Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gratar de gradina
Last Updated: Mar 13 2024 11:50, Started by
Ari
, Mar 14 2007 10:31
·
24
#163
Posted 23 October 2011 - 22:56
buna ziua, ma intereseaza cum pot construi o plita. ma gandeam ca in loc de usa sa las un spatiu liber pe unde sa pot introduce lemnele iar in loc de cos de fum sa folosesc un burlan de tabla care mi-a ramas de la casa. aveti idee unde pot gasi o plita cu un singur ochi dar cu un diametru ceva mai mare 30-35 cm?
|
#164
Posted 04 November 2011 - 12:39
intre timp am curatat gratarul si l-am dat doua maini de lac. am cumparat o plita cu trei ochiuri si am demarat constructia unei sobe si a unei afumatori.
Attached Files |
#165
Posted 27 November 2011 - 21:13
detaliu2.jpg 202.72K
535 downloads
stinydan, on 21st October 2011, 13:23, said: buna, lucruri interesante scrieti voi pe aici... poate cineva sa ma ajute cu un model de suport pentru ceaun in interiorul gratarului de gradina care urmeaza sa-l construiesc???? nu sunt un meserias dar o sa incerc sa mi-l constuiesc singur, vreau sa fie gratar si plita langa. multumesc, stinydan, on 21st October 2011, 13:23, said: buna, lucruri interesante scrieti voi pe aici... poate cineva sa ma ajute cu un model de suport pentru ceaun in interiorul gratarului de gradina care urmeaza sa-l construiesc???? nu sunt un meserias dar o sa incerc sa mi-l constuiesc singur, vreau sa fie gratar si plita langa. multumesc, euribiontuL, on 20th August 2011, 16:39, said: alte inaugurări, modele. sugestii? Attached FilesEdited by apevistu, 27 November 2011 - 21:02. |
#166
Posted 28 November 2011 - 00:04
Bre, frumusel gratar mai ai! sa-l stapanesti sanatos! De cand zic ca fac si io unu'.... Da' asta chiar imi place. N-ai mai multe poze cu detalii de executie. dimensiuni, ceva? Cate caramizi au intrat?
|
#167
Posted 03 December 2011 - 17:32
sacos, on 28th November 2011, 00:04, said: Bre, frumusel gratar mai ai! sa-l stapanesti sanatos! De cand zic ca fac si io unu'.... Da' asta chiar imi place. N-ai mai multe poze cu detalii de executie. dimensiuni, ceva? Cate caramizi au intrat? Mult am mai citit pe net despre cum se construieste, nu sunt de meserie, dar cred ca am reusit. Sa nu uiti de fundatie,minim 0.5 m Attached Files |
#169
Posted 10 February 2012 - 13:53
sa acordati o atentie deosebita asupra focarului si a deschiderii acestuia. Cu cat e mai mare deschiderea riscati sa pierdeti din temperaturia interioara si sa apara fenomenul de intoarcere a fumului in momentul in care afara sufla vantul mai cu putere. Temperatura din interior se pierde si daca sectiunea hornului este prea mare .
|
#170
Posted 12 February 2012 - 21:31
ceva proportii intre deschiderea gratarului si sectiunea hornului?
|
#171
Posted 12 February 2012 - 22:37
Un site foarte interesant este http://www.fornobravo.com/ . Si eu vreau sa-mi construiesc un cuptor tip "dome" doar ca ma ,momentan,ma incurca vremea . Am discutat deja cu un meserias care se ocupa cu repararea beciurilor vechi , tip bolta si care mi-a promis ca-l va construi . Va recomand siteul ( sus , la photos gasiti o multitudine de poze ) , este foarte interesant , gasiti de toate de la modele de cuptoare , la intretinerea acestora , retete de pizza , etc . Numai bine !
|
#172
Posted 13 February 2012 - 20:46
Salutare poate o sa va para interesant .....
Am si pdf daca va intereseaza . Attached FilesEdited by danlucyan, 13 February 2012 - 20:50. |
|
#173
Posted 13 February 2012 - 23:49
#174
Posted 29 March 2012 - 16:28
danlucyan, on 13th February 2012, 21:46, said: Salutare poate o sa va para interesant ..... Am si pdf daca va intereseaza . fratilor, poate cineva sa-mi explice ( sau poze) cum se face suspendarea primului rand de caramizi din dreptul arcadei? se foloseste o platbanda, ceva? sau se suprapune partial peste bolta. o poza din interior de jos in sus ar fi minunata spor sa aveti si merci |
#175
Posted 29 March 2012 - 19:50
normal se pun niste buiandrungi dinaia de la Porotherm.
totusi nici mie nu prea mi-e clar, niste poze ar fi bune... |
#176
Posted 29 March 2012 - 22:42
ce ziceti de aceste gratare?
www.gardenbarbeque.webgarden.ro |
#177
Posted 30 March 2012 - 22:07
alin97, on 13th February 2012, 23:49, said: Cat a costat, manopera si materiale? Unde este facut, localitate? Meseriasi? http://piatrasilemn....ar_vecerdea.php citeste aici gasesti tot ce vrei. |
|
#178
Posted 20 April 2012 - 14:07
Buna ziua,
Mi-am cumparat si eu un gratar de gradina de la Praktiker. modelul este urmatorul: http://www.sarom.it/...p;tipo=conCappa Am 2 nelamuriri sper ca cineva de pe aici poate sa ma ajute: 1. In instructiunile de folosire se spune ca gratarul sa se foloseasca doar cu carbuni si nu cu lemne, intrebarea mea este cum aprind carbunii daca nu pot folosi la inceput niste lemne pentru aprinsul carbunilor. 2. M-am gandit sa imi tencuiesc vatra si interiorul gratarului cu mortar refractar pentru o mai buna protectie la caldura. Intrebarea mea este: are rost sau nu si daca da, ar trebui sa folosesc un mortar refractar amestecat cu apa sau cu apa de sticla, nu stiu daca apa de sticla nu este toxica. Va multumesc ! |
#180
Posted 06 May 2012 - 09:45
BogdanPant, on 20th April 2012, 15:07, said: Buna ziua, Mi-am cumparat si eu un gratar de gradina de la Praktiker. modelul este urmatorul: http://www.sarom.it/...p;tipo=conCappa Am 2 nelamuriri sper ca cineva de pe aici poate sa ma ajute: 1. In instructiunile de folosire se spune ca gratarul sa se foloseasca doar cu carbuni si nu cu lemne, intrebarea mea este cum aprind carbunii daca nu pot folosi la inceput niste lemne pentru aprinsul carbunilor. 2. M-am gandit sa imi tencuiesc vatra si interiorul gratarului cu mortar refractar pentru o mai buna protectie la caldura. Intrebarea mea este: are rost sau nu si daca da, ar trebui sa folosesc un mortar refractar amestecat cu apa sau cu apa de sticla, nu stiu daca apa de sticla nu este toxica. Va multumesc ! 1. diferenta dintre carbuni si lemne este in primul rand puterea calorica in favoarea celor dintai si faptul ca lemnele produc ceva mai mult fum. In cazul modelului tau de grill aceasta este cea mai mare problema. Iti vine fumul in fata indiferent cu ce faci focul din cauza constructiei simpliste a acestor grilluri. 2. poti sa iti tencuiesti vatra cu samot subtire sau gros cum iti permite facand un amestec de mortar refractar cu nisip sau chiar lut pentru sobe. Apa de sticla e pentru cuptoare speciale tip furnal unde ai temperaturi foarte mari. In grill ai undeva la 400 grade. Un sfat practic ar fi sa iti confectionezi o tava pe vatra din tabla care si iti va oferi si protectie si vei putea scoate usor cenusa. 3. uite si tu niste grilluri adevarate: gardenbarbeque.webgarden.ro
Edited by euribiontuL, 06 May 2012 - 16:46.
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users