Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

Deschidere club/pub Afacere sau Nu?

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#55
Tino

Tino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.08.2006
Albert Enstein ? din ce oras esti ? ...

#56
bimmer_2

bimmer_2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 19.02.2007
albert einstein

O s-o iau pe rând
"Fratioare, IN PRIMUL RAND, in economia de piata cand un individ face/incepe o afacere NU O FACE cu banii lui !
O face cu bani luati de la banca ! De obicei el pune o parte din bani ~ intre 10 si 30% in functie de cat de bine negociaza cu banca.
Pentru a convinge banca sa-i dea bani (si nu numai ) face un Business Plan !
In acest Business Plan accentul principal trebuie pus IN PRIMUL RAND pe recuperarea investitiei (pentru ca altfel nu primeste bani de la banca !)
Nb. Acest lucru este valabil pentru orice sursa de bani pe care o atrage intr-un proiect ! (de la camatari, de la fonduri de investitii, de la soacra, de la parinti, de la nevasta) TOTI vor fi interesati de perioada de RECUPERARE a INVESTITIEI !"
          RĂSPUNS
"Fratioare" ...În primul rând ca să faci ceva tu tre să ai un trecut fiscal ca să te bage în seamă cineva...dar am impresia că tu de fapt vb despre:  (de la camatari, de la soacra, de la parinti, de la nevasta).
Dacă apelezi la o bancă sau investitor, aceștia te întreabă în primul rând de rentabilizarea afacerii, perioada în care firma ajunge pe profit (nu-i cazul tău...că tu ai profit din prima secundă... și cât vei putea restitui pe lună în urma încasărilor...recuperarea investiției NU ESTE IMPORTANTĂ PT BANCĂ....BANCA NU ESTE INTERESATĂ SĂ-ȘI IA BANII ÎNAPOI. BANCA ESTE INTERESATĂ SĂ-ȘI IA DOBÂNDĂ PE BANII INVESTIȚI.
Uite răspunsul de ce nu-ți merg afacerile...a pardon ba merg...

Am impresia că tu te refereai la credite de nevoi personale... nah toți sunt afaceriști și fotbaliști.

La investitori nici nu are rost să mă refer că este puțin mai complicat...  și nu vreau să te amețesc.

"Referitor la "Rentabilizarea Afacerii" asta trebuie sa fie rentabila inca de la inceput, pentruca altfel nu vezi bani de la nimeni si ar fi STUPID sa-i bagi pe ai tai. "
          răspuns    
Șmecher afacerist ești tu, care ai o afacere rentabilă încă de la început... :first: Ce draq cauți tu aici pe forumul ăsta și nu ești la la conducerea afacerilor tale cele rentabile de la început?
Nu mai fă prostia să faci confuzia între a spune că o afacere are potențial de profit și rentabilizarea afacerii... Poate o spui și partenerilor tăi de afaceri și pe urmă te întrebi ce s-a întâmplat când au fugit de tine sau când au râs...până au căzut de pe scaun...
"Referitor la Business Plan (am facut cateva la viata mea) in el va trebui sa prinzi pentru a fi concludent tot ce a fost, este si ce ar putea fi legat de sau care ar putea influenta desfasurarea activitatii tale. (ex: ce se intampla daca se sparge un pahar)"
            răspuns
Așa este...Asta probabil că ai auzit-o la TV sau ai dat un copy de pe vreun site...Mă faci să râd. Sunt sigur că nu ai primit nimic și te-ai făcut de râs când ai prezentat  Business Plan-ul tău. Asta probabil că ai auzit-o la TV sau ai dat un copy de pe vreun site...Foarte bun exemplul tău... O să spui în plan că te duci și mături cioburile? :D
Să vezi tu ce diferenă este între a vorbi despre un plan și a-l face...



PS. Du-te la muncă!!!  Lasă cerșetoria, că nu vb cu statul...

PSS. ușurel frățioare că o să-ți plesnească o venă...

PSSS. lasă filmele și mai citește...filmele nu spun tot... doar un sfat binevoitor...  :eheyebrow:

#57
Tino

Tino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.08.2006
wow  :coolspeak:  , cred ca l-ai lamurit :))))))))))) ...
PS:grija cu venele ca-s periculoase daca plesnesc :)))))))

#58
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007
Pt. bimmer_2


“"Fratioare" ...În primul rând ca să faci ceva tu tre să ai un trecut fiscal ca să te bage în seamă cineva...dar am impresia că tu de fapt vb despre: (de la camatari, de la soacra, de la parinti, de la nevasta).”

Răspuns
SCUZA-ma, IARTA-ma, ca mi-am permis sa intervin in elogiul TAU poate daca eram Mafalda as fi avut in vedere tot ce-TI trece prin cap pentru a formula un raspuns satisfacator cerintelor/cunostintelor/asteptarilor TALE inca o data IARTA-ma.

“Dacă apelezi la o bancă sau investitor, aceștia te întreabă în primul rând de rentabilizarea afacerii, perioada în care firma ajunge pe profit (nu-i cazul tău...că tu ai profit din prima secundă... și cât vei putea restitui pe lună în urma încasărilor...recuperarea investiției “

Răspuns
SCUZA-ma, IARTA-ma, ca mi-am permis sa intervin in elogiul TAU, dar bineanteles ca in viziunea TA, bancile iti vor da o perioada de gratie de cel putin 10 ani pana atingi tu pragul de rentabilitate si chiar il depasesti in asa fel incat sa dai bancii sau altcuiva banii inapoi. Inca o data IARTA-ma.
Daca stau eu asa putin si ma intreb cum dra.. se recupereaza o investitie ma gandesc ca poate pe seama raportului dintre venituri si cheltuieli? prin care de obicei se calculeaza pragu de rentabilitate?... care cand te rereri la recuperarea investitiei de obicei “nu se ia in calcul”..... Hm... ca si cum nu ai putea sa ai o imagine de ansamblu din cauza nasului !
Da’ la o adica, firma nu tb sa fie rentabila d.p.d.v al investitorului ma gandesc.... pentru ca banii pe care trebuie sa-i dai lui (investitorului) ii incluzi pe cheltuieli sti? (“te rog sa interpretezi Motamo ultima fraza sa vedem ce mai poti spune”) Faptul ca obtii PROFIT d.p.d.v. al celui care da banii este o garantie a faptului ca ii poti da inapoi (pe langa asa cum spui TU in continuare dobanda si banii pe care i-AI primit de la el initial.)


“NU ESTE IMPORTANTĂ PT BANCĂ....BANCA NU ESTE INTERESATĂ SĂ-ȘI IA BANII ÎNAPOI. BANCA ESTE INTERESATĂ SĂ-ȘI IA DOBÂNDĂ PE BANII INVESTIȚI.”

Răspuns
Intradevar da’ poate in GERMANIA unde se dau credite si te obliga prin contract sa platesti inapoi pe luna cel putin dobanda. Da’ la Romania nu prea cred ! Inca o data IARTA-ma.


“Uite răspunsul de ce nu-ți merg afacerile...a pardon ba merg...”

Răspuns
Inca o data IARTA-ma.


“Am impresia că tu te refereai la credite de nevoi personale... nah toți sunt afaceriști și fotbaliști.”


Răspuns
Inca o data IARTA-ma. Esti prea....


“La investitori nici nu are rost să mă refer că este puțin mai complicat... și nu vreau să te amețesc.”

Răspuns
Intradevar s-ar putea sa ma bulversezi TE ROG nu o face !!!!!


“Șmecher afacerist ești tu, care ai o afacere rentabilă încă de la început...  Ce draq cauți tu aici pe forumul ăsta și nu ești la la conducerea afacerilor tale cele rentabile de la început?
Nu mai fă prostia să faci confuzia între a spune că o afacere are potențial de profit și rentabilizarea afacerii... Poate o spui și partenerilor tăi de afaceri și pe urmă te întrebi ce s-a întâmplat când au fugit de tine sau când au râs...până au căzut de pe scaun... “


Răspuns
Inca o data IARTA-ma. Nu pot face fata intelectului TAU......


"Așa este...Asta probabil că ai auzit-o la TV sau ai dat un copy de pe vreun site...Mă faci să râd. Sunt sigur că nu ai primit nimic și te-ai făcut de râs când ai prezentat Business Plan-ul tău. Asta probabil că ai auzit-o la TV sau ai dat un copy de pe vreun site...Foarte bun exemplul tău...”

Răspuns
Inca o data iarta-MA. Nu pot sa fac fata intelectului TAU......
Referitor la Copy / Paste nu stiu ce sa zic da’ ANALIZAND post-ul tau ori folosesti foarte des aceste functii cand te exprimi "ORIGINAL" ori gandurile tale se cam repeta si de fiecare data cand incep trebuie sa faci ceva sa fi remarcat !


“O să spui în plan că te duci și mături cioburile?  
Să vezi tu ce diferenă este între a vorbi despre un plan și a-l face... “


Răspuns
Inca o data IARTA-ma. Nu pot sa fac fata intelectului TAU Dar in nimicnicia mea am incercat sa DAU UN EXEMPLU… sti exemplu’ care nu trebe’ luat motamo’.... IARTA-mi cutezanta.


“PS. Du-te la muncă!!! Lasă cerșetoria, că nu vb cu statul...”
Tu ai inceput cu Filozofia....
“PSS. ușurel frățioare că o să-ți plesnească o venă...”
Am auzit ca de maine prostia va incepe sa doara Repede urmeaza sfatul din raspunsul de la PSSS.
“PSSS. lasă filmele și mai citește...filmele nu spun tot... doar un sfat binevoitor... “
Cred ca este un sfat pe care ar trebui sa TI-l repeti in fiecare dimineata, pranz si seara.....

Inca o data iarta faptul ca mi-am permis.....

Dar dat fiind faptul ca suntem pe un FORUM (unul dintre cele mai bune as putea spune) hai sa vedem si alte opinii !!!

#59
bimmer_2

bimmer_2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 19.02.2007
S-a gândit albert einstein trei zile, s-a încordat, s-a umflat, și uite ce ai debitat...nimic...un fâs... noroc că prin internet nu vine și mirosul... :wave: ( se pare că tu ești încă în grădiniță...dacă nu ai argumente, adopți tehnica "ba tu ești")
Ai grijă la vena aia, că face poc...!!!  ia aminte la sfatul lui tino, un post mai sus.

Pss. Tu și mediul tău de priteni sunteți disperați la auzirea acelei vești, nu-i așa? Fugi repede și cumpără-ți nurofen...

Ps. Știi ceva, cu toate că îmi place să te văd cum te faci de kk de fiecare dată, și aștept să te văd cu vena aia spartă, totuși eu sunt OM și mă retrag din discuția asta. Spre deosebire de tine, eu nu am timp să vb în contradictoriu cu tine, și mă conformez următoarei zicale "Nu te pune cu prostul, că are mintea odihintă"...cât adevăr cuprinde...

#60
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007

View Postbimmer_2, on Feb 27 2007, 19:19, said:

S-a gândit albert einstein trei zile, s-a încordat, s-a umflat, ?i uite ce ai debitat...nimic...un fâs... noroc c? prin internet nu vine ?i mirosul... :wave: ( se pare c? tu e?ti înc? în gr?dini??...dac? nu ai argumente, adop?i tehnica "ba tu e?ti")
Ai grij? la vena aia, c? face poc...!!!  ia aminte la sfatul lui tino, un post mai sus.

Pss. Tu ?i mediul t?u de priteni sunte?i dispera?i la auzirea acelei ve?ti, nu-i a?a? Fugi repede ?i cump?r?-?i nurofen...

Ps. ?tii ceva, cu toate c? îmi place s? te v?d cum te faci de kk de fiecare dat?, ?i a?tept s? te v?d cu vena aia spart?, totu?i eu sunt OM ?i m? retrag din discu?ia asta. Spre deosebire de tine, eu nu am timp s? vb în contradictoriu cu tine, ?i m? conformez urm?toarei zicale "Nu te pune cu prostul, c? are mintea odihint?"...cât adev?r cuprinde...


Inca o data: IARTA-ma, ca mi-am permis sa te combat !
Vad ca o dai in diverse mult peste limitele bunului simt asa ca consider subiectul incheiat !

Edited by Albert Einstein, 28 February 2007 - 08:35.


#61
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007

View PostTino, on Feb 23 2007, 13:10, said:

Albert Enstein ? din ce oras esti ? ...
Bucuresti

#62
Tino

Tino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.08.2006
aha , din bucuresti  , eu din sibiu ... desi am auzit ca mafie mare in buc. mai ales daca-ti deschizi club langa altu , ii pe tine sa te elimine , desfiinteze , etc ... nu cunosc zona deci ... NO COMMENT   ^_^

#63
atalbu

atalbu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 06.12.2004
bimmer, aberezi. Scopul unei afaceri este sa aduca profit investitorului.

Business Plan-ul este facut pentru a raspunde la intrebarea: "Care va fi profitabilitatea investitiei?"

Intreaba-te cine citeste acel document. Bancile? Atunci ei trebuie sa afle in urma lecturii ca va avea suficient profit pentru a putea plati imprumutul. Investitorii? Atunci ei trebuie sa fie convinsi in urma lecturii ca este cea mai buna oportunitate, adica are ROI-ul cel mai mare. Managementul? Atunci ei trebuie sa afle in urma lecturii cum vor atinge acel prag de profitabilitate.

Nu stiu ce Business Plan-uri ai vazut/facut tu, dar in nici unul nu scrie: barul sa fie albastru si mai tarziu vedem noi cum scoatem si bani.

Edited by atalbu, 05 March 2007 - 13:22.


#64
bimmer_2

bimmer_2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 19.02.2007
ok, tks pt sugestii...o să iau aminte... :OK:

Cred că acum ai bani de un suc...

#65
atalbu

atalbu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 06.12.2004
sa iti mai las 2 zile sa iti aduni gandurile?

#66
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007
atalbu
:coolspeak:

#67
Tino

Tino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 17.08.2006
:coolspeak:   :coolspeak:

#68
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007
nu mai are nimeni pareri?

#69
atalbu

atalbu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 06.12.2004
Eu cred ca in primul rand trebuie sa ai in vedere durata de viata a unui bar/club/restaurant. De obicei e de vreo 2 ani. Poti fie sa fidelizezi clientela, fie la fiecare sfarsit de ciclu sa schimbi atmosfera, mobilierul, etc.

Eu cred ca trebuie tratata ca orice alta afacere si sa ai intotdeauna grija sa masori cat de bine poti anumiti parametrii. Pe cat posibil sa afli care este clientela fidela, sa afli consumatia medie a acestei categorii, sa afli consumatia medie per total, sa stii care e rush-hour (poti sa angajezi oameni cu ora, nu neaparat full-time, ca la McDonalds), gradul de ocupare, timpul mediu petrecut in stabiliment, etc. Daca ai aceste calcule facute, fie maximizezi profitul, fie minimizezi pierderile.

Ah, si cel mai important lucru intr-un business: sa stii cand sa te retragi. Adica sa iti fixezi inainte care este suma maxima pe care o poti pierde si sa fi in stare ca in momentul in care atingi acea suma, sa te retragi, fara faze de genul: "inca o luna sa imi vand stocul".

#70
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007

View Postatalbu, on Mar 12 2007, 13:47, said:

Eu cred ca in primul rand trebuie sa ai in vedere durata de viata a unui bar/club/restaurant. De obicei e de vreo 2 ani. Poti fie sa fidelizezi clientela, fie la fiecare sfarsit de ciclu sa schimbi atmosfera, mobilierul, etc.

Eu cred ca trebuie tratata ca orice alta afacere si sa ai intotdeauna grija sa masori cat de bine poti anumiti parametrii. Pe cat posibil sa afli care este clientela fidela, sa afli consumatia medie a acestei categorii, sa afli consumatia medie per total, sa stii care e rush-hour (poti sa angajezi oameni cu ora, nu neaparat full-time, ca la McDonalds), gradul de ocupare, timpul mediu petrecut in stabiliment, etc. Daca ai aceste calcule facute, fie maximizezi profitul, fie minimizezi pierderile.

Ah, si cel mai important lucru intr-un business: sa stii cand sa te retragi. Adica sa iti fixezi inainte care este suma maxima pe care o poti pierde si sa fi in stare ca in momentul in care atingi acea suma, sa te retragi, fara faze de genul: "inca o luna sa imi vand stocul".
:coolspeak:

#71
danutgalati81

danutgalati81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 29.09.2005

View Postbubalus, on Jan 20 2007, 10:36, said:

asa putin profit?
come on! oamenii astia iau berea cu 1,5 lei si o vand cu 7. sau cutia de suc la fel. nu mai vorbesc de alte bauturi unde adaosul e mult mult mai mare. (cocktailuri, whisky, etc)

barmanii?  ;)

#72
Albert Einstein

Albert Einstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 19.01.2007

View Postdanutgalati81, on Mar 14 2007, 00:47, said:

barmanii?  ;)
ce-i cu ei ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate