Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?
 

A fost FIUL nascut in cer sau pe pamant?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1384 replies to this topic

#1
ady_maris

ady_maris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 29.03.2006
În dogma stabilită la »Niceea-Constantinopol« se spune despre Isus Hristos: »… Fiul lui Dumnezeu născut de Tatăl mai înainte de toți vecii: Dumnezeu din Dumnezeu, lumină din lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut, de-o ființă cu Tatăl

…« Unde stă scris în Biblie că în ceruri, Dumnezeu a născut în veșnicie o altă persoană a Dumnezeirii, un Fiu? Binențeles că nicăieri! Un astfel de gând nu este doar în totalitate nebiblic, ci este chiar împotriva rațiunii.

Până acum numai mamele au născut copii zămisliți de tații lor. Nașterea Fiului, a lui Mesia, care este Unsul, a fost înștiințată în tot Vechiul Testament, începând cu prima făgăduință dată în Genesa 3:15, după ce avusese loc căderea în păcat, din grădina Eden.

Nașterea a avut loc, așa cum a fost prezis în Mica cap. 5 și cum este relatat în Evanghelii, aici pe pământ, la »Betleem«, care înseamnă »Casa pâinii«. EL este Pâinea vie care s-a coborât din cer (Ioan 6:48-5Cool. Sži în ceea ce-L privește pe Fiul lui Dumnezeu trebuie să rămânem nu numai la temă, ci și la adevărul Cuvântului lui Dumnezeu.

Așa cum Dumnezeu S-a făcut de cunoscut în chip vizibil ca »DOMNUL« în Vechiul Legământ, tot așa a venit El în trup omenesc în Noul Legământ. „… ci Mi-ai pregătit un trup … vin să fac voia Ta, Dumnezeule.“ (Ps. 40:8; Evrei 10:5-10). Abia din acest moment îl vedem pe Fiul lângă Tatăl. EU SUNT este acum și »Tu ești«, al doilea Adam (1 Cor. 15:45-49), începutul noii creații a lui Dumnezeu (Apoc. 3:14), Cel dintâi născut dintre mai mulți frați (Rom. 8:29), la fel și Cel dintâi născut dintre cei morți (Col. 1:18; Apoc. 1:5) etc.

Toate acestea s-au întâmplat din cauza noastră. EL a trebuit să fie Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii (Ioan 1:29); EL a trebuit să fie Marele Preot care a intrat în Locul prea sfânt ceresc cu însuși sângele Lui (Evrei 9:11-12); EL a trebuit să devină Mijlocitor între Dumnezeu și oameni (1 Tim. 2:5); EL trebuia să rămână Avocat (1 Ioan 2:1) la Tatăl până la desăvârșirea celor răscumpărați.

Tot ce a fost scris în Vechiul Testament referitor la Fiul, era atunci la viitor:

„… totuș din tine Îmi va ieși Cel ce va stăpâni peste Israel, și a cărui obârșie se suie până în vremuri străvechi, până în zilele veșniciei. De aceea îi va lăsa, până în vremea când va naște cea care are să nască …“ (Mica 5:2-3).

„EU îi voi fi Tată și el Îmi va fi fiu …“ (2 Sam. 7:14; Evrei 1:5).

„TU ești Fiul Meu, astăzi Te-am născut.“ (Ps. 2:7; Fap. 13:33; Evrei 1:5; 5:2). Veșnicia nu are un »astăzi« sau un »mâine«. Conform Evrei 4:7 și altor texte, »astăzi« este »ziua mântuirii«, »timpul harului« (2 Cor. 6:2).

„Da, Tu m-ai scos din pântecele mamei, …“ (Ps. 22:10; Luca 1:26-3Cool.

„De aceea DOMNUL însuș vă va da un semn: Iată fecioara va rămânea însărcinată, va naște un fiu, și-i va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi).“ (Isa. 7:14; Mat. 1:18-25).

„Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: ,Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, DOMN al păcii.‘“ (Isa. 9:5; Luca 1:31-35).

„EL Îmi va zice: ,TU ești Tatăl meu, Dumnezeul meu și Stânca mântuirii mele!‘ Iar Eu îl voi face întâiul născut.“ (Ps. 89:26-27).

Împlinirea tuturor acestor texte biblice care se referă la nașterea Fiului lui Dumnezeu poate fi citită de oricine în evanghelii. Luca relatează: când Maria a primit din gura îngerului Gavril înștiințarea despre nașterea Fiului, a fost foarte surprinsă și a zis: „,Cum se va face lucrul acesta, fiindcă eu nu știu de bărbat?‘ Îngerul i-a răspuns: ,Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine, și puterea Celui Prea Înalt te va umbri. De aceea Sfântul care Se va naște din tine, va fi chemat Fiul lui Dumnezeu.‘“ (Luca 1:34-35).

Nu un Tată din cer L-a născut pe Fiul, ci fecioara, aici, pe pământ. Acesta este adevărul curat. Tatăl este Cel ce a zămislit și astfel Fiul a fost născut din pântecele mamei; de aici accentul pus pe credința în »singurul Fiu zămislit și născut al lui Dumnezeu« (Ioan 3:16-1Cool.

Fiul făgăduit a fost zămislit și născut numai o singură dată, și anume, aici, pe pământ. Nu există doi fii, așa cum nu există nici o dublă paternitate. Înainte să apară ca »Fiu«, El a fost Cuvântul, Logosul, »DOMNUL« care a luat chip de rob. „După ce a vorbit în vechime părinților noștri prin prooroci, în multe rânduri și în multe chipuri, Dumnezeu, la sfârșitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul, pe care L-a pus moștenitor al tuturor lucrurilor, și prin care a făcut și veacurile.“ (Evrei 1:1-2).

Învățătorii bisericii care au venit din păgânitate, au rămas la temă, dar nu și la singurul adevăr mărturisit în întreaga Scriptură. Cu concepțiile lor babiloniene, egiptene și grecești despre zei, ei au produs o greșeală de neiertat, care nu a mai putut fi corectată niciodată și care a ajuns regulă de învățătură adoptată de aproape toate bisericile.

Ei au stabilit teza paradoxală, dar total nebiblică, că Fiul a existat deja în cer ca persoană divină individuală și că Fiul preexistent a fost născut apoi pe pământ. Unde este scris acest lucru în Biblie? Desigur, nicăieri! Din aceasta a rezultat mai departe, prin amestecul cu mitologia orientală-mesopotamiană, expresia »mama lui Dumnezeu« folosită pentru Maria. Așa a fost ea declarată de Conciliul din Efes (431 d. Hr.), dar pentru care nu există nici măcar o singură dovadă în Biblie.

De multe ori se argumentează cu trimiterea Fiului, fără să se înțeleagă că Fiul a fost înainte Cuvântul, Logosul. Nu este scris: „La început era Fiul …“, ci: „La început era Cuvântul … Sži Cuvântul s-a făcut trup.“

În tot Vechiul Testament, Dumnezeu a trimis slujitorii și proorocii Săi. Moise a fost un bărbat trimis de Dumnezeu: „DOMNUL Dumnezeul evreilor, m-a trimis la tine, să-ți spun: ,Lasă poporul Meu să plece…‘“ (Exod 7:16).

Ioan Botezătorul a fost trimis de Dumnezeu, după cum am amintit deja, ca premergător al DOMNULUI: „Iată, trimit înaintea Ta pe solul Meu, care Îți va pregăti calea …“ (Mar. 1:2).
Sži cei doisprezece apostoli au fost trimiși (Mat. 10:5), la fel și cei șaptezeci (Luca 10:1); Pavel a fost trimis, așa cum i s-a spus: „Du-te, căci te voi trimite departe la neamuri …“ (Fap. 22:21).

DOMNUL însuși a spus: „Adevărat, adevărat, vă spun că, cine primește pe acela pe care-l trimit Eu, pe Mine Mă primește; și cine Mă primește pe Mine, primește pe Cel ce M-a trimis pe Mine.“ (Ioan 13:20).

AȘA VORBEȘTE DOMNUL: „Cum M-a trimis pe Mine Tatăl, așa vă trimit și Eu pe voi.“ (Ioan 20:21).
„De aceea, iată, vă trimit prooroci, înțelepți și cărturari.“ (Mat. 23:34).

„Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine!“ (Mat. 23:37). Toți aceștia care au fost trimiși, au fost născuți aici, pe pământ, la fel ca Fiul lui Dumnezeu. Astfel a putut El să spună: Tatăl „care M-a trimis, este cu Mine.“ (Ioan 8:16).

#2
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007
Biblia ne invata ca noi suntem creati in imaginea Sa.
Subiectul Legii si noi si El.

Dpdv structural, Biblia ne spune ca suntem trup, suflet si spirit.
1 Tes. 5:23 "Dumnezeul păcii să vă sfințească El însuș pe deplin; și: duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru, să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos.

Mai stim ca Dumnezeu este Spirit:
Ioan 4:24" Dumnezeu este Duh; și cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh și în adevăr.``

Hristos nu a incetat nicio clipa sa fie Dumnezeu.

Omul Isus s-a nascut FIZIC din femeie, pt ca altfel nu putea plati pacatele, pt ca Legea condamna OMUL la pedeapsa. Deci cel care plateste trebuie sa fie om, iar in esenta spirituala sa fie capabil sa indure o eternitate minia lui Dumnezeu. Cum singura fiinta infinita deci capabila sa platesca o etrnitate este numai Dumnezeu, atunci El a trebuit sa se intrupeze pt a satisface Legea care condamna OMUL.

Deci, omul Isus a fost om in trup si Dumnezeu in Spirit.

#3
ady_maris

ady_maris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 29.03.2006
ESTE CORECT CE AI SPUS ....deci unde a fost nascut ISUS HRISTOS!!???? :peacefingers:

Edited by ady_maris, 05 February 2007 - 17:15.


#4
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

View Postady_maris, on Feb 5 2007, 17:14, said:

ESTE CORECT CE AI SPUS ....deci unde a fost nascut ISUS HRISTOS!!???? :peacefingers:
Daca orice om este :duh, suflet si spirit, atunci si Isus era obligat de Lege sa fie la fel.
Singura diferenta a fost in aceea ca esenta Sa spirituala trebuia sa faca fata miniei eterne pt plata pacatelor, deci trebuia sa fie Dumnezeu.
Conceptia trebuia sa fie fara pacat, pt a nu purta pacatul initial.

Unde a fost nascut? Fizic, in Bethleem. Spiritual nu are cum sa se nasca, pt ca am contrazice Sciptura.

#5
ady_maris

ady_maris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 29.03.2006
Dacă Duhul Sfânt ar fi fost o altă persoană care a zămislit pe Fiul, atunci Fiul ar fi trebuit să fie numit în mod corespunzător »Fiul Duhului«. Dar Duhul Sfânt este puterea Celui Prea Înalt care a venit peste Maria. Pavel nu filozofează despre trimiterea Fiului, pe el îl interesează scopul care era în legătură cu această trimitere: „Dar când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub Lege, ca să răscumpere pe cei ce erau sub Lege, pentru ca să căpătăm înfierea. Sži pentru că sunteți fii, Dumnezeu ne-a trimis în inimă Duhul Fiului Său, care strigă: ,Ava‘, adică: ,Tată!‘ Așa că nu mai ești rob, ci fiu; și dacă ești fiu, ești și moștenitor, prin Dumnezeu.“ (Gal. 4:4-7).

Isus, care a accentuat mereu că a fost trimis de Tatăl, spune: „Dar Mângăietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl, în Numele Meu, vă va învăța toate lucrurile, și vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu. … Ați auzit că v-am spus: ,Mă duc, și Mă voi întoarce la voi.‘“ (Ioan 14:26-28).

DOMNUL înviat a fost ridicat la cer chiar sub ochii ucenicilor Săi (Luca 24:50-51). De Rusalii, el S-a întors în Duhul pentru a locui în ai Săi. Mântuitorul vine prin Duhul Sfânt pentru a locui în cei mântuiți, ca să fie »Hristos în noi - nădejdea slavei«. Așa cum El a ieșit de la Tatăl și a venit la noi, la fel a ieșit Duhul de la Tatăl ca să fie în noi. Este scris: „Când va veni Mângâietorul, pe care-l voi trimite de la Tatăl, adică Duhul adevărului, care purcede de la Tatăl, El va mărturisi despre Mine.“ (Ioan 15:26).

#6
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007
Tot nu inteleg ce doresti sa precizezi.

Hristos este Dumnezeu. Tatal este Dumnezeu. Duhul sfint este Dumnezeu.
Este UN SINGUR Dumnezeu.

#7
djclocky

djclocky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 23.11.2003
:))

Christos a fost nascut in mintea oamenilor.

Aruncati cu pietre acum!

"there is no spoon , lol"

#8
S.F.

S.F.

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 13.06.2006

View Postzexelica, on Feb 7 2007, 11:27, said:

Este UN SINGUR Dumnezeu.
Nu este nici un dumnezeu. :)
Daca poti sa-mi demonstrezi esti binevenit :)

Edited by S.F., 07 February 2007 - 15:27.


#9
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007
S.F.

Quote

Nu este nici un dumnezeu.
Daca poti sa-mi demonstrezi esti binevenit

Nu incerc. Nu te condamn sau judec. Macar esti corect si nu esti ipocrit sa zici ca esti crestin si sa te doara-n cot de Biblie.

Pt cinste tot respectu'.
Eu pot doar sa-ti fac referinta la Biblie si unde scrie despre anumite subiecte care apar in discutie.
  Rom 1:20 "În adevăr, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui vecinică și dumnezeirea Lui, se văd lămurit, dela facerea lumii, cînd te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Așa că nu se pot desvinovăți;"

#10
S.F.

S.F.

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 13.06.2006
Hai ma, citezi si crezi niste "adevaruri universale" emise de niste indivizi care acceptau ca lumea a fost creata in 6 zile cu 4000 de ani inainte. Damn!

Daca s-au inselat in privinta asta, de ce ar avea dreptate in privinta celorlalte afirmatii?:) Doar fiindca ei sustin ca e revelatie divina si au consemnat asta in "evanghelii"?

Poate ca insusi Iudaismul a fost o mare frauda inca de la bun inceput :)
http://www.greatlie....f...n=main&id=8

#11
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

Quote

Hai ma, citezi si crezi niste "adevaruri universale" emise de niste indivizi care acceptau ca lumea a fost creata in 6 zile cu 4000 de ani inainte. Damn!
Asta sustin ei si teologii lor care folosesc o metoda inventata de ei ca sa studieze Biblia, si care nu are nicio treaba cu Biblia.
Cheia calendarului este in Geneza 5 si 11 in cuvintele "qara shem".
Astfel, creatia a avut loc, cf Bibliei, la 24 Sep. 11013 ien, ora 00:00.
Bisericilor le spune Hristos ca nu este pt ele sa stie calendarul: Ierusalim=biserica
Fapte 1:7
7El le -a răspuns: ,,Nu este treaba voastră să știți vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le -a păstrat supt stăpînirea Sa.

Acum, daca esti familiarizat cu metoda de calcul cu C14, stii ca este un izotop care se formeaza din C12 datorita radiatiilor gama.

O planta sau animal dinainte de potop care avea (ipotetic) 100g de C14, dupa potop ar fi avut 1000g C14.
De ce? Pt ca scrie ca s-au deschis ferestrele cerului, deci a venit apa din Cosmos, care era iradiata cu gama, deci dupa potop au crescut cantitatile de C14 din toate organismele.
Aceasta diferenta pare de sute de milioane de ani, cind, de fapt sunt doar citiva ani.

La fel si cu stratul de sedimente de pe fundul oceanelor: 33m media planetara. In miliarde de ani ar fi trebuit sa fie de kilometri, pt ca riurile aduc aceste sedimente constant in fiecare an.

#12
Megara

Megara

    Age, si quid agis!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,509
  • Înscris: 26.09.2006

View Postzexelica, on Feb 8 2007, 14:57, said:

Asta sustin ei si teologii lor care folosesc o metoda inventata de ei ca sa studieze Biblia, si care nu are nicio treaba cu Biblia.
Cheia calendarului este in Geneza 5 si 11 in cuvintele "qara shem".
Astfel, creatia a avut loc, cf Bibliei, la 24 Sep. 11013 ien, ora 00:00.
Bisericilor le spune Hristos ca nu este pt ele sa stie calendarul: Ierusalim=biserica
Fapte 1:7
7El le -a răspuns: ,,Nu este treaba voastră să știți vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le -a păstrat supt stăpînirea Sa.

Acum, daca esti familiarizat cu metoda de calcul cu C14, stii ca este un izotop care se formeaza din C12 datorita radiatiilor gama.

O planta sau animal dinainte de potop care avea (ipotetic) 100g de C14, dupa potop ar fi avut 1000g C14.
De ce? Pt ca scrie ca s-au deschis ferestrele cerului, deci a venit apa din Cosmos, care era iradiata cu gama, deci dupa potop au crescut cantitatile de C14 din toate organismele.
Aceasta diferenta pare de sute de milioane de ani, cind, de fapt sunt doar citiva ani.

La fel si cu stratul de sedimente de pe fundul oceanelor: 33m media planetara. In miliarde de ani ar fi trebuit sa fie de kilometri, pt ca riurile aduc aceste sedimente constant in fiecare an.
:roflmaofast:

Iarta-l Doamne...

#13
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

View Postzexelica, on Feb 8 2007, 14:57, said:

Acum, daca esti familiarizat cu metoda de calcul cu C14, stii ca este un izotop care se formeaza din C12 datorita radiatiilor gama.

O planta sau animal dinainte de potop care avea (ipotetic) 100g de C14, dupa potop ar fi avut 1000g C14.
De ce? Pt ca scrie ca s-au deschis ferestrele cerului, deci a venit apa din Cosmos, care era iradiata cu gama, deci dupa potop au crescut cantitatile de C14 din toate organismele.
Aceasta diferenta pare de sute de milioane de ani, cind, de fapt sunt doar citiva ani.
A venit apa din cosmos care era iradiata cu gama  :w00t:  :w00t:
Ia detaliaza tu chestia asta, si in plus explica metoda de datare cu C14, sa vedem ce ai inteles din ea. Ti-am zis ca nu ma intereseaza sa intru in polemici cu tine pentru ca imi pierd timpul, dar nici nu te pot lasa sa aberezi.
Deci, ia da niste surse veridice care atesta "apa in cosmos iradiata cu gama" ( :) ) sau iei o pauza pentru studiu. :)

#14
S.F.

S.F.

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 13.06.2006

zexelica said:

O planta sau animal dinainte de potop care avea (ipotetic) 100g de C14, dupa potop ar fi avut 1000g C14.
De ce? Pt ca scrie ca s-au deschis ferestrele cerului, deci a venit apa din Cosmos, care era iradiata cu gama, deci dupa potop au crescut cantitatile de C14 din toate organismele.
Aceasta diferenta pare de sute de milioane de ani, cind, de fapt sunt doar citiva ani.
LOL.
Fiindca asa zice in biblie?:)

Sorry, pe langa ca nu-i o autoritate credibila, nici nu exista asa ceva gen "apa iradiata cu gama". Intreaga fraza citata e un nonsens.

zexelica said:

La fel si cu stratul de sedimente de pe fundul oceanelor: 33m media planetara. In miliarde de ani ar fi trebuit sa fie de kilometri, pt ca riurile aduc aceste sedimente constant in fiecare an.
Descoperise pe softpedia geologul zexelica :)

Edited by S.F., 08 February 2007 - 15:22.


#15
hyperwave

hyperwave

    New Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18
  • Înscris: 18.03.2004
Se pare ca acest topic a cam degenerat intr-o discutie pro si contra Biblie, pro si contra Dumnezeu.

Eu personal sunt ateu, insa n-am nimic cu asa zisii "credinciosi" sau indoctrinati.

Asa ca lasati copiii sa vorbeasca despre ale lor. Daca vreti deschidem un topic nou in care sa se vorbeasca despre lucruri serioase bazate pe argumente solide, nu pe chestii gen "asa scrie in cartea cutare".

#16
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

View Posthyperwave, on Feb 8 2007, 17:03, said:

Se pare ca acest topic a cam degenerat intr-o discutie pro si contra Biblie, pro si contra Dumnezeu.

Eu personal sunt ateu, insa n-am nimic cu asa zisii "credinciosi" sau indoctrinati.

Asa ca lasati copiii sa vorbeasca despre ale lor. Daca vreti deschidem un topic nou in care sa se vorbeasca despre lucruri serioase bazate pe argumente solide, nu pe chestii gen "asa scrie in cartea cutare".
Iti recomand topicul asta http://forum.softped...p;#entry2421991

#17
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

View Posthyperwave, on Feb 8 2007, 17:03, said:

Se pare ca acest topic a cam degenerat intr-o discutie pro si contra Biblie, pro si contra Dumnezeu.

Eu personal sunt ateu, insa n-am nimic cu asa zisii "credinciosi" sau indoctrinati.

Asa ca lasati copiii sa vorbeasca despre ale lor. Daca vreti deschidem un topic nou in care sa se vorbeasca despre lucruri serioase bazate pe argumente solide, nu pe chestii gen "asa scrie in cartea cutare".
Cum demonstrezi tu stiintific existenta Terrei de peste 4 miliarde de ani cu sedimente pe fundul oceanelor de 13.000 de ani?
Ce argumente are Darwin? De ce nu pot sa creeze viata, ci doar sa o copieze?
Nu exista argumente stiintifice care sa invalideze Biblia.

#18
S.F.

S.F.

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 13.06.2006
Calmeaza-te puisor.

Ia urmareste:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/t9-lyZEgqlI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
http://www.youtube.c...1AC74A8C56F0872

Si ce ne bagi cu sedimentele? Ai auzit tu undeva pe internet cum ca trebuiau sa se depuna mai multe chestii pe fundul oceanului?
Amuzant cum te agati de fiecare detaliu care iti sustine cauza fara sa cauti explicatii alternative si le respingi pe cele care iti contrazic cauza.

Esti nesincer, zexelica. Esti nesincer cu tine insuti si esti inselator cu ceilalti.
Na cu sedimentele: http://www.geocities...37/riverflo.htm

Mai vrei filme care sa demonstreze ca pamantul e mai vechi de 6000 de ani?
http://www.youtube.c...ile?user=cdk007


Poate uiti ca in biblia aia a ta nu spune niciunde sa fii un fanatic in contestarea stiintei, ar fi bine sa fii mai smerit si sa nu ii contrazici pe cei care au habar despre ce vorbesc (ma refer in domeniul stiintei) .. cine stie, poate la Cristosul tau nu ii convine ca faci pe desteptul pe forumuri aratand cat de beton esti in detinerea "Adevarului" in loc sa iti ajuti aproapele ala care-i aproape :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate