24 May 2007 - 15:01.


#30
negotzel00

negotzel00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 10.09.2005
serie noire, ma ai si pe mine client la cartea ta. pe bune acuma... urmaresc topicul de cand l-ai pornit si fac pe mine de ras de fiecare data.  :first: :coolspeak:  
asa ca fapt divers tu ce specialitate ai?

#31
raiiar

raiiar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,568
  • Înscris: 30.11.2002
Ma io cred ca o stiu pe Svetlana. Si sigur nu e virgina :)

#32
Archon

Archon

    PredaTerminatorMan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,187
  • Înscris: 14.06.2005

View Postraiiar, on May 24 2007, 16:39, said:

Ma io cred ca o stiu pe Svetlana. Si sigur nu e virgina :)
Cu totii stim cate o svetlana:).

#33
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
Pentru ca acum inainte de culcare iar a sunat telefonul m-am gandit sa va mai zic o intamplare a propos de.
Noaptea pe Rarau
Ora 2:45, indrazneam sa dorm .....
-Alooooo!Domnu doctor?o voce feminina extrem de percutanta
-Mda!o voce masculina extrem de impleticita(eu)
-Aloooo!Se aude?
-Da doamna, spuneti!
-Cu domnu doctor.... daca se poate!
-Eu sunt doamna.
-Aaaaa, ce bine!Ma stiti pe mine, sunt nora lu’ doamna.... care v-a fost pacienta acu 1 an, stiti care...  e “cu inima” ea!
-Doamna, ma scuzati, la ora asta nu mai stiu cum o cheama nici pe mama.Spuneti ce va doare, dar vorbiti mai incet ca imi treziti vecinii!
-Aoleo! Nici nu mi-am dat seama cat e ceasul! Stiti, sunt la un botez tocmai pe Rarau! Sa va sun mai tarziu?
-Nu doamna, mai tarziu s-ar putea sa fiti prea obosita (e de admirat incercarea mea de a fi malitios chiar si in semiconstienta)...
-Domnu doctor, de ce v-am sunat.... am o vecina care e cu mine aici la botez si i-a spus cineva ca ar avea diabet. Vreti sa vorbiti cu ea? E aici langa mine!
Evident inchid, injur in surdina si incerc sa adorm la loc.
Nu trec 2 minute si suna iar.
-Aloooo! Domnu doctor!S-a intrerupt! Ma scuzati, sunt pe Rarau si semnalu’ e prost!
-Doamna, chiar nu va e rusine sa ma sunati pentru toate prostiile in toiul noptii?
Din jovial glasul ii vireaza rapid catre smirghel de 0.5.
-Domnu doctor, pai diabetul e prostie? Poate sa si orbeasca femeia, nu? Nu stiti ca lu’ taticu i-au taiat picioru’ tot pentru diabet?
-Cucoana, iti iei vecina si va duceti la doctoru de familie si va trateaza el.
-Da’ chiar, draga, adiaca ,do' doctor, scuzati, cred ca nici nu are doctor de familie! Stati sa o intreb....
De data asta am procedat invers. Am injurat-o din toata inima si pe intreaga filiatie de la Adam si Eva. Dupa care am inchis  si am adormit impacat.


Noapte buna!

#34
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
Apropo de diabet, trebuie sa va spun si eu una:

  Vine o tanti, obisnuita de-a farmaciei, cam prostuta saraca:
  -Aveti bomboane pentru diabetici?
N-aveam.
  -Da' ciocolata pentru diabetici?
Nici de-aia.
  -Nici un fel de dulciuri pentru diabetici?!
Nici un fel.
Si-mi da prin cap sa-i spun ca se gasesc la alta farmacie, prin centrul Brasovului.
  -E, pai nu ma duc io pana acolo, doamna!. Mie imi trebuiau acum, ca doamna doctor o zis ca trebe sa am tot timpul la mine un bilet pe care sa scrie "sunt diabetica", daca fac glicemie si lesin pe strada, si bomboane, sau zahar... Da' io-s diabetica si n-am voie cu zahar!...


Jumatate de ora m-am chinuit sa-i explic ca biata doctorita atunci cand a zis "zahar", chiar la zahar se referea.

#35
serie_noire

serie_noire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 04.05.2007
Prin primele garzi mi s-a intaplat o chestie foarte haioasa.
Facusem rondul de seara – contravizita - si ii anuntasem pe enoriasi ca daca au vreo problema sa nu ezite sa ma caute. E drept ca nu am specificat ca ma referisem la  probleme medicale.
Pe la ora 22 cioc-cioc in usa.
Hopa –mi-am zis- cineva are probleme. Inhat stetoscopul, tensiometrul si ma reped sa deschid usa. Rezemata de toc statea o babuta slaaaba-slaaba.
-Dom’ doctor am o problema.
-Spuneti, doamna, va simtiti rau...ce va doare?
-Ma junghie salele...da nu de asta am venii!
-Da’ de ce?
-N-ai puiu’ mamii un lighean?
-Un lighean????Pentru ce? Vreti sa spalati ceva?
-Nu, manca-l-ar mama, tii ce semeni cu nepota’meu ala care e plecat in Spania! Nu pentru rufe, pentru soareci! Am trei si ai am nevoie de unu. Daca nu ai, macar o oala mai mare gasesc pe la talica?
Unul din motivele pentru care nu am urmat ca specializare psihiatria e ca am rezistenta mica la nebuni. Ii identific usor dar le fac fata cu greu. Si in cazul de fata, orice alt om ar fi trantit usa in nas babei si cu asta basta, pe cand eu am inceput sa socializez.
-Doamna aveti 3 ce? si la ce va trebuie oala sau ligheanul? si de unde si pana unde soareci in spital?
-Aaaa, pai prin ’68 m-a dus barbatu’ meu de-al doilea la statiune la Soveja. Si la sanatoriu era o fojgaiala de soareci, maica, nu puteam dormi de frica..... si puneam picioarele la pat in ligheane cu apa sa se inece soarecii. Asa ca de cate ori a duc in vreun sanatoriu d’asta ca al vostru ....
-Spital!
-... zi-i cum vrei, nu pot sa dorm daca nu am picioarele patului bagate in ligheane cu apa. Am facut rost de 3 galeti de la o infirmiera si mai am nevoie de un lighean, oala ceva .
-Am inteles......imi pare rau, dar nu am.
-La Soveja aveau....
-Mamaie, ei aveau pentru ca aveau nevoie. Noi nu avem soareci, intelege o data.
A plecat clatinand din cap foarte nemultumita si cand dadeam sa inchid usa cu mana stanga  cu dreapta facandu-mi frenetic cruci o aud vorbind cu un alt pacient:
-Maica, sti p’acilea vreo piata sa iau maine niste grausor sa pun prin colturi.....

#36
LoveDemon

LoveDemon

    Internet Lodger

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,418
  • Înscris: 22.09.2003
In ultima vreme, lecturarea forumului a ajuns pentru mine in mare masura un exercitiu de masochism. Ingustimea, tembelismul, analfabetismul (ca faza de agramatism s-a depasit demult), debitarea de enormitati aproape incredibile pe la toate colturile nu conteneste sa ma surprinda, dar si sa ma zgarie pe cortex, ca tot suntem la spital, din ce in ce mai mult.
Topicul asta e ca o gura de aer proaspat intr-un vid innegurat de alienare mintala. Ma bucur enorm ca l-am gasit, ca de obicei nu dau pe la FUN. Ciudat cum o mare parte a userilor inteligenti si haiosi de pe aici sunt medici :).

Si, ca sa inchei intr-o retorica apoteotica: E VINA LOR CA E PROSTI?

Am zis ca-nchei, dar nu-nchei pana nu-ti mai multumesc inca o data, Serie_Noire, pentru demersul asta. TINE-O MULT ASA!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate